עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by imac,

לפני חודש בערך ביקשתי שיכינו לי מפרט ב6 אלף שקל.. וזה מה שהציעו לי, עכשיו רציתי לדעת אם יש חלקים שיותר משתלמים והאם מחירי חלקים ירדו כי אני מתכוון ביום ראשון להזמין את המחשב... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 2GB DDRII 667MHz Aeneon or TWINMOS 1140 Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 Supertalent CA-601UFK Black 370 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W 420 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 5915 חשוב שהמחירים יהיו מ KSP

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by User_Name,

יש לי מחשב P4 1700 256 rdram pc800 בתקציב של 4500ש''ח, אני צריך כרטיס מסך, מארז שמקרר טוב מאוד(coolermaster)וזיכרונות. דרך אגב, ראיתי בחנות אמינה ATI Radeon 9700pro ב2270 שח, כדאי? אותו כרטיס של HERCULES עולה 2700שח(!!!) אני צריך גם כונן DVD 16*48 (לא של TOSHIBA, הוא ממש@!#$) ועכבר אופטי USB תודה. אני רוצה גם לעשות לכרטיס אוברקלוק(לא עכשיו, רק אחרי שתיגמר תקופת האחריות, נראה לכם שאני יסכן כרטיס שעולה 2000+???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by adiras,

אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yanayliroz,

יש לי מחשב מבוסס ivy bridge I5 3470 8גיגה ראם GTX 960 500 גיגה הארד דיסק בגדול אני מחפש לקבל ביצועים גדולים יותר בעיקר בגיימינג ועריכה קלה והשאלה שלי היא כזו: האם אני אקבל שיםור מספיק גדול בביצועים בשביל לעבור לארכיטקטורה שונה? או שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש ולשדרג לssd?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Intel Core 2 Duo E6300 1350 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 1075 ENERMAX LIBERTY 400W 500 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 LITEON DVDRW 1633S RETAIL 290 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 Sunbeam Transformer BLACK 320 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 710 סה"כ: ¤ 6385 החריגה של ה385 שקל היא בסדר אבל לא לחרוג יותר -אני לא יודע אם רצוי את ה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 או את הCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO כי אני יודע שיש משחקים היום שדורשים 512 זכרון בשביל הגדרות ULTRA או HIGE אבל הליבה של הX1900XT יותר מתקדמת יש אפשרות גם לכ.מסך אחר במסגרת התקציב אבל עדיין לא הוצי…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המפרט הבא בניתי שמיועד לקצת משחקים(ברמה בינונית ככה,וגם עריכת וידאו) (אני יודע שלעריכת וידאו רצוי כרטיס עריכה ייעודי אך כרגע אין לי תקציב בשביל זה) לא צריך ציוד היקפי(עכבר רמקולים ומקלדת) אבל כן כלול מ ס ך ! אשמח להצעות לשיפור או אם אין תאימות בין החלקים כרגע המפרט שגיבשתי: לוח אם - ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX מעבד - Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 מסך - Samsung LCD 20" - SyncMaster 203B - DVI - 8ms ספק כוח - Antec TruePower Trio 550 Watt EC מארז - Coolermaster Centurion 530 הארד דיסק - WD 500GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X2 (הסיבה לשני הארדיסקים היא בעיקר לחומר גלם של עריכת וידאו ושמירת חומר גלם) כ. מסך - Gigabyte 7600 GS 51…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shar7770,

שלום חברה, אז חבר הכין לי מפרט למחשב אבל הייתי שמח לקבל דעות נוספות. https://www.tms.co.il/31808 המחשב מיועד למשחקים כמו dota2 csg. אם יש איזה משהו שמומלץ לשנות וכו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zagreb,

המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט [AMD] לא צריך מסך.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, לאחר צפייה בסרטונים הללו: https://www.youtube.com/watch?v=gi5Fu9yf9L8 https://www.youtube.com/watch?v=dLkQo93Z_Ao https://www.youtube.com/watch?v=JR3GfeoycpI אני עדיין מבולבל למדיי, חשבתי בעיקר על ה-Lenovo y520 (בעיקר כי הוא מגיע עם gtx 1050ti כברירת מחדל), או על ה acer vx 15 שגם עושה רושם שהוא בעל יחס מחיר\תמורה טוב.... אך איני יודע אם אלו אכן בחירות טובות ביחס לאלטרנטיבות אחרות באותו טווח המחירים, שאולי קיימות ושאיני מודע אליהן (הקריטריון היחיד הוא גיימינג בלבד). את המחשב אני קונה בארה''ב (אהיה שם פיזית), כך שאני לא מוגבל רק לחנויות בארץ.... בתודה רבה מראש, וגמר חתימה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום אני מנסה להרכיב מפרט סביב 5000 שח למחשב (ללא ציוד היקפי ) לעבודה גרפית מוכן לרכוש באילת מורכב, המחשב לעבודה מקצועית פוטושופ/ איןדזיין/אילוסטרייטור ואמור לשמש מספר שנים קדימה לאור זאת חשבתי לבנות מערכת מסביב לi5 13600 , וrtx3060 בתוספת 16gb ram עם מקום לעוד 16 כונן קשיח ssd 1tb ועדיף כונן נוסף של 1tb מתקשה לבנות מפרט מתאים (לא בטוח איזה לוח אם תומך במעבד, ספקי רכיבים אמינים מארז וספק כח מתאים וכו') אודה לעזרתכם בבניית מפרט מותאם ולהמלצותיכם

16. Started by aviel2kk,

שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by matan007,

צריך מפרט למחשב בייתי עם הצרכים הבאים: *סרטי FHD *יציאת HDMI ועדיף גם סאונד כמו SPDIF *שקט ברמה 8 *2T HDD *ללא שדרוג ציוד הקיפי ו- OC.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k. גמיש. 2. מה שימושי המחשב - פיתוח בלבד. 4. האם יש רכיב שיש צורך לכלול במפרט? - 16gb זכרון. חובה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אוטוטו 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? 16gb זכרון. חובה. ssd. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פיתוח חזק +. קיבלתי מפרט שמישהו אחר בדיוק הזמין ב ksp. רציתי לדעת : א. דעתכם? ב. מדוע לקנות היום מארז atx ? למה לה mini itx? מה היתרונות? ג. זכרונות …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום , אחי מעוניין לקנות מחשב חדש.... יש לו תקציב של 8000 והוא רוצה משהו שיצאו המשחקים כמו crysis וכדומה הוא יריץ אותם על הכי גבוהה בלי בעייה בכל מקרה אני הכנתי לו מפרט...אשמח אם תסתכלו ותציעו שיפורים כי אני לא מבין גדול בזה אבל יש לי קצת מושג זה המפרט: כמו שאמרתי תקציב של 8000 בלי מסך ובלי דברים מסביב רק מה שיש בתמונה למעלה לשנות לא להוסיף דברים אחרים תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

דיונים חדשים בפורומים