ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום אני מבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל שהרכבתי מהסתכלות על מס' מפרטים שנתנו לאחרונה. אני רוצה לדעת אם יש רכיב שהוא לא תואם / חזק / חלש מדי ביחס לשאר הרכיבים. בנוסף אני מוכן לשדרג אחד או יותר מהרכיבים האלה בתוספת של 1000 שקל אבל חשוב לי שהשדרוג הזה (אם יהיה) יהיה משמעותי מבחינת ביצועים לגיימינג, מה שנקרא More Bang for your Buck. [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD] ₪904[/TD] [TD]Intel Core i5-4570 Processor Trey[/TD] [TD]Processor [/TD] [/TR] [TR] [TD]₪387[/TD] [TD]Gigabyte GA-B85M-D3H LGA 1150 [/TD] [TD]Mainboard [/TD] [/TR] [TR] [TD] ₪340[/TD] [TD]8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz 1.5V CL11-With buy new pc only[/TD] [TD]Memory [/TD] …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשחקים וכאלה כולל ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי מסך 17 או 19 LCD וכרטיס קול 5.1 טוב=] תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
asus סדרת ROG Processor CPU Intel Core i7-4710HQ (2.50 GHz, 6 MB L3 Cache, up to 3.50 GHz) Chipset Mobile Intel HM86 Express Chipset Graphic System Graphic Card NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB GDDR3) Display Size 15.6 inch (1920x1080) Full HD Main Memory Memory 16 GB DDR3L Hard Disk Drive Hard Disk 1 TB 7200 RPM Optical Disc Drive איך המחשב בכללי? האם המעבד ממש חזק? אני שואל בגלל הסדרה שהוא כביכול hq4710 ולא מסדרת 5/6 והאם הוא יריץ כל משחק כיום בקלות? ובקשר לעתיד האם אפשר לשפר לו את הכרטיס מסך? וכמה הוא שווה כיום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד לפתח אפליקציות ומשחקים עבור מכשירי IOS בעיקר לאייפונים (אם זה משנה) אני מעוניין בזה יותר כתחביב פחות כמקצוע (אם אפשרות אולי להרוויח כמה שקלים בעתיד) אז השאלה שלי היא איזה דגם של IMC בסיסי אני צריך כאדי שהוא יעמוד בדרישות בצורה סבירה עד טובה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Intel I5 3470 3.2Ghz + Zalman Ultra Quiet CNPS80F[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]צורב DVD[/TD] [TD]LG / Lite-ON DVD-RW X24[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Transcend 4G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דיסק קשיח[/TD] [TD]Seagate 500G Barracuda Sata3 7200RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Sapphire R9 270X Dual-X Boost 2GB GDDR5 OC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster K280[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]Seasonic ECO 500W 80+ 120mm Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 4, align: rig…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הייתם משנים דבר מה? הייתי הכי שמח לרכוש ב-5 אלף ומטה תכלס, אבל אם יש רכיב קריטי שאני צריך להוסיף, אז אוסיף אותו בשמחה, אם אפשר לוותר עליו משום שההבדלים זניחים והתוספת יקרה - מעדיף לוותר. לדוגמה - אם אני הולך על i7 טוב, אני מגיע ל-5,350 + - אבל להבנתי מהפורמים כאן , הדבר לא תורם לגיימינג ואין ממש הבדל לגיימינג בינו לבין ה - i5. דעות? המחשב הזה מיועד למשחקים בלבד (תכלס, אני רוכש אותו רק בשביל WITCHER וקצת מתבייש בעצמי). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Asus B85M-G for 1…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא: http://www.directdial.com/VGNNS150DS.html אני קונה אותו מקנדה ב799$ (דולר קנדי, שזה 2476.9ש"ח) המחשב שווה את המחיר? משתלם? אני צריך את המחשב לעבודות, אינטרנט, סרטים וכו', אולי אולי לאזה משחק פה ושם אבל כעיקרון הוא לעבודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם המקצועית על המפרט הבא: המטרה: עבודת פיתוח מאסיבית, תקשורת (עבודה ברשת) + משחקים (לא גיימר) LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 Motherboard Kingston KVR533D2N4-1024MB DDR-II DDR 533 Memory Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Antec 2650-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 10/100 Standart Network Card רצוי מאוד מ…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל מחשב ב800 שקל יש מבצע של אלקטרה.. עכשיו זה המפרט שלו מצורף למטה.. מקבלים XP HOME ואופיס לשנה מתנה.. שווה לקנות אותו ? המחשב הזה ישמש לICQ שירים לא למשחקים.. שווה להשקיע עליו ? זה הדגם של המחשב Hasee MJ122 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000. לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT. כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה. כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל. שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל. מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bar_he/mifrat2.doc זה המפרט,מה לשפר? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים-כבדים מאוד מתוכנן OC קל-בינוני אני צריך כ.טלווזיה טוב התקציב שלי הוא 8600 גג
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-