ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
בקיץ הקרוב תכננתי לקנות מחשב (עוד מתחילת השנה אני חופר וחורש כדי שאוכל בסופו של דבר לקבל מחשב שלא אוכל להתחרט עליו) ולאחרונה התברר לי שאינטל מוציאה סדרה חדשה של מעבדים (בערך חודש אחרי מתי שאני מתכנן לקנות). ולא רק, גם יש שמועות שאנווידיה עובדת על פיתוח של סדרה חדשה של כרטיסי מסך (gtx7xx?) השאלה היא האם לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות מחשב שיהיה עדכני ליותר זמן או פשוט לסיים עם העסק הזה בקיץ. אם אתה תוהים המערכת המתוכננת היא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪870 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת ועצה לגבי מחשב חדש. המחשב ישמש לצורך ניתוח טקסטים והרצת חישובים יחסית כבדים. ניתוח כמה עשרות אלפי מאמרים ביום. אני צריך רכיבים אמינים. בניתי את המפרט הבא: מערכת ההפעלה וה DB יותקנו על כונן ה SSD כשהכונן הנוסף ישמש לגיבויים וסיפריית מדיה. מדי פעם אני מניח שאצפה בסרט גם דרך המחשב. המון תודה, ערן [table] [tr][td] מעבד אינטל : [/t][/t] Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, Tray [table][tr][td] מאוורר למעבד : [/t] Arctic Freezer i30 [table][tr][td] לוחות אם למעבדי אינטל : [/t] Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E [table][tr][td] זכרונות : [/t] Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz [table][tr][td] כ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב לצורך לימודי ארכיטקטורה. מה שאומר שמחשב זה יהיה צריך לעבוד עם תוכנות של תלת מימד .מתוכנות פשוטות פוטושופ, sketchup ותוכנות כמו AUTO-CAD. אכן יש לי תקציב גדול אך לא חובה להשתמש בכולו. תקציב:8200 * מטרות המחשב: עריכה גרפית,דו מימדית, תלת מימד. ועבודה משרדית *מעבד: i5\i7 * גודל המסך: 13.3\15.6 * זיכרון RAM מינימאלי 6G * רזולוציית המסך: חשוב רזולוציה גבוה * משקל רצוי: 13.3-עד 2 ק"ג . 15.6 -2.5 ק"ג (עדין כמה שיותר קל) * נדרש זמן סוללה ארוך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אם מדובר בכונן רק SSD אז צריך זיכרון של 256 לפחות. אם מדובר בכונן רגיל אז מינמום 500 אם העדפה לתוספת של SSD. * יש לכם העדפה לחברה:: ASUS ,DELL ,TOSHIBA ,SAMSUNG,…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב ותודה מראש על העזרה כאן. התבקשתי לסייע בבחירת מחשב נייח עבור סטודנט להנדסת מכונות באוניברסיטה. בעקרון - על המחשב להיות בעל מפרט אשר יאפשר לכלים מדעיים כגון Matlab, Simulink, Nastran ו-Mathematica לרוץ בקלילות וביעילות. על המחשב לתמוך ב-Student Edition של תוכנות CAD אשר אמור הוא לעשות בהן שימוש במהלך הפרוייקטים השונים בתואר, בדר"כ ב- SOLIDWORK או ProEngineer. (כלומר צריך כרטיס גרפי שלפחות יתאים בתור "תנאי פתיחה"). כמו כן נדרשת תמיכה בעריכת ווידאו HD , אבל ברמה חובבנית ביותר. תקציב : גמיש, 3000-3500, לא כולל מסך וציוד היקפי. התוכלו להמליץ על מפרט מנסיונכם? תודה מראש על הסיוע. להלן השאלון: מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בתקלה די מוזרה, שבעת כתיבה במקלדת המובנת בלפטופ, לחלק מהאותיות מצטרפים גם מספרים באופן אוטומטי. למשל בלחיצה על האות "ה" זה יוצא "ה5" ועל "צ" יוצא "צ6" בדקתי מגעים ודרייברים - מה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המחשב הבא: Intel E8500 Asus Q-Pro 4GB RAM 640MB Hardisk GTX 480 Graphic Card 750W Thermaltake PS מארז C690 אני קונה: מעבד Intel I7-3770K לוח אם Intel DQ77KB דיסק קשיח Intel 240GB 520 series את 3 החלקים האילו אני קונה במחיר מוזל דרך חבר שעובד באינטל. מהמחשב הישן אני אשאיר אצלי רק את ההרדיסק, הספק והכרטיס מסך.. אני צריך עזרה בבחירת מארז + זכרונות (16GB), קירור למעבד חשוב שהמארז יהיה שקט. התקציב לחלקים הנוספים (מארז, זכרומות קירור) מקסימום 1500 שח.. אפשר קצת יותר וגם קצת פחות :-)). מטרת המחשב היא למשחקים + עבודה (תכנות ב- Visual Studio 2012).. אגב- אני לא מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כרגע.. מקסימום אשדרג אותו בעתיד. תודה מראש. שי
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב ECLIPSE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, עקב קניית חומרה חדשה ואי התאמתה למחשב הנוכחי שלי ייתכן ואאלץ למכור את המחשב שלי אשמח לדעת מה השווי שלו ראוי לציין שהוא משרת אותי נאמנה ועובד מצויין וחלק אבל בגלל התוכנות החדשות של אדובי המחשב לא סוחב כמו שהייתי רוצה עם ה-SSD שלא נתמך... מפרט מעבד:AMD Phenom II 920 לוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI זכרונות: 4X2GB 666MHZ דיסקים קשיחים:WD GREEN 2000gb + Hitachi 500gb X2 קירור: ZALMAN מאוררים למארז: 4 מאווררים 120MM מארז: CoolerMaster - CM 690 ספק: hec 500-td מחשב שמור בקנאות אחת ל4-6 שבועות ניקוי יסודי מאבק + אחת לשנה משחה טרמית למעבד תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתם בבניית מפרט לאחר קריאה בפורום הגעתי למפרט הבא ואני אשמח שתחוו את דעתכם לגביו. האם יש טעם להמתין למעבדי Haswell או שפשוט ללכת על הדור הנוכחי? מה התקציב המקסימאלי?: 5500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 שקלים. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל סוגי המשחקים. Battlefield 3/4, AC3 וכו'. רזולוציית המסך: יש ברשותי מסך DELL UltraSharp 23 1920x1080 עד כמה חשוב השקט: עדיף שלא יהיה רועש יותר מדי מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: בא…
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כוונתי לחנויות שידועות כמוכרות ציוד מצוין ולא תקול מכל בחינה שהיא. ושהשרות שלהם ידוע כמצוין. לא מאלה שאתה קונה ואחכ אם יש בעיה עם ציוד מעיפים אותך. מיותר לציין שאייבורי או קיי אס פי אינני מעונין. כל אחת אחרת באזור ת-א/ רג והסביבה, שידועה כאיכותית יהיה אחלה. תודה. שאלה נוספת - אני מחפש מארז עם ארבע USB קדמיים ואשמח ללינק למי שמכיר. לא מצאתי בינתיים בתוך קטלוגים של חנויות , וראיתי בפועל אחד כזה אצל מישהו.
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל אני מחפש ליצור מחשב ללא מאווררים... כמו כן, אני לא מתכוון להיכנס לעניין מערכות קירור המים שכן אני לא מכיר את הנושא (פחות בעייתי) ואני רוצה להשאירו חסכוני בחשמל... הייעוד של המחשב הוא בעיקר לימודי/משרדי (מידי פעם עבודה עם תוכנות סמי-כבדות כמו GIS או אוטוקאד) וכמו כן, גם צפייה ב- HD. מחיר - עד 3.5K ללא ציוד היקפי.. בתודה מראש, אסף.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מפרט הראשון הוא מחשב עם ספק כוח מפלצתי, זכרונות סופר מהירים, ואפשרות OC רצינית. מפרט שני דומה, אבל זכרונות איטיים יותר, ספק כוח פחות חזק (אם ארצה בעתיד TITAN וכאלו אולי בעייתי?!), ופחות אפשרויות ל OC וכאלו קיצר תגידו דעתכם יש כ 1000 שקל הבדל בין המפרטים. השאלה האם שווה וכאלו ולגבי הספק כוח - מה הכי בטוח מבחינת future proof?! האם 660W יספיק? או שצריך 860W או שאפילו עדיף עוד 100 שקל ולקבל 1000W פלטיניום סופר איכותי וחזק שיחזיק כל מערך SLI ו OC וכאלו בלי בעיה? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעב…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק סיימתי להכין לי מפרט למחשב חדש שאני מתכנן לקנות בסניף KSP אילת, לכן התקציב עומד על 6500. המחשב מיועד למשחקים ויבוצע בו OC. הייתי מעונין לשמוע דעתכם תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-