עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!

2. אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני חייב מפרט דחוףףףףףף למחשב לאחות של החברה, מחשב לאינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. יש לי האופציות הבאות מפנדה בנוסף שאלה, האם ה-SEMPRON חלש מסלרון איך הוא למשל athlon XP 2500+ שיש לי ??? חזק או חלש??? אופציה ראשונה: מעבד:AMD Sempron Processor 2400 Box לוח:Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 זיכרון:A-DATA 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs כרטיס מסך:Embedded UniChrome graphics core כרטיס רשת:100Mb Fast Ethernet from onboard VIA VT6103 PHY by RJ45 connector כרטיס קול:RealTek ALC65x AC'97 כונן קשיח:WD 40GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים:LG CDROM X 52 מארז:FRONTIER ROADSTER ספק כוח:500Watt במקום CD צורב בעוד 50 ש"ח HD 80G במקום 40G עוד 50 ש"ח סה"כ 1850 ש"ח --------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ofirfur,

היי, אשתי צריכה מחשב חדש לעבודה ורציתי לקבל המלצה לפני הרכישה. המפרט שאני יודע שארצה כולל: i7 לפחות 8G RAM, עדיף 16 כונן SSD, מספיק 256G אבל אפשר יותר מסך 15.6 (בערך, לא קטן כמו 14 אינץ' אבל לא צריך מסך גדול יותר) כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות ראיתי מחשבים שפחות או יותר מתאימים כמו דגמים של לנובו יוגה 720 אבל אשמח לקבל המלצה למחשב טוב ואמין, ובכלל לשאול האם לעבודה הגזמתי בחלק מהדרישות. כמובן שעדיף בתקציב נמוך ככל האפשר (לא מעוניין לחרוג מ-6000 ש"ח). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avner22,

לפני כשבועיים נבנה לי מפרט, המפרט הבא מהאתר KSP מפרט מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מחיר: 240 ש"ח ספק ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W מחיר: 420 ש"ח צורב DVD Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מחיר: 220 ש"ח מסיבות שונות עדיין לא הספקתי ללכת לקנות את המחשב ואני מתכוון ללכת בשבוע הבא.. עכשיו נכנסתי לאתר www.iqpc…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, בפורום מפרטים רשמתי שאני מחפש מפרט למחשב לגרפיקה, המחשב הנוכחי שיש לי בבית נקנה לפני 4 וחצי שנים ומכיוון שאני רוצה לקנות מחשב חדש אולי אצליח למכור אותו (אנשים בכלל קונים מחשבים יד שנייה בגילאים כאלה של 4 וחצי שנים?) המפרט הוא: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITIONלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך סמסונג 22'' - P2250 אין קשר. כל העסקה עלתה 4,300 כולל המסך. ללא המסך - רק המחשב: 3,500 *נקנה באילת לכן אין…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, אני צריך מחשב משרדי לאופיס, אינטרנט - תקציב באזור 4000 גמיש כולל ציוד היקפי: צורב מקלדת עכבר, מסך LCD 19 פשוט, ראוטר תואם ADSL עם חייגן יכיל מידע חשוב לעבודה, אז חשבתי אולי כדאי RAID 1 למטרות גיבוי? (לא צריך דיסקים גדולים במיוחד) יריץ XP PRO - אני מניח שאקנה OEM - אז צריך להוסיף לתקציב... תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מחשב שהיה בעיקר למשחקים חזקים וסרטים.המחשב צריך להיות כלול במעבד.לוח אם.זיכרון.כרטיס מסך.מארז.צורב דיוידי.ודיסק קשיח... ושהיו מחברות טובות. תודהההההההההההה

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה, זה המפרט הקיים (של חבר) לפי ה-Everest: מעבד: intel E8400 לוח אם: intel eaglelake G43/G45/P43/P45 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 240 1G זיכרון: 2x2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 344GB (לא יודע באיזה מהירות) ספק כוח: לא יודע מארז: לא יודע כל מה שהוא רוצה זה להריץ פיפא 15, שכרגע לא עולה לו.. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אם עדיף מחשב אז הנה הדרישות שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 190 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fela,

אודה למבינים מבניכם אם תכוונו אותי אני צריך לקנות נייד תקציב עד 6000 ש"ח שימוש לתקליטן לא משחקים וכו' איזו חברה יש שירות טוב? ואיך הgygabite הם זולים יחסית- האם הם טובים? אשמח להמלצות רק טוב שיהיה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dersu,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איני מעורה כל-כך במחירי השוק העדכניים. נכון לעכשיו התקציב הוא עד 5,000 ש"ח אבל אהיה מוכן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לגיימינג. למשל הייתי רוצה מפרט למחשב שיכול להריץ את Cyberpunk 2077 ואת Red Dead Redemption 2. לא בהכרח בהגדרות מקסימליות או 4K אבל לפחות בהגדרות גבוהות ועם FPS 60 יציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש מפרט מלא, כולל SSD ומרכיבים בסיסיים. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by moshe212,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TANIAS,

היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!

16. אני רוצה מחשב חזק למשחקים והתקציב שלי עד 3100 שקל גג זה מה שהרכבתי מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤656 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤384 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38488 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB ¤325 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600YS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBx2 667Mhz CL5 ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤844 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B-2F 300W ¤329 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-2F הרכ…

17. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי לפני שנה מחשב של DELL הדגם VOSTRO 1720 כרגע יש לי עליו XP רציתי לפני שבוע לפרמט אותו ולשדרג אותו ל7 אז החלטתי לפני שאני עושה את זה אני בודק אותו ממש על תוכנה וירטואלית הורדתי VBOX התקנתי עליו 7 והכל עובד חוץ מהכרטיס קול ... ניסיתי להוריד דריברים ללא הצלחה וגם שמתי לב שבדיסק שקיבלתי אין בכלל בדיסק דרייברים שמותאמים ל7 אלה רק לXP ולויסטה . את מה שניסיתי להוריד זה באתר הרישמי של דל! עכשיו מה שאני חושב שזה לא עובד לי בגלל שזה בתוכנה וירטואלית שמותקנת בכלל על XP אבל אני לא יודע ואני די חושש לשדרג ל7 מה לעשות? תודה מראש! עופר רציתי לשאול עוד משהו אז אני דוחף את זה פה איך רואים את ההיסטוריה של האינטרט ב 7 ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב תקשורת חזותית מחפשת מחשב טוב שמתאים לעיצוב גרפי במחיר סביר עד 5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לאחר התייעצות עם מס' אנשים הגעתי ל4 דגמים שנראים לי מתאימים ובמחיר טוב מחשב נייד Asus X556UV-XX169T מחשב נייד Asus X556UR-DM190T מחשב נייד Dell Inspiron 15 7566 N7566-7950 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 מצרפת את הקובץ של ההשוואה בין המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת מה יותר טוב/מומלץ וכמובן אם יש שם של דגם נוסף שיכול להתאים לי תודה רבה לעונים. מחשבים.pdf

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by User_Name,

יש לי מחשב P4 1700 256 rdram pc800 בתקציב של 4500ש''ח, אני צריך כרטיס מסך, מארז שמקרר טוב מאוד(coolermaster)וזיכרונות. דרך אגב, ראיתי בחנות אמינה ATI Radeon 9700pro ב2270 שח, כדאי? אותו כרטיס של HERCULES עולה 2700שח(!!!) אני צריך גם כונן DVD 16*48 (לא של TOSHIBA, הוא ממש@!#$) ועכבר אופטי USB תודה. אני רוצה גם לעשות לכרטיס אוברקלוק(לא עכשיו, רק אחרי שתיגמר תקופת האחריות, נראה לכם שאני יסכן כרטיס שעולה 2000+???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dog,

במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- ‎1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : ‎1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מעבד intel pentium D 920 2.8 2MB X 2 2. לוח אם intel sorento(945) , lan + raid + firewire 3. כרטיס מסך gigabyte 7600GT 4. זכרונות samsung 1024 (512 X2) 667 mhz 5. דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB וזאת בתמורה לסכום נאה של 4200 מה אתם אומרים.? שווה? נ.ב. אני יודע שלא כולם ימליצו על הלוח אם אבל הרבה מאוד אנשים אמרו לי שהבקרים בלוחות של אינטל עדיפים על GB במיוחד על ה- PG

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.