ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מחשב למישהו אחר. אני לא הכי חזק בתחום - בעיקר ידע בסיסי. המגבלות והנחות עבודה: 1. חנות - KSP. 2. השימוש הוא שימוש ביתי לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, סרטים, חשבשבת וכו'...). 3. אישית - אני לא אוהב להמליץ על מחשבי פנטיום ומטה. מה שבניתי בנתיים זה המפרט הבא: Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Corsair 500W Active PFC Modular 80+Bronze CX500M PSU SilverStone TJ08 Advanced Micro ATX Case Black N…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם =) אני בניתי מפרט בעזרתו של חבר ורציתי לדעת את דעתכם עליו : AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW CD-ROM Liteon x 52 Silver SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL Sony Silver 1.44MB 3,5` FDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W עכשיו, אני יודע שצריך להחליף את הספק, ולכן אני צריך את עזרתם בבחירתו. עכשיו לשאלה (אין לי מושג מאיפה הבאתי אותה ) : האם כרטיס המסך הנ"…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז המחשב הנהדר שלי, החזיר את חייו לבורא( לנובו יוגה 2 פרו),אחרי כמעט חמש שנים, הייתי מאוד מרוצה ממנו, והוא היה ללא תקלות בכלל. אני זקוקה למחשב בעיקר לעבודות משרד, נטפליקס, וגלישה באינטרנט. מסך בין 13-14, שלא יהיה כבד מדי. וכאן אני נתקעת, כי יש המון אופציות, ואני מבינה שזה לא המקום לבחור לפי הצבע. מהקצת שקראתי, אני מבינה שאני צריכה זיכרון פנימי של של לפחות 8, וזיכרון ssd, , כיוון שהוא עמיד יותר למכות. עמודות זה גם פרמטר חשוב, יש לי כישרון להפיל/לשפוך דברים, וחתול שאוהב לקפוץ ולשבת על המחשב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מניח שחסר לי קירור למעבד - אשמח להמלצה לקירור שקט. חסר לי עוד משהו? לא צריך ציוד היקפי לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤747 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39294 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤639 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=37375 כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤103 כמות:1 http…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, המליצו לי לכתוב כאן את השאלה, אז בבקשה: אני מחפש מחשב קטן, נטבוק, ללימודים בלבד. הקלדה של מסמכי וורד, גלישה קלה וזהו בסך הכל. מעין מחשב גיבוי למחשב שיש לי. קיוויתי למחשב של מתחת ל-1500 ש"ח אבל הבני שזה לא הגיוני - לכן אשאל לגבי דגם נוסף: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10787 אגב, אמרו לי בתגובות לשאלה הקודמת שצריך להיות במחשב גיגהביט אתרנט מה זה אומר והאם בדגם הזה זה קיים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמעתי (באיחור) על כך ששווקו מחשבים ניידים של דל עם מעבדים גרפיים פגומים. איך אני בודק אם לא נפלתי על כזה? (יש לי מחשב נייד בן שנתיים בערך. inspiron 1520).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב מיועד בעיקר לגיימינג אבל לא משהו מטורף משחקים כמו COD4 CRYSIS בלי ציוד היקפי תודה מאור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך. עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון. יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור - במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה? שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים? ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בת…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני אספר בקצרה מה אני מחפש ומה ההתלבטות שלי. ככה: המחשב המיועד הוא בשביל אבא שלי הצורך הוא לראות סרטים אונליין כאשר המחשב יהיה מחובר רק לטלויזיה שבסלון. ובנוסף אפשרות של משחקים אבל לא משהו מיוחד בסגנון סימולטורים Flight Simulator וכאלה. ההתלבטות היא בגדול בין מחשב ניד לבין מחשב סלוני. עכשיו כמה שאלות. בנוגע למחשב נייד אין בעיה אפשר למצוא מחשב נייד לצורך הנושא במחיר טוב של עד 4K. לגבי המחשב הסלוני. האם אפשר לשחק בו משחקים? האם אפשרי ללשים כרטיס מסך סביר? 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד. המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב. מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות? המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד לפתח אפליקציות ומשחקים עבור מכשירי IOS בעיקר לאייפונים (אם זה משנה) אני מעוניין בזה יותר כתחביב פחות כמקצוע (אם אפשרות אולי להרוויח כמה שקלים בעתיד) אז השאלה שלי היא איזה דגם של IMC בסיסי אני צריך כאדי שהוא יעמוד בדרישות בצורה סבירה עד טובה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור את המעבד\קירור\לוח מה השווי שלהם היום? i3770k asus p8z77-v lx2 noctua nh-u12p se2
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-