ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
האם הייתם משנים דבר מה? הייתי הכי שמח לרכוש ב-5 אלף ומטה תכלס, אבל אם יש רכיב קריטי שאני צריך להוסיף, אז אוסיף אותו בשמחה, אם אפשר לוותר עליו משום שההבדלים זניחים והתוספת יקרה - מעדיף לוותר. לדוגמה - אם אני הולך על i7 טוב, אני מגיע ל-5,350 + - אבל להבנתי מהפורמים כאן , הדבר לא תורם לגיימינג ואין ממש הבדל לגיימינג בינו לבין ה - i5. דעות? המחשב הזה מיועד למשחקים בלבד (תכלס, אני רוכש אותו רק בשביל WITCHER וקצת מתבייש בעצמי). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Asus B85M-G for 1…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשנו לחבר שלי מפרט מחשב למשחקים ו OC ולקחנו מ[צונזר] ממערכות המחשב שלהם מחשב ב 4,819.83 ש"ח [צונזר] זה המפרט של המחשב, שווה או להחליף חלקים ? מעבד: מבוסס AMD Athlon XP זיכרון: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 לוח אם: ABIT NF7 (nforce2) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 כונן דיוידי: BENQ DVD 1648A X16 צורב: LITEON 48x 24x 48x CD-RW כונן דיסקטים: 1.44 מודם: PINE FM-3621-31 (ECS2819F) 56K VOICE - PCI מארז מקצועי: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE מאורר מיוחד למעבד: Thermaltake Volcano 11 < הפרסום אסור. ראה הוזהרת. >
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בסיסי לבית ומה שעלה לי בראש היה מחשב מיני nuc NUC7i5BNK שעלותו 1700 שקל האם הוא נחות משמעותית מכל המפרטים שנותנים כאן במחיר של עד 2000? היתרונות שלו ברורים לי גודל שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה קונים בטריה למחשב נייד? והאם יש אחריות לבטריה?<
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות חזקה בין שתי מערכות שאחת מהם יותר זולה משמעותית (AMD) ואף יותר חזקה ומגיעה לרמה יותר חזקה באובר קלוק . המערכות הן אלה: Mobile ATHLON XP 2600+ ABIT NF 7 -SL OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W והנה מערכת האינטל: P4 2.6C ASUS P4P800 DELUXE OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W חברה בבקשה ממכם אני צריך חוות דעת איזה מהמערכות יגיע לאובר קלוק שיהיה יותר חזק ומהיר . כל דעה תתקבל בברכה זה באמת חשוב אז בבקשה ממכם תגיבו לגבי הת'ראד ... :-[ זה גם יכול לשמש דיון טוב מאוד לגבי איזה מערכת יותר טובה לאובר - AMD או אינטל תודה רבה רבה לכל המגיבים!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 512MB DDR333 KINGSTONE WD 80GB 7200 ATA100 8MB Leadtek Geforce 4 ti4200 128mb LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 ENERMAX FS-710BB + ENRMAX 350W PSU זה בערך המפרט איך הוא?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק למשחקים והתקציב שלי עד 3100 שקל גג זה מה שהרכבתי מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤656 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤384 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38488 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB ¤325 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600YS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBx2 667Mhz CL5 ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤844 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B-2F 300W ¤329 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-2F הרכ…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט לגבי מספר מפרטים שהופיעו במדור, השאלה אם הם מעודכנים מבחינת עלות\ביצועים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133221§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 מעבד: האם יש יותר חזק ומשתלם? קירור: יש יותר שקט ועדיף? (SCHYTE MUGEN או דומיו?) לוח אם: האם קיים REV 3.3 בארץ? כדי שיהיה הכי מעודכן. זיכרון: האם עדיף כבר לשים 16GB (4X4 במהירות 1800? כרטיס מסך: האם יש אפשרות במסגרת התקציב להוסיף כרטיס מסך כדי לא להשתמש בזיכרון הRAM? מארז: האם קיים מארז יותר גדול כדי שיכיל הכל בכיף? ופאנל קידמי במסגרת התקציב? ספק כח: ספר כח 400-500W במסגרת התקציב ומומלץ(לצורך שדרוגים עתידיים) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133224§ion=293&…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-