ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכול המסתכלים במודעה אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידיאו עם תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 4 כמו כן קבלתי מספר מפרטים ורצתי לדעת מה דעתכם על אחד המפרטים שקבלתי כמו כן התקציב הוא עד 6K בלי ציוד נלווה לאלן המפרט 1. לוח אם LGA 1366) Intel® Smackover DX58SO) 2. מעבד-Intel Core I7 930 2.8Ghz/8MB/4.8 GT/sec 3. מארז ATX COMPUCASE 6AR6 מארז שקט, בולמי זעזועים , מאוורר "12 שקטים, 4 חיבורי USB מקדימה. 4. ספק כח Thermaltake THOUGHPOWER 650W 5. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ כמות 3.00 יח' 6. דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 7. דיסק -D WD1002FAEX 1TB/7200/64MB SATA II Black PNY QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retail .8 כרטיס מסך 9. כרטיס קול משולב …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המעבד של המחשב בן 8 ולדעתי מהווה צוואר בקבוק משמעותי בביצועים במשחקים (בפרט - CoD, PUBG), ולכן מעוניין לשדרג. ביחד איתו אאלץ להחליף גם לוח אם וזיכרון. אקנה גם מארז חדש. הרכיבים שישארו (פוטנציאלית): 1. כרטיס מסך - gigabyte gtx 1060 6GB. 2. ספק Antec 500W (בן שנתיים). 3. כוננים קשיחים (מעוניין לא להתקין מע' הפעלה מחדש). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי עד 2200, אפשר להתגמש עד 500 שח למעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ועבודה משרדית - תתכן הזרמת סרטים בפורמט 1080p - 4k לטלויזיית אנדרואיד טיוי. - קצת משחקי אסטרטגיה או משחקים לא אלימים שאפשר לשחק גם עם ילדים קטנים (נניח סימס, sim city או cities skylines) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10. 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא להורי. בהנחה שאני לוקח אחד ממפרטי המחשב המשרדיים שמפורסים באתר, כאשר אין לי באמת צורך בכונן 275GB SSD האם אפשר לנצל את אותו התקציב בצורה טובה יותר. בניתי מפרט ב - TMS הייתי שמח לקבל הערות: איפה ייווצר צוואר בקבוק. האם שווה לשים ספק אחר/ כונן SSD אחר? תודה מראש מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪457 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 מחיר: ₪217 מארז: Antec VSK-4000B-U3 כמות: 1 מחיר: ₪130 …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור את המעבד\קירור\לוח מה השווי שלהם היום? i3770k asus p8z77-v lx2 noctua nh-u12p se2
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לברר אילו חלקים עליי לקנות בשביל לקבל יחס עלות:ביצועים, הכי טוב. כלומר - יש לי 1200 ש"ח, אני לא מחפש מכונת ביצועים, פשוט רוצה להשקיע את הכסף ולקבל את הביצועים הכי טובים שניתן להשיג בסכום זה. החלקים שאני צריך: 1.מעבד - לא חשוב גם אינטל וגם AMD יתקבלו בברכה 2.לוח אם (ATX) 3.זיכרון, לדעתי אין צורך ביותר מ256 4. מארז + ספק (שיתאימו) הסכום הזעום שבידי הוא 1200 ש"ח.. אפשר לארגן משהו בסכום זה? תודה מראש למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב.. הסכום הוא 5K הבן אדם במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ומשחקי MMRPG (כמו MU מייפל סטורי.. והכל השיט הזה)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין הכל לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בעצם השאלה היא הכותרת.. אם אפשר להחליף אז האם זה בכל המחשבים? או איך אפשר לדעת באיזה אפשר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 X 17.6 X 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5,500 2. מה שימושי המחשב? שימוש עיקרי הוא תכנות, אני משתמש הרבה בVM והאמת שאני לא חושב שצריך מפריט מטורף עבור זה, גם i5 דור 3 הספיק לי עד כה עם 8GB RAM, לכן אני דיי בטוח ש16GB יספיקו כעת. שימוש נוסף הוא גיימינג, גם פה אני לא גיימר מטורף שצריך 120FPS, עד כה הספיק שלי AMD 7950 ישן עם 3GB. שימוש אחרון הוא עריכת וידאו קלה ביותר של הקלטות מסך שאני מבצע, פה אין לי ניסיון קודם לכן אני תוהה האם כרטיס מסך עוזר בנושא הזה? שאלה נוספת - האם כרטיס מסך עוזר בשימוש בVM עם מספר מערכות הפעלה? בהנחה ויש עוד RAM פנוי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מאוד רוצה nvme m.2, יש מצב שאסתפק…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לחברים היקרים. אני מעונין במחשב חזק, לא למשחקים, אבל אני מעונין להריץ עליו לפחות 4 מכונות וירטואליות, אולי 5. מעולם לא התעניינתי במחשב נייד, עד היום, לכן אין לי שמץ בנושא, מלבד נתונים יבשים(מעבד זיכרון וכו). אז אודה לכם, אם תעזרו לי לרכוש מחשב מחברה איכותית, שלא מחפפת בסתר, ואחרי 6 חודשים המחשב יתחיל להתפרק או שהסוללה תגסוס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-