עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שאלה

4. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חשוב שיהיה מערך רייד בפנים, רצוי עם דיסקים מהירים, שקטים ועמידים. רצוי כפול-מעבדים. וכ. מסך חזק מספיק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני מעוניינת לקבל התייעצות וחוות דעת לפני רכישת מחשב נייד. * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תוכנת פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3500 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עברית אנגלית מלאה * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב 8 שעות? מינימום 5? (לא כ"כ מבינה בזה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. חיבורים רגילים של יציאות USB וHDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יהיה פירוט בנוגע לכך בהמשך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח, אך מעדיפה מחשב נייד עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה …

7. Started by orig123,

אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

9. אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. * מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Firefix,

מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H61M-DS2 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1 GB) מארז: SOHOO ספק: Solid power ATX 550W

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמה המחשב הזה שווה?? לוח אם: ABIT IP35E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Pro 7 זכרון: OCZ Gold XTC CL5 2Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8800GT כונן קשיח: WD 320Gb SATA II 16Mb כונן אופטי: צורב DVD של Samsung ספק כח: Enermax Liberty 400W מארז: Raidmax Sagitta שחור אני מתכנן למכור את המחשב בקרוב ואין לי קצה חוט אפילו בכמה להתחיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bd,

אני רוצה שתעזרו לי להכין מפרט ממוצע למחשב שכל בנאדם שרוצה לקנות מחשב צריך להציע לו אותו בחודש הקרוב.. למשחקים עבודה רגילה אינטנרט אופיס..וכו'...משהו לא בשמיים זה לאנשים שלא מבינים מה היכולת של כל חלק אבל אני מעדיף לתת להם את המייטב של החלקים..ככה שיבואו עוד לקוחות ושלא יצא לי שם של נוכל... אם אפשר כמה מפרטים כולל מסך וכל הציוד ההיקפי..גודל הרדיסק סטנדט כמו שהולך היום בערךק 200 גיגה1 זיכרון 1 גיגה ראם..מארז חמוד..צורב דיוידי לוח שתומך ברוח הפיצרים....מקלדת וכו'..הכל סטנדט לא מעבר לממוצע.. אין סכום רלוונטי.. תודה חג שמח אבל לא צריך חלקים הכי יקירים או להגזים.. עד 5אלף שקל..אפשר בפחות צריך חלקים שמאימים למה שאמרתי..לא צריך כרטיס מסך ב 2000 שקל ולא איזה זיכרון יקר ..או מארז …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by matan007,

צריך מפרט למחשב בייתי עם הצרכים הבאים: *סרטי FHD *יציאת HDMI ועדיף גם סאונד כמו SPDIF *שקט ברמה 8 *2T HDD *ללא שדרוג ציוד הקיפי ו- OC.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by or756,

אהלן. יש לי מחשב נייד מסוג HP Probook 450 G0 שרכשתי לפני כשנתיים. לעתים די קרובות ה TouchPad פשוט קופא כזה, העכבר נתקע איפשהו במסך, ולא זז. זה נמשך בערך 5-10 שניות כל פעם. חשוב לציין - המחשב רץ כרגיל, הוא לא נתקע, נגיד במהלך שהעכבר תקוע אני יכול ללחוץ לזוז עם המקלדת, הוא ללחוץ קליק ימני/שמאלי בכפתורים. אבל להזיז את העכבר אני לא יכול. ניסיתי לפרמט את המחשב, להחליף מערכת הפעלה, לעדכן דרייברים.. הכל.. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוסר את המחשב לתיקון, כבר שלחתי הרבה מוצרים לתיקון שחזרו דפוקים יותר. (יש לי עדיין אחריות עליו) מה עושים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by User_Name,

יש לי מחשב P4 1700 256 rdram pc800 בתקציב של 4500ש''ח, אני צריך כרטיס מסך, מארז שמקרר טוב מאוד(coolermaster)וזיכרונות. דרך אגב, ראיתי בחנות אמינה ATI Radeon 9700pro ב2270 שח, כדאי? אותו כרטיס של HERCULES עולה 2700שח(!!!) אני צריך גם כונן DVD 16*48 (לא של TOSHIBA, הוא ממש@!#$) ועכבר אופטי USB תודה. אני רוצה גם לעשות לכרטיס אוברקלוק(לא עכשיו, רק אחרי שתיגמר תקופת האחריות, נראה לכם שאני יסכן כרטיס שעולה 2000+???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 9000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עריכת סרטים ועריכה גרפית - Avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים מארז + ספק Raider RA650, יש מערכת קירור למעבד מצורפת תמונה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו, התקציב הוא כ 4000 שח, בלי ציוד היקפי (אשמח לקבל המלצה למסך 22'' רחב בנוסף), בלי OC, חשוב שיהיה שקט. חלקים שאני מתכוון להשתמש בם וניתן להוריד מהחישוב כי כבר יש ברשותי הם : 1. דיסק קשיח 320 GB (ישמש להתקנת מערכת הפעלה) 2. 2 צורבים 3. ספק Thermaltake TR2 500w קיבלתי הצעה כדהלן: 1. מעבד Intel Core2Duo E8400 2. לוח אם ASUS P5QC 3. כונן קשיח לדגימות ועבודת עריכה Western Digital WD500AAKS 500GB SATA2 16B (האם עדיף לקחת Seagate עם 32MB?) 4. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 5. כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX570 256MB PCIe 6. מארז ללא ספק Nexus Caterpillar 7. קרור למעבד Nexus LXM 8200 (מתוך קריא…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://planet.nana.co.il/bar_he/mifrat2.doc זה המפרט,מה לשפר? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים-כבדים מאוד מתוכנן OC קל-בינוני אני צריך כ.טלווזיה טוב התקציב שלי הוא 8600 גג

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.