ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות גרפיקה ותלת מימד (פוטושופ, בלנדר וכו'), תיכנות ודומיהם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, אבל עדיף 15". * רזולוציית המסך? 1366x768 מינימום (תוקן) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ HDD * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע - יתרון; שתהיה אפשרות להתקין מערכת הפעלה נ…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב thinkpad x230i עם מעבד i3 3110m במהירות שעון של 2.4, 8 ג'יגה ראם וכונן קשיח 120 ג'יגה SSD גודל מסך 12.5" המחשב בן שנה ישנם עוד שנתיים אחריות אתר לקוח, שמור, כמה המחשב שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב הנוכחי שלי שבק חיים, החלטתי להתחדש במחשב חדש. אשמח לעזרתכם. * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך? עדיפות ל14 אך ניתן גם 15.6. לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אך לא כזה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB לפחות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אחריות ל-3 שנים…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעמדת מרצה ממוחשבת עבור אולם הרצאות בעל קיבולת של כ-150 איש. העמדה צריכה להיות ניתנת להזזה. העמדה צריכה להתחבר למקרן , מערכת הגברה ובעלת מיקרופון. תקציב 15K - 25K. אבקש לקבל המלצה על חברות שמייצרות \ מוכרות את העמדות וגם על דגמים ספציפיים. האם יש משהו מיוחד \ חשוב שכדאי לשים לב כאשר בוחרים עמדה .
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא. לא הצלחתי למצוא ב- 15 העמודים האחרונים בפורום מחשב עם אותן הדרישות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אבל עדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל יחסית. הולך להתנייד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה מהיר. אם SSD אז החל מ- 256GB, אם היברידי אז החל מ- 500GB. * כונן אופטי? אפשרי, אבל לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בי…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב לאחי, פרטים למטה. מה התקציב המקסימאלי? 2200. לנצל הכל, לחרוג עד 2500 אם חייבים. מה שימושי המחשב? משחקים בהגדרות בינוניות (לא FPS כבדים), יחובר למסך 22 אינטש, מעט עריכה גרפית (פוטושופ וכאלה) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, כלום האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן, יש צורב חיצוני ועבודה בעיקר עם DOK עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, שקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, צריך WIN7, בלי אופיס. קניה בחנות במרכז, אין בקשות מיוחדות. אין תכנון לשדרוג, שיחזיק שנתיים+. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים(BF4 בעיקר),על מסך של 22 אינצ,אני לא מעוניין לעשות OC,איך המפרט? Intel Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 Gigabyte G1.Sniper B5 S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5 SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty NZXT Phantom 410 White FSP Raider 750W Scythe Katana 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, קניתי היום מחשב שהמארז שלו לא הכי יפה...הסתכלתי עכשיו באתר וראיתי שיש מארזים שאני יותר אוהבת באותו המחיר כמעט... רציתי לשאול אתכם אם המארז שאני רוצה מתאים למה שקניתי... המארז שקניתי הוא זה http://ksp.co.il/?uin=14615 והלוח שקניתי הוא http://ksp.co.il/?select=.1030..3..5...e=0&maxprice=0 והייתי רוצה לשדרג לזה http://ksp.co.il/?uin=21857 או אם אי אפשר אז לזה http://ksp.co.il/?uin=20356 זה אפשרי? וגם קניתי מאוורר נוסף למארז - http://ksp.co.il/?uin=17267 הוא מספיק טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה לתכני HD (סרטים וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OFFICE, גלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). היום 1650 *1050 אבל המטרה להעביר אותו ל 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש מק בשלוש שנים האחרונות (Macbook7,1, הלבן). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיריץ לינוקס כלשהו (מתלבט בין Debian, Ubuntu או Mint). בגלל שאני רגיל לאיכות של המק, אני רוצה שהרכישה הזו לא תהיה הפתעה לא נעימה (לדוגמה, הבנתי שסביר שהאינטגרציה של הTouchpad לא תהיה חלקה כמו שהתרגלתי), ולכן אני מתייעץ: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים ומטה, מה שייתמך), צפיה בסרטים, תכנות (מתכנן להתחיל ללמוד בשנה הבאה) והרצת VM או שניים מדי פעם. מסך: 14 אינצ', מאט. מעבד: i5 Haswell (4200U) כרטיס מסך: דיסקרטי של nVIDIA יהיה נחמד (במחיר הזה אין הרבה אופציות חוץ מה740m), בהנחה שמערכת ההפעלה תצליח להתממשק איתו. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי שכפתורי הלחצן יהי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-