עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by aviz,

ביינתים בניתי את המפרט הבא, שנראה לי ממש ימלא את הדרישות שלי. השאלה היא בעיקר איך המעבד והלוח אם האלו ? ויש אולי מארז יותר יפה. אני מבקש לא להחליש אותו, כיוון שיעשה בו שימוש לתכנות וכן גלישה מרובה. ה SSD קריטי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by CruxH,

שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by issac,

ערב טוב, בדקתי כמה מחשבים ניידים בתקציב של עד 3500 עם חריגה של 200 ש"ח. המחשב לסטודנט והשימוש העיקרי בו יהיה לתכנות ולמשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הזה) הדרישות החשובות הן: גודל מסך: 14 משקל: נמוך במידת האפשר חברה: מניסיון שלי עם ניידים עדיפות לDELL זיכרון: לפחות 6 כרטיס מסך: שוב למשחקים במידת האפשר, כדוגמת COD, FIFA לא צריך צורב\קורא דיסקים אחסון: אין עדיפות לSSD , אבל שיהיה לפחות 500 GB מצאתי רק דגם אחד שעונה על חלק מהדרישות 1:Dell Vostro 5470 VM-RD33-7319 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865307 בעד: * מסך 14 * משקל נמוך * כרטיס מסך סביר עד טוב בהחלט, בביצועים ראיתי שהוא מריץ cod ghosts בהגדרות בינוניות בצורה טובה * 32GB SSD בנוסף ל500GB …

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Clicker7,

* מטרות המחשב? סרטים ומשחקים בעיקר BF4 (לא חייב בהדרות סופרמגה גבוהות) * גודל המסך? עדיף 15" אבל אפשר גם 17" מאט או מבריק? לא משנה * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?במשחקים לא אבל בסרטים \ גלישה שיחזיק 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה SSD 128GB לא צריך יותר מזה * כונן אופטי? לא צריך הפילו מעדיף בלי ככה נראה לי יהיה יותר דק * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : כמה שיותר דק ככה יותר טוב לא חייב מפלצת גיימינג מטורפת אם היא ענקית אפשר גם לקנות מEBAY חיפשתי קצת בעצמי ואחרי כמה שעות צמצמתי לדגמים האלה : "17.3 Asus N750JV R750JV-T4193H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 Lenovo I…

• 24 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי ,יש לי מחשב נייח משנת 2005 ): ונראה לי שהגיע הזמן להחליפו מה דעתכם על המחשבים בלנק הזה לדוגמא? http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369981,00.asp * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * תקציב- 4500-5000 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא …

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
    • 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by rondamri,

אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה, עבודה עם תוכנות שונות להרצת מכונות כגון HYPER V וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.והמשחק הכי כבד הוא BF4 ולא לחוץ לי לשחק על הגדרות מקסימליות , בינוני וטוב יספיק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 20 רזולוציה סטנדרטית, לא בטוח מה המס' המדויק -לאי…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by biguri,

אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Gamer1351,

core 2 duo e7400 2.8 gigabyte ga-ep43-ds3l 9800gt 512mb 2 ג'יגה ראם הארד דיסק 500 GB תודה : )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by b3ta0,

תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by ליאור רון,

היי חברים - פעם ראשונה כאן האמת, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל מקרה הייתי שמח אם מישהוא היה אומר לי איך המחשב הבא- אם שווה את המחיר - 10999 ש"ח? דגם: ThinkPAD X240 20AL007CTO מעבד: Intel Core I7-4600U 3.00GHz, 4MB זיכרון: 8GB DDR3 1600 דיסק: 512 SSD + מסך: 12.5" HD IPS (1366 x 768) 300NIT גרפיקה: Intel® HD Graphics 4400 תקשורת: BT-WIFI-1000-USB3 DP FPR CAM ESATA מערכת הפעלה: WIN 8.1 PRO 64BIT משקל: 1.35KG 6 CELL תודה ליאור

17. Started by bratwa_tut,

מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yalkobi,

הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי [h=1]Dell Studio XPS 1645[/h]מחפש דונגיל USB השמח להמלצה לאחד שיעשה את העבודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  19. המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by hybridmag,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה וסרטים בסביבות ה2500 שקלים מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?uin=22018 תודה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by fshahar,

שלום אני מנסה להתקין WIN7 על מחשב זה שהתקנתי בו הרד דרייב חדש. כיוון שה- CD ROM בלפטופ לא תקין ניסיתי לעשות BOOT מUSB STICK וגם מ CD ROM חיצוני . כל נסיונותי לא צלחו - או שהמחשב לא זיהה את ההתקן החיצוני או שגם כאשר ההתקן מזוהה אני פשוט רואה מסך שחור עם אנדר סקור מהבהב...בשום שלב ה-SETUP לא מתחיל. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה? פתוח גם לקבל המלצות למישהו מקצועי .... תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by amirtim,

שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום חברים, אני כבר די מגובש לגבי מה אני רוצה, אני בעיקר מעוניין לקבל חוות דעת על מה שהרכבתי עד כה ועזרה עם ההתלבטויות. להלן תשובותיי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב - המפרט ה-"אידיאלי" שלי יוצא בערך 10K ואני מנסה לרדת ממנו כמה שאפשר... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אך לא על חשבון ביצועים/מראה/שקט/איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באלפי שקלים לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא תובעניים במיוחד (פירוט בהמשך), סרטי BLU-RAY HD באיכות מלאה, גלישה כבדה (200+ טאבים בו"ז), פיתוח (משחקים/תוכנות, כתחביב), וכרייה של קריפטו-מטבעות כמו DOGECOIN. א…

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP, Visual studio, sql server פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יתחבר גם לטלויזיה 1920X1080 51 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים