ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המחשב אמור לעבור OC כשהמטרה להגיע עם המעבד לאזור ה - 3.5-3.4 GHZ ושיהיה ביחס של 1:1 עם הזכרונות,על מספר רכיבים כבר החלטתי ( אתם יכולים להתייחס ולהציע חלופות טובות יותר רק אם זה זול יותר או מאד משתלם מבחינת כדאות ובכפוף למטרת ה - OC שאני מייעד למחשב ) ועל מה שלא ממתין לשמוע מכם. מעבד - E6400 קירור מעבד - אני מניח שאני הולך על ה - TUNIQ בנוסף,איך הגריז שלו שבא עם המאוורר ? לוח - ASUS P5B DX זכרונות - 2 GB - ממתין להצעות,זכרונות טובים ל - OC ושיאפשרו יחס של 1:1 כרטיס מסך - אני מתלבט בין ה - 256MB ל - 512MB של ה - X1900XT ,דבר נוסף עד כמה הכרטיס מרעיש והאם הרעש ישמע בהנחה שהמארז יהיה P180 ? כרטיס קול - CREATIVE PLATINUM דיסק קשיח - WD 74GB 10'000 + WD 250GB 16MB SATA2 צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1810 Kingston DDR2 2GB 667MHZ CL5, יחידות 1 ¤150 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1745 WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤380 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3883 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ¤110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT, יחידות 1 ¤305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1883 ANTEC NSK2480 380W, …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש משנה לי מבוסס AMD או Intel, אבל אני מאמין שיש עדיפות ל Intel. זיכרון - רק 256MB, מעבד 2.4, ולוח אם 800 . הארד-דיסק, 7200, לפחות 40 גיגה. כרטיס מסך לא כל כך חשוב. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין הכל לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים העלתי שאלה וביקשתי עזרה בבניית מפרט של עד 9000 ש"ח. השימוש העיקרי הולך להיות בתוכנת solidworks משחקים כמו call of duty/gta5 ודומים להם ברמת גרפיקה בינונית + איפה שאפשר אז גם רמה גבוהה אינטרנט והורדות כבדות עבודה יום יומיומית על המחשב. oc זה תחום שמאוד חדש לי וכרגע אני לא ממש מבין בו אבל כן הלכתי על מחשב שבו אוכל לעשות זאת,לא ברמה הכי גבוהה. הקירור מאוד חשוב לי ולכן השקעתי והוספתי גם קירור נוזלי למעבד. אשמח לקבל חוות דעת מכם,לבדוק שהרכיבים שבחרתי באמת מתאימים אחד לשני ויעבדו בהרמוניה. זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז בבקשה תתחשבו =) תודה מראש לכולם. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16014 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, רציתי לקנות מחשב חזק למשחקים שיהיה חזק כמה שאפשר גם בעוד מספר שנים (כמה שאפשר). בימים האחרונים עברתי כמה שיכולתי על הפורומים באתר הזה ונראה לי שאני סוף סוף יודע פחות או יותר מה אני רוצה. השאלה היא אם משהו כאן לא כדאי לחלוטין (או כמעט לחלוטין) מבחינת מחיר לביצועים או שלא אזדקק לו כמעט. חשוב לי מאוד להשקיע עכשיו קצת יותר ולא להתעסק אח"כ עם מספר שדרוגים נוספים חוץ מאחד בודד עוד מספר חודשים שקצת ירדו מחירי ה- DDR3 וה- 4870 (כל החלפה ולא הוספה בעתיד היא מבחינתי בזבוז, גם מבחינה כספית וגם מבחינת שמירה על איכות הסביבה (פחות ייצור = פחות זיהום). להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB Gygabyte EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך לפחות 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. לדעתי 1.5-2 יהיה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן! לא יודע כמה אבל היות ובעבודה אין תמיד אפשרות לחיבור לחשמל אז עדיף שיחזיק זמן רב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידידה טסה לגור בחו"ל כמה זמן וצריכה שם מחשב נורמלי לפוטושופ שגם לא יהיה כבד והיא תוכל להסתובב איתו = קל משקל. אז לא ממוטה של 15-17 אינץ'. היא מציירת בפוטושופ בעזרת וואקום. מעבד לא ATOM. איך ה-Intel® Core i3 380UM Processor? הם חזקים מספיק בכזה תדר נמוך? ראיתי את ה-Lenovo IdeaPad U160 M436VIV שהיא בטח תאהב את ה"מראה", והוא קליל. אבל לא מכיר את המעבד. ואני תוהה אם המסך לא קטן מדי ב-11.6". או אולי ה-DELL 14R? http://www.dell.com/us/p/inspiron-14r-combo-mod/pd?oc=dndom20b&model_id=inspiron-14r-combo-mod אם הוא יהיה ורוד או אדום זה יתרון..... יש משהו נורמלי בארץ בתקציב או שעדיף לקנות שם? מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד - core I5 9600k 3.7Ghz לוח אם - Asus TUF H310-plus זכרון - Transcend 8Gb DDR4 2666Mhz כונן - SSD - kingston A1000 M.2 240GB PCIE (כוננים נוספים יועברו מהמחשב הישן) כרטיס מסך - Asus GT1030 2GB Gddr5 מבקש המלצות למארז ולספק מתאימים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו, התקציב הוא כ 4000 שח, בלי ציוד היקפי (אשמח לקבל המלצה למסך 22'' רחב בנוסף), בלי OC, חשוב שיהיה שקט. חלקים שאני מתכוון להשתמש בם וניתן להוריד מהחישוב כי כבר יש ברשותי הם : 1. דיסק קשיח 320 GB (ישמש להתקנת מערכת הפעלה) 2. 2 צורבים 3. ספק Thermaltake TR2 500w קיבלתי הצעה כדהלן: 1. מעבד Intel Core2Duo E8400 2. לוח אם ASUS P5QC 3. כונן קשיח לדגימות ועבודת עריכה Western Digital WD500AAKS 500GB SATA2 16B (האם עדיף לקחת Seagate עם 32MB?) 4. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 5. כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX570 256MB PCIe 6. מארז ללא ספק Nexus Caterpillar 7. קרור למעבד Nexus LXM 8200 (מתוך קריא…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס ivy bridge I5 3470 8גיגה ראם GTX 960 500 גיגה הארד דיסק בגדול אני מחפש לקבל ביצועים גדולים יותר בעיקר בגיימינג ועריכה קלה והשאלה שלי היא כזו: האם אני אקבל שיםור מספיק גדול בביצועים בשביל לעבור לארכיטקטורה שונה? או שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש ולשדרג לssd?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עם מסך LCD במחיר 3300 ש"ח מקסימום מצאתי אחד באיבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 אשמח לדעת מה אתם חושבים! תודה שרון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נייד עם תקלה בתצוגה, רואים את התצוגה מחולקת לרבעים {כמו הגדרת "פרוש" לרקע לשולחן העבודה} יכול להיות שהכרטיס מסך שרוף או פגום או שמדובר בבעיית דרייבר ותאימות? מדובר בכרטיס מסך 8600M GS ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. (המחשב לא בהישג ידי) זו התקלה; [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-