עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yairnee,

המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k. גמיש. 2. מה שימושי המחשב - פיתוח בלבד. 4. האם יש רכיב שיש צורך לכלול במפרט? - 16gb זכרון. חובה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אוטוטו 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? 16gb זכרון. חובה. ssd. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פיתוח חזק +. קיבלתי מפרט שמישהו אחר בדיוק הזמין ב ksp. רציתי לדעת : א. דעתכם? ב. מדוע לקנות היום מארז atx ? למה לה mini itx? מה היתרונות? ג. זכרונות …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by chenrp,

מעבד E6600, לוח אינטל 965LT, כרטיס מסך 7600GS OC, כונן קשיח SAMSUNG 160GB, מארז וספק ג'נריים מהרמה הכי גבוהה שאפשר לקבל מג'נרי. מסך 22" chimei

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yuval Tsabar,

שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by royi159,

צריך מחשב גיימינג עד 4200 שקל, אפשר לחרוג מהתקציב ב300 שקל אם זה יעזור, דברים מהצד כמו ווינדוס לא להכליל יש בעיה, הכסף הוא רובו זיכוי מבאג שקיבלנו על מחשב קודם שנהרס, הם מרכיבים מחשבים בכלל? אם לא מישהו יכול לבדוק אולי איזה מחשב כדאי לקנות מהמורכבים שם? למרות שזה באסה אין ברירה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by zvvz,

MotherBoard: P4 DDRx3 AGPx5 PCIx6 || 82$ Proccecor: P4 2.4GHZ || 189$ VideoCard: Nvidia Gforce4 FX5200 128MB DDR +tv || 80$ Memory: 256MG 333MHZ DDR || 56$ HD: 80gb Maxtor 7200RPM || 89$ DVD: x14/40 Black* || 34$ Case: p4 400W +2FAN+USB2 || 29$ Cdrom: Asus 52X IDE || 22$ FLOOPY: 1.44 CITIZEN || 7.5$ ========================== 588.5$ = 2648NIS הרכבתי לבד, זה מחשב למשחקים ולעבודה, האם הוא שווה? מבחינת מחיר ואיכות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lidorhadad,

התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Avi5525,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת למחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alergic,

מתלבט לגבי מספר מפרטים שהופיעו במדור, השאלה אם הם מעודכנים מבחינת עלות\ביצועים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133221&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 מעבד: האם יש יותר חזק ומשתלם? קירור: יש יותר שקט ועדיף? (SCHYTE MUGEN או דומיו?) לוח אם: האם קיים REV 3.3 בארץ? כדי שיהיה הכי מעודכן. זיכרון: האם עדיף כבר לשים 16GB (4X4 במהירות 1800? כרטיס מסך: האם יש אפשרות במסגרת התקציב להוסיף כרטיס מסך כדי לא להשתמש בזיכרון הRAM? מארז: האם קיים מארז יותר גדול כדי שיכיל הכל בכיף? ופאנל קידמי במסגרת התקציב? ספק כח: ספר כח 400-500W במסגרת התקציב ומומלץ(לצורך שדרוגים עתידיים) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133224&section=293&…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הדגמים הם: LG * - R380מסדרת WideBOOK והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR380P27 * דגם T380 מסדרת LG Marathon כ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCT380RB1 HP * probook 4310s והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXVC345 אני מאוד מתלבטת. סה"כ קראתי את הסקירה באתר זה לגבי המחשב של HP ועושה רושם שמדובר במחשב טוב. יחד עם זאת, הבנתי שהביצועים שלו לא חזקים מספיק ביחד למחיר (האמנם?). חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך. ל-HP יש רק 4 שעות בעוד של-LG יש בערך 9. מצד שני - היה לי ניסיון ממש מר עם מוצרי LG בעבר. אך כמו שאני רואה את זה בארץ קשה מאוד למצוא מחשב בגודל 13" במחיר סביר (4000 ש"ח). עיקר השימושים שלי במחשב הם ללימודים: סיכומים, הרצאות ושי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב, את המפרט הזה אני מרכיב לאחותי הקטנה. כראוי לילדה בת 12 הרבה יותר אכפת לה איך המחשב נראה (ז"א מארז, רמקולים, מקלדת וכולי) מאשר איך הוא מתפקד, אבל עדיין אני בונה עליו למשחקי רשת וכולי. בכל אופן אני אעריך הערות

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by com,

שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחרי שנתיים-שלוש עם המחשב הישן, אני קונה חדש בישן היה OC רציני ביותר עם מעבד NORTHWOOD 1.8 והכל עובד שם בסדר גמור, הוא פשוט ניהיה מיושן מידי בשבילי.. בכל אופן מה שרציתי זה מחשב שיהיה חזק בעיקר למשחקים, עם אופציה לאוברקלוקינג(לא בהפצצה, אבל בכל זאת) כדי שכשהוא יתיישן מעט מוכל לעשות משהו בעיניין חשוב מאוד כ.מסך חזק אין צורך במסך ובהארדיסק בנוגע לזיכרון, להתייחס אליו כאילו זה 512 (למרות שבעצם יהיה לי ג'יגה זיכרון-סיפור ארוך) ו... אם אפשר מארז וספק איכותיים, למרות שלא הכי חשוב לי, אבל ככה בסיבוב אם יהיה משהו זהו פחות או יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי כי אחרי שנתיים מחוץ לסצינה, אני כבר לא מכיר שום דגמים חדשים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Gogo80,

יש לי תקציב של 6.5K ושבע ממש בלחץ... אני שם דגש על זכרון (שיהיה 512), הארדיסק (מינימום 40ג'יגה), וכרטיס מסך (שיהיה טוב ויוכל להפעיל סרטים בלי בעייה (שלא ירגיש אפילו)) אממממ אני אשמח שתצרפו חנות שאיתה אפשר לקנות מחשב זה... אשמח לשמוע את כל המפרט שאני גם אכנס לעניינים של מ חשבים ניידים מלבד השולחניים תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לחוות דעת מכם לגבי מחשב מסוים. השימוש הוא יום יומי, צפייה בסרטים וסדרות, ללימודים סטודנטיאלים, לנסיעות, בעיקר לשימוש בתוכנות של אופיס ואולי גם מדי פעם פייתון לשימוש אישי. קראתי רבות על ThinkPad בתור מחשבים חזקים וחשבתי הפעם ללכת על הסגנון הזה. המחשב הקודם שלי הוא של דל ולצערי התאכזבתי ממנו לכן החלטתי הפעם לשנות וללכת על לנובו. המחשב הוא - Lenovo ThinkPad L13 Yoga החומרה שלו היא: מעבד: (Intel Core i7-10510U (4C / 8T, 1.8 / 4.9GHz, 8MB זיכרון: 16GB Soldered DDR4-2666 אכסון 1TB SSD M.2 2280 PCIe NVMe Opal2 מסך מגע, דור 10, 3 שנים אחריות. קישור: https://fre.co.il/items/2888404?num_of_cart_items=1 אשמח לחוות דעת תודה:)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by white_rider,

אני משדרג קצת היה לי SEMPRON 2800+ , DDR 400PQI , GIGABYTE K8N51GMF 6100, 80GB SATA הזדמן לי למכור את אלו במחיר טוב ומתכוון להוסיף קצת התקציב הוא 1500 שקל ללוח אם , זכרון , מעבד ודיסק קשיח החלקים שאני חושב עליהם הם: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 660 ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 DDRII 533MH 512MB TWINMOS 265 Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1550 אין אפשרות לחריגה למרבית הצער אני חייב לוח שיתמוך AGP ו- PCIE בגלל שייצכן שאקבל כראיס 66GT AGP מה דעתכם? יש מקום לשיפור? כדאי בכלל לעזוב את ה SEMPRON?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Envy Touchsmart 15-j000. חלק מהמקשים יצאו מהמקום והתופסנים הקטנים מפלסטיק שמחברים אותם למקלדת נשברו (תמונה מצורפת).[ATTACH=CONFIG]9927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9928[/ATTACH] האם מישהו יכול לעזור לי למצוא מקום שמוכר מקשים בודדים כדי שאוכל להחליף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.