ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני אייל חייל המשרת בשירות סדיר. לצערי כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי הלך. אני ממעט לחזור הביתה ולכן אודה לכם על העזרה בתקווה שאספיק לקנות מחשב עוד הסופ"ש. אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית(אימיול וורד אייסקיו וכו'), אך כזה שיאפשר לי בעתיד, באם ארצה, להופכו למחשב שיחזיק משחקים. לדוגמה, כרגע כרטיס מסך און בורד זה מצויין, אך אשמח אם יהיה לי חריץ בלוח אם שיאפשר לי בעתיד קניה של כרטיס מסך רציני. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח, שאותם אני אשלם במזומן. אני מבקש שהמפרט יורכב בKSP, שכן יש להם סניף בירושלים. דברים שאיני צריך: יש ברשותי דיסק חדש של WD ולכן לא אצטרך דיסק קשיח. הענין הוא שהוא לא SATA ולכן אצטרך לוח אם עם חיבור IDE. בנוסף יש לי ספק ג'נרי חדש שקניתי שאוכל להשתמש בו. …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:asthanos: יש לי הגדלה בתקציבי ב 4000 ש"ח יש לי כבר חלק מהמחשב לכן אני צריך רק את מה שנישאר. הנה החלקים שיש לי : Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +4 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v הם עדין לא הגיעו לכן אני יכול עדין לשנות קצת. אני פונה אליכם חובבי החומרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח אפשר לחרוג עד 100-200 שקל 2 מיועד לגלישה, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים מדי פעם. ילדה בת 9! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה, עם הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כפר סבא, יש לי חנות אייבורי מול הבית. לא חובה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי צריך מחשב אך ורק לאינטרנט. הוא מעדיף לא לקנות יד שנייה אלא אחד חדש עם אחריות, אבל מעוניין לשלם כמה שפחות כסף. דרוש כל הציוד מלבד: רמקולים, עכבר, CD וFloppy. זה המפרט שאני בניתי: Motherboards for AMD : Elitegroup K7SOM SIS740 Motherboard w/CPU Duron 2000+ (VGA 64Mb, Sound, LAN, Modem) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 145.38 ] 1 Hard Discs : Nikimi 30GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 290.75 ] 1 Monitors : LG CRT 15" - 563N - Studioworks Monitor [ ¤ 578.50 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 257.32 ] 1 הערות, הארות והמלצו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משדרג קצת היה לי SEMPRON 2800+ , DDR 400PQI , GIGABYTE K8N51GMF 6100, 80GB SATA הזדמן לי למכור את אלו במחיר טוב ומתכוון להוסיף קצת התקציב הוא 1500 שקל ללוח אם , זכרון , מעבד ודיסק קשיח החלקים שאני חושב עליהם הם: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 660 ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 DDRII 533MH 512MB TWINMOS 265 Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1550 אין אפשרות לחריגה למרבית הצער אני חייב לוח שיתמוך AGP ו- PCIE בגלל שייצכן שאקבל כראיס 66GT AGP מה דעתכם? יש מקום לשיפור? כדאי בכלל לעזוב את ה SEMPRON?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://planet.nana.co.il/bar_he/mifrat2.doc זה המפרט,מה לשפר? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים-כבדים מאוד מתוכנן OC קל-בינוני אני צריך כ.טלווזיה טוב התקציב שלי הוא 8600 גג
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 X 17.6 X 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 7500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח (תלוי תכלית). המחשב לא יריץ אובר קלוק וכנראה גם לא ייעשו בו שדרוגים עתידיים משמעותיים. המסך וכלל הציוד ההיקפי (מערכת רמקולים+עכבר+מקלדת) חייבים להיכלל בתקציב. עדיפות לשטח אחסון גדול 1 TB. דרוש מארז שקט. לגבי הכרטיס מסך, צריך להיות אחד כזה שיחזיק הרבה מאוד זמן בשוק. השימושים הם בעיקר גיימינג, סרטים (על כן, מסך איכותי) ומוסיקה (לא עריכה!). המפרט חייב להיות כזה שהורכב מחנויות במרכז הארץ. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. כאשר המפרטים שלהם מאוד דומים. ההבדל המשמעותי שאני רואה הוא במחיר - דל יקר יותר אך נותן 3 שנים אחריות לעומת 1 בלונבו. אשמח להמלצות אם למישהו יש נסיון במחשבים האלה . מצורפת השוואה : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14031,13810,13812 תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד Intel i7-2600K אני מעונין לרכוש את המפרט הבא: לוח אם: Asus P8Z77-M PRO LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz קרור למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler מארז: CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ספק: Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU דיסק: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX אופטי: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מספר שאלות: 1. האם המפרט שהרכבתי יעבוד כשורה ? הספק מספיק חזק? 2. האם המפרט מאוזן? האם יש רכיב חומרה "חזק" מדי במפרט לעומת רכיב "חלש" מדי ? 3. האם שווה להשקיע בפתרון קירור ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:4300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF4 ,evolve • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?:מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Antec Nine Hundred No P/S Black ATX Case , יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=257 …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1800 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך לרכוש את כל הרכיבים הבסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ש'ט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד חדש יחסית של דל דגם 7548. נתקלתי היום בבעיה - חברתי רמקול bluetooth ואני שזה מוריד לי את עוצמת wifi עד כדי ניתוקים ואי אפשרות גלישה. האם מישהו נתקל בתופעה ומה עושים? לפנות לתמיכה טכנית של דל?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-