עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gilp123,

שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם האחריות של hp היא בין לאומית.. קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ.. השאלה אם זה תופס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by k534d,

אני צריך טאבלט שנח לכתוב עליו, שמריץ חלונות\לינוקס חשבתי על surface הבעיה שהמחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ. יש איזה חלופה טובה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Omer Serg,

שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AtR,

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מפרט ב-4K כאשר אפשר לחרוג ב-200 ש"ח מקסימום אני מעוניין שיכלול מעבד קונרו E6300 וכן לוח טוב לאוברקלוק כמובן שרק המעבד והלוח ייקחו מחיר נכבד מכלל התקציב לכן אני אתפשר על חלקים אחרים, לא צריך כרטיס מסך ולא צריך שום ציוד היקפי תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Roi Aloosh,

כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dids22,

היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? 4500 2. מה שימושי המחשב: עריכת תמונות ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. במקום בו ההרכבה תהיה הטובה ביותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אין לי מושג …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אור כהן,

טוב, אז לפני שאני מוכר את כרטיסי המסך שלי, ארצה לקבל את הערכת המחיר שלכם לגביהם. מדובר ב2 כרטיסי SAPPHIRE 100282SR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102857 וב2 כרטיסי SAPPHIRE TOXIC 100282TXSR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102881 בברכה, אור כהן

11. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם. אני צריך מחשב שישמש לשרטוט בתוכנות אוטוקאד וסקאצאפ כמו כן ישמש למשחקים ברמה של OVERWATCH בניתי את המפרט הבא. השאלות הן האם מומלץ חלק אחד על פני אחר? אם משהו מיותר וניתן לחסוך במחיר אני אשמח. מק"ט מוצרים כמות מחיר C7700T Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1325 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שאלה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by chric,

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lirown,

אהלן, קנייתי מחשב חדש של DELL והוא עשה לי הרבה בעיות אז הזדכתי עליו וכרגע אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. אז כמו בכותרת אז אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והם: (הלינק מחברת אייבורי) http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12307,11299 קודם כל רציתי לדעת האם כרטיסי המסך שמצויינים בלינק עובדים על DDR3 או DDR5 ? האם NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2GB עדיף על NVIDIA® GeForce® GT 750M 4GB למרות שזאת גרסת ה4G ? במידה והם DDR3, האם כדאי לי לחפש דגם אשר כ. המסך הוא DDR5 ? ועד כמה זה משמעותי ? ושאלה נוספת, האם בטווח המחירים שצויין בלינק יש דגם אחר (מחברה אחרת) אשר הוא עדיף עליהם ? תודה רבה ואשמח לתגובות בהקדם, עניין קצת דחוף משום שהזדכתי על המחשב הקודם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אנשים, אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט\נעזור לכם, תגידו לנו כמה אתם מוכנים להשקיע. אם בן אדם בא ואומר "אני רוצה מפרט ב5000-4500 ש"ח", זה הרי ברור שהוא מעוניין במחשב הכי חזק שהוא יכול להשיג על כל הכסף. אבל אם מישהו בא ואומר "אני רוצה מפרט ב7500 ש"ח", אפשר להרכיב לו מפרט ב6700. תגידו אם אתם מעוניינים להשקיע הכל והמגבלה זה 7500, או שאתם רוצים מחשב איכותי ואם אפשר בפחות כסף. אח"כ, אם אנחנו מרכיבים לכם AMD או אינטל 1.8\2.0 ב6700 ש"ח, אל תגידו שאתם לא רוצים AMD. תציינו בהתחלה מה אתם רוצים, או אם אתם רוצים שתי הצעות, אחת על כל מעבד. גם עם אינטל, אותו סיפור. מרכיבים למישהו 1.8, ואז הוא אומר "אני רוצה 2.4". תגידו איזה מעבד אתם רוצים! כמה מג"צ!!! מקווה שזה ישפר את רמת המפרטים. SpiritK…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת סרטונים מדי פעם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: csgo,OVERWATCH, Battelgruonds,gta v,fifa 18,Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ועוד אחד ב 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by znavot1985,

שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by danielhr99,

דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…

24. Started by ac1240,

1.. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800-3000 ללא אפשרות חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך !! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להפעיל משחקים כבדים לא ברמה הכי גבוהה שיש.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות זה סבבה אם …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Xaser III KINGSTON 512MB RDRAM 1066Mhz Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB Video Card CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM +לוח אם לא ידוע-כנראה משהו של gigabyte ו-+ מערכת קירור של מים,לא ידוע איזה ... אבל הוא לא מרכיב הוא קונה אותה מוכנה כבר!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים