ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב לOC ואני מתלבט בקשר לספק,זכרונות,ולוח אם שה-OC יהיה כמה שאפשר.... בסביבות 3800-4000 שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415 415.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180 180.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1145.00 1145 1145.00 מחק INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1557.00 1557 1557.00 מחק LG מסכי LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1288.00 1272 1288.00 מחק OCZ DDR2 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 635 635.0…
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD FX-8150 - BOX לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 זיכרון: G.Skill Ares 4x4GB DDR3 1866mhz כרטיס מסך: Asus GTX 650 Ti BOOST OC 2GB DDR5 הארד דיסק: Seagate Barracuda 2TB קירור מים (למעבד): COOLER MASTER SEIDON 120V Plus ספק: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan מארז: Antec X1 Mid Tower Gaming Black Case אשמח גם אם תוכלו להסביר איך נתתם את ההערכה (כלומר מחיר גם לכול פריט בנפרד) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משדרג קצת היה לי SEMPRON 2800+ , DDR 400PQI , GIGABYTE K8N51GMF 6100, 80GB SATA הזדמן לי למכור את אלו במחיר טוב ומתכוון להוסיף קצת התקציב הוא 1500 שקל ללוח אם , זכרון , מעבד ודיסק קשיח החלקים שאני חושב עליהם הם: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 660 ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 DDRII 533MH 512MB TWINMOS 265 Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1550 אין אפשרות לחריגה למרבית הצער אני חייב לוח שיתמוך AGP ו- PCIE בגלל שייצכן שאקבל כראיס 66GT AGP מה דעתכם? יש מקום לשיפור? כדאי בכלל לעזוב את ה SEMPRON?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות: ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus? ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב. מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים. נ.ב. המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעז…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנשפך מיץ על המקלדת שברשותי (של מחשב בן 4 שנים), ונסיונות חוזרים ונשנים לגרום למקשים לעבוד בעזרת דרכים שונות הכוללות אלכוהול, קומפרסור אוויר ועוד, אני מעוניין להחליף אותה באחרת - בין אם יד שניה ובין חדשה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. לגבי מקלדת יד שניה: דיברתי עם חבר שטוען שיש לו מקלדת שיכולה לעזור, אך אינו בטוח מאיזה דגם נלקחה המקלדת. האם זה משנה מאיזה דגם המקלדת או שכל עוד שהיא מתאימה ו"נכנסת" למחשב פיזית היא אמורה לעבוד? 2. האם אתם מכירים אפשרות לחליפין יד שניה או קניית מקלדת חדשה במחיר זול? האם עדיף לקנות ישירות מLENOVO וזה ייצא יותר זול? תודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איני מעורה כל-כך במחירי השוק העדכניים. נכון לעכשיו התקציב הוא עד 5,000 ש"ח אבל אהיה מוכן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לגיימינג. למשל הייתי רוצה מפרט למחשב שיכול להריץ את Cyberpunk 2077 ואת Red Dead Redemption 2. לא בהכרח בהגדרות מקסימליות או 4K אבל לפחות בהגדרות גבוהות ועם FPS 60 יציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש מפרט מלא, כולל SSD ומרכיבים בסיסיים. …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מהאתר את המחשב שלי לפני כ-6 שנים מהמלצות שלכם באתר והוא החזיק ומחזיק מאוד יפה! עד היום אני נותן לכם קרדיט לחברים והמשפחה שלי שקונים מחשב חדש ומפנה אותם אליכם. אני לא גיימר גדול, אבל לאחרונה ניסיתי משחקים חדשים וראיתי שהמחשב לא סוחב וגם ישנה האטה משמעותית בהרצת תוכנות פשוטות ביום-יום. אז הגיע הזמן לעבור למחשב חדש ולתת להורים לאמץ את המחשב הישן והטוב. אז התקציב הוא כ-4500 ש"ח ללא מסך (נראה לי שיספיקו המסכים הקיימים, אחד מהם נקנה לפני כשנתיים). רצוי כונן SSD גדול יחסית (אני חובב כוננים גדולים ) וכרגע אשאר עם מערכת השמע הקיימת (מערכת סטריאו ישנה). הנה השאלון ושוב תודה מראש לכל העונים! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסינו להרכיב מפרט למחשב חדש למשחקים וקצת לאינטרנט, אבל אנחנו לא מבינים הרבה אז זאת התוצאה: 1 AMD Athlon XP 2700 - 256K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Year Warrant 1 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 1 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 1 LITEON CD ROM X52 - Black 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 ANTEC 3700BQE Black Quiet 350Watt PSU מה דעתכם? האם שכחנו משהו? האם חסר מאורר? האם צריך להוסיף מאורר בנפרד למעבד או שהוא בא עם? האם להחליף לספק כוח חזק יותר? האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר? (אנחנו לא מבינים את ההבדלים בין כרטיסי המסך - איך יש כרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב לדוד שלי ניסיתי לשכנע אותו על AMD אבל הוא לא רוצה אז בנו לי בבקשה מפרט מבוסס אינטל עד 3500ש"ח - ללא מסך!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שתבנו לי מפרט למחשב שכולל: מעבד לוח אם עם כרטיס קול כרטיס מסך זכרונות צורב די וי די כונן דיסקטים התקציב הוא בסביבות ה2500 פלוס מינוס. מקווה שהתקציב מספיק לקנות משהו איכותי וטוב למשחקים ואינטרנט. אם יש שאלות תשאלו, אני כאן תודה. *מה שלא רשמתי ברשימה אז לא צריך. דרך אגב המחשב לא מיועד לאובר קלוק!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשנו לחבר שלי מפרט מחשב למשחקים ו OC ולקחנו מ[צונזר] ממערכות המחשב שלהם מחשב ב 4,819.83 ש"ח [צונזר] זה המפרט של המחשב, שווה או להחליף חלקים ? מעבד: מבוסס AMD Athlon XP זיכרון: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 לוח אם: ABIT NF7 (nforce2) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 כונן דיוידי: BENQ DVD 1648A X16 צורב: LITEON 48x 24x 48x CD-RW כונן דיסקטים: 1.44 מודם: PINE FM-3621-31 (ECS2819F) 56K VOICE - PCI מארז מקצועי: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE מאורר מיוחד למעבד: Thermaltake Volcano 11 < הפרסום אסור. ראה הוזהרת. >
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים : COD MOH וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל בעתיד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-