ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, ראשית חשוב להדגיש כי אינני רוצה מחשב חדש או משהו בסגנון אני מצרף את המפרט הנוכחי שיש לי ושואל מה בדיוק אני צריך לשדרג כי משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY החדש קורסים לי באמצע משחק , גם עם ההגדרות הבסיסיות , כנל GEARS 5 אני רוצה לשדרג רק את מה שהכרחי בלבד בכדי שאוכל לשחק בכייף עם הגדרות גבוהות ולהנות מרזולוציה איכותית . תקציב לשדרוג עד 4000 מתכנן לבצע כבר עכשיו מאזור פתח תקווה ואשמח לעזרה מעבד : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray קירור : Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם : Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970 WF3 OC 4GB Retail כונן קשיח : Samsung SSD EVO 85…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד ביתי, שימש גם לעריכת וידאו חובבנית. בקרוב אפתח אשכול מסודר עם שאלון, אך רציתי לשאול שתי שאלות כלליות: עד כמה כרטיס מסך חיצוני יהיה משמעותי? במידה ואקנה עם כרטיס מסך, איזה כדאי? ההתלבטות העיקרית היא בין הMX150 לMX940 (מגיוון שהGTX10XX והקואדרו לא נכנסים בתקציב). ממה שמצאתי באינטרנט ה150 יותר טוב, אבל משום מה ה940 יקר יותר בחלק מהדגמים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! הגודל של המסך יכול להשתנות פחות או יותר, שאר הדרישות פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב בסיסי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מניח שבין 7-10 אלף ש״ח יהיה סביר, אשמח לגלות שאפשר לשלם פחות. ניתן לשלם מעט יותר, אבל רק אם יש הצדקה. עדיף לשלם פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. כרגע World of Warcraft, אך מעונין גם לנסות Overwatch, Fortnite, Pubg, Call of Duty, Battlefield, וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. ניתן להניח שבונים לגמרי מאפס. ספציפית: צריך מסך, עכבר ומקלדת. רמקולים יכולים לחכות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! אם אפשר את דעתכם ועזרתם בחוות דעת אחרונה על מפרט שכבר עובר להרכבה שבוע הבא. המחשב לצרכי אנימציה, עריכת וידאו ותמונות (סטודנטית) תקציב: 7000 ש"ח אם הייתם מוסיפים\משנים משהו אני אשמח מאוד לדעת! ₪ 1,300 ₪ 1,300 1 C8700T- PC Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 300 ₪ 300 1 CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black ₪ 122 ₪ 122 1 UCACO-FI11001-C…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים וגם עבודה באופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): יש מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה יותר מידי רועש, אבל בעיקר חשוב שיהיה מאוורר וספק כוח אמינים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח לסבא שלי, משהו שיהיה סבבה ולא איטי. בגדול זה לגלישה באינטרנט וWORD פה ושם. ראיתי מחשבים מובנים I5 בסביבות 1500-2000 שנראה לי שיעשו את העבודה, עכשיו השאלה אם זה עדיף משנה משהו במחיר שאני קונה מחשב מובנה או בונה אותו כשבמדובר במחשב כזה פשוט? והאם יש אפשרות לSSD קטן בטווח הזה? האם בכלל כדאי לשים SSD? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודברים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצר…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הנסיון הוא לא לעבור את ה- 2.5K. עדיף לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון דברים חשובים או שיפריעו. אם זה חשוב, אפשר קצת מעבר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונה משרדית, מעט פוטושופ, מולטימדיה (דרך זוג רמקולים שמחוברים למסך + אוזניות) לא תחובר מערכת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש מסך בעל חיבור HDMI ורמקולים מובנים שישמשו למכונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באופטי- יש לו ומה שיש יחובר למחשב אם ניתן להשיג במקום אחר (בארץ) HDD\ SSD במחיר טוב משמעותית משבחנ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני חושב לשדרג מחשב נייח קיים בן 6, עם המפרט הבא, כניצול המכירות בבלאק פריידי הקרוב. המחשב משמש בעיקר לגלישה, פוטושופ וטיפ'לה גיימינג, אלא שלאחרונה נראה שהוא מאט במעבר בין חלונות ולפעמים קצת נתקע לכמה שניות, לעיתים רחוקות מאתחל את עצמו - בעיה שלא הצלחתי לגלות את מקורה, אך מניח שזה קשור לחימום יתר של כרטיס המסך או אחד המאווררים: CPU: Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard: ASRock Z87 Extreme3 (CPUSocket) Graphics: 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Gigabyte) Hard drives: 480 GB SSD - Main drive, 3TB HDD OS: Windows 8.1 Pro 64-bit Optical Drives: ASUS DRW-24D5…
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר,אך נאמר 4500, אם אפשר פחות, עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24-26 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה טרקרטור אבל לא חשוב במיוחד…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בלבד בכ-8000 ש"ח כולל מסך 27". כבר יש ברשותי כונן SSD כך שאין צורך לכלול Storage בכלל במפרט. חושב לי שהספק יהיה מעט יותר חזק מהמינימום הנדרש כך שאוכל להחליף לכרטיס מסך חזק יותר בעוד מספר שנים במידה ואהיה מעוניין בשדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 8000 ש"ח ואפשר לחרוג בעד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה לכך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר ק…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-