עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by madary,

אני רוצה שתתנו את דעתכם על המפרט... p-4 2.6 Ghz (Bus:800Mhz, Hyper-Threading) Abit VI7 (VIA P4T800) sb, HT, FSB800 lan WD 80GB 7200 ATA-100 (8mb) Sapphir (ATI) Radeon 9600Pro TV, DVI 128 MB floppy teac 1.44 DVD TOSHIBA X16 Switch 8 ports (לרשת ביתית) ATX MIDI 400W usb MS Internet KB+MS Optical Mouse Creative SBS 370 sub+2sp Mag 17 786 PF Flat Silver 5110 מחיר מה ההבדל בין 9600 לבין 9600pro בלוח אם: מה אומר VIA P4T800 וכן FSB800? תודה רבה! עריכה: ואת מי שכחנו? את הזיכרון! ddr 400 512 mb King Max BGA אני אשנה את הזיכרון לkingston

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bs315,

אוקיי, אני רוצה להפטר מהמחשב המזדקן שלי ולהחליף אותו במחשב שמיועד, בעיקר, למשחקים. באותה הזדמנות, אני גם רוצה להפטר מהמסך העתיק שלי (מאג 17 אינץ' ). לכל הסיפור אני מייעד בערך 8,000 ש"ח (עם עדיפות להוצאה נמוכה יותר, כמובן) - עד 6,000 ש"ח למחשב, ועד 2,000 ש"ח למסך. יש לכם הצעות? אגב, רשמתי כמה פרטים נוספים כאן: http://idanz.blogli.co.il/archives/197 הם פחות קריטיים, אבל נו, שיהיה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, לאחר צפייה בסרטונים הללו: https://www.youtube.com/watch?v=gi5Fu9yf9L8 https://www.youtube.com/watch?v=dLkQo93Z_Ao https://www.youtube.com/watch?v=JR3GfeoycpI אני עדיין מבולבל למדיי, חשבתי בעיקר על ה-Lenovo y520 (בעיקר כי הוא מגיע עם gtx 1050ti כברירת מחדל), או על ה acer vx 15 שגם עושה רושם שהוא בעל יחס מחיר\תמורה טוב.... אך איני יודע אם אלו אכן בחירות טובות ביחס לאלטרנטיבות אחרות באותו טווח המחירים, שאולי קיימות ושאיני מודע אליהן (הקריטריון היחיד הוא גיימינג בלבד). את המחשב אני קונה בארה''ב (אהיה שם פיזית), כך שאני לא מוגבל רק לחנויות בארץ.... בתודה רבה מראש, וגמר חתימה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ido h,

שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, רציתי לדעת מה בערך השווי של המחשב הנייח שלי. זה המפרט: INTEL I5 2500K 3.30GHZ 1155 קירור NOCTUA DH14 ASUS P8Z68-V 1155 4X4G KINGSTONE 1333MHZ DDR3 POWERCOLOR HD5850 1024MB COOLERMASTER HAF932 SEASONIC 620W BRONZE M12 MODULAR SEAGATE 1TB 7200RPM במארז עצמו הוספתי פאנל USB 3 עם קורא כרטיסי זכרון,וצג ל5 מאווררים עם חיישינים ושליטה בצג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by OrBen91,

מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by aviel2kk,

שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

מה אתם אומרים על זה: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 Intel Pentium 4 2.4B GHz Winbond PC-3200 400MHz 256MB Winbond PC-3200 400MHz 256MB Maxtor 80GB 7200RPM Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 64MB LG FLATRON 19 F900B LG X 52 OEM PANOASONIC FLOPPY 1.44 Microsoft Wheel Mouse Optical OEM ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eli33,

שלום למומחים! אני צריך מפרט לבן דוד הוא לא כזה מבין במחשבים אז הוא ביקש ממני לסדר לו הצעה. מחשב לשימושים רגילים..לא משחקים, מה שכן הוא אמר שהוא ירצה לחבר את זה למערכת (רמקולים) בעתיד כנראה אז שיהיה אפשרי. 3.5 אם אפשר להוסיף וזה חשוב מסך LCD .. אם זה לא כל כך אפשרי להוסיף מסך אז תעשו משהו ב 3K תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BlackTalon,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 nVidia ¤376 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2N1066SR2GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1595 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32165 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤580 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NINE-HUNDRED ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W ¤600 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=650TXU קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO סה"כ מחי…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pazo5,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך. עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון. יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור - במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה? שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים? ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בת…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dorosh,

היי חברים, אז לאחר לא מעט זמן שבו אני בודק, מחפש ושואל רכשתי לבסוף חומרה חדשה וכעת אני מחפש זיכרונות וכרטיס מסך אבל את הכרטיס מסך אני יקנה כאשר יגיעו לארץ הסדרה החדשה של Nvidia. להלן המפרט: מעבד - Intel Core i7 10700K / 1200 לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC קירור - Antec Mercury 360 AIO Liquid Cooler - הוחלף ל Corsair h150i pro xt בגלל חוסר תאימות של ANTEC בדגם הזה לתושבת 1200 של AORUS. ספק - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular מארז - CoolerMaster MasterBox MB511 RGB מסך - Asus VG279QM 27'' LED IPS - (האישה קנתה לי ליום הולדת אז זה מה יש לעתיד הקרוב ) אחסון - Samsung 970 EvoPlus 1TB אחסון - Sa…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BuLa,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני הולך על משהו כזה: E6750 או AMD 5000+ לוח אם ASUS או GIGABYTE עם 4 חריצי זיכרון, 1Gb Lan וכרטיס קול HD 7.1 אם זה לוח למעבד של אינטל שיהיה P35 4GB זיכרון 667/800 של חברה טובה. WDC5000AAKS 500GB Samsung SH-S203B DVD±RW כרטיס מסך בינוני: HD2600XT מארז וספק סטנדרטיים מבחינת מעבד שיצא הפנרין E8400 @ 3GHz הוא יעלה רק 183$ ככה שיהיה יותר זול ויותר טוב מה-E6750... האם יש סיכוי שתהיה עליית מחירים של הזכרנות (שמחירם בריצפה) או הדיסקים הקשיחים ללא קשר לדולר או שהם צופיים לרדת? האם צפוייה ירידה במחיר כרטיסי המסך?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הדרישה היא שיריץ משחקים בלי לקרטע , הורדות סרטים וכו'. המחשב כנראה ישמש את הילד ב 3 השנים הקרובות. אם ניתן לדחוס לתקציב גם רמקולים סבירים אז אם תוכלו להמליץ על מסך סביר עד 1K אז :xyxthumbs: יש לציין שהקנייה תתבצע עוד חודש בערך, האם צפויים ירידות מחירים ? תודה לעונים נ.ב: אם אפשר אז מפרטים מחנויות באזור הצפון

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Albetron,

אני מחפש מחשב לשימושים אקדמיים ומשחקים. נתקלתי בזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011 האם יש מחשבים עם ביצועים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוהה (עד 400-500 ש"ח) או שבפחות אני יכול למצוא משהו בדיוק באותה הרמה? תודה! נ.ב - אם אתם ממליצים לקחת את המחשב הנ"ל. זה באמת הבדל גדול עם הזיכרון של הכ.מ 2 או 4 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, האחים בבית רבים על המחשב כל הזמן צריך להביא מחשב חדש ואמא רוצה שנביא לה מפרט... המחשב ישמש למשחקים בעיקר, חדשים גם כן, המסך המשומש על המחשב הוא 20 אינץ' של BENQ 1680*1050 ואין מטרה להחליף כרגע או צורך אפילו. OC כבד לא יבוצע על המחשב, אולי אולי אולי..בעתיד הרחוק שנה שנתיים מעכשיו. מה ממליצים? אני עם העדפה למעבדי I5 או I7 אבל אני יודע שהציוד הנלווה שלהם יקר, כמו לוחות אם וכדומה. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.