ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אני מרגיש שזה זמן נכון לקנות מחשב. המעבדים החדשים כפולי הליבה יצאו ממש לא מזמן, המחשב שלי כבר בן שלוש+ ועכשיו יוצאים הרבה משחקים טובים. אז ככה, התקציב הוא 5000, אבל אם אפשר להכניס שיפור משמעותי בביצועים אז אפשר לחרוג עד סכום כולל של 6000 שקל. המפרט צריך להגיע מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx כי משם אני אקנה. המחיר צריך לכלול את המאה ומשהו שקל שהם לוקחים על הרכבה. מה צריך להיות במחשב: לא צריך: מסך רמקולים מקלדת עכבר בעצם צריך רק את הקופסא עצמה בלי שום ציוד היקפי. אני רוצה הארדיסק של 250 ג'יגה. המחשב חייב להיות שקט, ומקורר טוב מאד כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם לאללה כל פעם שהוא מתאמץ. עוד דבר, כרגע יש לי את המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי : שהמעבד יהיה אינטל שהזכרונות יהיו לפחות 2 g ושיהיו לי לפחות 2 הרד דיסק (גודל של לפחות 600 g) שאני יוכל לראות סרטים כמו בן אדם הורדות מאמיול וכו' אני יוכל להריץ קצת משחקים שבא לי ו מסך טוב במיוחד לסרטים(אפילו אני מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל משהו פצצה) רכיבים איכותיים כדי שאני לא ירוץ עוד שנה להחליף בגלל שהתקלקל. תודה לעוזרים אני גר באזור ירושלים יש חנות טובה באזור (שיכולה לעשות לי גם oc) או שאני צריך לנסוע לראשון לציון והסביבה???
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ניפוי נשארתי עם חמישה מחשבים שעלי להחליט מתוכם : 15.6 אינץ: 2900 שח - asus x502ca-xx014h 500GB Intel-4000 3317u 1.7GHz RAM 4 GB 2.07kg 3800 שח - Samsung NP370R5E-S01IL 2.60 GHz AMD-7670M 2KG 1T 3230M 8 GB 14 אינץ: 2900 שח - Asus X402CA-WX035H 3317u 1.8mhz Intel-4000 4GB 500+SSD 1.56 kg 3700 שח - Samsung NP530U4E-S03IL UltraBook 1.75kg NVIDIA-8750M 4GB 500+SSD 3337U 1.8 GHz 3800 שח - Toshiba Satellite U840-10Q 500+SSD 1.58kg Intel-4000 3317u 1.7GHz אשמח להמלצות מתוך הדגמים האלו בדגש על בניה איכותית ומחשב אמין . מניסיונכם.. 1.האם נוח להסתובב עם נייד 15.6 אינץ על הגב ? 2.האם ניתן לתכנת ב 14 אינץ בקריאה נוחה ? 3.היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה ? 4.האם אתם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בשאיפה שיספיק לטווח ארוך כמה שיותר. לציין כי איני משחק אך לא מוכן להתפשר על מפרט "פשוט". להלן המפרט שהרכבתי. ברצוני לקבל חו"ד מכם ואולי אף להאיר את עיני במשהו שאולי פיספסתי. המפרט הנוכחי שלי הוא: Q6600 ASUS P5K SE 8GB RAM GTX 550Ti ספק TT ToughPower 650W ו3 HD בנפחים שונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג מחשב נייד מסוג HP compaq PRESARIO 2102EU הכולל: מעבד אינטל סלרון 2.66 192 זכרון רם רישיון ווינדוס XP חדש. סוללה וכל שאר הירקות.. כל זה ב-2670 ש"ח...! אתם אומרים שזה משתלם? לפי מה שהבנתי זה מחשב דיי ישן ואין השוואות מחיר באינטרנט... אשמח לחוות דעתכם! (אגב זה בהסדמנות קנייה מאדם פרטי ככה שאני לא יכול לשנות את המפרט).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית (כבדה), ומעט משחקים. חשוב כמובן שהמפרט יחזיק מעמד כמה שיותר שנים ללא שדרוגים וכו'. חשוב היה לי לקחת את ה- 6600 בגלל שאמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר - תועלת. נ.ב אין כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. אשמח אם תגידו לי היכן אני יכול לשפר את המפרט: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?.. האם הם ישפיעו/לא ישפיעו כל כך? האם הם ישנו את תקציב המחשב? בתודה, EliaV-PeretZ.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך אני מפרט מחשב בסכום של 4000/4500 שח כמו שכתוב בכותרת מארז בלבד! המסך והציוד ההקפי יקנו בנפרד אני מחפש משהו שאני לא יצתרך לשדרג לדיי הרבה זמן ואיך שהילדים סוס עבודה דיי רציני ושיצליח לעשות כול מה שאני יגיד לו לעשות בתחום שנקוב המחיר כמובן שיצליח להריץ מחשקים חדשים"אפילו שרק יצאו ללא שום בעיות מיוחדות" שיתאים גם לקידודיי וידאו (לא דרוש משהו סופר רציני רק שיסתדר איתם ) רק בקשה שלי היא לדיסק קשיח לא נמוך מ200 G מארז hec קומפיוקייס יספיק לי או שיש הצעות אחרות וספק כוח בשוםן פנים ואופן לא ג'נרי !!! סליחה על החירבוש פשוט אין לי עכשיו ממש אפשרות לכתוב פירוט אחד אחד תודה רבה לכולם מחכה לקבל את ההצעה אחי שווה שאפשר להוציא מהמחיר הזה תודה רומן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה השאלון, אבל יש גם למטה מפרט משלי. האם הוא טוב לדרישות שלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v, fifa 15, cs go, skyrim ועוד משחקים מהשנה. אני לא מצפהמלשחק ac unity או witcher 3 אבל השאר נראלי שכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ללא מסך ורמקולים. אני רוצה את המפרט הכי טוב שניתן למצוא.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ב"ש,…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-