ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ורציתי להתייעץ אתכם, על איזה תקציב אתם ממליצים. כעיקרון בעוד חודש וחצי בערך אמורים להיות לי ביד 3 וחצי אלף שקל. אבל אני עדין ממשיך לעבוד והשאלה עד מתי לחסוך (וכנראה גם ההורים יעזרו קצת). ד.א. אני אמור להתגייס עוד חצי שנה בערך (במידה ואני לא אתקבל לעתודה). כעיקרון חשבתי על כרטיס מסך המיועד לשוק הבינוני- משו כמו הX800GT על ג'יגה זכרון (רצוי לא פשוט) ואולי (ממש אולי) על מעבד כפול ליבה של AMD. דבר נוסף שרציתי לציין זה שזה המחשב הראשון שאני קונה- אחרי שגיליתי את עולם המחשבים והמחשב שקיים אצלי קיום שהוא המחשב הראשון שלי וממנו אני כותב את השורות הללו מאוד אכזב אותי ויצאתי בהרגשה שרימו אותי אחרי שהתחלתי להבין קצת במחשבים. אז בבקש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. המחשב מיועד לסרטים,אינטרנט,שירים ... לא משחקים כרגע. זה יסחוב Vista ??? Intel C2D E6300 ASRock 945G-DVI 667MHz Kingston 2x512 DDR2 667MHz WD 160GB SATA2 8MB LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 כרטיס מסך מובנה Onboard. מארז+ספק 500W. מקלדת+עכבר+רמקולים הכל ב-3100 ש"ח. מה עדיף? הלוח של ASRock או הלוח של Intel Iselton 946GZ ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשרשור הזה, אין מנוס אלא להחליף את המחשב... המטרה- קצת משחקים, הרבה עבודה עם קבצים כבדים (תמונות, DWG, ) לא בעריכה אלא בצפייה. אני צריך בגדול שני מחשבים- לשדרג מחשבים קיימים. יש לי באחד 1050TI ובשני 970 ואותם אני מתכוון להשאיר תכננתי להעביר גם את הSSD שיש לי שעליהם יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות. הם בגודל 250GB בכל מחשב, ולצרף 1TB מהיר חשוב מערכת שקטה ומאווררת. אין מגבלת מקום. ואין צורך בלדים צבעוניים למיניהם המערכת הנוכחית שלי כולל I5 2500 ששירת אותי כמעט עשור ואני צריך מערכת שתחזיק תקופה יפה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח למחשב. כולל חריגה קלה אם זה נדרש 2. …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זו ההודעה השנייה שלי בפורום מפרטים.. ההודעה הראשונה היא מערכת חדשה לגמרי ושם עזרתם לי המון.. היא התוכנית "ב" במידה והמפרט הזה של השדרוג לא יספק אותי.. מה שאני בעצם קרה לי.. יש לי מחשב בן 2-3 שנים.. עם מפרט יחסית טוב אבל לצערי לא ידעו מראש על הPCI-E.. למעשה יש לי תמיכה רק לAGP ולכן אני צריך לדעת עד כמה אני יכול להגיע למקסימום עם הלוח אם הנ"ל. יש לי: ASUS P4PE MAINBOARD Pentium 4 2.40GHZ 512 RAM Radeon 9700 PRO וכמובן עוד מספר רכיבים, אך הם לא חשובים לעניין זה.. אני צריך לדעת איזה שדרוג מעבד אני יכול לעשות במסגרת לוח האם P4PE שיש לי... עד איזה עוצמת עיבוד אני יכול להגיע בלי OC ומה יהיה המחיר.. איזה RAM אפשר להרכיב על מערכת זו (יש מגבלה לצערי..) וכמה זה יעלה (אני…
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט ב 6XXX למשחקים BF2 על הכל HIGH 1024 X768 לא לא צריך ציוד הקפי צורבים DVD מארז זול ופתרונות קירור אם יספיק
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט, תעירו הערות לגבי החלקים שנבחרו וכ"ו תודה שימוש: עריכת וידאו ( adobe premeire cs2, adobe after effect cs4 וכאלה), עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בסרטי 1920X1080 תקציב: בין 2000 ל 3000 ש"ח (פחות מ 3000), אבל אני אשמח שזה יהיה קרוב יותר ל 2000 ש"ח אם לא נחוץ יותר מזה לצרכים שלי כי בעוד 3-4 שנים אני בכל מקרה קונה חדש. נדיר שאני משדרג. הערות: * לא מתוכנן אוברקלוקינג. * זאת מערכת 32 ביט * כרטיס מסך: אני צריך שיהיו בו שתי יציאות בשביל שני מסכים בפוטנציה, שויתמודד בלי בעיה עם רזולוציית 1920x1080 * זיכרון: אני צריך 4GB (ליותר מזה אני מבין אין שימוש במערכת 32 ביט WIN7) * דיסק: אני צריך SSD בנפח 128…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מחשב לתקופה ארוכה, הקנייה יתבצע בזמן הקרוב מאוד... המפרט שהבניתי בעזרת חבר הוא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤1400 לוח אם: Asus P5E כמות: 1 מחיר: ¤1232 מארז: THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm כמות: 1 מחיר: ¤227 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤400 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4 Toxic Edition כמות: 1 מחיר: ¤1131 G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 מחיר 320 סה"כ: ¤5053 הכרטיס המסך 3870 שבחרתי בגלל שבעתיד אני יכול להוסיף עוד כרטיס בעתיד ולבצע CrossFire ושל NVIDIA אני לא יכול. או שיש המ…
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתעניין אם אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 יצא לי לראות מחשב ASUS של חבר שהיה חסום לווינדוס 7, פשוט בעת ההתקנה/בחירת מחיצה להתקנה, הדיסק הקשיח לא זוהה בכלל. כאשר ניסיתי להתקין ווינדוס 8, הכל פעל כרגיל האם זה יהיה כך גם בלנובו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה על האתר המצויין הנ"ל... לפני הכל אציין שאני מחזיק ברשותי מצלמת sony vx-1000 (הדור הראשון של ה-dvcam 3ccd, סוף שנות ה-90) ומתעתד לערוך דרך פייר-ווייר. אני מגיע מתחום הקולנוע והידע הטכני שלי בסיסי למדי (ביחס למבינים שביניכם), אז אנא היו עדינים איתי יותר מכל חשובה לי יעילות השימוש בתוכנות עריכה ופחות כל המסביב אין לי צורך בציוד היקפי מסיבות תקציביות בעיקר, לא משנה לי העיצוב וגם לא השקט, ההתקנה וההפעלהXP ייעשו באופן עצמאי (דגשים יתקבלו בברכה רבה). עברתי על המפרטים לעריכה גרפית בתקציבים שבין 3500-5000 ש"ח וצצו כמה שאלות (בעיקר לגבי המניעים לבחירה בחלקים השונים והתאימות ביניהם) כגון: האם אולי עדיף הארדיסק איכותי (כגון For RAID - 2X WD 500GB S-ATA 7200RPM 16MB B…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Q6600 P5N-E G.Skill 1024*2 667mhz cl5 sapphire 2900XT 250GB AAKS Thermaltake ToughPower 600W Nzxt apollo LG DVD*18 Freezer 7 pro זה יוצא בערך 6400 את החלקים כבר הזמנתי..מה דעתכם? בבקשה אל תבאסו
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כניראה רוכש מחשב חדש אבל אני לא צריך את כל הציוד ההקפי מסביב (רמקולים , מסך , מקלדת , עכבר ) ועוד כמה חלקים פנימיים (הארדיסקים , צורב ) אז מה שאני צריך זה ככה : מעבד (עדיף אינטל ) זיכרון (2 GB ) לוח אם , כרטיס מסך ומארז ללא ספק (יש לי 500 WATT של TT ) הסכום שאני הולך להשקיע הוא 3500 מקסימום ! לא יותר מזה . בניתי מפרט בסקאי PC אשמח אם תתנו תגובות אם הוא טוב או שיש אופציות יותר טובות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5B ¤623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31070 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 ¤273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB667D2 כרטיס גרפי Club-3D ATI X1950PRO 256MB PCIe ¤94…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב ECLIPSE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב השבוע ואני אחרי הרבה מפרטים צריך אחד סוס לגיימינג ב6600 גג עכשיו אני צריך Cpu : E6400 Memory 2064mb 667Mhz וכרטיס מסך סוס - עדיף X1900XT\X\1950XT שיהיה עם לוח 965P DS4 של גיגה ביט והשאר לשיקולכם עד 6600 שקל באיזור כפר סבא רעננה הוד השרון תודה רבה רבה , אור
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הכל בסדר איתו ואם יש משהו שאתם חושבים שכדי לשנות: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 1 720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1 (915P) S775, PCI-E 1 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 1 270 כרטיסי מסך? GIL כמות מחיר סה"כ Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 סה"…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-