עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד באילת, לצורך לימודים וגם תוכנות כמו פוטושופ, לא דברים כבדים מידי. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=24115&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=51593 https://ksp.co.il/?uin=48647&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=eilat&param=2018 איזה מחשב הכי מומלץ מבין השלושה? אשמח לקבל המלצות נוספות בתקציב של בין 4K-5K (באילת). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by D-j-d,

שלום, ברשותי כבר כונן קשיח (SATA2) של מאתיים חמישים ג'יגה. בניתי את המפרט הבא למשחקים ודברים כבדים ועבודה יום-יומית. התקציב למחשב הוא 5500 ש"ח +/- . המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775 ¤282 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤575 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) PC2-6400 DDR2 800MHz CL5 ¤570 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 סה"כ: 5…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zzrxox,

המחשב אמור לעבור OC כשהמטרה להגיע עם המעבד לאזור ה - 3.5-3.4 GHZ ושיהיה ביחס של 1:1 עם הזכרונות,על מספר רכיבים כבר החלטתי ( אתם יכולים להתייחס ולהציע חלופות טובות יותר רק אם זה זול יותר או מאד משתלם מבחינת כדאות ובכפוף למטרת ה - OC שאני מייעד למחשב ) ועל מה שלא ממתין לשמוע מכם. מעבד - E6400 קירור מעבד - אני מניח שאני הולך על ה - TUNIQ בנוסף,איך הגריז שלו שבא עם המאוורר ? לוח - ASUS P5B DX זכרונות - 2 GB - ממתין להצעות,זכרונות טובים ל - OC ושיאפשרו יחס של 1:1 כרטיס מסך - אני מתלבט בין ה - 256MB ל - 512MB של ה - X1900XT ,דבר נוסף עד כמה הכרטיס מרעיש והאם הרעש ישמע בהנחה שהמארז יהיה P180 ? כרטיס קול - CREATIVE PLATINUM דיסק קשיח - WD 74GB 10'000 + WD 250GB 16MB SATA2 צו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by the_lighting,

הנייד הנ"ל מגיע עם HDMI? כי לא רשום במפרט אבל בתמונה ישנה יציאה כזאת. לכמה זמן מחזיקה סוללת 4 התאים שלו? האם סוללת 8 תאים תהיה חייבת להיות גדולה פיזית מה 4 תאים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, אני צריך מחשב משרדי לאופיס, אינטרנט - תקציב באזור 4000 גמיש כולל ציוד היקפי: צורב מקלדת עכבר, מסך LCD 19 פשוט, ראוטר תואם ADSL עם חייגן יכיל מידע חשוב לעבודה, אז חשבתי אולי כדאי RAID 1 למטרות גיבוי? (לא צריך דיסקים גדולים במיוחד) יריץ XP PRO - אני מניח שאקנה OEM - אז צריך להוסיף לתקציב... תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש פה ואין לו שום ניסיון או ידע בנושא המחשבים. אשמח שאם תשובה תביאו גם הסבר למה זה טוב. תודה. 1. תקציב מרבי 4000, בלי חריגות. 2. שימוש במחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה ולימודים. 3. יש צורך במסך כפול. 4. מחשב נבנה מאפס. 5. לא משנה. 6. לא יודע מה זה. 7. כן, יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס והרכבה תתבצע בחנות. 8. אזור רכישה הוא באר שבע, אין העדפה לחנות (אלא אם כן תמליצו על חנות מסוימת מטעמי מחיר/אמינות). 9. בספטמבר. 10. מה שתמליצו שכדאי שיהיה, דברים הכי נפוצים. 11. כן, מאמין שעם הזמן המחשב ישתדרג. 12. אין. תודה על העזרה.

10. . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא,רק אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2, THE WITCHER 2, AC:B -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם זה מחשב מספיק טוב למשחקים ובכללי איך הוא ? יש עליו ביקורות טובות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כולל מארז! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות בלי הוצאות מיותרות על ניראות! 7. האם יש צורך לכלול מע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה המצב אנשים, הזמנתי סוף סוף מחשב, אני חושב שיצא לי דווקא מחיר סבבה יחסית למפרט, תגידו בבקשה מה דעתכם על המפרט עצמו או על המחירים, סך הכל המחיר יצא 6,475 ש"ח. המקור הוא מקור אמין ואלו המחירים באילת. מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core - 1,074 NIS לוח אם: ASUS P5LD2-VM - 630 NIS כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT - 1,310 NIS זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz - 630 NIS כונן אופטי: DVD LG 8.5G 16X GSA-H10A - 242 NIS מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E - 533 NIS דיסק קשיח: Western Digital SATA II 250GB 7200 RPM - 504 NIS מסך: Samsung 730BF (LCD, 17", 4MS) - 1,552 NIS

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הקניה שלי התעכבה וקיבלה זוית נוספת אחרי שקיבלתי הצעת מחיר חדשה. התקציב עלה קצת לכיוון ה3500 ש"ח. להזכיר את צרכי המחשב: הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. לפי פוסט קודם ועזרה בפורומים אחרים כאן הגעתי בסופו של דבר למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לצערי הרב עבר הרבה זמן מאז שאני מעודכן בידיוק במה שרץ כרגע בפלחי שוק החומרה... ולכן אני צריך את עזרתכם חבריי היקרים !!! אני מעוניין להרכיב לחברה שלי מחשב אשר תכלית שימושו תהיה לצורכי עבודה גרפית לרוב, כמו כן חשוב לי לציין שרצוי מאוד גם כרטיס מסך סולידי לשם עבודה מול תוכנות כגון מאיה או 3DSTUDIO אני לא מבקש איזה קווארדו מטורף אבל כרטיס מסך MID-LOW END כזה אשר יאפשר עבודה קלילה ויקל על העומס יחסית מול תוכנת מימד שלישי כבדה. דגשים חשובים: כוח עיבוד חזק! חשוב לי שהמערכת תבוסס על מעבד חזק במיוחד אשר יחזיק את המערכת לאורך שנים (שיחס המחיר לתמורה יהיה כדאי ולא מעבד במחיר אסטרונומי ) כמו כן שתהיה האפשרות אם היא תרצה לרנדר בתלת מימד אז שיהיה מעבד חזק לעבודה שוטפת +. זיכרון…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by maozer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by moshe24,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי והצעות לשינויים שיגדילות עלות/תועלת: . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) photoshop, capture NX, lightroom, SolidWorks, 3d Maz השימוש הוא תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התקציב שלי (של הדודה יותר נכון)- 3,500 ש"ח לגלישה באינטרנט, עבודות, וקצת משחקים. דרישה נוספת היא שיחזיק לאורך זמן- שלא יהיה צורך בשדרוג בשנתיים הקרובות. מדובר במשפחה עם שני ילדים בכיתות ה'-ו' שמשחקים במחשב מעט... לא במשחקים כבדים, אם כי אני משער שהם רק ישחקו יותר ויותר. אין צורך במסך או בהרכבה. מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים ביותר)- כן נדרש. אני חושב בכוון של amd 64 3000+ venice core 939 msi K8N 1gb RAM GF 6200\6600 לא סגור בכלל- הכל נתון לשינויים... רצוי לכלול גם צורב DVD טוב (אני לא ממש מעודכן כפי ששמתם לב ) תודות נדב

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.