עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה? כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש בכל מקרה להלן התכונות של הנייד * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, * מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים. * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים. * משקל רצוי? מפורט למטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו בעיקרון מצאתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני מנסה להרכיב מחשב למישהו אחר. אני לא הכי חזק בתחום - בעיקר ידע בסיסי. המגבלות והנחות עבודה: 1. חנות - KSP. 2. השימוש הוא שימוש ביתי לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, סרטים, חשבשבת וכו'...). 3. אישית - אני לא אוהב להמליץ על מחשבי פנטיום ומטה. מה שבניתי בנתיים זה המפרט הבא: Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Corsair 500W Active PFC Modular 80+Bronze CX500M PSU SilverStone TJ08 Advanced Micro ATX Case Black N…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avivgenius,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…

8. Started by Pure-Gold,

מה אתם אומרים על זה: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 Intel Pentium 4 2.4B GHz Winbond PC-3200 400MHz 256MB Winbond PC-3200 400MHz 256MB Maxtor 80GB 7200RPM Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 64MB LG FLATRON 19 F900B LG X 52 OEM PANOASONIC FLOPPY 1.44 Microsoft Wheel Mouse Optical OEM ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

10. Started by XDude,

תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי מישהו אולי מכיר את המחשבים האלו של MSI? חברת אייבורי מחשבים מוכרת כאלה (ראו בעיתון 7 ימים של השבוע). אני לא יודע אם הם שווים משהו, איכות? מחיר? לדוגמא, מחשב נייד סנטרינו עם מעבד 1.7 סונומה 512 זכרון ותקשורת אלחוטית במחיר 4500 נראה לי אחלה, השאלה אם המחשבים האלה שווים משהו. תודה רבה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bbbbarus,

היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?

15. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 nVidia ¤376 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2N1066SR2GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1595 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32165 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤580 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NINE-HUNDRED ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W ¤600 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=650TXU קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO סה"כ מחי…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי אני מחפש מחשב עם מסך LCD במחיר 3300 ש"ח מקסימום מצאתי אחד באיבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 אשמח לדעת מה אתם חושבים! תודה שרון

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עיקר השימוש במחשב יהיה לגיימינג. לאחר ניסיון רע במהלך השנים ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לתקופה של 2-3 שנים+ ושיריץ משחקים ברמה גבוהה (,warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft וכו') חשוב לציין שאני רוצה לשחק ב1440P (מסך - Dell AW3418DW) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 ש"ח. מעדיף לא לחרוג מהתקציב למעט אופציות שיתנו שינוי משמעותי למפרט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בעיקר לגיימינג (warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft) עבודה משרדית פשו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה. שלא נדבר על זלילת סוללה מיותרת! בקיצור חברה חרא שכל מה שחשוב לה זה לפרסם את עצמה על הגב של הלקוחות שלה, ולא באמת לתת מענה למה שהלקוחות רוצים וצריכים כדי להנות מהמוצר. לסיכום : להיתרחק כמו מאש ! תגובה של HP תתקבל בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Evgeni,

שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד לסטודנט, נדרש להריץ מספר תוכנות כבדות במקביל וגם למשחקים. אם ניתן לחסוך ולרדת לכוון של 4500 ש"ח בלי לפגוע יותר מידי בביצועים, אז יהיה אפילו עדיף. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box 700 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 650 ש"ח זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 495 ש"ח ספק כח: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 285 ש"ח צורב LG GSA-H44N DVDRW X18 DUA…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת כפול של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית ומעבר נוח במקרה של תקלת חומרה בפורט הרשת. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.as…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.

24. Started by zam,

היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים