ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1395 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤625 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤486 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1454 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור מ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לפיתוח אנדרואיד ואולי לאייפון בעתיד(האקינטוש) אני חייב לציין שהקניה בחול מותנית בחברה בעלת אחריות ותמיכה גם בישראל אחרת אקנה בארץ(בתקציב דומה) להלן הפרטים: * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט עדיף. * רזולוציית המסך: לא חשוב אך גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה אך זמן ממוצע זה מספיק, רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל ואיכותי 500 gb . * כונן אופטי: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! וכמובן תמיכה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בכ-1,200 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לגלישות דפדפן, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת משחקי פלאש. לא צריך שום ציוד הקפי. יש כבר מסך 17 אינץ' שיעבוד איתו. לא צריך אוברקלוק. לא צריך שום מערכת הפעלה. לא צריך הארדיסק. המחשב צריך להיות שקט אבל אני מעריך שמחשבי low-end לא באמת יכולים להיות רועשים... אני כן רוצה יכולת שדרוג, אז מעבדי ATOM וחבריו לא באים בחשבון. יש לי זיקה למעבדי AM3 אבל אם עדיף בהרבה מעבדי i3 זה גם בסדר. טנקס
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהזמנתי: מעבד-P4 2.4C לוח- ABIT IC7 זיכרון-CORSAIR 512MB CL2 3500 (בסטיק אחד) כרטיס מסך-Hercules 3D Prophet 9800 128MB Retail Video Card ספק-Antec TruePower 430W Power Supply מארז-Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שנח לכתוב עליו, שמריץ חלונות\לינוקס חשבתי על surface הבעיה שהמחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ. יש איזה חלופה טובה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המפרט לגיימינג בינוני - כבד וגם איך המחיר? יש תוספת של משלוחים ומס של 440 ש"ח וכל אחד מהכרטיסים עולה בין 1,000 - 1,056 ש"ח (המס שלהם כולל במה שרשמתי 440) ואיזה כרטיס מסך עדיף בין 3 הכרטיסים הבאים: Red Devil: https://goo.gl/eUkHLG XFX Fatboy: https://goo.gl/CA7hG5 Sapphire Nitro+: http://goo.gl/N7CNZf
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מס' ימים הנה המפרט הסופי (מה שהזמנתי,ולצערי המחירים באתר קצת ירדו מאז) חוץ מהזכרונות שעלו. הייתם משנים משהו? דעתכם לגבי הספק? וגם, באופן כללי, מה לגבי הספקים של CHIEFTEC וCOOLER MASTER באתר שלהם? כרטיס מסך - קצת התאכזבתי שהכרטיס שהזמנתי להם הוא לא GTX460 אבל מצד שני אני מאמין שהם לא יצטרכו יותר מזה. לגבי מעבד - ההפרש בין 2400 ל2500K הוא לא בשמיים,אבל מצריך לוח P67 שייקר יותר בהרבה. לקחתי את הגיגהבייט הזה במקום COLD LAKE של אינטל מכיוון שההפרש לא גדול, ותמיד הביטחון שלי עולה שמדובר על מוצר שמגיע כBOX ולא OEM, אבל זה רק אני... וגם, למה סתם לוח גדול שיתפוס יותר מקום, לא התעמקתי בהבדלים בין השניים. ספק - יש כ"כ הרבה סוגים... בכל זאת בהתחלה התווכנת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה מדעי המחשב ומחפשת מחשב נייד. חשובה לי איכות המסך, שיהיה לפחות 14", כרטיס גרפי סביר, לא להרצת משחקים כבדים (רציתי יותר אבל הבנתי שזה גם עולה הרבה יותר), ומשקל נמוך ככל הניתן. ניתקלתי במחשב הזה- http://www.behatsdaa.org.il/uploads/PDF/LepTop_LG.pdf נראה שהוא דיי תואם את צרכיי,אבל אני לא בטוחה לגבי הכרטיס מסך. חשבתי על תקציב של 3000 והמחשב עולה 3400 אבל אני אוכל להתגמש בגלל המסך והמשקל. מה אתם אומרים? ותודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-