עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר.... המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K. תודה מראש! דביר

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה רק אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ישנים כמו cs, enemy territory. זה השימוש העיקרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך אין לי מושג. צריךגם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בעיקרון קניתי HP 1330EJ. לחנות בדיוק אזל ומהוכר הרגיש לא בנוח והציע באותו מחיר את ה1340. הסכמתי. הגעתי הביתה וחיברתי את העסק לחשמל, ניסיתי להפעיל. נאדה. רק 3 הבהובים רציפים בנורות חיווי, הפסקה, 3 הבהובים וככה כל הזמן. בהתחלה ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא בטריה, לעשות איפוס. שום דבר לא עזר. בסוף החלטתי להיות נועז ולפתוח את התא של הזכרונות. בהיתי בזה כמה שניות, כי העסק לא מוכר לי, וראיתי שני סלוטים. ריקים. אני לא אגיד לכם מאיפה קניתי, אני רק אגיד שהמוכר אמר לי אתמול שהוא יכין לי את המחשב למחר. חשבתי שהכוונה לבדוק שהוא פועל. אם הייתי מבין שהכוונה היא להוציא רכיב שנחוץ להפעלה של המחשב, כנראה לא הייתי קונה. החנות נסגרת ב12 ולא ניסיתי להפעיל את המחשב שם. הם גם דתיים. מה לעשות? ל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sasonhaim,

היי.. יש לי מחשב נייד asus g550jk cn367h הוא ללא ssd וברצוני להוסיף לו. כרגע יש לו 1t 7200rpm הבנתי שאפשר להוציא את הכונן תקליטורים לקנות מתאם +hard drive ssd ולחבר אותו במקום הכונן תקליטורים. כמה שאלות לגבי זה. 1} האם זה אפשרי? 2} האם השינוי הזה יעזור לחיי הסוללה ? 3} במידה וזה אפשרי מה כדאי לעשות לחבר את הssd במקום ה1t המובנה ואת ה1t לחבר במקום הכונן תקליטורים?או שפשוט לחבר את הssd בלי לגעת ב1t 4} האם הכונן שיחובר במקום הכונן תקליטורים יופיע כחיצוני {לדוגמא כמו usb}

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Pazo5,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

10. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…

12. Started by navk2,

יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אורלי78,

שלום ותודה מראש על העזרה מחפשת מחשב נייד לשימוש בייתי פשוט עם אופציה לנשיאה ולכן חשוב שיהיה קל. שיחזיק לכמה שנים טובות, גודל מסך 13.3-14 אינץ'. אפשרי גם יותר אך לא על חשבון המשקל. משקל עד 1.5 - חשוב מעבד I7/I5 בדור כמה שיותר חדש אולי 8250U 8 GB RAM ומעלה 128 GB SSD ומעלה רזולוציה 1080*1920 או FHD עדיפות גם למסך מגע כדי שישמש גם כטאבלט. - אך לא must. ועדיפות לחיי סוללה טובים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה של כ- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אופיס , גישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא הזה. ראשית כל אני חייב לציין שאני מסוג האנשים שמעולם לא היה לו מחשב נייד ומעולם לא השתמש - אני לא חובב של המחשבים האלו, רק של נייחים. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אז, לצערי, למרות שאני לא אוהב מחשבים ניידים, אני חייב לקנות אחד. מבחינת פירוט: * מטרות המחשב? שימוש ללימודים בלבד - אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אידיאלי באזור של 13,14,15 אינץ'. אני לא בטוח לגבי 10. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה יותר מדי, וזה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פירוט בתחתית ההודעה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף פחות מ-2 קילו (אם קיים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * האם יש …

15. שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kikolf,

היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה להוסיף כרטיס 1060 עם 6 ג'יגה כונן SSD כרגע יש מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 6MB 95W 3.1Ghz מארז חברת ANTEC דגם Tower Mini NSK4450B + ספק 450W צריך ספק חדש? מה לגבי המעבד האם יהיה צוואר בקבוק? תודה

18. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 359.00 ¤ 1 359 ¤ 1 5810 LG 52/32/52//16 Black Combo CD-RW/DVD-ROM 239.00 ¤ 1 239 ¤ 2 7217 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 799.00 ¤ 1 799 ¤ 3 5915 Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD 269.00 ¤ 1 269 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 6963 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 494.00 ¤ 1 494 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 619.00 ¤ 1 619 ¤ 7 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ 8 640 Computer Assembl…

20. Started by shay_55,

שלום מעבד - I7 X980 EXTREME לוח - GigaByte UD9 זיכרון - GSKILL - 1333 24GB כ.מסך 1 -GAINWORD 580GTX SLI כ.מסך 2- GAINWORD 580GTX SLI דיסקים קשיחים : 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - מ. הפעלה 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - עבודה סה"כ 4 דיסקים SSD 256GB VERTEX 4 OCZ מארז - TERMALTAKE COSMO FULL TOWER ספק כח - TERMALTAKE +80 1200W תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. * מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kitzony,

שלום אני צריך מפרט לבן דוד הסכום הוא 2500 מותר לחרוג (עד 100 שקל יותר) הוא צריך את זה יותר לאינטרנט משחקים לא כבדים ללא ציוד הקפי תודה יש איזה מארז שהוא רוצה במיוחד SunBeam Samurai Blue case

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by avivgenius,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…

25. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים