עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bnetzi,

יש ברשות אמי notebook asus eee PC 1101HA מחשב קטן וקומפקטי מעבד ATOM ו1 ג'יגה RAM(זמן סוללה ארוך במיוחד) המחשב מריץ XP. לפני שנה בערך המחשב התחיל לעבוד לאט יותר אבל בזמן האחרון הוא ממש תקוע וכל משימה יותר מסובכת מכתיבת קובץ בוורד אורכת זמן ארוך מאוד. השאלה היא מה כדאי לעשות איתו - לפרמט? לשדרג מערכת הפעלה?(הבנתי שמייקרוסופט מפסיקים בקרוב את התמיכה בXP) למכור?(אם כן בכמה?) להוסיף RAM? אולי להחליף את הכונן הקשיח לSSD? אני פתוח להצעות, מצד שני אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי אם זה לא ישתלם לי ומכיוון שהיכולת הטכנית שלי לא גבוהה כל פעולה מסובכת( למשל החלפה לSSD או הוספת זיכרון) תתבצע על ידי טכנאי כך שצריך לחשוב על עלות מול תועלת... אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי עצות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cool_man,

אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by uns0lved,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור. אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים. הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום, לאור פוסט קודם, הבנתי כי למרות שהקנייה המדוברת הינה במאי, כדי להבין את הפרשי המחירים בהם אני חי , כדאי לרשום כבר עכשיו הפוסט. (ואולי אשחזר את הפוסט שוב כדי לקבל המלצה מעודכנת במאי, הפעם עם ידיעה אם בארץ או בארהב) * מסך מאט בגודל של נייד סטנדרטי 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: בנייד הנוכחי שלי (לנובו t60) יש tracpoint אדום שמאוד נוח לי להשתמש בו בנוסך ללוח המגע. אם אפשרי ששתי האופציות יישארו, אחלה. לא קריטי אבל. כמו כן, מצלמה כמו שיש ברוב הלפטופים החדשים היום אז ליתר ביטחון מציין. בקשר לWIFI הבנתי שייצא תקן חדש. אשמח שתהיה תמיכה לתקן זה גם. * משקל רצוי : לא משנה ממש כל עוד נוח לסחוב אותו בתוך תיק (בכל זאת נייד ולא נייח) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by pxst17,

זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by The_Settler,

ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by mandel,

tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by ShaySolomon,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by probully,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ואולי קצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.btf4 /gta v /far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, מתלבט לגבי מחשב נייד (סטודנט למדעי המחשב - ישמש בעיקר לפיתוח, ולעבדה שוטפת אבל צרך להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות) גודל המסך - רצוי 14", אפשר להתפשר על 13.3", עדיף מאט (לא הכי קריטי). רזולוציה - אין דרישה מיוחדת משקל רצוי- כמה שיותר קל (בטח לא יותר מ-2קג, עדיף עד 1.7-1.8) זמן סוללה - חשוב מאוד, כמה שיותר ארוך (4+) כונן קשיח - SSD, לפחות למעה"פ, רצוי בכלל לא צריך אחריות בינלאומית. הדברים שחשובים ביותר הם משקל קטן,זמן סוללה ארוך, SSD, מעבד טוב פחות חשוב - יכולות גרפיות (אשמח לראות סרטים בצורה טובה, לא יותר), מסך מגע, רזולוציה, וכו' תקציב - 4000-4500 בערך (אם יש משהו ששווה קצת יותר - אפשר גם) חשבתי על VOSTRO 5470, הE330 (אבל הוא לא נראה חזק מספיק), חלק מהlattitude נראים…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לאחר מחקר מעמיק, הגעתי לשני הדגמים האלה: [h=1]Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21248[/h][h=1]Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21418 מצד אחד , הדו- שימושיות של היוגה מוכרת ונראת סופר נוחה, השאלה עד כמה הציר הזה יהיה עמיד עם השנים. ואיך תוכנות ואפליקציות מתמודדות עם רזולוציה כזו גדולה וחריגה. יש למישהו נסיון עם היוגה כדי להביא את דעתו? [/h]

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה צפייה בסרטים ומשחקים בסיסיים כמו Hearthstone א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים בסיסיים ולא עתירי גרפיקה בצורה חלקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by thedoar,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by spartan932,

קניתי כבר את המחשב, את המעבד והSSD הבאתי ממקומות אחרים ביותר זול ואת השאר מKSP סה"כ יצא לי 6500 מה דעתם על המפרט? [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד: [/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] מארז: [/TD] [TD=width: 80%]מארז ללא ספק עם חלון צדדי CoolerMaster CM 690 III ATX [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] ספק כוח: [/TD] [TD=width…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elis02,

שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Felixess,

זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, קצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total War: Rome II, Elder Scrolls Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 על 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אני חוזר לאונ' עוד מעט וצריך לפטופ חדש העונה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב- בעיקר כתיבת טקסטים ועבודה מול שרת פרטי (FTP, SSH וכו') , דורש אבל שהיה לו כח עיבוד מצויין שאוכל להינות ממנו. מעדיף כמובן מעבדי I7 . * גודל המסך? העדפה ל-17' - לא משנה אם בריק או מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה כאשר המחשב עובד בלי עומס - עדיף סוללה 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך יותר מ- 200 ג'יגה. מעדיף שיהיה כמה שיותר מהר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shaybatash,

שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Shahar_L,

שלום, אשמח להמלצות לנייד במפרט הבא: מטרות המחשב: ArcGIS Dektop, אופיס, עיבוד תמונות לווין, עריכה דו ותלת מימדית * גודל המסך: לפחות 17 אינצ'. בהיר/מט - לא משנה. * רזולוציית המסך: 1080*1920, FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא בהכרח. רוב הזמן יהיה מחובר למקור כוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA, USB 3.0 * Bluetooth: כן - סטנדרטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 1TB. אם ההבדל בין 7200RPM ל-5400RPM באמת מורגש (מתוכננים קבצים של כמה עשרות ג'יגה) אז 7200RPM. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : כן * האם בתקציב צריך להיכנס …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12181 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11541 מצד אחד מעבד המצוין של הלנובו, ומצד שני האחריות שניתנת עי אסוס שלוש שנים אודה על עזרה מהחברים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים