עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב רציני לגיימינג שיחזיק משחקים חדשים בהגדרות גבוהות לשנה שנתיים הקרובות (לפחות). אני כרגע די מוגבל מבחינה תקציבית עד אלפיים שקלים (אפשר לחרוג מעט מאוד) אך ברשותי מסך ישן. אשמח לקבל הצעות לבניית מפרטי מחשבים שעומדים בדרישות שלי. כמו כן, אשמח לשמוע מה היתרונות והחסרונות בבניית מפרט מחשב עצמאית לעומת קניית מחשב מותג? תודה רבה לכל העוזרים אביחי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ag43,

בכמה למכור את המעבד ולוח האם שבמפרט שלי + 6 גיגה זכרון 1600.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by niv_123,

היי בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש ב6000 בערך מfoxpc רציתי לדעת איזה מעבד כדי לי לקחת כרגע 8600 דואל קור או 9550 קווארד קור המחשב מיועד למשחקים והוא חשוב לי לעוד שנה וחצי כי אני הולך להשאר ללימודים אקדמיים בבית ספר שלי ורציתי שיהיה לי מחשב שאני יוכל להנות ממנו בזמן הזה עד שאני יגוייס אז זה המפרט (בבקשה לא לשנות אותו רק להגיד איזה מעבד כדי לקחת ) זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Gigabyte GAX48DQ6 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU, יחידות 1 ¤1330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1129 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/produ…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by aaabb,

המפרט: p4 2.8 ht asus p4c800 deluxe hd 80g 7200rpm 8mb ati radeon 9600 pro dvi reatail 512mb ddr 400 cdrom 52x creative insp. 2400 2.1 1.44 teac AOPEN HOOB אולי שכחתי משהו אבל זה הבסיס

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by arcane,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bug123,

שלום, אני הרכבתי מפרט אבל אני די חלוד בנושא לכן אני מבקש את עזרתכם. המפרט שהרכבתי זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 795.00 ש"ח OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 269.00 ש"ח WD 160GB-8MB AAJB - 7200RPM ATA 100-2 438.00 ש"ח PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 133.98 ש"ח SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 48.00 ש"ח LG LCD 19" - L1953TR DVI - 2ms 986.26 ש"ח Microsoft - Wireless Optical Desktop 1000 - retail 159.00 ש"ח Thermaltake soprano RS 101 + 400W 483.67 ש"ח GIGABYTE GA-EG45M-DS2H (G45) DVI and HDMI - ATX 659.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,971.90 ש"ח סך הכל ל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מחשב DELL מהחנות הנ"ל. האם הם נותנים את האחריות או האחריות מסופקת ע"י היבואן הרשמי? (כי חנות מסוימת טענה בפני שזו אחריות לא רשמית). נכון לעכשיו האתר שלהם לא עובד, אז אני לא יכול לברר זאת, מה שגם קצת מחשיד.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ate5502,

שלום למומחי הפורום. הגיע הזמן, וצריך לשדרג את המחשב. ככה: המחשב מיועד למשחקים, עבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, פוטושופ לעיתים נדירות), ותכני HD. אני מחפש מעבד, זכרונות, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח וספק כוח (או מתאמים לספק כח ישן, יש לי 500W). אין צורך במארז, וכונן DVD. לא מתוכנן אוברקלוק (בלא מתוכנן אני מתכוון אף פעם) אז קירור סטוק הוא יותר ממספיק. והמסך הוא 32" עם רזולוציה של 1920X1080. מגבלת התקציב שלי היא 3500 ש"ח, עם מקס' 100 ש"ח חריגה. אין בעיה של רעש, והמארז הקיים עושה עבודה טובה בסינונו. אין בעיה לקנות את הרכיבים ממספר חנויות, אני מתכנן להרכיב את המחשב לבד. מה שכן, ישנה העדפה לחנויות באזור רחובות, או מהיבואן "גראנד אדוונס". תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

מכירים אתזה שהנייד שלכם זועק למעט קרירות? מכירים את זה שהנייד על שולחן וקשה לכתוב עליו בצורה נוחה כי הוא לא בעמדה נוחה? יופי, אז יש פיתרון עבורכם שנקרא "קירור נייד בגרוש" הכנתי עבורכם מדריך לא מסובך על איך לקרר את הנייד בזיל הזול ואיך עושים זאת? ואת זה תראו מייד המחשב הנייד "נושם" דרך פתחי אוורור שנמצאים בבסיסו של,אוויר חם נפלט לכיוון חורי היציאה באמצעות ה"Blower" (מאוורר המחשב) ראה תמונה (1) כאשר המחשב נמצא על משטח במצב רגיל,חורי אוורור נחסמים חלקית \ באופן מלא והטמפרטורות עולות עקב אי ספיקת אוויר לנייד. אז,איך אנחנו פותרים את הפרדוקס הזה ברגע אחד? לוקחים חומר ספוגי גמיש אך עם קשיחות מסוימת (מה שקבלתי עם המחשב הנייד) ניתן להשיגו בקלות,מקפלים אותו ושמים אותו…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום רב, אני מחפש מחשב לשימוש בייתי של אינטרנט , סרטים 4K, לא יותר מידי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd pci, הארד דיסקים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללוח mini 7. האם הא…

18. Started by alotmor,

שלום, אני מתחילה ללמוד רפואה ואשמח לעזרתכם בהמלצה לקניית לפטופ ללימודים. התקציב שלי הוא 2000-3000 בגדול השימוש העיקרי שלי הוא באופיס, שמירת הקלטות של הרצאות ואינטרנט. מה שכן, יש לי המון המון המון תמונות (למעלה מ500 GB). חוץ מזה אני לומדת 12 שעות ביום, אז צריכה סוללה שתהיה עמידה מספיק. לא מבינה בשום דבר מעבר, אז אשמח לעזרתכם. תודה רבה!!!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לשימוש ביתי סביר שמסוגל להריץ ויסטה ;D תודה.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  23. אהלן. מחרתיים אני מזמין את המחשב. המחשב הוא למשחקים, סרטים, הורדות ומוזיקה. אם המפרט הוא טוב, ואין מה לשפר, אשמח לשמוע תגובות. אם יש מה לשפר, אשמח לשמוע הצעות. ----------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד-AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER לוח אם- Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound דיסק קשיח- Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=133&osCsid=5d717a4c6169868bb326d69e146aea00 זיכרון- Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series http://digma.co.il/shop/product_info.php?produc…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by Shumy2,

לא בדיוק מפרט אלא רק הדברים הבאים : לוח אם , מעבד (מבוסס קונרו ) מארז וספק.. תודה , כי דיסקים וכוננים ישל י כבר , וזכרונות וכ. מסך יש לי מקום זול מאוד לקנות בו... בלי ציוד היקפי, כמובן

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  25. היי כולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט, השתדלתי לפרט ככל הניתן כמו שרשום בחוקים, אני מתנצל אם יצא לי קצת ארוך. * תקציב - 2000 ש"ח, מאוד בעייתי לחרוג כי אני רוצה גם מסך, והתקציב שלי לשניהם ביחד זה 3000 ש"ח ללא חריגות בכלל. אין אפשרות למזומן. * מטרות המחשב - בעיקר ישמש את האחיות שלי, שזה אומר אינטרנט, סרטים, office, photoshop, וכד'. יכול להיות שישתמשו בו למשחקים (לא כבדים ורזולוציות נמוכות) - אבל זו מטרה מאוד שולית. * ציוד הקפי - בעיקרון לא, אם כי אני רוצה מסך - התקציב שלו הוא בערך 1000, איך שאני מבין את החוקים - עדיף לפתוח עליו thread נפרד בפורום מסכים לא? * יש לי העדפה לאינטל core 2 duo, אני מתכוון לקמפל עליו פרויקטים מסוימים ויותר נוח לי לעבוד עם אינטל. כדי למנוע …

• 10 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים