עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Serene,

אהלן. אני זקוק לייעוץ בקשר למפרט שבניתי. תקציב - 7K. הצעות לשיפור וחיסכון יתקבלו בברכה. אני צריך חוות דעת על המארז ועל התאימות בין המעבד-לוח-זיכרונות. ואיזה מבין המסכים מומלץ למטרות גיימינג- Dell U2412M או U2312HM יום טוב ושבת שלום מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪651 מארז: Fractal Desing Define R3 כמות: 1 - מחיר: ₪552 קירור למארז: Scythe 140mm SLIP STREAM 1200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪53 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 2 - מחיר: ₪72 ספק כוח: SeaSonic X-6…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מבקש לקבל מפרט למחשב מבוסס conroe. לא זקוק למסך, ולא ל-CD ולא לצורב. ניתן בשלב זה לוותר גם על רמקולים. מיועד לעיבוד ואחסון תמונות דיגיטליות, עבודות פיתוח jawa ו-web, וכמובן גלישה באינטרנט. לא משחקים, לא מבין ב-OC ולא נראה שאשתמש בזה בקרוב. צריך אפשרות לחיבור מספר דיסקים, ואולי גם שימוש בשני מסכים (לצורך פיתוח על אחד והרצה על השני), אפשרות לעדכון ושדרוג בעתיד, ומאחר וכבר נפלתי עם מחשב אחד, בגלל מאוורר שנתקע, מארז שקט וטוב, ומערכת קירור טובה. גם אם יש הצעה שבה המחיר חורג במעט, ניתן להציע. תודה מראש, שמוליק.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  3. במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, שיריץ משחקים חדשים על גבוהה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב …

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי - 5000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Need for speed, Portal 2, Duke nukem 2 ו-כדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי אך שיהיה שקט 7. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? - כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור חיפה והקריות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  6. שלום! אני צריך הצעה למחשב נייד שעומד פחות או יותר בדרישות האלה: - מחשב יחסית קל 5-7 ק"ג - מהיר מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות (מעבד חזק עד כמה שאפשר במחיר הזה) - אפשרי למשחקים בסיסים (לא משהו מהדור החדש.. משהו שיריץ warcraft 3 חלק , REDALERT 3 אולי לא מחייב) - מסך 15 אפשר להתפשר - מחשב שלא בא עם VISTA או כל מערכת הפעלה אחרת

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by x-factor,

שלום אנשים זה המפרט הסופי שאני קונה מKSP (המממ ולא קונה בחנות אחרת ,כך שאין טעם להציע חנות אחרת ) המפרט הוא ללא כונן DVD ולא סידירום רגיל(לא צריך) כנ"ל ללא כונן תקליטורים(לא צריך). התקציב הוא מקסימום 4500(עדיף פחות) עם הרכבה.לא מחשב OC וללא ציוד הקיפי....אבל כן גיימינג. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1390 1 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 500 1 500…

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Kitzony,

צריך מחשב ביתי שיהיה לו נוח מהר והכל צריך ציוד הקפי בלי מסך תקציב : 4000 שקל חשבתי על Amd 3000 box dfi nf4 ultra infinity 120 gb sata 2 w.d geforce 6200 צורב דיוידי איכותי floopy - חשוב גיגה זיכרון תודה עריכה נב : חשוב מאוד שהכול יהיה בשחור

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by DAX,

למי שזוכר את השרשורים הקודמים שלי, נאלצתי למרבה הצער להקטין בהרבה את התקציב... מי מכם יכול להגיד לי כל דבר שהוא על השלישיה הבאה: Athlon XP 1700+ JIUHB0302 - מחירו 412 ש"ח בפנדה. פנדה טורחים להוסיף את השורה הזו מהמעבד. אני מסופק אם זה באמת יהיה הדגם המדויק שאקבל וממילא אני לא יודע לפרש אות-אות את הקוד הזה, אני רק זוכר שקראתי במדריך OC כלשהוא שהדגם הספציפי הזה מתאים במיוחד. (בפנדה כנראה קראו את אותו המדריך...) Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro - בפנדה עולה 733 ש"ח. אחרי חיפושים רבים ונואשים, הגעתי למסקנה שזהו הלוח היחידי שמיובא לארץ עם NForce2 IGP. Kingston 256MB 333MhZ CL 2.5 - KVR333X64C25/256 - מחירו 286 ש"ח בפנדה, 572 לשני מקלות. בסה"כ שלושתם ביחד יעלו 1431 ש"ח. בחנויות פנד…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shedon,

דרוש מפרט ב-8000 שקל שיתאים בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים. (נראה לי 8800GTS 320 יתאים פרפקט) כרגע לא מתוכנן אובקלוק. צריך להתאים למסך קיים LCD18" של פנסוניק. חשוב מאוד שיתאים לעבודה עם ריבוי תוכנות ללא מחסור בזכרון - השאלה אם עדיף 4MB פשוט או 2MB מהיר. נא חוו דעתכם על ההבדלים. חוץ מזה - הייתי מעדיף מחשב בהיר מבחינת מארז ורמקולים (חשוב שיכלול רמקולים) כדי שיתאים לעיצוב החדר. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by chen1981,

חברים, אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True 1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות? 2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס. 3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה? 4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ORI-M,

אני צריך מפרט שיעבדו בו רוב או כל משחקי המחשב החדשים שיוצאים כיום ושהמשחב יהיה יחסית מהיר ולא איטי ושיהיה עד 4000 ש"ח בלי כרטיס רשת ושהתוכנות כמו איי סי קיו מסנג'ר ווינאמפ יעבדו בו ללא בעיות מסויימות

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by Drogba,

*נתתי לבנדוד שלי את המשתמש כדי לפתוח את הטופיק הזה כי אין לו כוח לפתוח משתמש* שלום אני צריך מחשב בערך ב5,200 שקל . המטרות הם - למשחקים בינוניים עד כבדים ( CS:S , BF2 , B&W2 , FC ) , לאוברקלוק קל , ולאינטרנט . אני צריך : -מעבד (AMD) -לוח אם (PCI-E , אם לא תומך בFirewire אז שיהיה במארז ) -זכרונות ( 512MBx2 ) -דיסק קשיח ( Sata , או SATAII , עדיפות ל120 פלוס מינוס ) -כרטיס מסך יחסית חזק ( שיריץ לי משחקים בשנה-שנה וחצי הקרובה ) -מסך LCD עד 1,700 ( נראה לי הכי טוב 730B ) -מארז ( עם ספק טוב , אם אין בלוח אם Firewire אז שיהיה במארז ) -מקלדת -עכבר ( עדיף אופטי רגיל של מייקרוסופט , 50 שקל ) -כונן DVD ( לא צריך צורב ) -הרכבה של המחשב ובבקשה לא לחרוג , תנסו להכ…

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  15. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb BOX 1,090 ש"ח 1 XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 845 ש"ח 1 Gigabyte GA-945P-DS3 Intel 945P LGA 775 531 ש"ח 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 215 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 420 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 393 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 1GB 552 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח סה"כ 4,290 ש"ח זה מה שהרכבתי, כיוון שכבר הרבה זמן לא הייתי חלק משוק המפרטים אני לא מעודכן בכלל. תקנו בבקשה . תודה :yelclap: :silly: :s05:

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  17. היי לכולם ובייחוד לכל מי שברשותו הנייד שבכותרת. יעזור מאוד לדעת מהו זמן הסוללה הטיפוסי בשימוש "סטודנטיאלי" שאתם מצליחים לסחוט מהנייד. תודה רבה למגיבים !

18. Started by adirbooking,

ההתלבטות היא כזו - ה-DELL נמכר בארה"ב בכ-1,100$ במידה ויהיה מי שיביא לי אותו ה"נזק" יסתכם בכ-3,850 שקלים, אם לא - תמיד יש את אופציית "חברת צד ג' " לשלוח את המוצר אליה והם ישלחו אליי לישראל, מה שמסתכם בעוד כ-16% מע"מ + משלוח שהם יגבו שאני לא מאמין שיהיה גדול.. ה-HP עלותו בארץ כ-5,300 ש"ח אך המפרט שלו יותר "חלש" מפרט של ה DELL : Processor: Intel (Sandy Bridge) Core i7-2630M Quad Core Processor 2.2GHz (3.3GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Operating System: Windows 7 Home Premium x64 & Reinstall Disc Display: 15.6 inch FHD (1080p) B+RGLED Display Video: NVIDIA GeForce GT540M 2GB graphics with Optimus Memory: 6GB Dual Channel DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Drive: 750 …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by galigalgali,

היי לכולם, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד למטרות עבודה עם אוטוקאד וסקצ'אפ. לא מעוניין בתחליף שולחני אלא במחשב בעל משקל ונפח קטן יותר.. תקציב: 10000~ ש"ח חושב על המק, אבל פתוח לשמוע דעתכם. תודה מראש, גלי.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. המחשב שלי היה מחזיק לי מבדיקה שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה כ3ו50 דקות (כשהוא מגיעה ל10 אחוז סוללה) כבר תקופה אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק שעתיים ועשיתי אתמול בדיקה גלשתי והשארתי אותו דלוק עד 10 אחוז והוא החזיק לי רק שעתיים מה ניתן לעשות ? מחשב ASUSN550JV

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בחנות FOXPC. המפרט: INTEL P4 Prescott 3.06GHZ 524 533MHZ MSI RC410M - יציאת PCI-E , תמיכה עד מעבדי P4 512MB DDR2 533MHZ CL4 GEFORCE NX6200 256MB DDR2 PCI-E HD160GB PSU - EverPower 400w -נתונים על הספק: http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והזכרונות: כרטיס מסך - ATI CONNECT3D HD3850 256MB DDR3 PCI-E 900 ש"ח מחנות FOXPC זכרונות GEIL DDR2 2048MB 800MHZ CL4 ULTRA DUAL CHANNEL KIT 265 ש"ח מחנות FOXPC. עכשיו אני תועה אם הספק כוח שלי יחזיק את המערכת הזאת.. ומה שעוד יותר מוזר שאין לי חיבור בין הספק כוח לכרטיס מסך ונראה לי שחייבים חיבור מהספק לכרטיס מסך ישירות בכרטיסים המתקדמים. אז מה דעתכם הספק כוח יחז…

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  22. הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bigbosf,

שלום רב משום מה שמתי לב שהמעבד מסדרה 7250 2GHZ נעלם מהחנויות כאילו לא היה אף פעם... מישהו יודע למה? מישהו יכול להמליץ על חנויות שבהם כן יש את הדגם הנ"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  24. מה הבדלים? האמיתיים? יתרונות חסרונות? אני יודע שסידרה ביתית זולה יותר אבל מאיזה סיבה? והאם היא מוצדקת? עוד שאלה נייד שעובד ברזולצייה 1366x768 יכול להתחבר למסך שעובד ברזולציית 1920X1080? בצורה טובה? או שיש סיבה מוצדקת לכך שהרזולצייה נמוכה יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by asafd,

שלום לכולם, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על זה כמחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט וקצת פיתוח: https://ksp.co.il/m/uin/54796&ref=select האם מישהו התנסה איתו? די התאהבתי בקונספט של NUC אז בא לי להשאר איתו. הדגם שלעיל נראה לי משתלם מאוד. מעבד חזק יחסית ועד 32GB זיכרון (יש לי כבר זיכרון ודיסק ממחשב קיים, אז אני לא צריך להוסיף כסף על זה). יש לי היום NUC5PPYH אבל הוא היה טוב כמחשב לטלוויזיה אבל לא סוחב את כרום עם כמה טאבים. כמו כן (כנראה מאותה סיבה) הוא מתחמם מהר והמאוורר כל הזמן עובד וזה משגע אותי :-)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים