עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  2. מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הי, בנוסף למפרט יש לי עוד 2 שאלות: מה ההבדל בין ה- athlon ל- sempron בתכלס (חוץ מהמחיר)? עד כמה זה משמעותי? עד כמה זה נורא כרטיס מסך שמובנה בלוח אם? האם הוא תומך בגרפיקה תלת-מימדית או שבכלל לא מסוגל להריץ יישומים בתלת-מימד?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

בנוסף, זכרונות G.SKILL DDR2 1066MHZ 2X2GB ספק כח OCZ SXS500W כרטיס מסך 6950 2GB ומארז ANTEC 1200, כדי להשאיר ולהכניס לתוכו את המחשב הבא נכון?

5. Started by SD_Arbiv,

באתר תחת מפרטים מומלצים, נמצא מפרט מספר 7 והוא מתאים לצרכים שלי. נסיתי לחפש את הרכיבים במספר חניות וכרטיס המסך לדוגמה לא נמכר בהם. רציתי לבקש סיוע בעדכון המפרט. בנוסף מפרט # 6 זהה לחלוטין למפרט הזה עם מעבד i5 במקום (עוד לא החלטתי אם אני צריך i5 או i7) ולכן חשוב לי שהעדכון יתאים גם ל Intel i5-4690 3.5Ghz Tray. http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10 [TABLE=width: 1164] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]1450 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD…

6. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מפרט שבניתי מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB צורב DVD של ליטאון מארז HEC6C60 ספק כוח 480W שקר כלשהו. מקלדת לוגיטק ועכבר מיקרוסופט. סך הכול 1237. האם המפרט יעמוד בדרישות? האם ישנו מפרט מומלץ יותר? אני מודע לעובדה שהמחיר נמוך, ולכן אין הרבה במה לשחק.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  8. מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤744 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GX2 1024MB PCIe ¤1687 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV485 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק Thermaltake Armor Extreme Edi…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'. צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט חשוב גם שלא יהיה כבד. התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע. אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עד 2500 ש"ח במקסימום כולל מסך. פרטים טכניים: מחשב לשימוש משרדי בלבד. מעט מאד אופיס הרוב זה אפליקציות רשת. על המחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP ואופיס 2003. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  13. שלום, שאלתי לפני כמה חודשים אבל עבר זמן מאז והקנייה נדחתה וגם התקציב שונה, אז אני נאלץ להיועץ בכם שוב. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שאצלי דורש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. תודה מראש, אופק.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  14. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש והקצבתי בסביבות 6000 שח ללא מסך,כל חודש יש מוצרים חדשים וקשה לבחור אז אשמח לקבל את עזרתכם. אני מעוניין במחשב חזק ומה שהכי מבלבל אותי זה לוח האם והמעבד,אני רוצה לוח אם "תותח אמיתי" ומעבד בסביבות ה 3 ג'יגה ולא משנה אם יהיה AMD אם הוא מקביל בביצועים לאינטל,את שאר הרכיבים אני כבר אצליח לבחור לבד בלי בעיה אבל הלוח אם והמעבד הם הבעיה האמיתית,תנו לי בבקשה הצעה של לוח אם ומעבד שיהיו חזקים ביותר ומסתדרים ביניהם בלי בעיות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itay-s,

Foxconn Diabolic Gaming Case 400W Blue With Lights 1 509 ¤ NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 379 ¤ AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1 1299 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 145 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 549 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 256 MB DDR-II DDR 533 Memory 2 838 ¤ Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 1 349 ¤ Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 10 7066 ¤ הצעות שיפורים יעזרו בהחלט ..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by uziwe,

הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ardo,

המחשב שיקנה הוא לצרכי שימוש ביתי בעיקר - מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושיחות וידאו עם האח מחו"ל, אבל אני כן רוצה לחטוא במשחקי מחשב פה ושם. (אבל אני לא מצפה שהם יעבדו על הדרישות הגבוהות ביותר כמובן...) כמה דגשים: *יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 200-300 שקל, לא יותר *חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, וכשאני אומר טוב אני לא מתכוון לעריכת סאונד או משהו - רק שישמעו בו מוזיקה בפנאן *בגלל שחשובה לי איכות הקול, אם יהיה איזה דיל עם רמקולים לפנים זה יהיה סבבה, אבל אם זה לא מסתדר בתקציב ולוקח מקום של דברים אחרים לא משנה *אין צורך במסך\מקלדת\אופיס\ווינדוס הנה משהו שראיתי באינטרנט ונראה לי נחמד (אם משפרים את הכרטיס מסך): http://www.gamaoffice.co.il/products/124935

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by yehielio,

שלום לכולם אבקש לקבל המלצות ל- 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות- 512*2 4. כרטיס מסך תקציב כ-2500 ש"ח לא מעוניין ב-oc, גיימר בינוני (חשוב אך לא עד מאוד) תודה ;D

19. שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…

21. תיראו אנחנו בעיקרון מחפשים מחשב לא הכי חזק שיש למשחקים,הוא רוב הזמן משחק רק במשחקי און ליין באינטרנט ואולי איזה כמה משחקים מ NANA של מרוצים GTA 2 ושטויות כאלה איך המיפרט הזה בישבילו http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= ובשידרוגים אני משדרג לו ל 8400GS זיכרון כתוב לי ליבחור בין CEON ל ל KINGSTON אני חושב עדיף KINGSTON וב דיסק קשיח כתוב או SEGATE או WD אני יקח WD אחשיו תיראו אני לא יודע איזה לוח ליבחור הם מביאם שם של ASUS ו GIGABYTE איזה מהדגמים שם עדיף? כי כתוב לבחירת הלקוח והלוחות האלו לא יגבילו את ה הכרטיס מסך? לא יהיה צוואר בבקבוק והמחשב יריץ COMBAT ARMS?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Selinko,

מה אתם אומרים???? עשיתי קצת שינויים ויש לי כמה שאלות... 1. איך הלוח NFORCE2 של LEADTEK? 2.הבנתי שיש ללוח הזה DUAL DDR מה זה נותן? כדאי זיכרונות חזקים 3200 או מספיק 2700 כמו שלקחתי? זה משמעותי בכלל? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג אלא למשחקים בעיקר אולי אולי אולי אוברקלוק עתידי(בספק גדול). CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D-P Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB2,1394) - [779 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [475 NIS] 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buf…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, דבר ראשון אני חדש באתר והמקום נראה פשוט מצויין! בכל מיקרה, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, אבל אני רוצה להרכיב את המפרט בעצמי, כי אני לא סומך ולא אוהב את כל חברות המחשבים האלה.. אני רוצה מחשב גיימרים, לא משהו מטורף ב 200,000 אלך שקל אבל משהו חזק ומכובד. בגדול התקציב שלי נע עד 10,000, אבל אני מוכל להתגמש עד 12 במידה וזה שווה את זה... הינה המפרט עד כה בניתי לאחר שינויים רבים שהיו (ובטח עוד יהיו) לוח אם Asus P6X58D Premium http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&content=overview לוח חזק של אסוס, מה שאהבתי בוא שיש לו תמיכה ב SATA3 וUSB3, וגם הוא תומך בדור הבא ש המעבדים, 32NN.. כרטיס מסך ??? אני עדיין מחכה לסדרה החדשה של NVIDIA ספק כח …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,044 GIGABYTE GA-8SQ800 SIS 655 608 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 546 ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL 1,190 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 259 Mitsuni floppy 1.44 54 Microsoft® Wireless Optical Desktop 354 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 סה"כ 5107 ש"ח. המחשב משמש לאינטרנט (חיבור קבוע), משחקים וסרטים. היתה לי התלבטות לגבי הזיכרון ,עם אפשר לשמוע המלצות. וגם אם אפשר המלצה למסך. (עד 1500 ש''ח). מה אתם חושבים???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים