ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב, למען טובתי הלימודית בזמן שנשאר לי בבית ספר, החלטתי לקנות נטבוק, ראיתי בעיתון הבוקר לדוגמא את הACER ASPIRE ONE D150 ב1700 שקל, קראתי כמה ביקורות שרובם היו בנימה לא טובה כל כך, ואני לא מאוד מבין בניידים, חשוב לי מאוד הנוחות והמשקל וחיי הסוללה, ז"א לשבת יום לימודים עם כמה שפחות צורך לטעון, ושלא יכאב לי הידים אחרי 40 דקות של הקלדה כמעט רצופה. גם, שלא יהיה ענק, המשקל חשוב כי אני אסתובב איתו המון! תודה רבה. נא לא לחרוג, כבר ככה זה די הרבה בשבילי, אם אתם רוצים להציע מחשב שעולה "קצת" יותר, אל, אני כבר אומר לכם, זה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי בבריאות כבר כמה שלום ותודה, מתן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב 4000 ש"ח 2. עבודה גרפית, Photoshop. 3. ללא שום ציוד הקפי. 4. אין צורך בכרטיס קול איכותי אך יש צורך בצורב + כונן DVD 5. העדפה לאינטל. 6. קירור המחשב חשוב אך לא אשקיע בו מעל ומעבר... 7. אין צורך במערכת בפעלה. 10. לא מתוכנן לעשות לו OC 11. שוב, 99% מפעילות המחשב תיהיה עבודה גרפית. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה שנים שאני לא מתעסק בחומרה (מאז שיצאו המעבדים מסידרת P4C של אינטל, בתקופה של ASUS IC7 אם מישהו עוד זוכר...) ולכן אני פונה אליכם לייעוץ. אני מחפש מחשב שינצל את התקציב שלי בצורה המקסימלית, המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה משרדית ולמולטימדיה (מערכת קולנוע ביתית). הדרישות שלי הן כאלה: 1) מערכת מבוססת אינטל 2) מעבד Quad Core 3) כרטיס קול עם יציאת SPDIF (אופטי או קואקס) 4) 4 ג"ב זיכרון (אני הולך לעבוד עם מערכת 64 ביט) 5) כרטיס מסך עם שתי יציאות, אני רוצה dual monitor התקציב הוא בסביבות ה 2200 שקל, לא צריך ציוד היקפי, מסך וכ'ו. האם הדרישות שלי מוגזמות בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט להורים ולאחות הקטנה, שימושיהם יהיו בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים קלים וכיוצב.. אני לא רוצה את ה E5200 למרות שיותר משתלם אבל הם מחליפים מחשב אחת להרבה שנים (יש להם עכשיו P4 1.7 עם 256MB RAM), אז אני מעדיף את ה 8400 אבל גבלל מגבלות תקציב ירדתי ל 7400, כמו כן אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך 9400GT למול 4550 (אני צריך גם יציאת TV מהכרטיס), זה המפרט שהרכבתי מה דעתכם ? תודה רבה לעוזרים... ואם אתם מכירים חנות אמינה באיזור ת"א-גבעתיים, אני מאוד מאוד אשמח להצעות.. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Westren Digital …
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עזרה למפרט למחשב נייח אני לומד קורס של MCITP דרישות הרצה של מספר מכונות וירטואליות במקביל תמיכה ביכולת לבצע מערך RAID לגבי כרטיס מסך שהיה בינוני למשחקים +סרטים בשעות הפנאי OC - רצוי המלצה לחנות תודה
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. תקציב - מקסימום 5000 ש"ח 2.מטרות - משחקים כבדים (אם אפשר שיהיה ניתן לשחק במשחקים חדשים שיוצאים בשנתיים שלוש הקרובים) ואינטרנט 3. ציוד הקפי - אין צורך בציוד היקפי. 4. ציוד שלא צריך - יש לי צורב DVD ישן בן 5, האם ניתן להשתמש בו או שעדיף לרכוש חדש? 5. עדיפות לחברה - בכרטיסי מסך nvidia, בשאר הרכיבים אני אוהב את gigabyte אבל אפשר גם חברות אחרות. 6.חשיבות קירור ועיצוב - הקירור חשוב. אין חשיבות לעיצוב. 7.מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - אין צורך. אם העלות של ההרכבה היא זניחה אז זה יהיה נחמד. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא 9. האם חשוב שקט -חשוב מאד, מעוניין במחשב שקט 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות וב…
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! לפני שבועיים פרסמתי את ההודעה עם תקציב של 3500 ובסוף הגדלתי אותו ל4000 כדי להתאים אותו כמה שיותר לייעודים שלו שהם משחקים כמו fifa pro gta nfs המפרט שהביאו לי זה: אבל לא חישבו את הדיסק קשיח שאני רוצה בגודל של 500 GB אז אם אפשר המלצה למפרט כולל דיסק קשיח והאם שווה להשאיר את המפרט הזה ופשוט להוסיף לתקציב עוד כסף בשביל הדיסק קשיח ואם כן אז איזה דיסק קשיח לקנות?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים. חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ. בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל כמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-920 גוף קירור למעבד: Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי: CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8 דיסק קשיח: Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב: LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך: TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם מארז: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower ספק כח: Corsair HX750W אל פסק: ADVICE PRPC1050 מקלדת+עכבר: GIGABYTE GK-KM6000 רמקולים: Logitech S220 המחשב עולה כ8500 ש"ח! אתם חושבים שיש משהו שעדיף לשפר?, אני מוכן להשקיע עליו עד עוד כ1500 ש"ח!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקחת נטבוק של החברה הזובמחיר ממש מצחיק (חצי מחיר) למישהו יש נסיון איתם?לפי מה שהבנתי מהאינטרנט הם היצרן מחשבים הכי גדול בסין השאלה היא על האיכות דרך אגב הנטבוק שלהם נראה בדיוק כמו acer one
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065 אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280 אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG תודה, ספיר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤425 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤664 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2156 AData DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 2 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1935 Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 7200rpm 16MB GREEN CAVIAR , יחידות 1 ¤325 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1764 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤389 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1267 ה…
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לכבוד נסיעה לחו"ל לשנתיים במסגרת העבודה, אחותי החליטה לעבור ממחשב נייח לנייד. הדרישות שלה: אחריות בינלאומית לשנתיים חובה! המחשב יבלה את רוב זמנו באירופה. מסך 15", עדיף רחב. משקל לא חשוב במיוחד כיוון שהמחשב יתנייד בעיקר בתוך הבית. חיי סוללה של לפחות שעתיים. צורב DVD, בלוטות', יהיה נחמד עם יכלול מצלמה, יציאת HDMI גם תהיה נחמדה, זיכרון של לפחות 2GB (עדיף 4GB). המחשב ישמש לגלישה, יישומים ביתיים שונים, צפיה בסרטונים ושיחות וידאו ופה ושם איזה משחק קל, כך שלא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. שירות בינלאומי טוב ואמינות גבוהה מאוד חשובים, אני לא טס לאירופה בכל פעם שיש להם תקלה! המחשב ירכש בארץ, היא רוצה קצת זמן לאלף אותו לפני הנסיעה. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
או זה דחוף חברה!!! ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך? האם שווה לקחת משהו אחר? ועל המעבדים בשתי המערכות איזה מהם יותר טוב? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 ש''ח עם חריגות קטנו 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש כמה שיותר שקט יותר טוב אבל שלא יגנוב מהתקציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מערכת 8. האם י…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, קניתי סוללה למחשב נייד בE-BAY וכעת אני רוצה לבדוק אותה. (9 תאים, 6.6Mah ללנובו N-100.) האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לבדוק ביצועים של סוללה? היות והמחשב שלי לא כל כך חדש (שנתיים וחצי) אני חושב שהוא צורך יותר אנרגיה ולכן הבדיקה הנורמטיבית של זמן עבודה וכו... נראת לא כל כך יעילה... אם אין למישהו רעיון לתוכנה, האם יש דרך מומלצת ומפורטת אחרת כיצד לבצע את הבדיקה? תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה צריך מפרט בסביבות הסכום הזהאפשר חריגה בקטנה אבל רק אם זה יהיה משמעותי רצח למחשב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. חשוב לי להתמקד במעבד חזק כרטיס מסך מעולה שיסחוב יותר מחצי שנה, שנה. וכמובן זיכרון שיריץ לי את המחשב והמשחקים בקלות. כמובן שהכוונה היא רק למפרט (כונן) ללא מסך, עכבר או מקלדת. בתודה מראש חברים.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקשר למפרט של מחשב שולחני שברצוני לקנות זה יותר מחשב לגיימר בנייתי מפרט וברצוני לקבל דעה עכשיו חסר לי רק מערכת קירור סכום כללי עד 4500 ש"ח מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-