ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
opteron 148 DFI Ultra-D nf4 Twinmose 400mhz 512mb X2 FORSA 7800GT NEC 3550A HITACHI 80GB SATA2 HEC Compucase 400W איך זה?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את כבל החשמל למטען ובלי כוונה המטען נפל לי על הריצפה לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והמחשב ניטען האם קרה נזק כלשהו בגלל שהוא נפל על הריצפה למרות שהוא מטעין את המחשב באופן תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. לדעתי המפרט מנוצל די טוב אבל עדיין אם אפשר לשפר את המפרט גם עם חריגה קטנה אני עדיין מוכן. אשמח לשמוע חוות דעת. ד"א המחשב עצמו הוא למשחקים בלבד ולא לאוברקלוקינג או משהו אחר... [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת. אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה . אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים: -עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון. -משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף. -גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מיפרט עד 3700 שקל כולל מסך ובלי ארדיסק. המחשב מיועד להרבה מישחקים סרטים ואינטרנט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד. המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב. מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות? המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה מחפשת מחשב נייד לשימוש בייתי פשוט עם אופציה לנשיאה ולכן חשוב שיהיה קל. שיחזיק לכמה שנים טובות, גודל מסך 13.3-14 אינץ'. אפשרי גם יותר אך לא על חשבון המשקל. משקל עד 1.5 - חשוב מעבד I7/I5 בדור כמה שיותר חדש אולי 8250U 8 GB RAM ומעלה 128 GB SSD ומעלה רזולוציה 1080*1920 או FHD עדיפות גם למסך מגע כדי שישמש גם כטאבלט. - אך לא must. ועדיפות לחיי סוללה טובים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה של כ- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אופיס , גישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:4300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF4 ,evolve • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?:מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי מחשב ורציתי שתגידו לי אם הוא טוב או לא ...אם יש מה להוסיף או להוריד ... ובכן הנה ההצעה : CPU: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[702 nis] Motherboards for AMD: Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN,5.1 Sound,USB 2.0)[484.98 nis] Memory: DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory[394.35 nis] CPU Colling: Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler76[76.78 nis] Hard Disc: Wester Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[563.48 nis] Video Card: ATA Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card[1,180.27nis] case: Chieftec Dragon DA-01BD Black Fukk Tower(P/S not included)[487.08 nis] Power Supplie: ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV[122.41 nis] אז מה אתם חושבים צריך לשנות משהו לה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצטרך עזרה קטנה. אני צריך לקנות לחברה שלי נטבוק. הצרכים זה: מוסיקה, אינטרנט, סרטים ומשחקים פשוטים. עכשיו לדעתי http://pandas.co.il היא רשת חנויות איכותית ומספקת שירות לא רע בכלל. מצאתי שם מספר דגמין שמתאימים למטרה, אני צריך רק יעוץ מכם מה לדעתכם עדיף ומה לא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=26216 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3059&products_id=25522 בשניהם יש VGA, לשניהם יש 3 USB, לDELL יש HDMI, שניהם מגיעים עם XP. נראה שהיתרון לDELL, לא ? הסתכלתי גם על ACER: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_1143 אבל הרוב שם מגיעים עם סוללת 3 תאים שלפי מה שהבנתי זה משנה הרבה. נ.ב - איפה אפשר לקנ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לגיימינג. האופציות שלי מגיעות לבחירה בין 2 דגמים שההבדלים בינהם הם שבאחד יהיה מעבד i5-7300HQ ובשני יהיה מעבד i7-7700HQ . לגבי שאר הרכיבים, אני שם מספיק ראם (16GB), כונן SSD מספיק מהיר (2 של סמסונג ברייד 0) וכרטיס גראפי מספיק חזק (1060) כדי שהם לא יהיו צוואר בקבוק. בעתיד אני גם אקנה כרטיס מסך יותר חזק עם הקופסא החיצונית... השאלה שלי אם מעבד ה i5-7300HQ יהיה מספיק ולא יהווה צאוור בקבוק בביצועי משחקים? אני לא מתכוון לשחק על יותר מFHD.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת בכמה למכור את המחשב שלי... אז ככה.. AMD XP 2500 MOBILE @ 3600 + EPOX 8RDA3+ REV3 Geil 512MB pc2700 40GBHDD MAXTOR GF2 TI X52 CDROM LG FLATRON 17" 795 FT PLUS עכבר אופטי + מקלדת מארז COMPUCASE 61a9 HEC 300W קירור Vantec Aeroflow + 2X120MM(Vantec) in case הכל במצב תקין מעבד עם עוד חצי שנה אחריות לוח עם עוד שנתיים וחצי ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-