ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני דיי חדש כאן ואני צריך קצת עזרה בנוגע למפרט למחשב... אז ככה: יש לי בין 4000 ל-5000 של תקציב למחשב כולל ציוד היקפי ומסך (שיהיה LCD)... אני לא רוצה מחשב מטורף, אבל שיוכל להעלות משחקים יותר כבדים מELESTO MANIA... השימוש העיקרי בו הוא למשחקים... אני צריך מפרט של מחשב כזה ושם של המקום/חנות שממנו אני משיג את החלקים... (אם אפשר אז גם את האתר של החנות...) תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף מחר אני הולך ליקנות את המחשב החדש :jump: הנה המיפרט: מפנדה: 1 Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,190 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 4 Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Blue A1926 267 ש"ח סה"כ 2,592 ש"ח מDIGMA: מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤769.00 דיסק קשיח Samsung 80 gb 7200 8 mb SATA ¤359.45 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED ¤1053 ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE ¤462.52 סיכום ביניים:…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, להלן מפרט (שוב) - בתור ניסיון אחרון לקבל חוות דעת על מפרט למשחקים וOC. אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה מחשב שיספיק לי לפחות לכמה שנים הקרובות. מתוכנן OC, אבל לא כדי להוכיח משהו, אלא רק כדי להוציא יותר מהמחשב בפחות כסף. בהתחשב בעובדה שגם ככה חרגתי (ועדיין חורג) מהתקציב המקסימלי שהוקצה לעניין (3500), אני יכול לספוג עד 200 שקל חריגה (אבל לא יותר מזה). מפרט: AMD XP 2100+ - 567 SK-7 - 154 (צריך להוסיף מאורר, SF2 עולה עוד 81 שקל) Abit NF7 - 616 DDR 512 3200 Winbond - 537 Shapphire R9500 Pro - 128MB - 1172 Enermax FS710 - 437 HEC 300W - 183 ----- 3666 + 81 למאורר (3757) למקרה שמישהו תהה, הכוונה היא למצוא דרך *להוריד* את המחיר ולא להעלות אותו. דעתכם ורעיונות? חג שמח, זה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב בטוח.. שישמש למשחקים, אינטרנט וסרטים כמובן, ואני צריך את דעתכם. זה המפרט מKSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 650 650 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, PCI-E 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 410 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000SWS 1 460 460 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4540 עכשיו יש…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה? כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש בכל מקרה להלן התכונות של הנייד * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד חדש במחיר של 2000 ש"ח. הדגם הוא Fujitsu A544 בזאפ זה מתחיל מסביבות 2.500 ש"ח. להלן המפרט: CPU מעבד: Intel® Core™ i3-4000 processor Chipset ציפסט: Intel® Memory זכרון: 4GB DDR3 HDD דיסק: 500 GB SATA Display מסך: 15.6 " LED + Camera HD + Card Reader Graphics: Intel® HD Graphics 4600 סוללה: Li-Ion battery 6-cell Optical Drive: DVD Super Multi Wireless Wi-Fi תקשורת אלחוטית : WLAN, Bluetooth®v4.0 HDMI FULL Keyborad מערכת הפעלה: NO OS משקל: 2.5 kg אחריות: 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי נאמנה לתוכנות הבאות: 3d max, after effects, avid/prmier pro התקציב נא בין 8K ל-10K (כשאיפה שאפשר לחסוך זה תמיד מבורך) וכולל מסך 24". חשובה לי מאוד היכולת לעבוד עם מספר רב של פוליגונים, היכולת לעבוד עם וידיאו בזמן אמת וכמובן זמני רנדור קצרים. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-