עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב (חברים יביאו לי אותו), יש לי יום-יומיים למצוא מחשב כזה. הבנתי שדל עדיפים מבחינת האחריות הבינלאומית מישהו יכול להסביר לי לאיזה סוג אחריות אני צריך לשדרג בכדי שזה יתפוס בארץ? אלו הסוגים: Basic (In-Home Service After Remote Diagnosis) 1 Year Basic Service Plan [included in Price] 3 Year Basic Service Plan - Includes a $30 Dell Promo Gift Card! [Add $210.00 or $6.00/month1] Advanced (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Advanced Service Plan - Includes a $50 Dell Promo Gift Card! [Add $310.00 or $9.00/month1] Premium (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Premium Service Plan - Includes a $100 Dell Promo Gift Ca…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

4. Started by OrBen91,

מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yanayliroz,

יש לי מחשב מבוסס ivy bridge I5 3470 8גיגה ראם GTX 960 500 גיגה הארד דיסק בגדול אני מחפש לקבל ביצועים גדולים יותר בעיקר בגיימינג ועריכה קלה והשאלה שלי היא כזו: האם אני אקבל שיםור מספיק גדול בביצועים בשביל לעבור לארכיטקטורה שונה? או שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש ולשדרג לssd?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום עד כמה ההבדל בין מסך 15.6 ל14 הוא קריטי וגדול?אני חוש לקנות 14 ויש לי כיום 15.6 וראיתי את שני המחשבים והגדלים ואני יודע שגודל 13.3 זה קטן לי מאוד וגודל 17 למשל זה גדול,15.6 יש לי כיום גם אבל 14 עוד לא היה לי וזה סוג של באמצע כזה,אשמח לשמוע דעתכם בענין תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. * מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofirfur,

היי, אשתי צריכה מחשב חדש לעבודה ורציתי לקבל המלצה לפני הרכישה. המפרט שאני יודע שארצה כולל: i7 לפחות 8G RAM, עדיף 16 כונן SSD, מספיק 256G אבל אפשר יותר מסך 15.6 (בערך, לא קטן כמו 14 אינץ' אבל לא צריך מסך גדול יותר) כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות ראיתי מחשבים שפחות או יותר מתאימים כמו דגמים של לנובו יוגה 720 אבל אשמח לקבל המלצה למחשב טוב ואמין, ובכלל לשאול האם לעבודה הגזמתי בחלק מהדרישות. כמובן שעדיף בתקציב נמוך ככל האפשר (לא מעוניין לחרוג מ-6000 ש"ח). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Batels,

המחשב הראשון:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 המחשב השני:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935303 השימוש למחשב יהיה תכנות, צפייה בסרטים, מעט משחקים לא כבדים ושימוש באינטרנט. במחשב השני יש הבדל בין החנויות, בחלק רשום דברים שונים מחנויות אחרות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני יודע שכבר ביקשתי להרכיב לי מפרט, אבל על בסיס מה שהוצע לי באתר, הותאם לי בחנות המפרט הבא מה שמאוד חשוב לי זה אמינות, אני לוקח את המחשב למקום שבו לא יהיה לי גישה לטכנאי או לתיקונים ולכן אני מעדיף להשקיע מעט יותר כסף אבל על חלקים יותר אמינים לגבי המסך, בעוד כחודשיים אני יהיה בסינגפור, יפן וארה"ב, אם יש מסך אחר שמומלץ, אם אפשר לרשום לי אותו, ואני קונה אותו שם (ומוכר את שלי בארץ ב 80% מערכו) על המחיר שקיבלתי 9000 ישנם עוד 5% הנחה על מזומן כך שהתשלום בפועל יהיה כ 8500 שקל אם תוכלו להגיב ולהציע לי שינויים, (ושוב בדגש לאמינות החלקים בעיקר) ואיזה קירורים להוסיף למעבד ולמארז (שוב, כדי למנוע תקלות מיותרות עקב חום, למרות שהחדר מקורר תמיד 24/7 לטמ' של כ 25 מעלות) תודה מראש מעבד In…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LazyBurger,

שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nahum2,

נתנו לי לפני כמה זמן את המפרט הזה KSP Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 2X1GB TwinMOS DDRII 667MHZ 570 2 1140 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 190 1 190 Total price 3380 ¤ PANDAS 1 XpertVison Geforce 7600GT 256MB DDRIII 899 ש"ח 1 FOXCONN TLA570A Silver/Black 350WATT 263 ש"ח סה"כ 1,162 ש"ח TOTAL 4542 אני מבקש שמישהו יביא לי מפרט דומה ככל האפשר לפי SKYPC http://www.skypc.co.il/scripts/openExtraCat.asp?extra=1&idPage=15

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by FatalElement,

השתנה לי התקציב מ6000 לכן אני רוצה שיהיה גם amd 3800 כפול ליבה וגם 7800gt ותעשו את השאר כי לי היה בנוי מפרט בתקציב אחר אז תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה המצב אנשים, הזמנתי סוף סוף מחשב, אני חושב שיצא לי דווקא מחיר סבבה יחסית למפרט, תגידו בבקשה מה דעתכם על המפרט עצמו או על המחירים, סך הכל המחיר יצא 6,475 ש"ח. המקור הוא מקור אמין ואלו המחירים באילת. מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core - 1,074 NIS לוח אם: ASUS P5LD2-VM - 630 NIS כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT - 1,310 NIS זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz - 630 NIS כונן אופטי: DVD LG 8.5G 16X GSA-H10A - 242 NIS מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E - 533 NIS דיסק קשיח: Western Digital SATA II 250GB 7200 RPM - 504 NIS מסך: Samsung 730BF (LCD, 17", 4MS) - 1,552 NIS

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני צריך מיפרט עד 3700 שקל כולל מסך ובלי ארדיסק. המחשב מיועד להרבה מישחקים סרטים ואינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yakirsh4,

מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lidorhadad,

התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Tranquility,

היי, אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון לכמה שווה המארז + הספק: מארז: Antec Three Hundred ספק: TR2 RX 450W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dids22,

היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכת סרטי HD ביתיים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) , Eclispe, Visual c#, VMware, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by captaincaveman,

הייתי מעוניין לדעת מהו מחיר הגיוני למסך ולספק הכוח הנ"ל? תודה!

דיונים חדשים בפורומים