עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה ב 23 חלק המחלקים אמורים להגיע וב24 הכול יהיה מוכן טוב אז הנה המפרט- (החלקים שיש להם * הם מאמריקה) AMD 64BIT 3400+ 1440* CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM- 1030* MSI R 9800 PRO- 880* EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 650 TT 480 WATT PS 450 RAIDMAX COBRA 460 CREATIVE T5400 690 COOLERMASTER COLD CATHODE X2 150 TT LED FANS X2 100 MICROSOFT KEYBOARD AND OPTICAL MOUSE 120 LG F700B 900 WD 160 GB SATA HARD DRIVE 640 ZALMAN 7000B AL CU 180 צורב דיוידי אני אקנה מתי שיהיה משתלם... הכול הכול יוצא בסוף 7820 שקל... אם יש הצעות שיפור אז בבקשה תגיבו תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד באילת, לצורך לימודים וגם תוכנות כמו פוטושופ, לא דברים כבדים מידי. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=24115&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=51593 https://ksp.co.il/?uin=48647&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=eilat&param=2018 איזה מחשב הכי מומלץ מבין השלושה? אשמח לקבל המלצות נוספות בתקציב של בין 4K-5K (באילת). תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K כי יש לי הרבה דרישות, אם תראו לנכון שאני צריך להוסיף טיפה אני אוסיף כי אני מתכוון להעמיס עליו בשנתיים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב נרחבים: אני רוצה שהמחשב יריץ לי חלק משחקים כמו GTA V ONLINE ,PUBG ומשחקים חדשים ואפילו יותר כבדים מאלו וגם שיוכל להקליט אותי משחק אותם באופן חלק(במיוחד את ה GTA). הולך לערוך בו אודיו (קיובייס 9), וידאו (VEGAS PRO), תמונות (PHOTO SHOP) והכי חשוב אני הולך לתקלט איתו עם התוכנה TRAKTOR 3 ואסור לי שהוא ייתקע! אני אהיה תמיד עם מחשב חלופי אבל זאת באמת אופציה אחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Muddy,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה דברים מהמחשב הישן שלו לחדש... כמו מסך מקלדת רמקולים מיקרופון וכל שאר הציוד ההיקפי... הנה המפרט : Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 629.44 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.4…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים וגם צפיה בסרטים (אופציה), שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - סטנדרטיות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 19 אינץ' 1280x1024 דגם: FP93GX BENQ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. זק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אני רוצה מפרט זול 2800-3500 ש''ח, לשם צפיית סרטים המחשב יהיה מחובר תמיד למסך טלויזיה 37 fhd. המחשב תמיד יהיה דולק לצורך שיתוף קבצים. מעבד של אינטל לוח של אסוס כרטיס מסך gf של gainward [שבעתיד יחולף לכרטיס מסך העכשיוי שלי.] ללא ציוד נוסף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by GazzA,

שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shiranaway,

התלבטות לגבי שני דגמים סופיים., שניהם של DELL. אתם הקובעים N5010 i5 4DDR3 320GB http://tms.co.il/product/8197 Latitude E5410 i3 4DDR 320GB שניהם הבדל של 100 שקל, לא משמעותי. חשוב לי שהמחשב יאריך ימים (הוא יהיה פתוח הרבה שעות ביום). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, כבר תקופה שאני חוסך למחשב גיימינג חזק. כזה שיכול להריץ משחקים בלי בעיה על הגדרות מקסימליות. כרגע יש ברשותי את המפרט הנ"ל. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לאשר לי שהחלקים מתאימים אד לשני ותומכים אחד בשני (לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וכדומה...) המחשב לא זול (בסביבות ה-20K), ולכן חשוב לי שהכל יהיה מושלם. אשמח לדעת אם אתם חושבים שיש חלקים אחרים טובים יותר (שלא יהיו יקרים בהרבה). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yortem,

אני כותב את ההודעה בשם מישהו : קניתי מסך למחשב הנייד שלי. אני חיברתי את המסך, הכל עובד טוב, עשיתי שזה יראה רק במסך החיצוני, והכל טוב ויפה. כשאני סוגר את המחשב הנייד (מוריד את המסך שלו) אז זה לא ממשיך לקלוט את זה במסך השני, ואצל חברים שלי זה כן ממשיך לקלוט, או לדוגמא בהרצאה שהייתי המחשב הנייד היה מחובר למקרן והיה סגור, ובכל זאת זה קלט את התמונה.... אז איך אני עושה שאני סוגר את המחשב הנייד וזה עדיין מציג לי את זה על המסך השני?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by juliafe,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שיכלול מארז של thermaltake (800 ש"ח בערך)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מעבד אינטל Q9300 CORE 2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-EP35C-DS3R זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ כ.מסך ZALMAN LEADTEK 8800GT 512MB DDR3 PCIE דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE מארז DX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח HEC 650W כ.רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108M צורב SATA GH20LS10 LG DVDX20 DL צורב SATA NEC DVDX20 DL שחור דגם 7200S רמקולים LOGITECH X540 70W 5.1 סה"כ לתשלום 6650 מזומן מה דעתכם ? יש לדעת מישהו משהו לשנות ? על ה WLAN והצורבים הייתי צריך להתפשר כי לא היה להם מה שרציתי (ובפרט הסמסונג 203 המומלץ) . ההסבר שלי לקניה באייבורי (כדי שלא תחשבו שאני משוגע ) הוא שאני גר בירושלים ורוצה לקנות בחנות מהעיר. לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת - חוץ מ קיי אס פ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה שיניתי את דעתי ועכשיו זה ללא מסך ויותר 500 שח למפרט הקודם עם המסך כמו בכותרת עדיפות למעבד אינטל ו 2 ג'יגה זיכרון בגבול התקציב אם לא אז רק 1 ג'יגה כרטיס מסך בסיסי אם אפשרי 2 כוננים קשיחים אחד למערכת הפעלה ותוכנות ושני לנתונים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אני מעדיף NVIDIA) SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen *בנוסף יהיו מחוברים למחשב כרטיס רשת אלחוטי PCI ושני צורבים ועוד הארדיסק שכבר יש לי אותם המחשב מיועד למשחקים וסרטים (וברור שגם אנטרנט) בטוח שאחרי זמן מה כשהמערכת תחשב לא מספיק חזקה אני אעשה O.C משמעותי למעבד ולזכרונות וגם לכרטיס מסך. ;D אשמח אם תתנו חוות דעת, הערות ואפילו שיפורים והמלצה למארז וספק כח מתאים. ;D (לא משנה היופי החיצוני של המארז אם זה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים