עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miracle,

* מטרות המחשב? משחקים (לא יותר מדי כבדים , סגנון League Of Legends, Counter Strike ושאר משחקי הרשת הפופולריים שיהיו על FPS גבוה ועל מקסימום דרישות..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר קטן יותר טוב, לא יודע את ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים כאשר יש סרט מתנגן ברקע כשהוא לא מחובר לחשמל על מקסימום בהירות. יותר מזה לא (רוב הזמן הוא יהיה מחובר לשקע חשמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מחוץ לנורמה, עדיף כמה שיותר כניסות …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tzav,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, תוכנות, סרטים, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, BattleFront, המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים 1080p, אם ניתן 4k בתקציב זה גם טוב.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by pringles,

שלום אני צריך המלצה למפרט גם AMD וגם INTEL שיספקו לי הנאה מירבית במשחקים בתמורה לתקציב. לא משנה לי מאיזו חנות אני נייד.אני עובר הרבה בין נתניה לאריאל. אבל בלי קשר עם צריך חיפה ניסע לחיפה... בעיקרון הקנייה מתוכננת לתקופה שיצא COD החדש אבל אני צריך לדעת עכשיו מה ביקרוב אני הולך לקנות. דרישות מיוחדות: *יש לי מסך 2007wfp dell *עכבר יש לי, אני צריך פאד טוב לעכבר. *מקלדת יש לי. *יש לי רמקולים 2.1 של altec lansing לא זוכר את הדגם כאלה שהם כמו ה ATP3 הישנים. *אני רוצה להשאיר גם אופציה ללעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד(לעתיד). אז קירור טוב וסופר שקט גם למעבד וגם לכ.מסך. סהכ מפרט ש COD החדש ירוץ עליו בכיף וגם MOH החדש ו SC2וכמובן להמשך למשחקים אחרים. אז לא צריך מסך, לא מקלדת …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אוקיי, חבר שלי ביקש ממני שאני יסדר לו מפרט מחשב עם מסך 17', ולי ממש אין שום רעיון איך לעשות מפרט כזה בסכום יחסית נמוך כמו זה. הצעתי לו לקחת מחשב מבוסס AMD, שיעלה לו הרבה יותר זול, ולא בהכרח יותר גרוע מאינטל אלא אפילו יותר טוב, אבל הוא אומר " אני מעדיף ללכת על בטוח", אז אני יודה לכם אם לא תפנו לכיוון הזה. הממ.. הבנאדם לא יודע ולא יעשה אוברקלוק - 100%. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב ולאינטרנט, אז חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב. אני מתאר לעצמי שזה הכל. אז אם מישהו מוכן בבקשה להשקיע קצת מהזמן שלו ולעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. אבא שלי קנה אתמול מחשב נייד של VISION יד שנייה בן 10 חודשים נראה במצב מצויין, ב2300 שקל . הנתונים הם : מעבד 1.5 INTEL CELERON זיכרון -512 כרטיס מסך מובנה הארד דיסק 80 ג'יגה כרטיס רשת אלחוטי מה אתם אומרים שווה תהשקעה ? או שלהחזיר את הכסף? ויש אולי מחשב אחר שאפשר לקנות בסכום הזה? הוא צריך תמחשב רק לעבודה עם מסמכים, גלישה באינטרנט ,ההאזנ למוזיקה וצפייה בתמונות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב, להלן מפרט (שוב) - בתור ניסיון אחרון לקבל חוות דעת על מפרט למשחקים וOC. אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה מחשב שיספיק לי לפחות לכמה שנים הקרובות. מתוכנן OC, אבל לא כדי להוכיח משהו, אלא רק כדי להוציא יותר מהמחשב בפחות כסף. בהתחשב בעובדה שגם ככה חרגתי (ועדיין חורג) מהתקציב המקסימלי שהוקצה לעניין (3500), אני יכול לספוג עד 200 שקל חריגה (אבל לא יותר מזה). מפרט: AMD XP 2100+ - 567 SK-7 - 154 (צריך להוסיף מאורר, SF2 עולה עוד 81 שקל) Abit NF7 - 616 DDR 512 3200 Winbond - 537 Shapphire R9500 Pro - 128MB - 1172 Enermax FS710 - 437 HEC 300W - 183 ----- 3666 + 81 למאורר (3757) למקרה שמישהו תהה, הכוונה היא למצוא דרך *להוריד* את המחיר ולא להעלות אותו. דעתכם ורעיונות? חג שמח, זה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Delapro,

בזמן האחרון החלטתי לקנות במחשב ו התקציב שלי הוא 4 אלף. (מסך כבר יש לי). המפרט הכי טוב לדעתי שיכולתי לעשות הוא: מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- SONY 1.44 כוננים- (ASUS 52 x 32 x 52 (box מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות A-Open + mouse רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מחיר כולל: 3990 לאחר קניה אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד עד 3.2 או 3.4 מה דעתכם ? האם יש מקום לשיפור ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מה המצב אנשים, הזמנתי סוף סוף מחשב, אני חושב שיצא לי דווקא מחיר סבבה יחסית למפרט, תגידו בבקשה מה דעתכם על המפרט עצמו או על המחירים, סך הכל המחיר יצא 6,475 ש"ח. המקור הוא מקור אמין ואלו המחירים באילת. מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core - 1,074 NIS לוח אם: ASUS P5LD2-VM - 630 NIS כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT - 1,310 NIS זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz - 630 NIS כונן אופטי: DVD LG 8.5G 16X GSA-H10A - 242 NIS מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E - 533 NIS דיסק קשיח: Western Digital SATA II 250GB 7200 RPM - 504 NIS מסך: Samsung 730BF (LCD, 17", 4MS) - 1,552 NIS

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ORrrr,

1. 6000 שח +- א) לנסות לחסוך ב) חריגה עד 200 שח 2. לצורך תיכנות א) שימוש ב - WebStorm בעיקר. ב) לא מיועד לגיימינג. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. רמת שקט סבירה. 6. ללא אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכישה באיזור המרכז, אלא אם כן יש אפשרות לשירות עד הבית. 9. רכישה בשבוע-שבועיים הקרובים. 10. דרישות מיוחדות: 16GB, SSD, מעבד מהדור החדש, סוללה סבירה, מסך 13 או 14. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כרגע אני עם לנובו יוגה 700 בן שנתיים עם 8 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה SSD, והמחשב לא מספק אותי …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי אנחנו רוצים לקנות לפטופ שישרת אותנו למטרה משרדית, אך גם למשחקים בעלי דרישות בסיסיות יחסית (לדוגמא League of legends). נתקלנו בחיפושינו בלפטופ הזה http://ksp.co.il/?uin=22962 ונשמח לשמוע חוות דעת עליו, כמו גם אפשרויות נוספות בטווח המחיר הזה. 3,500 ש"ח הוא רף עליון עבורנו, ולא נרצה לעלות מעל. נשמח להערות והארות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ShaharSi,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. מתכוון לרכוש מחשב משומש בן שנה, וזהו המיפרט שלו, מקווה לשמע דעתכם בנושא : AMD 1333 Abit Motherboard 256 MB sdram Geforce MX400 64 MB CDrom רגיל מקלדת + עכבר Terratec Sound Card + Digital Input/Output מסך 15 ACER שטוח לגמרי LCD במחיר של 2500 שקלים! מה אתם אומרים??

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם. אני רוצה מפרט זול 2800-3500 ש''ח, לשם צפיית סרטים המחשב יהיה מחובר תמיד למסך טלויזיה 37 fhd. המחשב תמיד יהיה דולק לצורך שיתוף קבצים. מעבד של אינטל לוח של אסוס כרטיס מסך gf של gainward [שבעתיד יחולף לכרטיס מסך העכשיוי שלי.] ללא ציוד נוסף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ShahafH,

אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה כיום כי אני מתכוון למכור אותו קומפלט. המפרט שלי בצד, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ShahafH,

כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן, אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אבל קחו בחשבון שזה מהאוכל של הכלבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher, skyrim, dragon age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביבות 23-24 אינץ'. -לאילו הגד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Esther Malul,

בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by scsa07,

שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by UV1,

היי אני צריך מחשב לעסק - i5 8GB דל או לנובו + תחנת עגינה תקציב כ - 4000 שח מה בא בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הצלחתי להשיג את המפרט הבא ב4000 ש"ח אצל חבר: CPU : Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1151.52 ] 1 Motherboards for Intel : Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 540.77 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 298.1 ] 2 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 685.33 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 474.46 ] 1 Networking : Intel 10/100 LAN Card [ ¤ 182 ] 1 Speakers : Creative SBS370 2.1 Speakers [ ¤ 258.88 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt [ ¤ 204.38 ]…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yonir,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל אמא שלי. אני מבין בעקרון במחשבים אבל לא מתמצא בניידים (בעיקר מבחינת מה יש היום בשוק) אז אני אשמח להסברים (גם טכניים) לגבי מה עדיף. הפרטים הדרושים... : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון רק עבודות משרדיות, לא משהו כבד בכלל. למרות שאם כבר קונים מחשב נייד כדאי שיוכל להקרין גם סרטים כמו שצריך ויהיה אפשר להשתמש גם בסלון כ-HTPC * גודל המסך? רצוי 15.4-15.6 אבל אם המשקל יגביל לפחות אז אפשר לרדת ל-14 * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל, עד בערך 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, ה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים