ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אח של גיסי מעוניין לקנות מחשב קומפלט כולל מסך ומדפסת בסביבות ה 3000 אלף שקל. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואם אפשר אז גם משחקים. על כן אשמח לקבל מפרטים(רצוי עם לינק לאתרים מהם נלקחו) וזאת בשביל לאפשר לו לקנות את המחשב האופטימלי בשבילו.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי לאן זה שייך פה או לגאדג'טים...כי זה פה ופה. ראיתי את הביקורת http://www.gadgety.co.il/17986/%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94-eee-pad-transformer-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%94-honeycomb-%D7%94%D7%A8/#more-17986 ואני חייב לציין שפשוט נדלקתי בכל אופן....מוצא חן בעיני העובדה שזה גם מקלדת , כי לדעתי אין טעם להחזיק גם לאפטופ וגם טאבלט. השאלה - האם יש תחליף מכיוון הPC בנושא ? האם כבר יצא המכשיר של מוטורולה שבתור טאבלט הוא עובד על ANDROID וכשמחברים למקלדת הוא הופך לWINDOWS ? שאלה נוספת היא - אני רוצה לאפטופ ללימודים - בתור מחברת. האם יש תוכנה מקבילה לWORD לANDROID שתומ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"ההמלצה לקחת E8400 משולה להמלצה לפני שנתיים לקנות את ה-Athlon 64 3800+ לעומת ה-3800X2. מי שקנה בזמנו את ה-3800 חד הליבה כי הוא היה "יותר טוב למשחקים", כבר מזמן היה צריך להחליף מחשב כדי לעמוד בקצב, בעוד שה-3800X2 סוחב יפה." אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לטענה זו שנכתבה על ידי Nemesis אחראי פורום מעבדים. קישור לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356824.40 מחיפוש קצר בפורום ניתן להיווכח שהרוב המוחלט של המפרטים המומלצים עד 4000-5500 שקלים מבוססים על הE8400 בטענה שהוא טוב יותר למשחקים היום וכי אין צורך לבזבז מאות שקלים נוספים על מרובע ליבות שנותן ביצועים פחות או יותר זהים. בקשות למפרטים המבוססים על מרובעי ליבות נתקלות בסירוב ולרוב המגיבים מציעים מפרט אחר... ש…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מצרפת מפרט עבור מחשב נייד גיימינג לצרכי עבודת תוכנות שרטוט ועיצוב (אוטוקאד, פוטושופ וכו). מבחינת חשיבות- חוזק, מהירות, שלא מתחמם בקלות ומחזיק לאורך זמן. רגילה עד היום למחשבים של hp אבל ראיתי את המפרט הזה של לנובו, יש משהו שרצוי לשנות במפרט? או המלצה למחשב אחר שיכול להתאים לדרישות האלה? היתה עדיפות למשקל נמוך יותר אבל לא מצאתי כזה שתואם לדרישות. אחריות שלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע"י היבואן הרשמי שלוש שנות אחריות למטען ושנה אחריות לסוללה מותג Lenovo דגם 82XW006BIV מעבד I…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב נייד asus g550jk cn367h הוא ללא ssd וברצוני להוסיף לו. כרגע יש לו 1t 7200rpm הבנתי שאפשר להוציא את הכונן תקליטורים לקנות מתאם +hard drive ssd ולחבר אותו במקום הכונן תקליטורים. כמה שאלות לגבי זה. 1} האם זה אפשרי? 2} האם השינוי הזה יעזור לחיי הסוללה ? 3} במידה וזה אפשרי מה כדאי לעשות לחבר את הssd במקום ה1t המובנה ואת ה1t לחבר במקום הכונן תקליטורים?או שפשוט לחבר את הssd בלי לגעת ב1t 4} האם הכונן שיחובר במקום הכונן תקליטורים יופיע כחיצוני {לדוגמא כמו usb}
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הרכבתי את המפרט הבא, אני מתכוון לרכוש בסופש הזה, או בתחילת שבוע הבא [בתקווה השבוע], אשמח לחוות דעת: 423 423 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX AMD1205 221 221 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ F2-6400CL5D-2GBNQ 781 781 1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe SF-PX96GT512D3-HP 214 214 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB 1600AAJS 126 126 1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD GSA-GH20N 357 357 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 79 79 1 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס סהכ מחיר: 2,204 ¤ לוח אם: 328 328 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 31542 274 274 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 38470 הור…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בתקווה שיהיה זמן. תכנות. הרבה מאוד צפיה בסרטים ותוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמו WATCH DOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיה מחובר למסך טלוויזיה FULL HD 32 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד לסטודנט, נדרש להריץ מספר תוכנות כבדות במקביל וגם למשחקים. אם ניתן לחסוך ולרדת לכוון של 4500 ש"ח בלי לפגוע יותר מידי בביצועים, אז יהיה אפילו עדיף. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box 700 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 650 ש"ח זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 495 ש"ח ספק כח: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 285 ש"ח צורב LG GSA-H44N DVDRW X18 DUA…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים תלת מימדיים מן הסתם : וגרפיקה תלת מימדית כמו מאיה ו 3ds max Intel Prescott Pentium 4 3.0 800MHZ AsusP4 256X2 DDR pc400 Dual Sata or IDE 80gb 7200RPM 8mb WD DVDR 16X dual toshiba/sony 1.44 floppy Leadtek G-Force 6600 256MB or ATI Radeon x550 or ATI Radeon 9550 256mb Sound 3d 6 channel 10/100 realtek Case משו בן זונה יפה אם ספק 400watt מה דעתכם? ואיזה כרטיס מסך מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-