ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד QUAD 2.4 ברצוני לשחק במשחקים הישנים כגון STALKER ועם יתאפשר STALKER החדש שיצא (שהוא כבר לא כזה חדש) ובעיקרון לא רוצה ליהות מטורף העיקר שיעבוד ויראה טוב ויתחבר למסך 32HDFULL דרך חיבור רגיל? (ועם אפשר ועדיף אז HDMI) אז לאיזה רמת גרפיקה אוכל להגיע עם מעבד Q שעם צריך אעשה לו OC .. וכרטיס מסך שתמליצו לי שלא יצור צוואר בקבוק .. התקציב ללוח אמ, זכרונות כרטיס מסך - 1500 עם חריגה לא רצינית
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא - מיועד לתכנות/עם אופציה למכונה וירטואלית, פוטושופ וקצת עבודות גרפיות (כולל רנדור) ומשחקים פה ושם. המפרט נראה לי קצת יקר, השאלה מה כדאי לבטל/להחליף. חשוב שהתוצאה תהיה אמינה ושקטה... תודה... Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Cooler Master Silent Fan 140mm 1000rpm 16dBA, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1670 Gigabyte GA-Z68X-UD5 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪1279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2661 Corsair 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5, יחידות 1 ₪1793 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2126…
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים). המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm) זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4 ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB. אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300. אשמח לקירור שקט (מאוד!). תודה רבה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/guidedSearch.asp?CatId=22 (זה דף המעבדים) המחירים שם יותר זולים אז אזמין משם. אני מבין במחשבים אבל אין לי כל כך ידע בחומרה אז בעיקרון אני רוצה כרטיס מסך שתומך DIRECTX 11 ויריץ משחקים חדשים כמו BF3 חלק (בלי יותר מדי AA) לגבי המעבד - אני גם רוצה מעבד טוב שכמובן לא יגביל את הכרטיס מסך ובעיקרון יאיץ לי את המחשב. כרגע המעבד שלי הוא Intel Pentium Dual CPU E2180 הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 8800GT 1024MB לוח האם שלי הוא Gigabyte G41M-Combo זיכרון RAM אני כנראה אקנה בארץ באופן עצמאי התקציב שלי הוא 500-600$ למעבד ולכרטיס מסך ביחד. תודה!! עריכה: שחכתי לומר שאם יש לכם אתר יותר טוב מ TIGERDIRECT להזמנות כאלה אז בכיף
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להרקיב מחשב טוב למשחקים, קצת עריכה (לא רציני), ולשימוש יומי. אחרי שבוע של חיפושים ואני לא מעודכן בחידושים הגעתי למערכת כזאות התקציב שלי 3500-5000 אין צורך בציוד הקפי, אין צורך במסך, לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך לכלול את התוכנות, מארז יש לי מהמחשב הישן אני חושב שהוא מתאים... לוח אם: ASUS MAXIMUS EXTREME III SOCKET1156 מעבד: INTEL CORE I7 2600K 3.4 GHZ , S1155, 8MB זכרון: DDR3 2X4 PATRIOT GAMER2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך: ASUS HD 5850 1GB GDDR5 דיסק קשיח: 'WESTERN DIGITAL 1TB SATA III 7200RPM 64MB ספק כוח: CORSAIR CX 600W ACTIVE PFC 12CM FAN מה דעתחם על המחשב? מה חסר? מה לא מתאים וצריך להחליף? מראש תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל פורום חומרה,הודעה ראשונה(: אבקש את עזרתכם בבניית מחשב גיימינג בתקציב של עד 5K,ללא צורך בציוד הקפי(למרות שעכבר או מקלדת טובים תמיד יתקבלו בברכה). המחשב אמור להספיק להרצת משחקים בצורה הגיונית לבערך 5 שנים הקרובות,כאשר השאיפה היא בשנה וחצי-שנתיים הקרובות הוא יוכל להריץ אותם על הגדרות כרפיות מאקסימאליות. מספר שאלות נוספות: האם מעבד sandy bridge של אינטל עדיף על פני מעבד רגיל של אותה החברה,ואם כן-למה? בכמה "חזק" יותר כרטיס מסך אשר עבר OC בחברה מאשר אחד רגיל?(אני מכוון ספיציפית לnvidia 570gtx) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך,במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2…
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה בפורום, רציתי לבקש חוות דעת על מפרט שבניתי, רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לשפר או להחליף, המחשב מיועד למשחקים כבדים בתקציב 6000 בלי ציוד היקפי. בנוסף יש לי שאלה, ראיתי שברוב המפרטים שנתתם פה לאנשים שמתם את הכרטיס GTX570 ולא HD6970, לASUS יש גירסת DC2 לשני הכרטיסים שניהם עולים אתו הדבר אבל בפועל בהשוואה הכרטיס HD6970 יותר חזק מהGTX50. אני פתוח גם למפרט שונה לגמרי. תודה מראש[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][ta…
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב בעיקר לגיימינג, קצת פוטושופ וגם מוסיקה עד 4500 שקלים, שיכלול את המעבד CORE i7 2600, ספק עם תקן ה80+ ו 6GB RAM DDR3 ללא ציוד הקפי, ללא מערכת הפעלה או אופיס, לא מתוכנן OC וללא חריגה מהתקציב. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-