ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב גיימינג שיעמוד בדרישות המומלצות של watch dogs לא הצלחתי לבנות מחשב כזה בתקציב שלו ולכן אני מבקש את עזרתכם (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (watch dogs, battlefield 4, Dayz (standalone -מהי הרזולוצי…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרה יוקרתית יחסית של טושיבה עם מסך 15.4" ברזולוציית 1280X800, ז"א HD וממש איכותי. המחשב פורק לחלקים (עזבו את הסיבה כרגע) ונראה לי חבל לזרוק מסך איכותי כזה שעובד מעולה. מה ניתן לעשות עם פנל LCD של נייד שלא ברור לי כיצד מתחבר ואיך מוזן חשמלית? כמה לדעתכם לתמכר אותו ביד 2 והאם יש קהל לפריט הנ"ל? זה המחשב: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1lt/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה במפרט 5500k לגיימינג וסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים כבדים וסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במחשב ביתי באיזור 3000 ש"ח כולל מסך ומקלדת / עכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד). יש NAS בבית לא צריך דיסק גדול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עם נתונים די ספציפיים שלא הצלחתי למצוא בינתיים. המחשב ישמש לעבודה משרדית ותכנות. מבחינתי מספיק מסך 14" מט וטאץ', אבל לא יפריע לי אם יהיה גדול יותר. כמובן רזולוציה גבוהה כמה שיותר. מעבד החל מ-i5 ומעלה וזיכרון 8 ג'יגה, למרות שאוכל להוסיף בעצמי. אני רוצה שהמחשב יהיה קל, כלומר לא יותר מ-2 ק"ג וזה גם בהגזמה. יש צורך ביציאת HDMI ומבחינת דיסק קשיח העדיפות היא ל-SSD, למרות שאת זה אני גם יכול להוסיף לבד. אין חשביות לבלוטות', אחריות, מערכת הפעלה, תחנת עגינה או חברה כלשהי. מבחינת תקציב אני מניח ש-5000 ש"ח צריך להספיק, למרות שבכל מקרה אני ארכוש את המחשב בחו"ל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, סרטים, גיימיניג בינוני - לא crysis, bf4 וכו', יותר בכיוון של company of heroes, men of war, warframe * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, כמובן עדיפות למאט אבל בעיקרון לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג בערך, זה מחשב שאני אמור לקחת איתי ולא להשאיר קבוע מחובר לשקע בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא מצפה שיחזיק שעות ארוכות תחת מאמץ, אבל אם הוא יוכל להחזיק 5 שעות בעבודה עם מסמכים / גלישה זה יהיה מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB, עדיפות למחשב בעל אפשרות הרחבה לכונן נוסף * כונן אופטי? אין צורך * האם…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש משתלם אז קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים בדגש על GuildWars 2, ודברים שסטודנטים עושים עם המחשב שלהם בזמן הלימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ישנו תקציב נפרד לציון היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט, קריטי 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (בינוניים), עריכת וידאו PREMIERE * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אלא אם יש אחר בטווח המחירים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ------ * זמן סוללה? פחות או יותר יעבוד 4 שעות ללא הטענה. לא קריטי במיוחד חיי הסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ACER, ASUS, TOSHIBA, HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע... בנוסף חשוב מאוד כרטיס הוידאו - NVIDIA GEFORCE העדיפות
-
- 18 תגובות
- 43.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, צפייה בסרטים ואופיס אבל יכול להיות שפעם ב.... ארצה איזשהו משחק קליל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ממש בקושי אולי משחקים שלא דורשים יכולות גרפיות מיוחדות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes 6 נגיד מצריך הכי הרבה גראפיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 24" נר…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, האם קיים מתאם למחשב נייד עם יציאות USB 3? הכוונה בעצם כמו כרטיס PCI עם יציאות USB 3 למחשב בנייד שיציאות הUSB שלו הן רק USB 2.0.עדיפות כמובן למתאם קטן ולא מסורבל אם קיים... תודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-