ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, בלי ציוד, רק המחשב עצמו ללא מסך, מ-0 עד מארז.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף מחר אני הולך ליקנות את המחשב החדש :jump: הנה המיפרט: מפנדה: 1 Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,190 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 4 Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Blue A1926 267 ש"ח סה"כ 2,592 ש"ח מDIGMA: מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤769.00 דיסק קשיח Samsung 80 gb 7200 8 mb SATA ¤359.45 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED ¤1053 ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE ¤462.52 סיכום ביניים:…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ליועצים ולמומחים. הסיפור שלי הוא כזה, אני מרכיב שלושה מחשבים שונים. 1. מחשב בסיסי ללא ציוד הקפי בתקציב מוגבל לשימוש אופיס וגלישה. – 1300 ש"ח 2. מחשב ילדים – לא משחקים כבדים, קצת יפה קצת עושה. - 1600 ש"ח 3. מחשב לי – גם לא למשחקים כבדים, שימוש כללי וסתם כי מגיע לי. 3000 ש"ח יש לי כיום חלקים שונים אם מקניות קודמות ואם ממחשב שקיים אצלי ועובד. חלקיהם יעברו קניבליזציה ויושתלו במחשבים החדשים. חלקים אלה מסומנים במחיר 0 שקלים, כלומר אין עליהם דיון – הם קיימים. (מה קורה לעריכת הצבעים באתר???) אז זה פחות או יותר ההרכב שסידרתי ומבוסס על אתר pandas. אני יכול ורוצה להרכיב לבד בעיקר לנוכח העובדה שיש כאן עירבוב בין שלוש מערכות שקשה לי לראות שחנות תסכים לבצע. אם יש חנות במרכ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למישחקים ואינטרנט בסביבות ה 6000 לא יותר עדיף פחות...עכשיוו ...מצאתי בארך מה אני מחפש מה אתם אומרים נחמד?: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box -- ש"ח1,190 Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 -- ש"ח375 LG 17 FLATRON F700P -- ש"ח980 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 -- ש"ח925 Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB -- ש"ח1,185 WD 80GB 7200RPM - - ש"ח340 Asus DVD x 16 -- ש"ח195 Yamaha YSTMS201 2.1 - -ש"ח318 Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM --ש"ח258 סך הכול 5766 תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אשמח לעזרה וחוות דעת בבניית מחשב חדש. אני משתמש במחשב בצורה מגוונת, אבל שלושת השימושים העיקריים שלי בסדר יורד הם גיימינג, תכנות ווירטואליזציה (מעט VMs). המטרה היא לקנות מחשב שיריץ בזמן הקרוב (נגיד חצי שנה עד שנה) משחקים ב-1080p 60hz, ולאחר מכן אשדרג למסך ברזולוציה וקצב רענון גבוהים ול-GPU מתאים (ואולי יתווסף גם VR 🙏). שורה תחתונה - כרגע אני רוצה לקנות מחשב עם GPU זול יותר ובעתיד אשדרג אותו, ולכן חשוב ששאר המפרט יהיה מספיק חזק כדי לתמוך בכרטיס העתידי. ספציפית, חשבתי כרגע על GTX 1660 ובעתיד לשדרג ל-RTX 2070S, אבל פתוח לשמוע חוות דעת בנושא. הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט למחשב מקצועי-תחנת עבודה(הדמיות תלת מימד, עיבודים ורינדורים,דפוס שלטי ענק+משחקים וסרטים) +שקט כמה שאפשר+מקורר בהתאם את המפרטים בניתי לפי הביקורות וההמלצות בפורומים ובאתר אני זקוק לדעתכם במיוחד מהמקצוענים- מעבד: pentium 3.2 800-2mb s775-64bit או pentium D 830 dual core 3.0 lga 775 איזה מהמעבדים עדיף? שמעתי שפנטיום D לא משהו והוא מתחמם, זה נכון? ------------------------------------------------------------------------------ לוח אם: gigabyte ga-81945g pro intel 945p ---בשביל הפנטיום D או ABIT AW8-MAX --- בשביל הפנטיום 3.2 ------------------------------------------------------------------------------ כרטיס מסך: fx6800gt agp או ששווה בהתאם לדרישות לשלם עוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382954.msg3293802#msg3293802 לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב אז (צבא), ועכשיו יש לי הזדמנות - ביום חמישי הקרוב. המפרט הוא כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤394 כמות:1 …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K כי יש לי הרבה דרישות, אם תראו לנכון שאני צריך להוסיף טיפה אני אוסיף כי אני מתכוון להעמיס עליו בשנתיים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב נרחבים: אני רוצה שהמחשב יריץ לי חלק משחקים כמו GTA V ONLINE ,PUBG ומשחקים חדשים ואפילו יותר כבדים מאלו וגם שיוכל להקליט אותי משחק אותם באופן חלק(במיוחד את ה GTA). הולך לערוך בו אודיו (קיובייס 9), וידאו (VEGAS PRO), תמונות (PHOTO SHOP) והכי חשוב אני הולך לתקלט איתו עם התוכנה TRAKTOR 3 ואסור לי שהוא ייתקע! אני אהיה תמיד עם מחשב חלופי אבל זאת באמת אופציה אחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר שנע סביב ה7000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, גיימינג, לימודים וסרטים- בקיצור מולטי פונקציונאלי. אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה. חשבתי על Dell XPS L702x XPS17-27204G5D או על Asus 3D G53JW-IX047V אבל האמת היא שאין לי מושג איפה האחד טוב יותר מהשני. אם תוכלו לעזור לי להחליט ולהסביר לי איפה האחד טוב יותר מהשני, או בכלל להמליץ על מחשב אחר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני צריך משפרט לשדרוג חדש ההעדפות שלי הם 1.כרטיס מסך של גיפורס 7600 מינימום עם 256 MB זיכרון 2.סטיק אחד של 512 MB RAM זיכרון DDR2 השאר מה שבא לכם רק שיישאר בתקציב.. זה מחשב למשחקים אם זה משנה לכם...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1800 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך לרכוש את כל הרכיבים הבסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ש'ט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-