עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jochman,

אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Avi Moshe,

שלום רב, רכשתי מחשב שהומלץ פה בפורום. המחשב פועל מצוין אך המקלדת באותיות מסויימות גמישה . אודה לדעתכם בנושא , שווה לשלוח למעבדה? זה מציק ולא נוח בעבודה מתמשכת . http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-1e8/ תודה מראש, אבי

6. היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by krimon,

שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש פה ואין לו שום ניסיון או ידע בנושא המחשבים. אשמח שאם תשובה תביאו גם הסבר למה זה טוב. תודה. 1. תקציב מרבי 4000, בלי חריגות. 2. שימוש במחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה ולימודים. 3. יש צורך במסך כפול. 4. מחשב נבנה מאפס. 5. לא משנה. 6. לא יודע מה זה. 7. כן, יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס והרכבה תתבצע בחנות. 8. אזור רכישה הוא באר שבע, אין העדפה לחנות (אלא אם כן תמליצו על חנות מסוימת מטעמי מחיר/אמינות). 9. בספטמבר. 10. מה שתמליצו שכדאי שיהיה, דברים הכי נפוצים. 11. כן, מאמין שעם הזמן המחשב ישתדרג. 12. אין. תודה על העזרה.

15. היי חברים. לפני כעשר ימים שלחתי בקשה בקבוצת הפייסבוק של פלונטר בקשה למפרט והם הביאו לי את המפרט הבא (שכבר לא קיים): כעת מפרט דומה, טוב יותר לדעתי, קיים באותו מחיר: קישור למפרט: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-WIFI-RTX4070-32&lang=heb&cart=170553026052160794 האם המפרט שווה את הכסף? זה בשביל אח שלי שיש לו יומהולדת עוד כשבוע אז אני ממש מחפש לקנות בהקדם האפשרי. הבנתי שיוצאים עכשיו כרטיסי SUPER, שווה אולי בכל זאת לחכות? תודה מראש לעוזרים!

16. Started by zvvz,

MotherBoard: P4 DDRx3 AGPx5 PCIx6 || 82$ Proccecor: P4 2.4GHZ || 189$ VideoCard: Nvidia Gforce4 FX5200 128MB DDR +tv || 80$ Memory: 256MG 333MHZ DDR || 56$ HD: 80gb Maxtor 7200RPM || 89$ DVD: x14/40 Black* || 34$ Case: p4 400W +2FAN+USB2 || 29$ Cdrom: Asus 52X IDE || 22$ FLOOPY: 1.44 CITIZEN || 7.5$ ========================== 588.5$ = 2648NIS הרכבתי לבד, זה מחשב למשחקים ולעבודה, האם הוא שווה? מבחינת מחיר ואיכות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. אח של חבר שלי רוצה עכשיו לקנות מחשב למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים על המפרט הזה והאם אפשר לשפר אותו בדרך כל שהיא? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 334.97 ¤ logic pc AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU 674.90 ¤ logic ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 530.00 ¤ logic 512MB A-DATA 630¤ KSP msi RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1250 ¤ KSP Seagate 120GB 7200 rpm Serial ATA HDD 562.42 ¤ logic Sony 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ LOGIC Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD 229.98 LOGIC Computer Assembly 160.00 ¤

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by CROTEX,

שלום לכם אנשים!!!! אני חדש כאן ואני עומד לרכוש מחשב חדש התקציב הוא באזור ה 4500 שקל {ללא מסך} המחשב הזה אמור להיות מחשב הקלטות באולפן איך נראית לכם ההצעה הבאה: מעבד: INTEL P IV 3.0GHZ 512KB HT FSB 800 לוח אם INTEL BONNANZA [i875P]+?SB+?LAN +S-ATA זיכרון פנימי MICRON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X2 כונן 1.44 MITSUMI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE DDR 128MB[X8]+TV+DV צורב MITSUMI COMBO CD-RW+DVD 52X24X52X16 דיסק קשיח WD 160GB 7200RPM 8MB כמו כן אם מישהו יהיה כאן נחמד ויעזור לי להרכיב מחשב דומה או שעולה על זה של AMD אני אודה לו מאד

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ASUS A8N-SLI PREMIUM 939 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E CREATIVE AUDIGY 2 ZS CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX PRO TWIN2X1024-5400C4 Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS Samsung 730B SyncMaster LCD TFT Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Enermax Noiestaker EG495AX-VE , 485Watt , Smart Fan, PFC Logitech® Media Keyboard Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE Altec Lansing ATP3 ויש לי מספר שאלות: 1. האם הספק מתאים או שצריך משהו יותר חזק (אני מתכוון אם אני אחליט להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך)? 2. האם צריך קירור נוסף? ו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k. גמיש. 2. מה שימושי המחשב - פיתוח בלבד. 4. האם יש רכיב שיש צורך לכלול במפרט? - 16gb זכרון. חובה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אוטוטו 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? 16gb זכרון. חובה. ssd. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פיתוח חזק +. קיבלתי מפרט שמישהו אחר בדיוק הזמין ב ksp. רציתי לדעת : א. דעתכם? ב. מדוע לקנות היום מארז atx ? למה לה mini itx? מה היתרונות? ג. זכרונות …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 0xIDE,

בניתי לי מפרט מסויים שאני רוצה אבל הוא חורג מהתקציב שלי שהוא 4,500 ש"ח (ללא מקלדת, עכבר ורמקולים) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 BOX לוח אם: MSI P43T-C51 צ'יפסט P43 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון: Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ספק: Seasonic S12II 500W מסך: LG W2253TQ *הוא מיועד לשימוש רגיל ברוב הזמן אבל גם למשחקים *בחרתי את המסך הזה כי הוא ה2MS הכי זול של LG/SAMSUNG שראיתי אבל אין לי בעיה לקחת דגם אחר יותר זול אם יש במקום אחר לי אין לאייבורי הכל במלאי *השקט לא כ"כ חשוב, ובנתיים אני לא יודע גם עם איזה מארז זה מגיע, אני אערוך פה כשאני א…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים