ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 X 17.6 X 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרכש בארה"ב, תחת אחריות (בארה"ב), אבל לא מכובדת בארץ :-( המסך המדובר הוא FHD ברזולוציה 1920X1080 (בניגוד לסטנדרט). מישהו יודע/יכול להמליץ היכן ניתן לתקן או למצוא מסך זהה/תחליפי עם אותם נתונים? כמה דבר כזה עשוי לעלות? כמובן, אשמח להמלצות על מעבדה אמינה. שאלה נוספת: אייבורי (למרות שאני לא מעריץ שלהם) מחזיקים ניידי לנובו עם מפרט דומה. האם הם מציעים שירותי מעבדה בתשלום (כלומר, האם יש אפשרות להחליף דרכם את המסך שלא במסגרת אחריות?) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , היה לי LENOVO T61P שעבד פצצה עד שהפסיק לעלות . (צפצוף אחד ולאחר מכן 2 צפצופים קצרים) הוא עבד לי ממש סבבה ואני מחפש משהו דומה במחיר של עד 2000 שקל אם קיים המפרט לא ממש חשוב לי, אני מחפש יותר איכות בנייה שלא יתחיל להתפרק / לקרטע אחרי חודשיים,שנה שנתיים וחברה שמספקת אחראיות טובה בארץ כמו לדוגמא DELL (לפחות ממה שאני יודע) אולי אפילו דגמים ישנים שעוד מוכרים בארץ. השימושים שלי: אינטרנט / וורד - לא משחקים. אולי משחקים ממש ישנים. גודל המסך יכול להיות מינימום 13.3. בבקשה תעזרו לי למצוא חיה כזאת אם קיימת
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט למחשב מקצועי-תחנת עבודה(הדמיות תלת מימד, עיבודים ורינדורים,דפוס שלטי ענק+משחקים וסרטים) +שקט כמה שאפשר+מקורר בהתאם את המפרטים בניתי לפי הביקורות וההמלצות בפורומים ובאתר אני זקוק לדעתכם במיוחד מהמקצוענים- מעבד: pentium 3.2 800-2mb s775-64bit או pentium D 830 dual core 3.0 lga 775 איזה מהמעבדים עדיף? שמעתי שפנטיום D לא משהו והוא מתחמם, זה נכון? ------------------------------------------------------------------------------ לוח אם: gigabyte ga-81945g pro intel 945p ---בשביל הפנטיום D או ABIT AW8-MAX --- בשביל הפנטיום 3.2 ------------------------------------------------------------------------------ כרטיס מסך: fx6800gt agp או ששווה בהתאם לדרישות לשלם עוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייח חדש, לאחר שהנוכחי שלי הופך אט אט לעגלה. התקציב הוא עד 12,000 ש"ח, כולל מסך. התוכנות בהן אני משתמש לרוב הן חבילת אדובי (אפטר ודומיה), 3dsmax, cinema 4d, וחייב מחשב שיעמוד בזמני רינדור טובים מספיק לתוכנות התלת מימד. אם פספסתי פרט אותו אתם צריכים, אשמח שתגידו לי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד נוסף למחשב נייח בבית: לעבודה בחוץ וניהול משרד מרחוק (אי מיילים, שיחות צ"ל מהיר - מעבד חזק, איכות בניה טובה מאד (עמיד בתנאי שטח לא אופטימליים), נוח לעבודה, windows xp, יעיל אמין ונוח, למס' שנים קרובות, אחריות ושירות טובים רזולוציה טובה, יכול להיות מסך 14 במקום 15.4, אם זה משפר את שאר המרכיבים משמעותית, באותו תקציב עובדת על דו מימד הוצע לי המפרט הבא: dell latitude d830' יצרן : Dell סדרה : Latitude D830 נותן האחריות : Dell Israel 1-809-444688 אחריות : שלוש שנים מערכת הפעלה מ. הפעלה : Windows Vista Business שפת מערכת הפעלה : ממשק אנגלי מעבד סוג המעבד : Intel Core2 Duo מספר המעבד : T9300 מהירות שעון (GHz): 2.5GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 6…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למכור חלק מרכיבי המחשב הישן ורציתי לקבל קצת הערכות לגבי המחיר: E8400 Scythe Mugon 2 Asus P5Q Pro G.Skill 2x2G 1066MHz MSI 260GTX 216sp OCv3 (הגרסה החזקה עם 216 יחידות עיבוד) Enermax Liberty 400W כל הציוד תקין ב- 100%. שילוב של רכיבים הכי איכותיים. מוכן לתת הנחה לכל מי שיקנה את כל החבילה. רק להוסיף מארז וקשיח ויש אחלה מחשב למשחקים שעדיין מתמודד עם הכל בכבוד.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף? CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,264 NIS] 1 Motherboard : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) - [905 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [434 NIS] 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [720 NIS] 1 Floppy : Teac Black 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [137 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Liteon x 48 Black ! - [165 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad - [61 NIS] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse - [270 NIS] 1 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת קיבלתי מייל מהרשימת תפוצה של פנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26740 לא ידעתי שדל נותנים 5 שנים אחריות לסדרת XPS, או אפילו אופציה לשדרוג אחריות ל5 שנים לסדרה הזאת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, המודעה הוקפצה לפני שסיימתי לרשום את ההמשך. המשך לוחות אם- הבדלים בין H81, H91, H87 ? אין לי כוונה לבצע OC או שדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית, בתקציב עד 2,500ש"ח, יקנה מאייבורי או KSP אילת. עדיפות ל- DELL. * מטרות המחשב? סטודנטית, עבודה משרדית+אינטרנט+סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (או מיני). * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג ושילוב לא עקרוני. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 עם סטייה של עד 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. יש לי מסך די ישן שכרגע הרזולציה שלו היא 1680X 1050 בעתיד אני אשדרג ל מסך Full HD רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות מקסימליות או גבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. ציינתי לעיל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא אכפת לי מצידי שיהיה לו רעש של …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב לדוד שלי ניסיתי לשכנע אותו על AMD אבל הוא לא רוצה אז בנו לי בבקשה מפרט מבוסס אינטל עד 3500ש"ח - ללא מסך!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד מה אתם אומרים על המפרט הזה ,אל תתיחסו לזיכרון וגם לא לספק אני חושב לשנות אותם. שימו לב HD4870 CROSSFIRE מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/p…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 INTEL P4 1.8AGHz 478PIN 512k 910 ש"ח 1 ABIT IT7 MAX 916 ש"ח 1 Corsair CMX256A-2700C2PT 651 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 527 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 143 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 435 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ש"ח סה"כ 3,719 ש"ח אני משדרג את מחשבי למפרט שהוספתי למעלה המפרט נבנה לאוברקלוקינג כרטיס מסך יש שנים חדשים ששוכבים בבית ולא צריך מסך כנ"ל צורב לא צריך יש במחשב השני,את המארז והכוננים אני לא רוצה לשנות ואני לא צריך עוד מקום באהרדיסק. הזיכרון ישונה ל512 כרגע פשוט עשיתי טעות בקיצור מה דעתכם על החלקים אללו -לוח אם,זיכרונות,מעבד וספק כוח. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-