עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Noldo,

כולל OC לא כולל עכבר\מקלדת\מסך\רמקולים (Just the box ) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי יש לי פה מפרט שהייתי רוצה לדעת מה מיותר בו ומה אפשר לשפר בו על מנת שהמחשב ישמש למשחקי גרפיקה שונים כגון sims gta4 וכו' המפרט הוא כזה: לוח אם: full atx msi p43 neo-f(לא G41) מעבד: intel quad Q9400 זיכרון: 4096MB DDR2 800MHz כרטיס מסך לא משולב: geforce 9500gt 512mb (סידרה 9) דיסק קשיח: 1000GB sata2 32mb כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) עכשיו אני לא צריכה כונן DVD ולא כונן דיסקטים וציוד הקפי מה שכן רציתי לשאול האם אני יכולה לוותר גם על כרטיס רשת כי יש לי בבית אחד (קצת ישן- אבל עובד) רק אם זה לא פוגע בביצועים של המחשב כל המפרט הזה עולה 2520 ש"ח מה יש לכם להגיד עליו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Dr@gon,

CPU - Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard - ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Memory - GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Cooler - Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Hard Disk - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card - Radeon 9800SE Tyep II 128MB DDR 256bit 4 - Pipes - PowerColor Retail Floppy - Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-RW - Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Keyboard - Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Mouse - Genius Wireless Op…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by galz,

אני מרגיש שזה זמן נכון לקנות מחשב. המעבדים החדשים כפולי הליבה יצאו ממש לא מזמן, המחשב שלי כבר בן שלוש+ ועכשיו יוצאים הרבה משחקים טובים. אז ככה, התקציב הוא 5000, אבל אם אפשר להכניס שיפור משמעותי בביצועים אז אפשר לחרוג עד סכום כולל של 6000 שקל. המפרט צריך להגיע מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx כי משם אני אקנה. המחיר צריך לכלול את המאה ומשהו שקל שהם לוקחים על הרכבה. מה צריך להיות במחשב: לא צריך: מסך רמקולים מקלדת עכבר בעצם צריך רק את הקופסא עצמה בלי שום ציוד היקפי. אני רוצה הארדיסק של 250 ג'יגה. המחשב חייב להיות שקט, ומקורר טוב מאד כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם לאללה כל פעם שהוא מתאמץ. עוד דבר, כרגע יש לי את המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

11. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים וגם צפיה בסרטים (אופציה), שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - סטנדרטיות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 19 אינץ' 1280x1024 דגם: FP93GX BENQ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. זק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by meytal25,

* מטרות המחשב? לקחת ללימודים (סטודנטית למשפטים) בעיקר אופיס וPDF, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיפה לא פחות מ-14", אבל הכי הייתי רוצה 15.6 (גמיש), עדיף מאט לא הכרחי. * משקל רצוי? גמיש, אבל עדיף מחשב שנוח יחסית להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4-5 שעות * כונן אופטי? עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף , לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל לא הכרחי *תקציב - בסביבות 3000 ש"ח הייתי שמחה למחשב שיחזיק כמה שנים טובות (לפחות 5-4), שלא יתקע.... אני נוטה לi5, ואני לא יודעת אם 4 או 8 ראם... והייתי שמחה לדעת האם כדאי להתעקש לקנות מחשב שמגיע עם 3 שנים אחריות או מספיק מחשב שמגיע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חברים, אני מחשב מחשב נייח לעריכת סרטונים ותוכנות פוטושופ. האם המחשב הזה מספיק טוב למשימה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17428 והאם יש לי אפשרות להוריד במחשב את הקשקושים של התאורה הצבעונית? ואם יש המלצות אחרות למחשבים כאלו בטווח מחירים מספיק נמוך אני אשמח לשמוע (-: תודה מראש, יוחאי

16. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זה מה שבניתי - CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 531.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1256.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 273.67 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW [ …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הצלחתי להשיג את המפרט הבא ב4000 ש"ח אצל חבר: CPU : Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1151.52 ] 1 Motherboards for Intel : Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 540.77 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 298.1 ] 2 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 685.33 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 474.46 ] 1 Networking : Intel 10/100 LAN Card [ ¤ 182 ] 1 Speakers : Creative SBS370 2.1 Speakers [ ¤ 258.88 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt [ ¤ 204.38 ]…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Shiranaway,

התלבטות לגבי שני דגמים סופיים., שניהם של DELL. אתם הקובעים N5010 i5 4DDR3 320GB http://tms.co.il/product/8197 Latitude E5410 i3 4DDR 320GB שניהם הבדל של 100 שקל, לא משמעותי. חשוב לי שהמחשב יאריך ימים (הוא יהיה פתוח הרבה שעות ביום). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, גודל מסך עד 14' כדי שלא יהיה כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. התקציב שונה מ2000 ש"ח ל3000 ש"ח (עליתי ב1000 ש"ח). בבקשה לקרוא את כל מה שרשמתי. קודם כל אני רוצה שמישהו איכותי ומקצועי שמבין בחומרה ומבין בחלקים (יחס ביצועים למחיר) שירכיב לי את המפרט, אני לא רוצה באשכול זה אנשים שלא מבינים כלום ומרכיבים מפרטים לא קשורים או לא שווים/בזבזניים ולא מומלצים.. ותודה רבה על העזרה לתותחים פה! אתם פשוט מלכים! לא משנה מאיזה חנות, עדיף חנות זולה. לא מתכוון לעשות OC. לא צרך ציוד היקפי. מסך יש לי כבר - 17 אינטש. צריך מחשב למשחקים, על הגדרת בינוניות ולעבודות רגילות. אין אפשרות להעלות את התקציב (אולי ב200 ש"ח אבל אניכמובן מעדיף שלא, רק אם ממש צריך). מעוניין במארז טוב (יפה ושקט).. אם ספק+מארז משולב יוזיל את המחיר אז אני אלך על זה (כמובן רק במ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אשמח לעזרתכם למחשב עבודה לגרפיקאי בדו מימד, עם קצת עריכת וידיאו (ממש קצת). חשוב מאוד שיהיה יציב ושירוץ חלק עם WIN10 לפחות 3 שנים, כשהתקווה היא שלאחר מכן יתאפשר לשדרג זיכרון ואולי HD, ולהמשיך לעבוד עוד כמה שנים. אין צורך בשום ציוד הקפי או תוכנות. אין גם צורך במארזים מפוארים תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת דו מימד כבדה עם שני מסכים וקבצים גדולים של מאות מגה, ולעיתים גם עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 23fonrt,

שלום, אודה לחוות דעת למפרט גיימינג הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/6de1umgz למשחקים כמו: call of duty, gta האם המסך של דל יחד עם המפרט הנל יספק את הסחורה? http://ksp.co.il/?uin=22432 תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rule_the_pc,

הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים