עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The incredible,

שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 2.4oc 512 ddr 333 לוח אם של asus p4533-e geforce 4 mx 64 האם הוא מתאים למשחקים הכי כבדים שיש ??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דרישות עיקריות: משחקים כבדים הרבה עבודה בפלאש, MAYA ופוטושופ. 2 מסכים דקים טובים. רמקולים 2.1 סבבה למוזיקה ושאר הציוד ההיקפי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Talm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by the_lighting,

צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aviad91,

צריך מפרט הכי בסיסי שיש. אין צורך בכרטיס מסך וציוד נלווה תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם הייתם משנים דבר מה? הייתי הכי שמח לרכוש ב-5 אלף ומטה תכלס, אבל אם יש רכיב קריטי שאני צריך להוסיף, אז אוסיף אותו בשמחה, אם אפשר לוותר עליו משום שההבדלים זניחים והתוספת יקרה - מעדיף לוותר. לדוגמה - אם אני הולך על i7 טוב, אני מגיע ל-5,350 + - אבל להבנתי מהפורמים כאן , הדבר לא תורם לגיימינג ואין ממש הבדל לגיימינג בינו לבין ה - i5. דעות? המחשב הזה מיועד למשחקים בלבד (תכלס, אני רוכש אותו רק בשביל WITCHER וקצת מתבייש בעצמי). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Asus B85M-G for 1…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sdfsdf45,

תקציב מקסמלי 3500 Gigabyte GA-B85M -350 Intel Core i5 4670K -1020 CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window -420 Asus Radeon R9 270X DirectCU II TOP -995 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1333Mhz -215 Antec 600W VP600P -300 Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB -230 יש עוד אפשריות? תדה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד בשבוע הבא אני באילת וראיתי שיש מבצעי סוף שנה בKSP ואייבורי. אני מתלבט אם לקנות אולטרא בוק או נייד קצת יותר גדול. מבחינת מסך אין לי העדפה מסויימת אז בין 13-15.6 עם רזולוציה של 1600X900 והלאה. מבחינת מעבד, אז רק מהדגמים החדשים של אינטל I5 או I7 (האם ההבדל כ"כ מורגש?) מבחינת זמן סוללה, כמה שיותר ללא טעינה. 6 שעות אני אהיה מרוצה. אין לי בעיה שלא יהיה כרגע כונן SSD, בעתיד אוכל תמיד לשדרג במקום הצורב. משקל כולל סוללה שלא יעלה על 2.5 קילו זהו אני חושב. אשמח לראות דגמים ולהשוות. תודה לעוזרים ראיתי בחיפושים כאן את המחשב הזה במבצע: http://ksp.co.il/?uin=21493 כמה זמן סוללה יש לו? האם הוא מהדגמים החדשים החסכוניים? או שזה סוס חזק שאו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dbzx2001,

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 627 מארזים: Antec P101 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 כונני SSD: Corsair SSD 480GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 313 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 כרטיסי מסך: …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכם. יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה דגם M70-131 (P-M 1.86,512 DDRII ) וברצוני לקנות זכרון 512 נוסף, ראיתי דרך זאפ זכרון 512 DDRII של חברת מושקין במהירות 667 מגהרץ ב 280 שקל בחלק מהחנויות רשום שבדגם שיש לי יש זכרון במהירות 667 וחלק רשום 533, איך אני יכול לבדוק איזה מהירות שלי ? ועוד 2 שרלות קטנות, במידה ואני קונה זכרון יותר מהיר ממה שיש לי כרגע יכול להיות בעיה ? ( חוץ מהמצב שהם יעבדו לפי המהירות של האיטי בינהם ) ושאלה אחרונה, איך אני מרכיב את הזכרון בנייד ? אני יכול לעשות את זה לבד ? מקווה שתעזרו תודה רבה, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. * תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני יודע שכבר ביקשתי להרכיב לי מפרט, אבל על בסיס מה שהוצע לי באתר, הותאם לי בחנות המפרט הבא מה שמאוד חשוב לי זה אמינות, אני לוקח את המחשב למקום שבו לא יהיה לי גישה לטכנאי או לתיקונים ולכן אני מעדיף להשקיע מעט יותר כסף אבל על חלקים יותר אמינים לגבי המסך, בעוד כחודשיים אני יהיה בסינגפור, יפן וארה"ב, אם יש מסך אחר שמומלץ, אם אפשר לרשום לי אותו, ואני קונה אותו שם (ומוכר את שלי בארץ ב 80% מערכו) על המחיר שקיבלתי 9000 ישנם עוד 5% הנחה על מזומן כך שהתשלום בפועל יהיה כ 8500 שקל אם תוכלו להגיב ולהציע לי שינויים, (ושוב בדגש לאמינות החלקים בעיקר) ואיזה קירורים להוסיף למעבד ולמארז (שוב, כדי למנוע תקלות מיותרות עקב חום, למרות שהחדר מקורר תמיד 24/7 לטמ' של כ 25 מעלות) תודה מראש מעבד In…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. אני משתמש בו לגיימינג באופן מזדמן, אבל כמעט אף פעם לא קונה משחקים במחיר מלא, אלא מחכה להנחות משמעותיות עליהם בסטים. מעשית, זה בד"כ אומר שאני משחק משחקים משהו כמו שנתיים-שלוש אחרי שהם יצאו לשוק. תדירות עדכון המחשב שלי היא משהו כמו פעם בארבע שנים (בגדול, מתי שרכיב כלשהו מתחיל להתקלקל במחשב הקודם ) האם במצב כזה יש טעם לרכוש את המפרטים המתקדמים יותר של מחשבי הגיימינג שמופיעים אצלכם ברשימת המפרטים המומלצים? באופן כללי לא נתקלתי בבעיות עם משחקים עד כה, אבל לא קניתי מחשב מזמן ואני רוצה להרגיש בטוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דןזט,

היי חברים. אפשר מפרט? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality -לאילו הגדרות גרפיו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.