עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mendy,

שלום לכולם. לאחר כמעט שבע שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לAMD 900 שלי. הייתי מעדיף להישאר עם הספק-כח (350) כונן קשיח (IDE 80G), כונן אופטי והמארז הישנים. לחסוך בהוצאות. בקיצור: אני צריך המלצות על מעבד, לוח אם (כולל כ. מסך), וזיכרון. אני לא גיימר, ולא מתעסק עם עריכה גראפית. מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן חברים, שבת שלום. אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell. המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד. לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4. יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה. האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו? יש לציין שמלבד המשחקים הבוד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by T-MacH,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X800Pro TV,DVI 256MB 1 2620 2620 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ ASUS x52 1 110 110 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 6240 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 568 ¤ טוב או לא?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עם גרסה מיוחדת ששוקלת פחות מה-MacBook Air של אפל, מסך QHD, שבבי 14 ננומטר, קשיחות צבאית ועיצוב מלוטש - ה-Folio 1020 החדש של HP רוצה לכבוש את ליבם של אנשי העסקים ברחבי העולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nanus,

שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by שועל האש,

של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, מולטימדיה בניית ועיצוב אתרים וגם עבודה "קלה" עם פוטושופ ופריהנד. דרישות: 1. מחיר: 2000 עד 3500 ש"ח 2. גודל המסך קטן מ-16 אינץ' 3. רצוי יצרן מוכר ואיכותי (כולל 3 שנים אחריות) ברצוני לדעת מה הדרישות החשובות והבסיסיות לשם כך (מעבד, זיכרון, דברים נוספים?). תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז הינה המחשב שאני הולך לקנות מחר, דעתכם בדחיפות בבקשה והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black מארז: (אני כרגע נמצא בלידמה - קראו את המשך העמוד ועברו גם לעמודים הבאים כדי לעזור לי לבחור מארז, תודה!) Tagan CS-EL Diablo BM ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU סכום כולל 6K. (המחיר לא סגו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז קודם כל תודה - לפני בערך חצי שנה הזמנתי בעזרתכם מחשב לשימושים שונים (עריכת וידאו, תלת מימד, תכנות, מכונות וירטואליות...) והמערכת עובדת בצורה מושלמת עד עכשיו - אז שיחקתם אותה. אם זה מעניין מישהו אני יכול לפרסם את המפרט הסופי שהגעתי אליו כי לא היה אז צורך להעלות אותו. ולענייננו - כעת אני מתכנן לאחיין שלי מחשב - הפעם לא מילאתי את הטופס במלואו כי הדרישות דיי פשוטות: * 3000 ₪ כולל הכל (מחשב, צג, מקלדת, עכבר, רמקולים) == סביב ה-2300 ₪ ללא צג. * צריך להריץ משחקים כמו שילדים אוהבים. כלומר, פשוט להריץ משחקים חדשים, גם אם על הגדרות נמוכות. למשל SPORE, ורצוי גם יותר רציניים כמו CIV5 על הגדרות מצ'וקמקות, הוא פשוט דיי התלהב מהמשחק. * מן הסתם, תוספות מתקדמות לא רלוונטיות - כלומר אי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kayuda,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני חייב מפרט דחוףףףףףף למחשב לאחות של החברה, מחשב לאינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. יש לי האופציות הבאות מפנדה בנוסף שאלה, האם ה-SEMPRON חלש מסלרון איך הוא למשל athlon XP 2500+ שיש לי ??? חזק או חלש??? אופציה ראשונה: מעבד:AMD Sempron Processor 2400 Box לוח:Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 זיכרון:A-DATA 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs כרטיס מסך:Embedded UniChrome graphics core כרטיס רשת:100Mb Fast Ethernet from onboard VIA VT6103 PHY by RJ45 connector כרטיס קול:RealTek ALC65x AC'97 כונן קשיח:WD 40GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים:LG CDROM X 52 מארז:FRONTIER ROADSTER ספק כוח:500Watt במקום CD צורב בעוד 50 ש"ח HD 80G במקום 40G עוד 50 ש"ח סה"כ 1850 ש"ח --------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט של הנייד הבא: https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fnetex-nav.com%2Fcssfiles%2Fbuy2%2F350%2520Asus%2520U46E.pdf ואיך הוא בהשוואה לדגמים המוצלחים של DELL ה- VOSTRO V131 ודגמיהם. ובנוסף לדגמים של ASUS U31SG-RX061V ודומיהם. הכיוון הוא למיימדי ה-13.3-14" תודה חברים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זה מחשב לאחותי לפי דעתי 8 שעות על סוללה זה דמיוני (אם אני טועה תתקנו אותי) אבל היא מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by din264,

שלום אז אני רוצה מחר בבוקר לרכוש את הלפטום ההחלטה הסופית שלי אני מצרף קישור מחפש המלצה על מה שהבאתי http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=878847,886977,866967,882589

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Horizon,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסת תוכנה בתקציב של עד כ-5K. (עד היום הייתי מתכנת/משתמש ב-Lenovo ideapad ודיי הייתי מרוצה ממנו) מבחינת גודל מסך עד היום השתמשתי ב-15+ אינץ', מעדיף להישאר בטווח הזה, לא יודע איך יהיה המעבר אל מסך קטן יותר - יש לזכור שאני מתכנת. (אשמח לסיוע לגבי החלטה בגודל המסך) אין צורך במסך מגע, כמעט ולא השתמשתי באופציה הזו. כמו כן, מומלץ לעבור לנייד עם SSD? פירוט קצת יותר מלא: (תודה מראש לעוזרים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by redbaron,

על המחשב ירוצו מכונות ווירטואליות, משהו כמו 2-3 במקביל. לפעמים גם איזה מישחק כזה או אחר, וסביר להניח שהוא לא יהיה הדבר הכי חם בשוק : חשבתי על הלוח של ASUS P5B DELUXE או על ה COMMANDO, היות ושמעתי רק דברים טובים על ה DELUX והיות והוא מגיע עם כניסת פיירוויר. חשוב לי שיהיו לי כניסות רבות של כרטיסי PCI, ולכן ה COMMANDO יכול לבוא בחשבון. מבחינת זיכרון, אני נוטה ללכת על קינגסטון (אחריות לכל החיים), אבל אם משהו דומה לו בביצועים, ובעל מחיר דומה אני פתוח להצעות. מה ההבדל בין הסוג הזה והסוג ה "רגיל" של קינגסטון? האם יש הצדקה למחיר בהיתחשב שאני לא ממש גיימר... : מעבד, אינטל E6600, ניראה לי התמורה הכי טובה לכסף, בלי להישתגע יותר מידי. דיסק יש לי, SATAII 160G של WD. מחכה רק …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

מחיר מקסימלי: 6000 ש"ח חשוב: AMD 64Bit 1GB Memory 120GB HardDisk SATA מסך שטוח צורב אם מהירות קריאה(לא צריבה) 52 זה לא מחשב למשחקים זה לעבודהה.הכי הכי הכי הכי חשוב שיהיה מחשב חזק!שיחזיק תחת עומס!שיהיה חזק! לא צריך מקלדת,עכבר,סי די רום,כרטיס קול,מודם,כרטיס רשת.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים