ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי נאמנה לתוכנות הבאות: 3d max, after effects, avid/prmier pro התקציב נא בין 8K ל-10K (כשאיפה שאפשר לחסוך זה תמיד מבורך) וכולל מסך 24". חשובה לי מאוד היכולת לעבוד עם מספר רב של פוליגונים, היכולת לעבוד עם וידיאו בזמן אמת וכמובן זמני רנדור קצרים. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה שיניתי את דעתי ועכשיו זה ללא מסך ויותר 500 שח למפרט הקודם עם המסך כמו בכותרת עדיפות למעבד אינטל ו 2 ג'יגה זיכרון בגבול התקציב אם לא אז רק 1 ג'יגה כרטיס מסך בסיסי אם אפשרי 2 כוננים קשיחים אחד למערכת הפעלה ותוכנות ושני לנתונים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט הכי בסיסי שיש. אין צורך בכרטיס מסך וציוד נלווה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד בעיקר לחיבור מרחוק למחשב בעבודה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול שיפיל עסקה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש, מצורף שאלון עם כל המידע הרלוונטי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקלים. ניתן לחרוג במעט (100-200 שקלים) אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, משחקים (כגון: skyrim, rocket league, terraria) בהגדרות בינוניות, ולימוד תכנות (ב-visual studio ו-pycharm). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצות למסך 1080P שהוא זול יחסית (לא במסגרת התקציב של המחשב). גודל המסך הוא לא מאוד חשוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. התקציב הוא 4K אבל ניתן להתגמש קצת במקרה הצורך א) אם אפשר לנסות ולחסוך זה מצויין. ב) מעדיף שאם חורגים מהתקציב אז לא יותר מ500. 2. שימוש המחשב העיקרי הוא לימודי תואר הנדסה תעשייה וניהול. לומדים תכנות בשפת java. עוד שימוש למחשב הוא משחקים כגון skyrim, southpark, roketleage. הגדרות גרפיות בניוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- רצוי עכבר שמתאים לגיימינג (אני לא כל כך בתחום והבנתי שיש עכברים שנוח יותר לשחק בהם), מסך שאני אוכל לחבר את הלפטופ אליו שיריץ טוב את המשחקים (יותר גדול מגודל המחשב הנייד אבל לא יותר גדול מ23") 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על לפטופ עבור אמא שלי, השימושים מאוד בסיסיים... אינטרנט, תמונות וכו'. תקציב: עדיף כמה שפחות, גג 1500 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר Alienware X51 R2 והוא רוצה לשדרג אותו יש כרגע שתי הצעות: הצעה מספר 1: א. ה-P2416D של Dell למחשב שלך לבין הg2460pf של AOC. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-RX480 הצעה מספר 2: א. ה-U2414H של Dell למחשב שלך לבין הrl2455hm של BenQ. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-GTX 1060 יש הצעה יותר טובה בשבילו לכרטיס מסך ומסך? אולי לא צריך בכלל להחליף את המארז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע שילוב של מעבד+קירור וזכרונות מעבד: i7-4770K קירור: Scythe Grand Kama Cross 2 זכרונות: g.skill 16gb ddr3 2400mhz ברצוני להתאים את שאר החומרה לפי צרכים הבאים: עבודת תכנות על מנוע גרפי UNREAL ENGINE 4תכנות בסביבת visual studio 2015עיצוב גרפי ב PHOTOSHOP ו MAYA1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - רשום למעלהב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לא מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-2000 ש"ח. ואני צריך רק מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס מסך. 1). מעבד מה יותר טוב INTEL או AMD ועל מה אני יכול להתפשר בתקציב שלי? 2). לוח אם לא אכפת לי איזה רק שיהיה חזק ולפחות 4 כניסות זיכרון. 3). זיכרון אני רוצה זיכרון 512. 4). כרטיס מסך- אני לא צריך כרטיס מסך כמו ראדיון כי אני לא ממש גיימר. משחק 3 פעמים בשבוע בערך נראה לי שגיפורס יספיק לי. יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות רמקולים של 2.1 אני צריך כרטיס קול נפרד או שהכרטיס קול בלוח אם יספיק לי? בתודה GABIG12
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד- Athlon 64 3700 Socket 939? Box San-Diego לוח אם - Asus A8N-E Socket 939 nForce4 Ultra דיסק קשיח - WD 80GB SATA 2 .מספיק לי 80GB כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express זיכרון - KINGSTONE 512MB DDR 400MHz PC3200 C.L 3 X2 מארז- COOLERMASTER Centurion 532 ספק - COOLERMASTER Power Supply 430W הערות: לקחתי ASUS במקום DFI כי הבנתי שבמצב סטוק הASUS לוקח את הDFI בביצועים,ואני לא מתכנן OC. אני מתלבט בקשר למעבד מה כדאי לקחת 3200 או 3700?,אני רוצה את המחשב חזק לכמה שנים בגלל זה בחרתי 3700,וגם בגלל שב3700 יש 1MB מטמון שחשוב למשחקים.כך נאמר לי. והאם כדאי לקחת כרגע רק סטיק אחד של 1GB במקום 2 של 512,כי יכול להיות שאני יוסיף בעתיד עוד 1GB. ואיך המארז+ה…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד, ישומש לעסק שלי אבל גם למשחקים, ואשמח שיוכל להריץ באמת כמעט הכל. ( לפחות לכמה שנים הבאות ) ראיתי את המחשב של lenovo https://ksp.co.il/web/item/219941 מחשב נייד Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H 82RF007XIV - צבע Glacier White נראה מעולה, אשמח לשמוע על דעתכם עליו ואשמח לדעת על הטוב ביותר נקרא לזה מבחינת ביצועים מול עלות במחיר שציינתי תודה!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000+ , אפשר לחרוג אם צריך ( כי זה מחשב לטווח ארוך ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה מש…
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-