ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב הישן שלי! פעם הוא היה ככה: 800 mhz 256 ram ge force mx 200 היום: amd sempron 2800+ GA-K8NS -לוח אם 512 ram readeon 9550 128mb איך הוא? יחזיק לי שנה שנתיים למשחקים? תודה מראש...
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בעקבות השהות שלי כאן בפורום, ניצלתי את הידע הפעוט שלי בבניית אתרים למען המטרה שלשמה כולנו כאן. הרעיון הוא פשוט: כולנו מחפשים את המכשיר הבא שלנו. יש כאלה שכבר יש להם אותו. לרוב, כולנו שואלים את אותן השאלות ומקבלים את אותן התשובות. אז למה לא לרכז הכל במקום אחד? האתר שפתחתי נועד לעזור לחברי הפורום לקבל מידע על המכשירים שהם מתכננים לקנות. ברשותכם מכשיר כלשהו? הקדישו 10 שניות כדי למלא משוב מהיר על המכשיר, או מס' דק' כדי לכתוב עליו ביקורת קצרה. אין על אותו מכשיר עמוד? אתם יכולים לפתוח בעצמכם! אם מישהו רוצה לקחת חלק בפרוייקט ולעזור, הוא יותר ממוזמן לפנות אליי בפרטי www.geemeek.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב שהומלץ פה בפורום. המחשב פועל מצוין אך המקלדת באותיות מסויימות גמישה . אודה לדעתכם בנושא , שווה לשלוח למעבדה? זה מציק ולא נוח בעבודה מתמשכת . http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-1e8/ תודה מראש, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים גלישה וקידוד וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). x264 handbrake ודומיהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו באטלפילד החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung C24FG70FQ FULLHD 24 INCH 144MHZ freesync -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי נייד חדש (MSI - PR200) הסוללה שלו אמורה להכיל 8 תאים (קיימת גם גרסה עם 4 תאים). כיצד ניתן לבדוק זאת? על הסוללה לא מצויין מידע זה וכם חיפוש בגוגל לא העלה מידע נוסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעם אני מבטיח שזה האשכול האחרון שאני פותח, ביום ראשון אני נוסע ל-KSP להזמין את המחשב ולשלם במזומן. מעבדי אינטל? Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 695 1 695 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות? DDR II 667 1GB Twinmos 480 1 480 כרטיסי מסך? Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1 1290 ספקי כוח? ZUMAX 400W 12cm Fan (24pin) 160 1 160 Total price 3175 ¤ החלטתי לוותר על ה-AM2 3000 עם לוח איכותי KN9 Ultra, לטובת מעבד כפול ליבה עם לוח אם קצת פחות איכותי (אבל בהחלט מספיק לדעתי). לקחתי סטיק אחד של 1GB זיכרון, על-מנת להוסיף עוד סטיק בעתיד, עם זאת במהירות של 667MHz (במיד…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הינה המחשב שאני הולך לקנות מחר, דעתכם בדחיפות בבקשה והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black מארז: (אני כרגע נמצא בלידמה - קראו את המשך העמוד ועברו גם לעמודים הבאים כדי לעזור לי לבחור מארז, תודה!) Tagan CS-EL Diablo BM ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU סכום כולל 6K. (המחיר לא סגו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לנייד לסטודנט לניהול עסקים. הוא ישמש לתוכנות אופיס וגלישה, צריך שיהיה לי מהיר בדברים האלה. שיגיע עם ווינדוס 10. מבחינת גודל/משקל/סוללה, אין לי מושג, מעולם לא היה לי נייד. תמליצו לי על מה שנראה לכם. מוכן להוציא 2,000. אבל אם אפשר לחסוך יהיה עדיף. מה אתם אומרים על המחשב הזה: https://www.groo.co.il/deal/hp-laptop/1035426/ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה שיניתי את דעתי ועכשיו זה ללא מסך ויותר 500 שח למפרט הקודם עם המסך כמו בכותרת עדיפות למעבד אינטל ו 2 ג'יגה זיכרון בגבול התקציב אם לא אז רק 1 ג'יגה כרטיס מסך בסיסי אם אפשרי 2 כוננים קשיחים אחד למערכת הפעלה ותוכנות ושני לנתונים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-