עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SpEcToR,

לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לפיתוח אנדרואיד ואולי לאייפון בעתיד(האקינטוש) אני חייב לציין שהקניה בחול מותנית בחברה בעלת אחריות ותמיכה גם בישראל אחרת אקנה בארץ(בתקציב דומה) להלן הפרטים: * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט עדיף. * רזולוציית המסך: לא חשוב אך גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה אך זמן ממוצע זה מספיק, רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל ואיכותי 500 gb . * כונן אופטי: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! וכמובן תמיכה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shiranaway,

התלבטות לגבי שני דגמים סופיים., שניהם של DELL. אתם הקובעים N5010 i5 4DDR3 320GB http://tms.co.il/product/8197 Latitude E5410 i3 4DDR 320GB שניהם הבדל של 100 שקל, לא משמעותי. חשוב לי שהמחשב יאריך ימים (הוא יהיה פתוח הרבה שעות ביום). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TheDay,

שלום, ברשותי מחשב Proview N10 , והבטריה שלו הרוסה. הבנתי שהיא LI-ION 3 CELL אני לא בטוח בדיוק איזו בטריה לקנות כי 12V ו 3CELL ראיתי הרבה, בנוגע לMAH אני לא בטוח, ולא הצלחתי למצוא כמה יש לבטריה המקורית. אשמח לקבל עזרה והמלצות. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בס"ד מה אתם אומרים על המפרט הזה ,אל תתיחסו לזיכרון וגם לא לספק אני חושב לשנות אותם. שימו לב HD4870 CROSSFIRE מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/p…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום אני צריך מחשב למשחקים במחיר של עד 7000 עדיף פחות שאני אומר עדיף פחות זה אומר שאני לא רוצה להוציא סתם כסף בצורה לא הגיונית אם תוכלו לבנות לי מחשב גם ב5000 שיעבוד בצורה מספקת (דום3 חלק) אז זה מספיק טוב בשבילי פשוט אני רואה הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים בכל מיני מחירים ואתם תמיד מוצאים איך להוריד את המחיר אבל חשוב ששנה הבאה אני לא יצתרך שוב לקנות מחשב חדש כי זה כבר לא יהיה מספיק טוב צריך רק את המחשב נטו בלי מסך מקלדת עכבר רמקולים סאונד בלאסטר מספיק לי 5.1 שבא על הלוח אם (יש לי רמקולים 4.1 של קריאיטיב שאני רוצה שיתחברו לזה) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Bloodshot Eyes,

נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. דרישות עיקריות: משחקים כבדים הרבה עבודה בפלאש, MAYA ופוטושופ. 2 מסכים דקים טובים. רמקולים 2.1 סבבה למוזיקה ושאר הציוד ההיקפי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by evman007,

חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by vitalik20,

שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם נייד כזה http://ksp.co.il/?uin=17757 יכול להריץ BF3 על HIGH ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Visual Danny,

אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by blackmonkey,

שלום לכולם אירע אסון נורא, והמחשב שלי נשרף. ככל הנראה- מדובר רק בספק הכוח, אך מכיוון שהמחשב יחסית ישן- החלטתי לשדרג אותו. קראתי את המדיך לבניית מפרטים, הבנתי מה אני צריך, ועכשיו אני זקוק לעיצתכם: אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב של עד 3500ש"ח (לא כולל מסך) המחשב מיועד עבור השמעת מוסיקה והצגת סרטים, כאשר אין צורך בכרטיס קול מיוחד (מספיק ה-ONBOARD) ואין לי גם צורך בכרטיס TV. מדגיש: המחשב לא מיועד למשחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. כמו כן- המחשב ישמש לעבודה עם Photoshop בצורה אינטנסיבית, כך שאולי נדרש אוברקלוקינג קל... ובכל מקרה- הרבה זיכרון. בנוסף- חשוב שבלוח האם יהיו חיבורים של USB 2.0 וכניסות של USB גם בחלקו הקדמי של המארז קירור חזק ואיורור שקט חשובים ביותר- ש…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מפרסם ב3 פורומים נוספים - ובאף אחד אני לא מוצא את הקונצנזוס. איי גיב אפ , אין לי מושג מה לקנות. אז החלטתי לתת לכם להתפרע וללכת עם האינטואיציה שלכם - רק חשוב לי שיהיה לו גיגה זכרון לפוטושופ ואני אקנה כנראה את זה שיהיה הכי מנומק והגיוני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. צריך את עצתכם בנושא. אני מנסה להרכיב מפרט של מחשב בסביבות ה2500-3000 המטרה של המחשב היא משחקים ברמה סבירה ( לרוב משחקי מולטי כמו הארטס'תון, אווברווצ' וכו ) לאחר פנייה שלי לגוף אחר קבלתי את המפרט הבא, אשמח לקבל הערות עליו אם הוא נראה לכם מתאים ואיינו דורש שינוי רב בכדאי שיתאים למטרה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87389 הערה - מעדיף שלא לחרוג 3000, אני צריך תקציב גם לשני מסכים. אין צורך בוינדוס או צורב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חשוב לי : שהמעבד יהיה אינטל שהזכרונות יהיו לפחות 2 g ושיהיו לי לפחות 2 הרד דיסק (גודל של לפחות 600 g) שאני יוכל לראות סרטים כמו בן אדם הורדות מאמיול וכו' אני יוכל להריץ קצת משחקים שבא לי ו מסך טוב במיוחד לסרטים(אפילו אני מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל משהו פצצה) רכיבים איכותיים כדי שאני לא ירוץ עוד שנה להחליף בגלל שהתקלקל. תודה לעוזרים אני גר באזור ירושלים יש חנות טובה באזור (שיכולה לעשות לי גם oc) או שאני צריך לנסוע לראשון לציון והסביבה???

• 32 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ronlut,

שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. אני רוצה מפרט זול 2800-3500 ש''ח, לשם צפיית סרטים המחשב יהיה מחובר תמיד למסך טלויזיה 37 fhd. המחשב תמיד יהיה דולק לצורך שיתוף קבצים. מעבד של אינטל לוח של אסוס כרטיס מסך gf של gainward [שבעתיד יחולף לכרטיס מסך העכשיוי שלי.] ללא ציוד נוסף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים