עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran_k,

אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by pisti,

היי, זה המפרט שהציעו לי (בפורום אחר): מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N98TD EVO AM3, nForce 980a SLI, DDR3 1333, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10645 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TAMIRRR013,

שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הציעו לאבא שלי P4 2.4, 512 DDR400, HD60GIGA SATA וכרטיס מסך GF4 MX440. הוא צריך את זה לישומים לא כבדים ולמצלמה מיוחדת לצילום שיניים. השאלה שלי אם הוא צריך כרטיס מסך טוב, משהו בסגנון ATI RADEON 9600 PRO ומעלה או שה GF4 MX מספיק? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. אח של חבר שלי רוצה עכשיו לקנות מחשב למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים על המפרט הזה והאם אפשר לשפר אותו בדרך כל שהיא? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 334.97 ¤ logic pc AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU 674.90 ¤ logic ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 530.00 ¤ logic 512MB A-DATA 630¤ KSP msi RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1250 ¤ KSP Seagate 120GB 7200 rpm Serial ATA HDD 562.42 ¤ logic Sony 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ LOGIC Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD 229.98 LOGIC Computer Assembly 160.00 ¤

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by PSben,

מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם - Asus A8N-SLI Premium (כ-1000 ש"ח) מעבד - amd athlon 64 3000 (כ-900 ש"ח) זכרון - 2X512 twinmos 400MHZ (כ-600 ש"ח) כרטיס מסך - Leadtek LV 169 PX7800 GT (כ-2200 ש"ח) הארד דיסק - WD 160GB 7200 8mb sata (כ-450 ש"ח) מסך - Samsung 930B - (כ-2400 ש"ח) סה"כ - 7550, ואם לכלול מארז וספק - 8000 ש"ח. לגבי מעבד, HD, מסך וזיכרון, לדעתי אין הרבה מה לומר. ההתלבטות היותר רצינית היא לוח אם וכרטיס מסך. האם שווה להשקיע ב-7800 או שכדאי ללכת על sapphire x800 gto2 ולפתוח צינורות (וכמובן לחסוך כ-700 ש"ח, אבל למנוע אפשרות של SLI בעתיד) האם הלוח שבחרתי (שלוקח את LANPARTY) שווה את ההשקעה? או שעדיף LANPARTY בכ-700 ש"ח? לגבי המחיר הכללי, הייתי מעדיף להשקיע פחות ולקבל יו…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eytan243,

היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by danny1000,

שלום, אני מתחיל ללמוד (בטכניון, אם זה משנה) בקרוב ואשמח להמלצה. 1. מה התקציב המירבי? 3500, חריגה עד 3800 . 2. מה שימושי המחשב ? לצרכי התואר בעיקר, רשתות חברתיות וסרטים פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שום דבר מעבר למחשב נייד סטנדרטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר, ברמה שלא יפריע בהרצאות מן הסתם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Bentel,

היי, מחפש מחשב לאשתו של חבר עבור גרפיקה - פוטושופ, אילוסטרייטר וכדו'.. 1. מה התקציב המירבי? 5000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום חברים, אחרי התלבטות ארוכה מאד החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בזמנו פתחתי הרבה נושאים ברוב הפורומים פה כדי לקנות מחשב נייח אבל לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לקנות מחשב נייד ולא נייח- כמובן שאם יש לכם עצה לתת לי שתמנע ממני טעות בנוגע להאם לקנות נייח או נייד אשמח לשמוע אותה) הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים עד כמה שניתן תוך שימוש בדרישות גבוהות כמה שיותר (בעיקרון שיוכל להריץ את קריסיס ואם ניתן גם דברים מודרניים יותר), צפיה בסרטים אשמח לאפשרות של סרטי HD בצורה חלקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) ייתכן שכן. בעיקרון אני שואף להתחיל תכנות ולעבוד על מנוע סורס ומנוע עריכת השלבים שבא עם המשחק קריסיס * גודל המסך? - לא כל …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום איזה גירסה עדיפה להתקנה של וינדוס 7 על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 64 ביט או 32? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. אני משתמש בו לגיימינג באופן מזדמן, אבל כמעט אף פעם לא קונה משחקים במחיר מלא, אלא מחכה להנחות משמעותיות עליהם בסטים. מעשית, זה בד"כ אומר שאני משחק משחקים משהו כמו שנתיים-שלוש אחרי שהם יצאו לשוק. תדירות עדכון המחשב שלי היא משהו כמו פעם בארבע שנים (בגדול, מתי שרכיב כלשהו מתחיל להתקלקל במחשב הקודם ) האם במצב כזה יש טעם לרכוש את המפרטים המתקדמים יותר של מחשבי הגיימינג שמופיעים אצלכם ברשימת המפרטים המומלצים? באופן כללי לא נתקלתי בבעיות עם משחקים עד כה, אבל לא קניתי מחשב מזמן ואני רוצה להרגיש בטוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.