ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לא מעט שאלות והפנו אותי לפורום הזה אמרו לי שיש פה מביני עניין ובאמת נראה שכך אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בכל הצרכים משחקים - guild wars 2 בעיקר עריכה - photoshop עבודה - visual studio 2013 אני צריך להיות נייד, זאת אומרת אם מחר אני טס לזימבבואה לעשות תואר על מדעי האוקיינוס שאני אוכל לקחת את המחשב איתי בבקשה רק כרטיסי מסך של nVidia יש אפשרות לא בטוחה גם לקנות בחו"ל עוד לא ביררתי לעומק מטרות המחשב? מצוין למעלה ^ גודל המסך? 15.6 אני לא רוצה מחשב מפלצתי, ה 17.3 פשוט ענקיים מדי להסתובב איתם רזולוציית המסך? נראה לי שבתקציב הרזולצייה תיהיה מספיק טובה לי (תקנו אותי אם אני טועה) דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיכלול numpud, ואם אפשר, שיהיה טיפה רווח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב LG L246WH 24" LCD http://www.lg.com/uk/monitors/lg-L246WH-lcd-monitor כמה לדעתכם שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה , המחשב המשפחתי הזדקן והגיע הזמן למשהו חדש , כתבתי מה אני מחפש לפי מה שכתוב בחוקי הפורום. תקציב - 1500, לנצל כמה שאפשר אפשר לחרוג ב100-150 , לא יותר המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך האינטרנט, משחקים פשוטים פה ושם , ואופיס לפעמים יש כבר מסך ברזולוציה של 1440x900 , אינצ' 19 אין צורך בציוד הקפי מידת הרעש של המחשב לא משנה לא מיועד לעבור OC בעתיד לא מעוניין באופיס או מערכת הפעלה (אלא אם כן זה בחינם) עדיפות לחנות קרובה למודיעין-ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?סוף שבוע הזה או שבוע הבא תודה רבה וחג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי עבודה הצרכים שלי וירטואליזציה- של שנים שלושה שרתים וקליינטיים (לינוקס ו windows ) תיכנות - Eclipse ,Visual studio 2012 ועבודה ב 3D AutoCAD,Solidworks הצעה ראשונה מעבד : Intel Core i7-4770 3.4GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop לוח : ASRock Z87 Pro3 DDR3 1150 VGA DVI HDMI ATX Motherboard קירור למעבד : Xigmatek Gaia SD1283 for All Sockets CPU Cooler זכרון וירטואלי : 8GB Transcend PC3-12800 DDR3 1600 MHz זכרון פנימי : Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 7200rpm 64MB Buffer SSD : 120GB Mach Xtreme MX DS Fusion GT (MXSSD3MDSFG-120G) 2.5 כרטיס מסך : …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, באופן מסורתי, כל 5-6 שנים אני מתבקש לקנות מחשב חדש להורים שלי. מסתבר שהזמן רץ כשנהנים, ו 5-6 שנים חלפו להם ממש לא מזמן. הדרישות, בקצרה, הן פשוטות וקלות. המחשב צריך להיות: א. זול ב. קטן (פיזית) ג. מהיר כמה מסובך זה כבר יכול להיות? בסוף ההודעה אמלא את השאלון המפורט. בינתיים, כיוון כללי כפי שנראה לי: חשבתי ללכת על NUC או מחשב מבוסס לוח אם mini itx. יש בפלונטר את ה NUC הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-Kit-120&cart=1397374509145720345〈=heb ואני שואל: א. האם הוא מספיק טוב עבור שימושים ביתיים? ב. האם אפשר למצוא NUC זול יותר שיעשה את העבודה? (מעבד חלש יותר, לאו דווקא החלפה לכונן "רגיל") ג. האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס min…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם לוח אם intel bearup lake DH67BL שתומך ב PCIe הסטנדרטי (X16) לכרטיסים גרפיים, אבל לוח האם והמארז הם Micro ATX. כרגע מעבר לגרפיקה המובנית אין כרטיס גרפי ואין לי מושג איזה כרטיס יתאים מבחינת לוח האם והרוחב של המארז. לא מצאתי את שם המארז אבל אני מצרף תמונה שלו. [ATTACH=CONFIG]5652[/ATTACH] אני מניח שPCIe לא משתנה על פי סוג לוח האם אבל יש לי תחושה שרוב הכרטיסים רחבים מידי. בקיצור, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח (להריץ פיפא ואן בי איי) שיכנס במארז כזה. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה * מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית * גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!! שאלות שמחקתי לא קריטיות לי התקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות. רק לא רוצה להוציא כסף סתם ע…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, COD/Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר דיסק קשיח …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-