עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לברר לחבר, מחשב נייד עד 4000ש"ח, למשחקים שירוצו בצורה סבירה ושאפשר להנות, משחקים כמו DOOM3 כמו HL2 וכו' סרטים אינטרנט עבודות OFFICE וכו' רצוי שיהיה בו זיכרון מינימום 2GB רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם, תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by summer69,

בכל מיקרה הולכים להביא לי בזמן הקרוב 300 ש"ח... הקטע הוא שאני רוצה ליקנות איתם משהו למחשב ואין לי מושג מה. בעיקרון חשבתי אולי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח וליקנות Logitech G5 או שאני יקנה את מאוורר לכרטיס מסך שאני הולך ליקנות(קונה מחשב חדש עוד מעט... מחכה לקונרו ) המאוורר הוא Zalman VF900 Cu לכרטיס שנכון לעכשיו יהיה X1900XT שלפי מה שהבנתי אפשר לאפות איתם פיצה....(90 מעלות במאמץ?!!?) מה תגידו? יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  3. צריך לקנות זוג מחשבים, זהים- אחד יהיה לגיבוי במקרה של תקלה בראשון. המחשב אמור להפעיל "גימיק" באירועים של צילומים עצמאיים של אורחים, תמונות וקבצי וידאו דרך מסך מגע. תקציב- סביב 1800-2000 לכל אחד, יקנה מחנות לוגיק - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx - עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך מבוסס ATI. - עדיפות למארז כמה שיותר צר ודק, כי הוא הולך להיכנס לתוך "כוך" קטן במתקן. אשמח לתשובות עד צאת החג,לשם הזמנה מהירה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pinkmasta,

אני צריך להרכיב לחבר מחשב .. והנה החלקים שבחרתי .. במידה ויש לכם הצעות לשינויים , חופשי , התקציב עומד על עד 4500 ללא מסך . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 512Mb 400MHz Twinmos 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 1 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 Thermaltake Sviking VA4000BWS 1 4175

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך ומדפסת שתשמש בתור פקס לגלישה באינטרנט עד 4000 צריך גם עכבר ומקלדת ..הכל מהתחלה.. מה טוב שיהיה בתוך המארז...איזה מפרט.. תודה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by zamir12,

רכשתי מחשב נייד של לנובו - y510p מהדגם החדש (SLI - Geforce 755m) שעבר שיפורים מהדגם הקודם בטאץ' פד, וכרטיס הרשת (לא קיים בארץ) קיבלתי אותו עם שנה אחריות (איסוף והחזרה) ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם האחריות של לנובו, איך השירות והאחריות שלהם, האם הם מקצועיים, ומה זמן ההמתנה בד"כ בתיקונים במעבדה / הגעת השליח כמובן שאני מתכוון לשדרג את האחריות ל-3 שנים אבל בלי כל קשר נורא חשוב לי לדעת איך המעבדות והאחריות שלהם בארץ. אשמח לשמוע חוות דעת ובמיוחד ניסיון אישי, תודה רבה

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by lahav578,

שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  8. מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Elevation,

הכנתי את המפרט הזה: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 22-11-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3500+ (S-939) 1800 1 1800 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 500 Price Units Total 512MB A-DATA 600 2 1200 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1480 1 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 370 1 370 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 6020 ¤ for payments 12 X 548 ¤ CASH PRICELIST - 17% V.A.T. IS INCLUDED מיות…

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  10. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. קיבלתי את ההצעה הבאה: מספר המפרט 378955 (tms.co.il) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 וגמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משתמש ב-Solidworks, Keyshot, Premier, Solidworks Composer, Photoshop, תוכנות להמרת וידיאו מפורמט אחד לאחר, StableDiffusion ודומיו. אשמח כמובן אם המערכת תעבוד גם עם משחקי מחשב, לכן אני לא יודע אם אני מכוון לסדרת Quadro או דומיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצ…

12. מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by jacob300,

שלום מחפש מדריך איך להסיר את Vista ממחשב נייד,לפרמט ולהתקין Windows xp pro

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי את האסוס זן בוק ועליו היה מותקן win8 שנמכתי לwin7 לאחר שהייתי צריך למחוק את כל הכוננים (הייתי מקבל את ההודעה : ין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג GPT.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג MBRבלבד". וקראתי באיזה מקום שאם מוחקים את כל הכוננים זה פותר את הבעייה, וזה אכן פתר) העניין הוא שעכשיו אין לי דרייברים לUSB שלי מה שאומר שאני לא יכול לחבר שום דבר למחשב ואין לי בעצם איך להוריד דרייבים למחשב.. מה עושים עכשיו?.....

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by RayZ,

אני הולך לשדרג את המחשב. המפרט שיש כרגע: IntelCeleron R 2.8 Ghz Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 512 DRR MB GeForce 4 MX 4000 80 GB עכשיו אני משדרג: מעבד: Intel Pentium4 3.0Ghz לוח: (באתי להתייעץ פה על כך!) זיכרון: 512 MB (נשאר ככה) כרטיס מסך: GeForce FX5200 128 MB דיסק קשיח: 80 GB עכשיו, אני לא יודע איזה לוח לבחור. והאם המפרט הזה מתאים לי בקצרה - השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט,צפיה בקבצי וידאו,פוטושופ,ושאר המסמכים. אני מצפה למהירות מהמחשב,ומצפה שמשחקים יעבדו טוב. אני לא יודע איזה לוח לבחור. חשבתי על אחד מהלוחות של Intel

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Kitzony,

צריך מפרט ב3300 שקל כולל ציוד הקפי ומסך תודה. בידווי, המחשב צריך להיות בצבע שחור אפור. -המארז,המקלדת,העכבר,הרמקולים,המסך בקיצור הכל...

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by SpLAsH,

אני שוקל לקנות אחד אני סטודנט אז השימושים יהיו בעיקר לתיכנות, וורד, סרטים וקצת משחקים הבנתי שהדותן הוא כרגע המעבד עם זמן הסוללה הארוך ביותר? (חוץ מהניידים של אפל כמובן) בנתיים הנייד שהכי מצא חן בעיני הוא הAopen 1557, אחרי שמוסיפים לו עוד 20 ג'יגה: מעבד Pentium 1.7 Dothan 2M מסך 15'' TFT 1400x1050 זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI M10 Radeon 9600 64MB VRAM מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x2/Ir Fire Wire / TV-out / PCMCIA/Card Reader כולל Li-ion Battery (Internal) מידות 326(W) x 270(D) x 30(H) mm משקל 2.72 kg מחיר 6990 ¤ :-\ מה א…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Elad1992,

כמה הייתם נותנים על המפרט הזה? * Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 BOX * Gigabyte GA-Z87P-D3 * Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 * Samsung 120GB 2.5" SSD 840 * Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 * Fractal Design Core 3000 USB3 * Seasonic S12II-520W * Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 נשארה שנה אחריות על הכל חוץ מההארד דיסק (לא הSSD).

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  19. לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Peace,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא שלח לי את המפרט שבתמונה. אם יש לכם הצעות לשיפור או החלפת המפרט כולו אשמח לשמוע http://img511.imageshack.us/img511/4226/pcts6.jpg

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by theguy,

אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  23. כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

24. ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, אני צריך עזרה... המחשב של ההורים של אישתי שבק חיים באופן סופי, מאחר והוא בילה אצלי בתיקונים לא מעט הם החליטו (בשעה טובה) לרכוש מחשב חדש ולא להחיות את הישן. אני זקוק למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימושי אינטרנט, אופיס וכו' - שום דבר קטלני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה אמי ןויחזיק כמה שיותר זמן (שנים?) כדי שאבלה כמה שפחות זמן בתיקונים שלו. אשמח מאוד אם ניתן יהיה לעזור לי בהתייחס לנקודות הבאות: 1. מחשב מKSP או פנדה מחשבים (אני פשוט רגיל לקנות שם). 2. מחשב אמין (כבר אמרתי) מחלקים טובים ולא משהו פשוט. 3. האם יש צורך ב כרטיס מסך מעבר למה שבא על לוח האם? 4. זיכרון - לפחות 2GB, אבל יותר ם נכנס אז למה לא (מהנסיון שלי זה מאוד משמעותי). 5. מארז - אני משתמש במארז של אנרמקס ומאד מרוצה - א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים