ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצות למפרטי מחשב שנעו בין טווח המחירים: 3000-4000 ש"ח. בדקתי כמה מהם ובניתי מתוכם מחשב שאני רוצה שתתנו את דעתכם עליו. המחשב כמובן לא כולל ציוד היקפי, מיועד למשחקים חדשים שיצאו בשוק או שיצאו (שיריץ אותם ללא דופי) כמו כן סרטים, קצת תוכנות גריות פלאש או פוטושופ וכדומה. תודה לעוזרים. ד"א אני כנראה אבצע את הרכישה מrsm, למישהו יש חווית קניה או נסיון כלשהי עם החנות? בברכה issac Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה חישובים והרבה שאלות והרבה שיקולים.... הזמתי את המיפרט הבאה ללא ציוד הקפי אשמח לקבל חוות דעת... אני צריך מסך מחשב 24/23 עד 1000 ש"ח אני יזמין את זה בסוף... מסך מחשב Envision G2461 LCD - מה אתם אומרים? זה הכול תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה. רציתי לקבל עזרה ממכם בקשר למחשב שולחני שאני אקנה בקרוב מ-ksp זה לצורך כללי וקצת למשחקים, לא המשחקים הכבדים שיש היום כמו : ACB, Battlefield וכו'.. המחשב שאני אולי אקנה יהיה כך : מעבד intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם : מעבד: e2180 2.0Ghz @3.4Ghz זיכרונות : Geil DDR2 2x1024MB 800Mhz CL4 כ.מסך : Twintech 8800GT לוח אם : ABIT IP35-E אני עובד עם מסך 17" ברזולוציה מקסימלית של 1280X1024 עד עכשיו כל הסט מספיק מעל ומעבר לכל הצרכים . העניין משתנה שאני רוצה להגדיל את הזיכרונות ל 4GB או יותר , כך גם לעבור לוינדוס 7 וחוץ מזה לקנות מסך חדש , כנראה 24" - שמתאים לגרפיקה . השאלה שלי כאן היא - האם המעבד וכרטיס המסך יספיקו אחרי השינוי שאעשה ? אני עורך תמונות בפוטושופ (50שכבות+) ברזולוציות גבוהות יחסית , לכן שוקל לשדרג מעבד , אבל צריך את התייעצות כי אני לא מכיר איזה מעבד כדאי לבחור ואיזה מתאים גם ל OC (חשבתי על מרובעי הליבה , לא הסדרה של i , כי הלוח אם לא תואם) אבל עם המסך החדש והרז…
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם, 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 עם סטייה של עד 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. יש לי מסך די ישן שכרגע הרזולציה שלו היא 1680X 1050 בעתיד אני אשדרג ל מסך Full HD רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות מקסימליות או גבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. ציינתי לעיל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא אכפת לי מצידי שיהיה לו רעש של …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם המפרט המומלץ שלכם לחודש אוקטובר עדיין עדכני וטוב מדובר במחשב לגיימינג עד 4K ש"ח ללא ציוד היקפי. הרכבתי אותו בחברת Skypc ויצא לי 3700 ש"ח שווה להשדרג משהו ב 300 ש"ח האלו או לחסוך אותם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 768MB DDR5 PCIe כונן Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K56 ספק כוח S12II-430B Seasonic S12II 430W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B סה"כ 3710 ₪ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לחדר, בעיקר למשחקים וניגון מדיה. אני מתכנן לשים תמסך על שולחן ושאני אוכל לשלוט מהמיטה ( אלחוטי).. 1. התקציב שלי 5000שח אפשר לחרוג עד 100+-. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר למשחקים, אין צורך לעיבוד גרפי וכאלה... א) אינטרנט, סרטים ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אני רוצה מסך גדול, מינימום 27 אינץ' * COD NFS.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אני רוצה שתהיה שליטה מרחוק. מקלדת אלחוטית, עכבר אלחוטי, רמקולים 2.1 (טובים אבל). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק : לא 8. האם יש צורך לכלו…
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, (מי שזוכר אותי, קרתה לי תקלה עם המפרט הקודם , לא משהו עם החנות משהו עם מקום העבודה שלי...) מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, ושימושים בתוכנות לתיכנות כגון: אורקד , AVI codec , פוטושופ , ועוד תוכנה ששכחתי את שמה כרגעץ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ - מזדמן, אורקד- תדירות גבוה והכי גבוה זה משחקים כמו Black ops , GTA4 , crysis , Justcase2 , BF , וכל שאר המשחקים. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכת הנהלה: לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481634 השוואת מפרטים שהוצעו לי. הראשון נבנה כאן באתר. השניים האחרים ע"י נציג מ RSM. תודה מראש על דעתכם. ראשון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ 1 750.00 ₪ Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ 1 216.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 404.00 ₪ 1 404.00 ₪ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 177.00 ₪ 2 354.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 288.00 ₪ 1 288.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ 1 100.00 ₪ LanC…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7500 ₪ ואני יוכל לחרוג מהתקציב עד 500 ₪ השימושים של המחשב הם תכני, HD משחקים, גרפיקה ותיב"מ (Cad-Cam) אין לי צורך בציוד היקפי כגון רמקולים, מקלדת ועכבר לא מתוכנן אוברקלוק אני מאיזור הצפון – נהריה אני בטוח שיש הרבה שטויות אבל זה משחשבתי לעצמי : מעבד - I5 760 או i7 870 קירור - Noctua NH-D14 אם - ASUS P7P55D-E PRO או Gigabyte GA-P55A-UD4P או ------------------- ??? ------------------- זיכרון - Corsair Dominator Dual Channel CL8 4GB CMP4GX3M2A1600C8) ) או Corsair XMS3 Dual Channel CL7 4GB CMX4GX3M2A1600C7) ) או ------------------- ??? ------------------- כ.מסך - Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1G או --------…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב של DELL הדגם VOSTRO 1720 כרגע יש לי עליו XP רציתי לפני שבוע לפרמט אותו ולשדרג אותו ל7 אז החלטתי לפני שאני עושה את זה אני בודק אותו ממש על תוכנה וירטואלית הורדתי VBOX התקנתי עליו 7 והכל עובד חוץ מהכרטיס קול ... ניסיתי להוריד דריברים ללא הצלחה וגם שמתי לב שבדיסק שקיבלתי אין בכלל בדיסק דרייברים שמותאמים ל7 אלה רק לXP ולויסטה . את מה שניסיתי להוריד זה באתר הרישמי של דל! עכשיו מה שאני חושב שזה לא עובד לי בגלל שזה בתוכנה וירטואלית שמותקנת בכלל על XP אבל אני לא יודע ואני די חושש לשדרג ל7 מה לעשות? תודה מראש! עופר רציתי לשאול עוד משהו אז אני דוחף את זה פה איך רואים את ההיסטוריה של האינטרט ב 7 ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים התעניינתי ב- HP Pavilion dv6-1330ej וכמעט סגרתי עיסקה עד שניתקלתי במכרז של הdv6-2130ej WE057EA. הגשתי הצעה וזכיתי במחיר של 5111 ש"ח. לאחר הזכייה הכתה אותי השאלה... האם כרטיס המסך של ה320M חזק מה4650? או לפחות, פחות או יותר שווה ערך? מאחר והמחשב נועד לעבודה בתלת מימד, כרטיס מסך הוא פקטור חשוב עבורי. אשמח לדעת מה דעתם בנושא, ובנוסף דעתכם בנוגע לכדאיות העיסקה בכללית. תודה מראש! (קישור לאתר המכירה+ מפרט: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22952855)[br]פורסם בתאריך: 4.02.2010 בשעה 03:27:19 עידכון:לאחר קצת בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שב dv6-2130ej WE057EA המעבד כמעט כפליים חזק יותר אך כרטיס המסך חלש משמעותית (מאשר ב HP Pavilion d…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בתומי לחצתי על לינק בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG&cfm=C71E8963 והמחשב נראה לי ממש טוב כאילו יש לו הכל.... השאלה אם הוא שווה מה שאני מחפש זה מחשב למשחקים קצת ואם הוא לא יכול להריץ PES אז עדיף את ההכי פשוט שזה לראות סרטים ICQ מסנגר וכל הדברים הקטנים האלה שבישבילהם לא אצטרך את המחשב שלמעלה... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-