עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Elior Boaron,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לשימושים בסיסיים יוטוב מוזיקה וכו' ... חשבתי על זה http://www.buy2.co.il/o/e623ef72-6860-42de-b2ee-cceef5043227 האם זה הכי טוב שאני יכול להוציא עד 1500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by sagisi,

* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by iTripleE,

האסוס: http://ksp.co.il/?uin=17341 הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=18136 המחשב ישמש אותי לקצת גיימינג, גלישה, תכנות ואולי גם קצת פוטושופ. אני רוב הזמן אהיה באיזור עם חשמל. ללנובו כרטיס מסך טוב הרבה יותר, ולאסוס מסך טוב הרבה יותר, מכאן באה ההתלבטות שלי, מה אתם הייתם לוקחים? בנוסף, אם יש לכם רעיון למחשב אחר קצת יותר יקר שייתן לי תמורה טובה למחיר, אתם מוזמנים לשתף, חשבתי גם על n56vz אבל בדומה לvj, גם הכרטיס מסך שלו לא מתקרב לביצועים של הלנובו, והוא עדיין עולה הרבה יותר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by moshiko4512,

שלום לכולם ותודה מראש!!!! אני חדש לגמרי בנושא הניידים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד,אז ככה שיהיה מחשב באזור ה8000-9000 אלף והיעוד שלו בעיקר למשחקים ולסרטים(חשוב שיעבדו טוב משחקים כמו san andreas וgodfather וגם פרו אבולושיין)המסך שיהיה 15 או 17 לא כל כך חשוב לי ועוד פעם חשוב לי הכרטיס מסך שיעבדו לי משחקים כמו שצריך(במחשב בבית יש לי 6600gt והכל עובד לי חלק אז אם אפשר לקבל מפרט שכלול בו כרטיס מסך עם ביצועים דומים),בנוסף לא חדוב לי הקטע של החברה כי זה ממש לא מעניין אותי העיקר שהתוכן שלו יהיה טוב,אה וגם עם 1 גיגה זכרון לפחות ועם המעבדים החדשים כפולי הליבה כי אני איש שאוהב שיש לי את ההכי מתקדם(מחלה שכזאת)??????? תודה רבה לכל העוזרים משה!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by -= Star =-,

כמה המפרט הזה שווה: Intel Pentium II 400Mhz MB: MSI 6119 BX 256mb 133mhz sdram WD 6.4GB Floppy 3.5" CTX 17" Microsoft Optical USB Mouse Nividia Riva TNT2 M64 32mb + משקפי תלת מימד של ELSA (לא משהו) מקלדת נחמדה... מארז ATX MIDI TOWER כרטיס קול : CREATIVE AWE 64 cdrom 52x max PCTEL Platinum 56.6kb V.90 Modem זהו בלי רמקולים. ניסיתי לפרט כמה שיותר שהמחיר היה פחות או יותר מדיוק.. אל תגדו פחח ענתיקה אני משחק קאנטר-סטרייק בסבבה :AR15: ! עם WIN XP PRO עובד מהר ויציב. אני כנראה ימכור את זה למישהו שאני מעריך שהוא רק יתכתב באיי סי קיו, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק קצת קאנטר ו icy tower... אני לא רוצה לזרוק לו סתם מחיר כי אין לי מושג כמה לקחת! ואחרי זה לראות שזה יותר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omrij,

שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yonatangold3,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 5500 שח. אני משתמש בתוכנות אופיס + גם להריץ עליו מידי פעם תוכנת עריכה ( אביד/פרימייר). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וקטן (עד 14 אינצ') ושתהייה לו חיי סוללה ארוכים. שיגיע עם מערכת הפעלה windows10. תכלס הדבר הכי חשוב זה שיהיה חזק ואמין ויחזיק לי הרבה זמן, שלא אצטרך לקנות מחשב חדש עוד 3 שנים. מצרף שני מחשבים שנראו לי מתאימים הייתי שמח לשמוע את דעתכם או לשמוע המלצה על משהו אחר... כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי האחריות בין דל ללנובו. הבנתי שלדל יש 3 שנים אחריות אבל שהאחריות שלהם היא לא משהו, ללנובו יש אפשרות לשדרג את האחריות ל 3 שנים. השאלה אם הם יותר אמינים במידה וקורה משהו למחשב. Dell Vostro 14 5000 5…

10. Started by lior777,

אני הולך היום לקנות נייד לשימוש ממש קל של שמיעת מוסיקה וחיבור לטלוויזיה ל1080p... שמתי עין על הניידים הקטנים עם המסכים הקטנים . הם באמת מגיעים ל10 12 שעות עבודה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ketty V,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעלות סבירה והרכבתי לעצמי כזה בעלות של 4290 שקלים, מודה שרכשתי גם מערכת הפעלה כי אני לא רוצה משהו פרוץ וה-XP שלי לא בא בחשבון. אתם יכולים להסתכל לומר האם יש דברים שאני יכולה לשפר? חשוב לי לדעת להריץ משחקים ברמה בינונית/טובה (לא צריך מקסימלית) ושהעלות לא תהיה בשמיים, אני רואה שכרטיס המסך שבחרתי מסומן באדום ולצערי לא מבינה מספיק, למרות שקראתי המון. מצורף צילום של כל מה שבחרתי, האם יש המלצות לשינויים או דברים שלא ישתלבו טוב? בבקשה תעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ElishaBar,

אהלן, שנה טובה! אני מעוניין לקנות מחשב בחול המועד סוכות או כמה ימים אחרי, ואשמח להתייעצות- מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gal_il50,

זה המחשב שאני הולך להזמין:איך הוא? הצעות ייעול? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System סה"כ 6000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המון תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח, עדיפות ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, בעבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק 20-30 לשוניות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Ne…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בין 4000 ל4500 (ללא חריגה מ4500). למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המשחקים החדשים ביותר שיש בשוק כיום. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בכונן דיסקטים, עדיפות לשני צורבים. (פטיש אישי שלי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. AMD או INTEL או אנווידיה..…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 900*1600 אולי הוא יקנה מסך full hd בקרוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DolevM,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשרות של חריגה עד 4500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך  5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. היום נהרס המחשב הנוכחי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? אין…

20. שלום, יש לי מחשב (כבר די זקן) שעובד לי מצויין בשימושים יום יומיים וגם מעבר, אבל הייתי מעוניין לנסות לשפר מעט את ביצועי הגיימינג שלו. אני משחק היום בעיקר GTA Online. המשחק עובד סבבה לגמרי אבל הייתי מעוניין באיזשהו בוסט כדי להרים קצת את ההגדרות ושעדיין יעבוד חלק. המפרט היום: MB: Gigabyte GA-H77-D3H CPU: Intel Core i5-3570 RAM: CORSAIR 16GB (2 x 8GB) GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PSU: Seasonic X-660W השאלה שלי היא האם אצליח לקבל שיפורים (לא צריכים להיות מטורפים) בביצועים ע"י החלפת כרטיס מסך בלבד? או שאני צריך להחליף גם מעבד (ואז כדי לקבל שיפור ביצועים משתלם סביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג גם לוח אם ואולי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by asafmarmur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rico,

שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Itay123,

אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים