ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק לעריכת תמונות פוטושופ וכו' לא יהיה עליו אימיול תוכנות אחרות ועוד שטויות מיועד לצלם מקצועי תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברים היקרים. אני מעונין במחשב חזק, לא למשחקים, אבל אני מעונין להריץ עליו לפחות 4 מכונות וירטואליות, אולי 5. מעולם לא התעניינתי במחשב נייד, עד היום, לכן אין לי שמץ בנושא, מלבד נתונים יבשים(מעבד זיכרון וכו). אז אודה לכם, אם תעזרו לי לרכוש מחשב מחברה איכותית, שלא מחפפת בסתר, ואחרי 6 חודשים המחשב יתחיל להתפרק או שהסוללה תגסוס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עבודה משרדית בעיקר * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (ניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום עבודה מחוץ למשרד (9 שע). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב שאמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית ויהיה גיימינג מנימלי. מעבד: I7-2600k tray מחיר:1350 לוח אם: ASUS P8Z77-V DELUXE s1155 מחיר:1390 זיכרונות: Corsair CMZ 8GX3M1A1600C10כפול 3 מחיר:1095 או Corsair CMX4GX3M1A1333C9l אני לא סגור אם לקנות 3 סטיקים של 8 גיג'ה או 6 של 4, יש הבדל מבחינת ביצועים\חום או שאולי איאפשר להרכיב 6 סטיקים ביחד בכלל? כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB מחיר:1090 SSD: OCZ Vertex 3 120G מחיר:890 הארד דיסק: …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות שקט אני מעדיף מרובע ליבה כי אני רוצה מחשב לטווח הרחוק מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB כמות: 1 - מחיר: ¤869 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤968 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Bl…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty Socket939 - nVIDIA nForce4 DFI LANPARTY UT Ultra-D Twinmos 512MB DDR400 PC3200 Westren Digital SATA 160GB 8MB 7200 RPM WD1600JD Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk Compucase 6A19 Black - NO PSU - 1x120mm fan אולי אקנה שני זכרונות של 512 שאלתי: 1. מה דעתכם על המפרט ? האם כדאי לשנות ולמה? 2. האם הספק המובנה מספיק או שאלי להחליפו? ואם כן באיזה מתח? 3. האם אפשר/כדאי לקנות זכרון 512 בSIM אחד ובעתיד לקנות עוד SIM של 512 מאותו סוג? 4. האם צריך/ חובה להוסיף מאוררים ? …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800-3000 ללא אפשרות חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך !! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להפעיל משחקים כבדים לא ברמה הכי גבוהה שיש.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות זה סבבה אם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה השבוע מצלמה ועיקר הצילומים יהיו ב4K. עדיין לא יצא לי לערוך קבצים כאלו, אבל במחשב הנוכחי גם קבצי 1080P לא לגמרי עוברים חלק. אז השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות מחשב חדש או שמה שיש לי יספיק. זה המפרט של המחשב: Manufacturer Product SerialNumber Version Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97-HD3 To be filled by O.E.M. x.x 16GB RAM Intelcore i7 4970 cpu 3.60 ghz אני לא מבין גדול בלוחות אם וכדומה, אז רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי יספיק לי או לא, והאם ניתן לשדרג אותו או שאני אהיה חייב לקנות מחשב חדש. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.Xaser II A6000A Plus Tower Case 2.Gigabyte GA-8INXP intel E7205 3.Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 4.Corsair CMX512-2700C2 X2 5.WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 6.Enermax 350W EG 365P VE 7.LG DVD 16x48 OEM 8.Hercules 3D Prophet 9700 PRO סה"כ 8,500 ללא פלופי.ללא כרטיס סאונד,ללא ציוד הקפי. האם השילוב בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא באזור ה-5000. הדרישה היא ניידות, אבל בלי להרגיש את הביצועים כבדים עלי. בעיקרון זה מחליף Vostro 1220 שהתקלקל, ומוחלף במסגרת אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1220.htm אפשרי לקחת שוב 1220. מאוד אהבתי את הנייד (אני שוקל לקחת הפעם באדום), אבל היו לו לא מעט בעיות אמינות. הוא לא מרגיש "מחוזק", המסך לחיץ וההנדסת אנוש לא להיט. (בעיה שמעניין אותי אם עוד אנשים בעולם נתקלים בה היא שכשהצג סגור, המקלדת נגעה במסך, ויצרה כתמים על המסך שאי אפשר היה להוריד בקלות. אפשר לשים חתיכת בד בין המקלדת למסך, אבל מעניין אם זה בעיה בדגם בגלל תכנון לקוי, או בעיה במחשב שהיה אצלי - כי משהו שם לא היה מורכב טוב או תקין). אפשרות אחרת שאני שוקל היא לעלות ל-Vostro 1320, ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי מסך בלי כלום רק הקופסה בעיקר ליישומים כמו אופיס וגלישה באינטרנט תחליטו ביניכם מה עדיף AMD או INTEL (ממה שאני יודע AMD הישנים חמים מאוד יחסית ל INTEL...) לא משנה אם מחנות אחת או יותר..אפשרות להרכבה עצמית אם תביאו בחלקים נא לציין קישור לחנות מהימנה וטובה 1500 בלי חריגה גדולה מידי ז"א 100-200 ש"ח יותר אולי... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש בתקציב של 5000 ש"ח (חריגות אפשריות). המחשב מיועד לעבודות פיתוח, עיבודים מתמטיים והרצת מכונות וירטואליות לשימוש יומיומי ועל כן הדגש הוא על ביצועים וריבוי משימות. חייב זיכרון 8GB. אין צורך בציוד הקפי או כרטיס גרפי (בעתיד אוסיף כרטיס NVIDIA חזק לניצול CUDA Cores). אני מתכנן לבצע OC קל/בינוני בשלב ראשון לשיפור ביצועים. אם אפשר לשלב כונן SSD במפרט זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-