ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני צריך מחשב שישמש לשרטוט בתוכנות אוטוקאד וסקאצאפ כמו כן ישמש למשחקים ברמה של OVERWATCH בניתי את המפרט הבא. השאלות הן האם מומלץ חלק אחד על פני אחר? אם משהו מיותר וניתן לחסוך במחיר אני אשמח. מק"ט מוצרים כמות מחיר C7700T Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1325 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד Intel i7-2600K אני מעונין לרכוש את המפרט הבא: לוח אם: Asus P8Z77-M PRO LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz קרור למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler מארז: CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ספק: Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU דיסק: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX אופטי: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מספר שאלות: 1. האם המפרט שהרכבתי יעבוד כשורה ? הספק מספיק חזק? 2. האם המפרט מאוזן? האם יש רכיב חומרה "חזק" מדי במפרט לעומת רכיב "חלש" מדי ? 3. האם שווה להשקיע בפתרון קירור ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪471 ספק כוח: FSP HEXA 600W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8G 1600 CMSX8GX3M1A1600C10 כמות: 1 - מחיר: ₪422 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 4GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1520 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪294 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪4675 מתחרים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי אינספור שיטוטים בפורום, נראה לי שהצלחתי להרכיב את המפרט המתאים בשבילי. תקציב: 2K. שימושים: כלליים, סרטים, פוטושופ חובבני, ומשחקים קלים (הכי אתפרע על NFS). ממש לא על High. מסך: Asus 22 שקט: חשוב, לא קריטי. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט למסך 22". חלק מהרכיבים הם בעיקר בשביל המראה, למרות שאני יודע שיש רכיבים יותר טובים/איכותיים, קחו בחשבון. הצעות ותגובות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE X5 ORB FX2 GOLDEN ¤171 לוחות אם Gigabyte GA-EP45-UD3L ¤567 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital 500GB SATA II CAVIAR GREEN 8MB ¤267 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 רמקולים Logitech LS21 2.1 Speakers ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט, קצת תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ועבודה עם תוכנות Pycharm Netbeans וEclpise (השימוש הוא לא בו זמנית והשימוש הוא קל). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (המחשב אינו מיועד לגיימינג אך בכל זאת ציינתי את המסך למי שמעוניין) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון בלי חריגה זה מעצבן אותי שאני מבקש מפרט ב3000 שקל ומביאים לך ב3600. 5500 זה המקס שיש, אין לי כסף מהתחת אז... כן המפרט צריך לכלל הכול, כל ציוד הקיפי חוץ מהרמקולים,יש לי אחלה רמקולים של JBL אליין ריספון מי שמכיר, ז"א אני צריך מסך מקלד וחולדה. בקשר לעכבר והמקלדת, איכותים בבקשה, לא סט של 50 שקל, אם אפשר אלחוטים עם בטריה חזקה, אני לא עשיר אז אל תוציאו חצי מהכסף על G15 המחשב יצטרך להישאר פתוח ימים לפעמים כאשר יש דרישה להורדות, יצטרך לפעול הרבה רצוף בקיצור, ואני צריך ספק טוב, והכי הכי חשוב קרור טוב צריך קרור חזק, אין העדפה גדולה מאוד לשקט, עדיף חזק משקט. אני רוצה מארז יפה,טוב. בלי פלסטיק מחורבן ולא CM690 בבקשה. מסך איכותי ככל האפשר, הייתי רוצה 22 אינץ כרטיס מסך אני מניח…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם הוא msi gt683dx http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764 המחיר הוא 6400 האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית? והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד מדגם msi ex600 הוא מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3MP מעל המסך אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדרייבר למצלמה הזאת יש לי ויסטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון קניתי HP 1330EJ. לחנות בדיוק אזל ומהוכר הרגיש לא בנוח והציע באותו מחיר את ה1340. הסכמתי. הגעתי הביתה וחיברתי את העסק לחשמל, ניסיתי להפעיל. נאדה. רק 3 הבהובים רציפים בנורות חיווי, הפסקה, 3 הבהובים וככה כל הזמן. בהתחלה ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא בטריה, לעשות איפוס. שום דבר לא עזר. בסוף החלטתי להיות נועז ולפתוח את התא של הזכרונות. בהיתי בזה כמה שניות, כי העסק לא מוכר לי, וראיתי שני סלוטים. ריקים. אני לא אגיד לכם מאיפה קניתי, אני רק אגיד שהמוכר אמר לי אתמול שהוא יכין לי את המחשב למחר. חשבתי שהכוונה לבדוק שהוא פועל. אם הייתי מבין שהכוונה היא להוציא רכיב שנחוץ להפעלה של המחשב, כנראה לא הייתי קונה. החנות נסגרת ב12 ולא ניסיתי להפעיל את המחשב שם. הם גם דתיים. מה לעשות? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode=1
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכול המסתכלים במודעה אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידיאו עם תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 4 כמו כן קבלתי מספר מפרטים ורצתי לדעת מה דעתכם על אחד המפרטים שקבלתי כמו כן התקציב הוא עד 6K בלי ציוד נלווה לאלן המפרט 1. לוח אם LGA 1366) Intel® Smackover DX58SO) 2. מעבד-Intel Core I7 930 2.8Ghz/8MB/4.8 GT/sec 3. מארז ATX COMPUCASE 6AR6 מארז שקט, בולמי זעזועים , מאוורר "12 שקטים, 4 חיבורי USB מקדימה. 4. ספק כח Thermaltake THOUGHPOWER 650W 5. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ כמות 3.00 יח' 6. דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 7. דיסק -D WD1002FAEX 1TB/7200/64MB SATA II Black PNY QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retail .8 כרטיס מסך 9. כרטיס קול משולב …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עד 2800 ש"ח שיהיה מעבד i5 ומעלה, סאונד טוב, (המחשב הקודם שלי היה עם אוידיו של beats) לא משנה לי חברה, גודל מסך מינימום 13, סוללה כמה שיותר טוב, לא חייב ווינדוז ,שירציץ משחקים (כמו דיאבלו וכאלה). משתשמת במחשב בעיקר לגלוש, סרטים, משחקים, ופוטושופ. תודה מאוד אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה דילים, שאלות והתווכחויות זה מה שהצלחתי להוציא: מעבד Intel Core2 Duo 3.0GHz E8400 6MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון OCZ OCZ2V8004GK PC2-6400 Value 2X2 GB Kit 800Mhz 5-6-6-15 דיסק קשיח Seagate 500GB 7200rpm 16mb SATA II צורב NEC DVD -/+RW 7200 x20 IDE כרטיס מסך Gainward 260GTX SP216 846MB GS- golden sample מארז Antec 300 ספק OCZ Stealth Xstream OCZ500SXS 500W Retail מחיר כולל: 3280 איך המפרט? יחזיק משחקים על VH לשנה שנתיים? אפשר להתגמש במארז/ספק/זכרון כל עוד זה לא פוגע בתקציב(לפחות זאת דעתי) מה דעתכם? *** עריכה:*** אני קונה מפה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 Tongue ומהם אין לי קשרים.. אבל שווה לי להשקיע 300 שקל ל HD4870 512MB ? או שלא מ…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטו מחשב, בלי ציוד הקפי. בעקרון לא ממש אכפת לי ממשחקים אבל אם כבר קונים אז שיוכל להפעיל את המשחקים של היום סבבה. יותר חשוב שיפעל מהר, לא יתקע ויוכל להפעיל כמה יישומים בו זמנית ושיפעיל FHD בצורה חלקה. אם אפשר לקבל את המפרט מKSP או מעוד חנויות מאיזור הקריות זה יהיה מעולה. המחיר שוב, הוא 3K תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-