עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה גודל הHD הכי גדול של ניידים? 250 GB ? ומה יותר טוב KS או AS ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. ZONE WANNABE'S, ZONEFREAKS , zone addicts , גבירותי ורבותי, מומחים ומבקרים נכבדים, מזה כעשרה ימים אני מבקש חוות דעתכם על מפרטים שאני שולף בעצמי, ואין מי שיחווה דיעה. אז אני עונה לעצמי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400918.msg3440765#msg3440765 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 אנא מכם אל תיגרמו לי לדבר עם עצמי שוב ושוב זה סכיזופרני, זה אסור, ולא מביא תועלת לאף אחד .. בסך הכל מעוניין ברכישת מחשב מחנות קרובה לבית (נוח) אך אינני סומך על מקצועיות או כנות המוכרים בה. אנא תנו המלצה למפרט הנכון והצעות לשיפור... אז הנה נמשיך ישר לעיניין : מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניה…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  4. שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך ומבוססי אינטל (לא AMD). המחשב הוא לרוב לשימוש ביתי אבל אמור להחזיק תקופה ארוכה (אם אפשרי..) תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  9. שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by naortal,

סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by Sol19,

אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין למכור את ה MCE שלי + הזכרונות שלי ולהוסיף קצת כסף בשביל לקנות מחשב נייד. אני מאמין שהתקציב יהיה בסביבות 900-1000 ש"ח, אכן תקציב דל מאוד. אני נוטה לכיוון של מחשבים יד שניה, כי הם בטווח מחירים שלי פחות או יותר. אז ככה, אני צריך אותו בשביל 3 דברים די בסיסיים: 1) שיריץ Windows XP חלק + גלישה באינטרנט. 2) שיריץ משחק מבוסס מנוע Source כלשהו (HL2, TF2, CSS, PORTAL) לא משנה לי על אילו הגדרות, מצידי הכל על Low בלי פילטרים ברזולוציה 800*600, רק שיריץ, ושיהיה שחיק. 3) שיוכל לנגן סרטי Divx ולשמש כ Media Center (ללא כרטיס טלויזיה). אני מדגיש, לא להתחיל עם השטויות של HD! לא HD! רק סרטי DVD ו DIVX פשוטים! אה, ושיהיה כרטיס רשת אל-חוטי. ושהמחשב יהיה תקין כמובן,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by haztilon,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד שאני מתכנן לקנות מדובר בdell n4030 הנה המפרט בקצרה: מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 14´´ HD WLED זיכרון: 3GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD530 512MB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth מימדים: 244x340x32.8 מ"מ משקל: 2.23 ק"ג שאלתי היא כזאת: האם 3 ג'יגה פנימי מספיק? ויותר חשוב, הכונן הוא רק 5400, האם זה מספיק לשימושי מחשב רגילים כולל עבודה על cuebase? הבנתי שה7200 דווקא מתחמם מהר יותר... אשמח לעזרה ממי שיוכל, תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. -------------------------------------------------------------------------------- שיהיה מחשב חזק ובעל ביצועים גבוהים במיוחד המרכיבים החשובים לי שיהיו הם: 1. SATA 2 2. מעבד עם ליבה כפולה של INTEL 3. זכרונות RAM של DDR 2 4. לוח טוב שיש לו 4 סלוטים (חריצים של RAM על הלוח ). לשימוש בייתי .... בסכום של עד 2500 ש"ח תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by legopart,

תקציב: לכל הפחות 4-5K, רוצה לקנות משהו טוב שיחזיק לאורך זמן פירוט: אני סטודנט אבל רוב העבודה שלי מול המחשב היא או בחדר בבית או בספריה, רגיל לסחוב תיק כבד. המחשב ישמש בעיקר למסמכים, אינטרנט וממש מאט למשחקים גודל מסך: אני רוצה לקנות עם גודל המסך הכי גדול שאפשר, למרות שקראתי ביקורות שזה פחות מומלץ לסטודנט, אם זה 17, אז בסדר, גם טוב. כי טאבלט יש לי ואני לא מרוצה ממנו בכלום. מחפש המלצות לחברה טובה ולגודל מסך מומלץ. שוקל לקנות עם SSD או להרכיב אחד כזה בעצמי (שוב תלוי במחיר, אולי כדאי לקנות SSD בנפרד), אבל אני מאוד רוצה שהדיסק הקשיח יהיה SSD ולמרות זאת שיהיה לי גם HDD בעל נפח גדול כדי שאוכל לאכסן קבצים שאני רוצה, למרות שגם HDD אני יכול לקנות בנפרד. …

• 19 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by Iko89,

לא חשוב שקט או מראה חיצוני רק שיריץ משחקים הכי חלק שיש .. לא מתוכנן OC. לא צריך להוסיף מסך או ציוד הקפי אחר . תודה !

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

21. Started by iveco,

אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני מתלבט בין תושבת 1150 ולתושבת החדשה 1151 ששמעתי שיש לה כמה באגים , קראתי במצב של התחממות ה 1151 המעבדים קופאים והמחשב נתקע למרות שיש עידכון ביוס חדש שמתגבר על זה חשבתי ללכת על ה 1150 ממילא אין הבדל גדול בינהם בביצועים . 1. איזה תושבת עדיף ? 2. אם יש הבדל גדול בין G3260 ל I3 4170 ? ( הרבה טאבים , מדיה פלייר , WORLD EXCEL , משחק WOT תמיד עובד עם כמה תוכנות במקביל הרבה טאבים 30 - 40 . 3. כרגע יש לי 8GB זיכרון וזה כלום ממש לא מספיק לי , 16GB יספיק ? DDR3

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by MCB,

המחשב מיועד לעבודה כללית של גלישה באינטרנט, תוכנות, מוזיקה, וכמו כן גם למשחקים. המפרט צריך לכלול: כונן DVD (לא צורב, משום שכבר יש לי צורב במחשב העכשווי), עכבר למשחקים - http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=1146 הארד דיסק בעל נפח גדול יחסית - רצוי 250GB והרכבה במעבדה תמליצו לי מה כדאי יותר, קונרו או AMDX2 ... מחכה לתגובה של כל המומחים פה בפורום. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום. ברשותי נייד ASUS 1005PEB http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=752214 ניתן לצפות בו בסרטונים וסרטים, אך הוא מתקשה בהקרנת סרטי HD באיכות גבוהה ומקרטע. שאלתי היא - האם ניתן וכדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי כך שיוכל להציג סרטים כאלה, מה סדר גודל של ההשקעה הכספית? במקביל אני מתלבט אולי פשוט לקנות טלפון סלולרי חדש (סמארטפון מסך 4") עם אפשרות לצפיה בתכני HD- מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by The_Godfather88,

שלום. אני חושב כרגע לקנות מחשב חדש ללא מסך, ומוכן להוציא 3000 ש"ח או קצת יותר. אני בעצמי לא כל כך מבין במעבדים, והייתי רוצה לשאול כמה דברים בקשר לנושא. למשל אני יקח מעבד אחד של INTEL ואחד של AMD במחירים כמעט זהים: ?P4 3.0Ghz, s775, 2MB Cache, (65nm)?] Model Number: Pentium IV 631 Frequency (MHz): 3.0 L2 Cache Size: 2MB Socket: 775 System Bus (MHz): 800 המחיר: 845 ש"ח ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? Model Number: X2 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 2x512KB Socket: AM2 Process Type 90nm Voltage 1.30/1.35V System Bus (MHz): 2000 המחיר: 855 ש"ח הייתי קודם כל רוצה לדעת מי מביניהם טוב יותר, ויותר טוב למשחקים. בנוסף גם הייתי רוצה לקבל הסבר על כל …

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.