ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, המפרט מיועד לחבר שבעיקר מוריד כל היום שטויות מהרשת (P2P), מידי פעם מגבה איזה DVD ועובד עם אופיס. ללא משחקים או OC. ללא ציוד היקפי. חשוב לו שתהיה אפשרות לTVOUT. אז הנה מה שהרכבתי עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤574 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤484 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤272 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2375 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי 3 שאלות: 1. איזה צורב לקחת? 2. האם הזיכרון שבחרתי מומלץ או שעדיף את זה: KINGST…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איפה יש מעבדות אחריות של GIGABYTE בארץ? ואם למישהו יש ניסיון איתם? (שירות,טיפול,מענה) כמו כן כמה צריך לעלות שידרוג מדיסק קשיח 160g ל-250g ? ושידרוג מ-2gb ל- 4gb ? (הבנתי שחייבים vista כד שיזהה את ה-4) כמובן במחשב נייד(GIGABYTE) במעמד בקנייה....
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש בחופש הגדול אמא שלי אמרה לי מעכשיו לחשוב על איזה חלקים אני רוצה והכל אז אני יכתוב לכם איזה ציוד אני צריך ויחכה לתגובות שלכם אם תרצו לעזור לי ומי שירצה לעזור תודה. מחשב - ממ כל מה שיש בקופסא הזאת אני לא מבין בזה אתם מבינים אחים שלי מסך דק - 17 אינץ אני אל צריך יקר אפילו הכי זול יספיק לי [ אם אין מתחת ל 900 אז תוותרו על המסך ] מקלדת עכבר רמקולים - לא חייב הכי סוסים אפילו רגילים יתאימו אבל רמקולים רצוי ממ קצת ברמה. וזהו ניראה לי אם שחכתי משהו תזכירו לי המחשב מיועד למשחקים קאונטר סיליקרון מייפל סטורי ג'יטיאי ועוד משחקים שדורשים מחשב חזק רק אני לא זוכר תשמות שלהם. התקציב: 3500 לא יכול לחרוג מהמחיר אם יהיה בפחות אפילו עוד יותר טוב * אני לא מזמ…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את העזרה שלכם בזיהוי מחשב נייד, הדבר היחיד שאני יודע שהוא HP.. מצטער על האיכות הגרועה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה גודל הHD הכי גדול של ניידים? 250 GB ? ומה יותר טוב KS או AS ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ZONE WANNABE'S, ZONEFREAKS , zone addicts , גבירותי ורבותי, מומחים ומבקרים נכבדים, מזה כעשרה ימים אני מבקש חוות דעתכם על מפרטים שאני שולף בעצמי, ואין מי שיחווה דיעה. אז אני עונה לעצמי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400918.msg3440765#msg3440765 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 אנא מכם אל תיגרמו לי לדבר עם עצמי שוב ושוב זה סכיזופרני, זה אסור, ולא מביא תועלת לאף אחד .. בסך הכל מעוניין ברכישת מחשב מחנות קרובה לבית (נוח) אך אינני סומך על מקצועיות או כנות המוכרים בה. אנא תנו המלצה למפרט הנכון והצעות לשיפור... אז הנה נמשיך ישר לעיניין : מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניה…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך ומבוססי אינטל (לא AMD). המחשב הוא לרוב לשימוש ביתי אבל אמור להחזיק תקופה ארוכה (אם אפשרי..) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את ה MCE שלי + הזכרונות שלי ולהוסיף קצת כסף בשביל לקנות מחשב נייד. אני מאמין שהתקציב יהיה בסביבות 900-1000 ש"ח, אכן תקציב דל מאוד. אני נוטה לכיוון של מחשבים יד שניה, כי הם בטווח מחירים שלי פחות או יותר. אז ככה, אני צריך אותו בשביל 3 דברים די בסיסיים: 1) שיריץ Windows XP חלק + גלישה באינטרנט. 2) שיריץ משחק מבוסס מנוע Source כלשהו (HL2, TF2, CSS, PORTAL) לא משנה לי על אילו הגדרות, מצידי הכל על Low בלי פילטרים ברזולוציה 800*600, רק שיריץ, ושיהיה שחיק. 3) שיוכל לנגן סרטי Divx ולשמש כ Media Center (ללא כרטיס טלויזיה). אני מדגיש, לא להתחיל עם השטויות של HD! לא HD! רק סרטי DVD ו DIVX פשוטים! אה, ושיהיה כרטיס רשת אל-חוטי. ושהמחשב יהיה תקין כמובן,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד שאני מתכנן לקנות מדובר בdell n4030 הנה המפרט בקצרה: מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 14´´ HD WLED זיכרון: 3GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD530 512MB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth מימדים: 244x340x32.8 מ"מ משקל: 2.23 ק"ג שאלתי היא כזאת: האם 3 ג'יגה פנימי מספיק? ויותר חשוב, הכונן הוא רק 5400, האם זה מספיק לשימושי מחשב רגילים כולל עבודה על cuebase? הבנתי שה7200 דווקא מתחמם מהר יותר... אשמח לעזרה ממי שיוכל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שיהיה מחשב חזק ובעל ביצועים גבוהים במיוחד המרכיבים החשובים לי שיהיו הם: 1. SATA 2 2. מעבד עם ליבה כפולה של INTEL 3. זכרונות RAM של DDR 2 4. לוח טוב שיש לו 4 סלוטים (חריצים של RAM על הלוח ). לשימוש בייתי .... בסכום של עד 2500 ש"ח תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-