עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by issac,

מחיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצות למפרטי מחשב שנעו בין טווח המחירים: 3000-4000 ש"ח. בדקתי כמה מהם ובניתי מתוכם מחשב שאני רוצה שתתנו את דעתכם עליו. המחשב כמובן לא כולל ציוד היקפי, מיועד למשחקים חדשים שיצאו בשוק או שיצאו (שיריץ אותם ללא דופי) כמו כן סרטים, קצת תוכנות גריות פלאש או פוטושופ וכדומה. תודה לעוזרים. ד"א אני כנראה אבצע את הרכישה מrsm, למישהו יש חווית קניה או נסיון כלשהי עם החנות? בברכה issac Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by super77,

מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מוכן לחריגות אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 5 שנים, אולי יותר, בלי שיהיה צורך להתעסק עם החומרה שלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…

6. Started by belldom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח שיהיה מהיר וגם למשחקים אבל לא מטורף. הכנתי את המפרט הזה מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 655 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT 245 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 470 צורבים? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 315 מארזים? Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 מחירון עבודות במעבדה? Assembly Computer (new compon.) 190 סה"כ 4045 האם כדאי להוריד משהו כדי להוסיף לכרטיס מסך טוב יותר ? או שהכרטיס טוב והמחשב סבבה. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 758 קירור למעבדים: AMD Wraith PRISM RGB Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 4000 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 374 מארזים: Antec Case DP301 ARGB Micro-ATX Dark Phantom כמות: 1 - מחיר: ₪ 191 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 מאווררים למארזים: Arctic F12 PWM CO 12cm Ball Bearing case fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 49 כונני SSD: WD SSD 480GB M.2 2280 Green כמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by CRT,

אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי אודה למפרט למחשב משרדי (לא משחקים) ללא מסך וללא ציוד היקפי בתקציב -2100-2000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה) אם ניתן מארז שנראה אסתטי ולא רועש מדי. תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by casillas,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eLado,

מישהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד קטן, קל וחזק במיוחד שמתאים לפיתוח כבד - Visual Studio 2005/2008, SQL 2005, שיתפקד גם כתחנת עבודה? עדיף עם כונן Solid State, זיכרון 4GB. מהירות הדיסק מאוד חשובה מאחר ותוכנות הפיתוח סורקות אלפי קבצים בו זמנית. גודל המסך פחות קריטי מאחר ואחבר אותו ל-DOCK עם שני מסכים. אני מעדיף מחשב קטן על מסך גדול. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 8K, ללא חריגות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית) - מדי פעם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למארז Sonata III ולכונן קשיח Samsung SpinPoint 1TB. כמו כן, יש העדפה לQ9550-Q9650 או אפילו I7 אם נכנס בתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. העיקר שהקירור יספיק ולא תהיה בעית טמפרטורות. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by siv4ever,

אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. השימושים: בסיסיים, מוזיקה, הקלדת מסמכים ועבודה סטודנטיאלית על מחשב, סרטים כולל חיבור למקרן באמצעות HDMI. הדרישות: אחריות ארוכה כמה שניתן ובאתר לקוח ככה שעדיף אני מניח מחשב מסדרה עסקית. גודל 14 או 15 שיהיה נוח להקליד ולעבוד עליו. משחקים בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by M-a-T-a-N,

המחשב מיועד אך ורק לעריכת תמונות פוטושופ וכו' לא יהיה עליו אימיול תוכנות אחרות ועוד שטויות מיועד לצלם מקצועי תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים