ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט הכי בסיסי שיש. אין צורך בכרטיס מסך וציוד נלווה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים,שונאים,ילדים,ואנשים חד מינים אני עומד בפניכם בבקשה. אני צריך מפרט ב4300-4400 ש"ח (לא לחרוג ביותר מ1000 שקל בבקשה, אני כבר נעול על מסך ומקלדת) המחשב יהיה לשימוש מקצה לקצה, המון המון גלישה באינטרנט, משחקים,תוכנות כבדות, וסרטים (בסדר הזה הוא סדר העדיפויות, המון אינטרנט מקום ראשון,משחקים 2) כ.מסך 4850 בבקשה, מאיזו חברה אני לא יודע המחשב ישב בחדר שלי, קירור שקט ומארז לא מכוער, פלסטיק מגעיל וצעצועים, WTF אני צריך פאקינג LCD שמראה לי מה השעה?. מארז יפה מברזל, אפילו אם כבד, יתקבל בחום, אפילו אם לא משהו לזרימת אוויר (לא נורא כמובן) אני אולי אעשה OC נחמד וקטן, אבל אולי, לא להוציא לי הרבה על הקירור, אבל שיהיה קירור למעבד, ושקט, שוב. בעיניין המסך, הוא יהיה 22", אז שוב, 485…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? ללימודי כלכלה ומנהל עסקים. אין דרישות מיוחדות. * גודל המסך? 14" עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, עד FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.6-1.8kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7+ שעות יהיה נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות להיברידי של 500+8GB, בכל מקרה מינימום 500 גיגה אלא אם כן מדובר ב- SSD אפשר להסתפק ב 256, למרות שלא נראה שיש ssd במסגרת התקציב. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand - לא ממש מקצועי , היא רק לומדת ! לא משחקת במשחקי מחשב ! תקציב : 2500 ש''ח ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 מעבד כבר בחרתי - AMD Sempron 2600 ( או 2800 ) צריך עזרה ב: לוח אם ( חייב שיהיה משולב כרטיס קול + כרטיס רשת ) זכרון ( לפחות 512 ! ) - כדאי יותר ? כרטיס מסך - חובה TVOUT , לא חובה DVI צורב מארז הרד-דיסק - ( כנראה 80 גיגה של WD עם 8 buffer) מחפש מקסימום תמורה עבור 2500 ש''ח תרגישו חופשי להציע ולשנות ! תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט למסך 22". חלק מהרכיבים הם בעיקר בשביל המראה, למרות שאני יודע שיש רכיבים יותר טובים/איכותיים, קחו בחשבון. הצעות ותגובות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE X5 ORB FX2 GOLDEN ¤171 לוחות אם Gigabyte GA-EP45-UD3L ¤567 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital 500GB SATA II CAVIAR GREEN 8MB ¤267 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 רמקולים Logitech LS21 2.1 Speakers ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות שקט אני מעדיף מרובע ליבה כי אני רוצה מחשב לטווח הרחוק מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB כמות: 1 - מחיר: ¤869 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤968 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Bl…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב עד 3 k, אבל אם אפשר עדיף פחות. רק אינטל. חשוב לה שהמחשב יהיה שקט. חשוב לי לציין שהמחשב הזה יהיה "לכל החיים" או במילים אחרות עד שימות.. ככה שלא לחסוף ברכיבים טובים ! הכרטיס מסך יהיה 8400GS עם סינק (בלי מאוורר) שיהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע הצעות למפרטים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם נייד די חלש ולצורך לימודים (תכנות) ולילדיי אני צריך לקנות נייח בעל ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין המחשבים שבכותרת עדיף? *עריכה, צירפתי עוד מחשב בכותרת (לנובו), מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה למשחקים כבדים בלבד !!! אני לא צריך מסך אני לא צריך צורב לא שום סידירומים לא ציוד הקפי אני כן צריך מארז כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרון הארד דיסק מעבד מבוסס amd כרטיס מסך אני מעדיף ותגידו לי עם גם כדאי לי geforce 6800 gt 256 bit ddr 3 תודה לכולם !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקננות נייד בארה"ב מחשב עבור בתי הסטודנטית ראיתי ב Dell Outlet המחשב הוא מדגם XPS-13 עם המפרט הבא כולל אחריות בין לאומית של DELL השאלה הגדולה אם כדאי לרכוש מחשב מחודש אפילו מהיצרן כולל אחריות XPS 13 Ultrabook - 9333 Processor: Intel Core 4th Generation i7-4500U Processor (4M Cache, up to 3.0 GHz) Windows 8.1 256GB mSATA Solid State Drive 8 GB DDR3 1600MHz 13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife and FHD resolution (1920 x 1080) Intel HD Graphics Dell Outlet XPS 13 - 9333 16:46:03 Romeo Naves Price $ 1309.00 + tax. After discount: $1178.10 + tax 16:46:23 Romeo Naves + $199.00 3 year warra…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך נייד לאבא שלי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס אינטרנט וכו'). כמובן חשוב שיעבוד חלק וזורם.. בעיקרון אני לא מבין בניידים כך שלא יודע לפרט יותר מדיי (כפי שאתם רואים בשאלון למטה). הדגשים החשובים הם: שיהיה יחסית נוח לקריאה ותפעול (זה לאבא), אם אפשר זמן סוללה סביר זה יהיה טוב, וחשוב: התקציב כולל מערכת הפעלה! תודה רבה חברים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע בדיוק אך בוודאי שלא יהיה קטן במיוחד. זה בשביל אבא..עדיף ממוצע או ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-