ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לפטופ ומתלבט בין 2 מחשבים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי: Asus ZenBook Touch UX31LA-C4020H - http://ksp.co.il/?uin=20478 Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 - http://ksp.co.il/?uin=21248 ממה שאני יודע לנובו יותר טוב אבל מחיפוש באינטרנט הבנתי שכל מה שהוא לא thinkpad תחת מותג לנובו הוא די מעפן. אשמח שמישהו יעשה לי סדר איזה דגם עדיף - האסוס זנבוק או הלנובו יוגה. בנוסף אם יש לכם המלצות למחשב נוספים באותו טווח מחירים שטובים יותר ( אני סטודנט למדעי המחשב ) אשמח. בברכה, רומן
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שיפצתי את הבית ואני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר, מחשב סלוני. אני מחפש מארז קטן יחסית, המפרט הבא: 3 דיסקים קשיחים (אפשר לצמצם ל 2 ) כונן DVD ו: האם יש מארז שיכול להכיל את המפרט הנ"ל? *מארז אטום עדיף* תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שלא התעסקתי בתחום המחשבים והמחשב הנוכחי שלי התפגר סופית, לכן אצטרך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000₪ בלי חריגות אבל גם לא צריך לחסוך. המחשב צריך להריץ את המשחקים החדשים (BF4, COD, CoH, קריסיס וכו׳) על הגדרות גבוהות על מסך ברזולוציה של 1280 על 1024 HD. אין לי בעיה שהמחשב יהיה רועש. את כל הציוד ההקפי יש לי, אז אני צריך לקנות רק מארז ותכולתו: 1. מארז 2. לוח אם 3. כרטיס מסך 4. מעבד 5. זכרונות 6. הארד דיסק 7. ספק 8. קירור למעבד החנות הכי קרובה לבית שלי היא KSP טבריה אז משם אעשה את הקניה. תודה לכל העוזרים, יותם.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ההזמנה בוצעה היום אפשר לשנות/לבטל תוך 48 שעות שימושים : תלת מימד אינמציה עריכת וידאו וגיימינג מחיר: 6200 ש"ח . מארז 2X12cm k282 coolermaster ספק כח 14cm a.pfc mod smart 630w thermaltake מעבד אינטל 3.4ghz 8mb core i7 1150 4770 מאוורר למעבד alpine 11 gt rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h87m-e asus זכרון ares g.skill 4x4gb (16gb) dor3 1600mhz דיסק samaong 840 evo 2.5 sata3 120gb ssd דיסק קשיח פנימי 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA צורב oem gh24ns sata LG DVDx24 DL כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX770 SC 2GB-5 EVGA כ. רשת מובנה בלוח אם 1G LAN 10/100/1000 כ. קול 1.5 מובנה בלוח אם המחיר : 6200 ש"ח השאלות : א. יתאים לשימושים שלי ? ב. המחיר נורמלי ? בבקשה.. זה קצת דחוף תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אפתח בדרך קצת פחות סטנדרטית. כרגע אני משתמש ב- Lenovo X1 Carbon והוא די טוב לצרכים שלי. לצערי אני צריך להחזיר אותו, ולכן אני מחפש מחשב דומה. מה אהבתי ב- Lenovo? * גודל מסך - 14" * משקל- קל * מהיר - בזכות 8 GB של זיכרון, דיסק SSD של 256 GB ומעבד i5-3427U מה לא אהבתי? * אין חיבור לרשת קווית, צריך לסחוב מתאם * אין יציאת VGA, צריך לסחוב מתאם * יש רק 2 יציאות USB לכן אני אשמח אם יש משהו דומה שאולי עונה גם על חלק מהחסרונות (ברור לי שלא הכל, וברור שהוא גם לא יהיה קל כמו ה- X1 Carbon). ועכשיו לרשימה: מטרות המחשב: עבודות משרדיות, תכנות ב- C++ וב- Java, צפיה בסרטים. * גודל המסך: 14", מאט. * רזולוציית המסך? כרגע אני עם 1600x900 ומסתדר מעולה. אפשר קצת פחות, אבל לא יו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל העומס הרב שלי בלימודים אני שוקל למכור את הלוח והמעבד של המערכת הראשית שלי ולעבור ל2500K בHTPC המעבד הוא 4770K BOX עם ביטוח OC של אינטל (שימכר איתו)שמסוגל לעשות 4.5GHZ במתח 1.225 הלוח ללא אחריות מדגם Asrock Z87 Killer עם תמיכת SLI וכרטיס רשת Killer. נ.ב - על הלוח יש פרופיל יציב למעבד עם מתח Offset ככה שבמנוחה המעבד כאילו בסטוק כמה אתם אומרים אפשר למכור את הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הסתכלתי באתר של הבנצ'מארק לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. ורציתי לדעת איזה תחום של כרטיסי מסך מתאים לעבודה של עיצוב גרפי, לא בתלת מימד. (יש תחום בחום-high-end, mid-rang, low-midrange בירוק) איזה כרטיס מסך יתאים לציפיות שלי? הסתכלתי באתר הבא: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html תודה רבה חבר'ס!
-
- 42 תגובות
- 11.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שווה המחשב נייד הבא Asus N56VB Intel Core i7-3630QM 2.4GHZ Nvidia GeForce GT740M DVD Multy 15.6 1920*1080 8GB RAM DDR3 1333MHZ Windows 8 1TB HDD רמקולים 2.1 שמגיעים עם המחשב (באס נפרד מאוד איכותי) מצב חדש כאילו יצא עכשיו מהקופסא אחריות לעוד שנתיים וחודשיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! קיבלתי מסוכן-חבר של דוד שלי-משהו הצעת מחיר למפרט ש"הרכבנו" יחד בפלאפון הכיוון שלי היה מחשב גיימרים בינוני פלוס בתקציב של 3500 וזה מה שיצא (בקובץ המצורף) איך המפרט? הגיוני? משתלם? שמתי לב שאין מערכת איוורור אולי כדאי להוסיף? אני רואה שיש זכרון RAM 8GB יחיד. זה עדיף על 2 בגודל 4? או שבגלל המחיר הוא שם לי אחד? ודבר אחרון - הוא שלח לי את זה בנוסף: "ניתן להוסיף SSD-12OGB KINGSTON שיכול לשפר את הביצועים ואת זמני הגישה לקבצי המחשב העלות הינה : 289 ש"ח +מע"מ" האם כדאי? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין שתי מחשבים: http://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12272 הדרישות הן עבודה מחוץ לבית, גיימינג בינוני (פיפא ומשחקי RPG), עריכת סרטים, פוטושופ, מוסיקה. אם מישהו יודע על מחשב טוב יותר בטווח המחירים הזה (4500 ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני קורא פה המון אך כמעט ולא מתערב. הפעם אני צריך את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי ללימודים. אמלא את השאלון ואז אגע בעוד כמה נקודות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה - הדברים הרגילים. ללא משחקים. בנוסף - תוכנות CAD כמו REVIT, AUTOCAD. SOLIDWORKS ודומות (אני עוד לא סגור על מה עוד אצטרך, פרט לשלושת אלו להן אזדקק בוודאות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] זה המפרט הנוכחי: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz לוח אם: Foxconn A88GMX זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz ספק כוח: Enermax Liberty 400W כרטיס מסך: 7600 GT רזולוציית מסך: 1680x1050 השדרוג שאני רוצה הוא: מחירים מ KSP זיכרון: 215 ש"ח G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel ספק כח: 299 ש"ח Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU Retail כרטיס מסך: 465 ש"ח Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E סה"כ 979 ש"ח תקציב: 1,000 ש"ח השדרוג העיקרי פה שבגללו אני חושב שהמשחק מקרטע הוא הזכרון והכרטיס מסך ועקב כך גם הספק כי לא נראה לי ש400W יחזיקו מעמד. המטרה של השדרוג …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: 1. הראשון הוא עם מעבד I3 וחשבתי להוסיף לו SSD (נכון שאפשר להוסיף בדגם הזה?) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 2. השני הוא עם מעבד I5 (ואז בלי SSD) (אגב, הייתי מעדיף בלי מערכת הפעלה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24488 מה דעתכם ? * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לצפייה בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Blue…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-