עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dino,

אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ofekb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by guycnaan,

שלום רב לכולם,לצערי הספק כוח שלי תש כוחו אחרי 3 שנים וחצי ונראה לי שהגיע הזמן להחליף מחשב. מכיוון שאני בצבא רוב הזמן לשנה וחצי הקרובות אני לא מחפש חיית משחקים או משהו כזה ולצערי גם הבנתי בשוק חלשה מבעבר ולכן אזדקק לעזרתכם התקציב:עד 3- K2.5 (כמה שפחות יותר טוב) דרישות (במידת האפשר): מעבד ברמת הסביר (לא סלרונים) ספק כוח נורמלי (לא בעיה אם OEM) לוח אם לא OEM כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא און בורד) זיכרון סביר,מקום טוב בHD ואין צורך בציוד היקפי כמו כן המשפחה ביקשה שאבנה מדיה סנטר. התקציב:עד 2K (שוב,כמה שפחות יותר טוב) המפרט המבוקש:כרטיס טל' עם יכולת הקלטה מטל' (יציאה לAV,האם צריך גם כרטיס מסך בנוסף?) כרטיס קול 5.1 צורב DVD HD 250 GB לפחות השאר רק שיפעל לא משנה ברנדים או דברים ה…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  5. Started by oren10,

תקציב מומלץ עד3500 בדגש על רמת שקט ,אפשרות לשדרוג בעתיד, שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למטרת אינטרנט סרטים HD משחקים קלים והרכבתי לעצמי מפרט מסוים אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בתודה לעוזרים Intel Pentium Dual Core - E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) מעבד SCYTHE BIG SHURIKENגוף קירור למעבד לוח-אם GA-EG43M-S2H או GIGABYTE GA-73PVM-S2H זיכרונות 2GB DDR2 800MHz – A-Data/Corsair כונן Buffer/SATA2 Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB או WD GREEN WD10EADS - 1TB/32MB Buffer/SATA2/7200RPM כונן אופטיDVD-RW – SATA מארז COOLER MASTER ELITE 335 ספק כוח SeaSonic…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by ufnik182,

שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by 1_AviV,

שלום. אני מתכנת ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד באופן עצמאי.יש לי מחשב נייח בבית אבל אני כמעט ולא בבית. אבל יש לי הרבה זמן פנוי.אני משרת בצה"ל בבסיס סגור. אני צריך מחשב כדי לעבוד עליו איפה שלא חסר לי זמן פנוי. אני מתכנן בינתיים לשים עליו לינוקס וווינדוס 7 בשני מחיצות. לפחות עד שימאס לי שוב מלינוקס. התוכנות שאני הולך לשים עליו לא כבדות במיוחד[eclipse,android sdk,משהו ללמוד גם php,וכו...].ובגלל זה גם המחיר לא גבוהה במיוחד. קיצור טופס: * מטרות המחשב? תיכנות,סרטים[מה שכול מחשב תומך],משחקים קלים,ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB 3.[מעבר לזה אפשר לשדרג] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות רצוף.אבל שיהיה סוללה נ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by asafmanor,

שלום לכולם! מחשב למשחקים בעיקר, לא כל-כך כבדים (מקסימום gta3, וכאלה משחקים מאוד נדירים אצלנו.) אני וסבא שלי מעוניינים לקנות מחשב חדש (חלק מהרכיבים נשארים מהישן), די דומה אבל קצת שונה: amd axp 1700+ אם אין אצל מי שאנחנו קונים אצלו אז 1800. לוח אם (אותו דבר גם לי): של gigabyte אין צורך בraid!!! רק 3 pci, אם יש lan וכרטיס קול OB זה מצויין, לא צריך יותר מזה ואפשר להסתפק בpci 1 תמיכה בddr 333, האם זה נכון שאם אני משתמש ב266 אז אני אמתח את קצה יכולתו של הלוח אם זה לוח 266 ועדיף לקנות 333? טוב ממילא בעתיד אולי נחליף את הזיכרון אז כדאי 333 כדאי (לא חובה) תמיכה בata 133 לא חשוב יכולות אוברקלוק!!! הכרטיסים שאנו מתלבטים ביניהם: ga-7vrxp/ga-7vrx אם יש יותר זולים שעונים על הדרישות שלנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by imac,

ניסיתי לקצץ כמה שאפשר אבל זה מה שיצא: מעבד - מעבד - AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 557 ש"ח לוח אם - EPOX 8K5A2N KT333 - 634 ש"ח זיכרון - Micron 256MB PC266 DDR - 411 ש"ח כונן קשיח - Maxtor 60GB 7200RPM - 570 ש"ח כרטיס מסך - Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR - 1037 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 253 ש"ח צורב - LG 32x10x40 retai - 348 ש"ח כונן דיסקטים - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - 69 ש"ח מארז - TASK CASE - 6688 - 273 ש"ח ספק - Tsunami 350 Watt - 131 ש"ח קירור מעבד - Thermaltake VOLCANO 6CU - 87 ש"ח סה"כ = 4400 ד"א - משהו יודע אם המארז הזה מגיע אם ספק? תודה! ;D

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by bsn23,

חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by K1ko,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by GQ4U,

רציתי מחשב נייד עסקי לעבודה ולימודים אבל עם יכולות יומיומיות של מחשב נייד רגיל (שלא יקרטע ביוטיוב , visualstudio ,משימות פשוטות בפוטושופ). חשוב לי שיהיה נייד כלומר קל מבלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. הכונן האופטי עף החוצה בכיף. הגעתי לת'ינקפד אדג' וחשבתי שintel core 2 duo SU7300 כלומר 1.3 GHz זה הכי שאני אשיג בקטגוריה הזו. באחת הביקורות שקראתי מישהו מישהו המליץ על הפרובוק של HP. אני שונא את החברה הזו בגלל שהם ייצרו הרבה זבל בעבר אבל איכשהו הם היחידים שעשו נייד "thin and lite" דק וקליל עם מעבד Intel Core 2 Duo SP9300 2.26 GHz. מדובר בלפטופים זולים מאוד יחסית בקרב בין המעבדים הת'ינקפד מפסיד בכל השאר הHP מפסיד. עד כמה ההבדל מאסיבי בניהם? מה אתם ממליצים על סמך הביקורות ? *…

• 28 תגובות
    • 6k צפיות
  13. את המפרט להרכיב באתר http://noacomp.co.il/index.asp כי משם אני קונה הכל אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה ספק שיכול לסחוב את המחשב בלי למצמץ (הספק הישן שלי יקרוס אם אני אשים עליו כרטיס מסך כזה..) ותציעו עוד דברים שיכולים להריץ לי משחקים בלי מאמץ (אני משחק בעיקר בRPG games ) ד"א אני יכול גם יותר מ2000 שקל אבל אני מעדיף שלא לעבור את זה ..

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by soundf,

המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by jerry_dev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודת תכנות עם המון תוכנות פתוחות, וקצת גיימינג, וכפי שאומרים I dont always play, but when I do it's on the highest settings. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD בסביבות ה 23 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by orez14,

המפרט אמור להיות מתאים למשחקים ואינטרנט וללא צורך בציוד הקפי חיטטתי קצת בפורום וראיתי את המפרט הזה. אני צריך גם שתגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל-OC עתידי, ואם הוא מתאים לשדרוג בעתיד של זיכרונות וכרטיס מסך (אתם יודעים שלא תהיה הגבלה של חריצי הרחבה ותמיכה של הלוח אם בהם). זה המפרט שראיתי מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by asafmor,

אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים

18. Started by Lily,

שלום אני סטודנטית, מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים+בידור. התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4500 ש"ח אני מעדיפה מסך 15.4 לא מבריק, שיהיה מהיר ונוח מבחינת הפעלה והקלדה, עדיף שמערכת ההפעלה תהיה XP ולא ויסטה. אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

20. בניתי את המפרט הבא ללא מסך... Athlon 64 3000+ (s939) venice core - מעבד k8nmf9 (nf4,s939,pce-i,sata, 1394) - לוח אם 512M.B 400mhz Kingston Hyper-X (CL 2.5) * 2 - זיכרונות GigaByte - Radeon 9250 128M.B TV - כרטיס מסך W.D 160 G.b Sata II 7200 R.P.M 8M.B - דיסק קשיח Nec DvD+R DWQ30A +16 DUAL LAYER - צורב די.וי.די 2546 ATX Midi PFC 400W Black And Red - מארז 2 Lang Black Silver Multimedia - מקלדת החלפתי את הצורב לנאק אני מאמין שזה פחות או יותר באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by barak_gn,

שלום כולם, אני חדש פה, ורוצה לדעת האם המפרט הזה טוב למשחקים, כדי שיעבודו על איכות טובה. משחקים ברמת המודרן וורפר 3, באטלפילד וכו... המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 הארד דיסקWestern Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: Sharkoon Sharkoon Vaya Value Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: Thermaltake TR2 RX 550W …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעבודות בתלת בעיקר.. ככה שאני צריך מעבד חזק ולפחות 2 ג'יגה זכרון המחשב צריך גם להיות טוב למשחקים לכן אני שוקל כרטיס מסך מסדרת ג'י פורס 8 כדי שיתמוך בדירקט איקס 10 אני שוקל לחכות לתחילת אפריל שירדו המחירים של המעבדים ושיצאו הכרטיסי R600 של ATI בכל אופן.. אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט מתאים? חשוב לי גם מארז טוב וספק אמין... אני רוצה מארז שחור עם חלון. רצוי thermaltake אבל אם מישהו מכיר תחליף ברמה אז גם טוב.. תודה מראש..

• 42 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב חברים: יש ברשותי מחשב שחלקים ממנו שודרגו במהלך השנים. יחד עם זאת הגיע הזמן לשדרג אותו.. השאלה אילו רכיבים אוכל להעביר למחשב החדש שאבנה. להל"ן המפרט של המחשב הקיים: Name Intel Core i5 2500K Specification Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz Memory SPD Memory type DDR3 DUAL 8192 MBytes Monitoring Mainboard Model P67 Extreme4 (0x000003EB - 0xAD13E080) Display Adapters …

25. Started by daves,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לתיכנות. להלן מפרט מחשב שהוצע לי בסך של כ - 3450 ש"ח (ללא מסך): מעבד: Intel P4 model 531 3.0 Ghz 64bit, 1MB cache, 800 mhz לוח: (Gigabyte 8I915P-D (Intel I915P Chipset זיכרון: Samsung DDR-2 512MB DCH 533Mhz הארדיסק: WD 80GB Sata 7200 rpm 8MB cache כרטיס מסך: Gainward Geforce FX6200 128MB PCI Express X16 DVD צורב: LG4167 כרטיס קול ורשת מובנים, עכבר של לוג'יטק, מקלדת סטנדרטית. האם זה נראה לכם יקר מדי, ואם כן אז במה מומלץ לחסוך? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.