עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עד לפני כחודש לא הכרתי שום פריט חומרה. לאחר סקירה באתרי יצרנים וקריאת כתבות וביקורות, בניתי את המפרט הבא: מיועד לאיחסון תוכנות ומדיה כבדה - שימוש עיקרי משרדי ואינטרנט ומשני ביותר משחקים ומדיה. מעבד אינטל E6550 CORE2DUO , לוח אם אינטל DG965WH , דיסק קשיח ווסטרן WD3200AAKS , זיכרון 2X 1024 מהירות 800MHZ CL4 (לא החלטתי של איזה חברה) , צורב DVD LG GSAH55N , כרטיס מסך ASUS EN8600GT2DHT 256MB DDR3 , מארז סופרנו VX (לא מחייב) , מאוור THERMALTAKE BLUEORBII , ספק כנראה 500W , מסך: מתלבט בין SAMSUNG 226BW (זול יותר) לבין DELL2007WFP (יקר יותר). האם מישהו יכול להמליץ / לאשר / לשנות מפרט זה. תודה

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  2. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני יודע שפתחתי דיון על מחשב נייד 14, אך החלטתי שאקנה קטן לעבודה (מצאתי משהו), ולבית אני אקנה אחד שכמה שיותר גדול עם מסך איכותי ללא מגע, לא מתקפל,לא למשחקים, ללא פיטצ'רים שמייקרים, וגם מוותר על איכות בניה אם צריך והכל לטובת מסך OLED איכותי עם צבעים מדוייקים ושיהיו קרובים לתקציב כמובן שאם יש משהו שנותן תמורה למחיר ונותן לי ביצועים משמעותיים אז אשמח לשמוע. אם יש צורך בחריגה אז אשמח לשמוע ובמקסימום אקנה מאילת. תודה מראש

4. Started by JellyBlast,

מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 600 פעמיים דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty כונן דיוידי Artec 16x DVD ROM Drive (סתם כונן, הוא שווה משהו?) כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800Gt כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel - 1x92mm Fan - NO PSU ספק כח 400W DUAL RAIL - FSP LGA775 24pin SATA 12cm רציתי לדעת כמה דברים. 1. כמה המפרט הזה יעלה לי בערך? 2…

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב חדש, בסכום של עד כ-7K ש"ח, ללא מסך (אפשר לחרוג ממש בקצת...) לגביי דבר אחד אני "סגור" (אלא אם כן מישהו ייתן לי סיבה להתחרט) - המחשב החדש יכיל 2 HD של 250GB כל אחד, של Seagate - ממשק SATA2 עם 16MB Buffer. הסיבה לחצי טרה של מקום ב-HD היא מכיוון שאחד השימושים של המחשב הוא לצורך אחסון של סרטים, סדרות, מוזיקה וגם המון תכני High Definition שכידוע תופסים לא מעט מקום (כמובן שאפשר לצרוב, אבל המטרה היא שכמה שיותר חומר יישאר על זמין על המחשב). שימוש אחר של המחשב הוא לצורך משחקים, והרבה, מכל הסוגים. בכדי להתאים את המחשב לסביבת העבודה, כל הרכיבים צריכים להיות בצבע שחור. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב יישויך למס…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  6. שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת GIGABYTE שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של CORSAIR. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עליו יות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לדוד שלי הולכת להיות יומלדת בעוד מכה ימים והוא ממש רוצה מחשב חדש ותאמת...אני מבין אותו בקיצור הוא אוהב מאוד לשחק במחשב (מי לא) והוא צריך מחשב שיתן לו אופצית שדרוג עדיתים כמה שיותר גדולה. התקציב הוא 2000 שח אפשר חריגה של 300 שח מקסימום ולא יותר. לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. מה שצריך: לוח אם מעבד כרטיס מסך דיסק קשיח מארז ספק זיכרונות ולא חייב צורב...אבל עם נכנס אז צורב דיוידי תודה רבה רבה רבה לעזורים ולמנסים לעזור

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by dlivneh,

שדרוג ב- 2,300 ש"ח לוח, 4 גיגה זיכרון, מעבד, מאורר, כרטיס מסך (כל היתר יש לי). השימושים: אינטרנט, ורד, צפיה בסרטים ולעיתים נדירות משחקים. יש לי : מארז, כונן קשיח, צורב וכל שאר הציוד ההיקפי. למשיב אודה. התקציב: 2300 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: לא. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 געגה זיכרון. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, יש לי מארז. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת…

10. שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by itsik1231995,

יש לי מחשב נוכחי Q6600 + HD 4850 שעושה את עבודתו נאמנה כמו שצריך כבר הרבה זמן ואני מבסוט ממנו העניין שאני לא יהיה הרבה בבית הזה כניראה אז אני צריך עוד אחד בשביל להעביר את הזמן .... מעבד של אינטל - (אני יותר מתחבר איתם .... ניסיון שלי איתם וכול זה ...) לא הסתכלתי הרבה זמן בשוק המעבדים אבל I5 760 נישמע טוב אם יש משהוא יותר אז בכייף ... כרטיס מסך מהסידרה החדשה של AMD HD68XX אולי אפילו HD 69XX .... אני רוצה מפרט אחד ב 5000 שח מפרט אחד ב 6000 שח ומפרט אחד ב 6000 שח שכולל מסך בשביל להשוות בניהם .... המחשב ישמש לכול דבר .... משחקים כבים במיוחד וחדשים / סרטי FHD על מסך טלוויזיה / השמעת מוזיקה ב 5.1 ערוצים (יחובר למערכת קולנוע ביתית) וכו תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by midnight8,

המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה : מה שווה לי יותר לשדרג את זה או לקנות חדש מה שאני רוצה לשדרג זה: זכרונות>4G CL4/5 מעבד>quad 6600 לפחות לוח אם לא חובה רק אם אני עושה CF ותגידו אתם מה כדאי לי בכללי... (להחליף או לא ) כ.מ > CF של שתיים 4850 או אחד של 4780 תגידו אתם מה עדיף אני לא סגור על עצמי בקשר לזה חלק אומרים זה וחלק אומרים זה ספק למשהוא יותר טוב רק לא ג'נרי מעפן כמה אתם משערים שכל זה יעלה לי בערך אני אבל מדבר על עוד בערך חודש וחצי שאני אקבל משכורת 1. מה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tchr0,

מדובר במפרט הזה- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 360 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty 450 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 כרטיס מסך Geforce 9800GTX 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... 1600 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case 680 סה"כ 4570¤ בעיקרון המפרט מוצא חן בעיני …

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי פה בפורום על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי זה - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל? הוא חזק יותר אפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 לפי האתר הזה. ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם , ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד להרצת "מכונות וירטואליות" וכמו כן הרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . חשוב לי נפח זכרון גבוה (6GB - 8GB), דיסק קשיח בנפח 1TB ורצוי שהמארז + מאווררים יהיו שקטים ככל הניתן . תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤929 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤733 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30912 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤393 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1296 http://skypc.co.il/…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by djz,

שלום רב! לאחר חיפוש בהמלצות שלכם במפרטים אחרים בניתי מפרט שאני מעוניין עליו חוות דעת ואולי שיפורים אם צריך שימושים ביתיים ומשחקים מסך DELL 2412 לא צריך דיסק קשיח רגיל משתמש באחד קיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪890 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 קירור למארז: DS 120 - Deep Silence 120mm כמות: 3 - מחיר: ₪69 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyp…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. יכול להיות amd צריך כרטיס מסך חזק ויציאה/כניסה וידאו אין צורך ברמקולים תודה אוהד

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Sheirf,

אני צריך מפרט מחשב , ללא ציוד הקפי , למטרות משחקים גלישה באינטרנט וכו' , התקציב קצת לחוץ אבל תנסו להוציא את המקסימום מהתקציב , המחשב יחובר בינתיים למסך 17 CRT בהמשך אולי למסך LCD 17-19 . לא מתוכנן OC , אם אפשר להרכיב מהחנות TMS זה יהיה מצויין. תודה.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  24. מעבדי ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 Black מארזים JSPTech T-688 HTPC 400W Black מחיר 4205 מי עוזר לי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, אני אשתמש במחשב לצורך: 1) הצגת סרטים ב720P על מסך 42 בשוטף. עדיף שיתמוך גם ב1080P. 2) תכנות, לכן הבנתי שעדיף לי מעבד C2Q בשל ביצועים טובים יותר טובים לתכנות. 3) שימוש שוטף אינטרנת, הורדות, מסמכים וכו". 4) מכונה ווירטואלית, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מכונה אחת בלי שהמחשב יקרטע. 5) משחקים, אני לא גיימר ואני לא עושה OC לכן הסעיף הזה הוא בסימן NICE TO HAVE. * מאוד חשוב אני רוצה מחשב שקט המחשב ישב לי בחדר ואני רוצה לישון טוב בלילה אפילו אם המחשב פתוח ( המחשב הקודם שלי היה נשמע כמו טרקטור !) יש לי כבר מפרט שהכינו לי בחנות תגידו מה דעתכם : מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 …

• 11 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים