עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ovid,

המפרט שלי E8400 DFI X38-T2RB 2x2gb ram Hd6450 Hyper M 630 W בעיקרון אני לא משחק במשחקים אז לא חושב שצריך לשדרג את הכרטיס מסך, אלא רק מעבד, לוח אם (שיתמוך ב Sata 3, חשוב) , וזיכרון. וכנראה גם ספק כי הוא התחיל להרעיש אצלי והשקע שלו יוצא ... אני לא משחק משחקים, אבל אני צריך שהמחשב יהיה מהיר מאוד ככל הניתן. לא רוצה שום תקיעות, לא בניגון תוכן 1080p, לא בפתיחת תוכנות, מולטיטסקינג ,Winrar, וכו' . שהכל פשוט יעוף. מה התקציב המינימלי שאני צריך להעמיד למטרה שלי ומה ההמלצות לחומרה עצמה?תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by RoyLevi,

היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. Started by UV1,

היי אני צריך מחשב לעסק - i5 8GB דל או לנובו + תחנת עגינה תקציב כ - 4000 שח מה בא בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברים. אני מתקשה למצוא מחשב נייד שמכיל את כל מה שאני מחפש, מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה. אני מפיק מוזיקאלי והמחשב הולך לשמש אותי לצרכים אלו, מה שאומר שאני צריך כח עיבוד חזק והרבה זכרון קודם כל. הנתונים שאני מחפש שיהיו במחשב הם : - מעבד I7 חזק - 6GB זכרון ומעלה (עדיפות ל-8) - דיסק קשיח בנפח של לפחות חצי טרה במהירות 7200 - גודל מסך 17.3 (מעדיף שלא להתפשר על 15.6) - כרטיס מסך סביר שיוכל לשמש אותי למשחקי League of legends בזמני הפנוי (מצידי גם על הגדרות מינימום) - חיבורי USB3.0 רבים ככל האפשר המחשב לא יצא מהבית יותר מדי אז לא חשוב לי שיהיה אקסטרה עמיד ולא חשוב לי סוללה בעלת מספר תאים גדול. כמו שצויין, התקציב הוא עד 4000 ש"ח אך אם יש אפשרות לחריגה של כ-200 ש"ח אם זה באמת …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, הפעם אני פותח דיון עלי, הגיע הזמן להשתדרג בשילוש חדש + ספק כוח קודם כל אני מדביק פה את המפרט שלי (מה שיש בצד ימין) כדי שתדעו בדיוק מה החומרה הנוכחית וציוד היקפי: Monitors: Crossover 27Q LED-P, Dell 2209WA, Samsung 2443BW CPU: i7 920 2.66Ghz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: GA-X58A-UD3R PSU: TT Toughpower XT 650W GPU #1: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 GPU #2: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 SSD: Samsung 840 EVO Series 250GB SATA III Case: DEFINE R4 Black Pearl - Window Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 Hard disk #1: Seagate 3TB Hard disk #2: Seagate 3TB Hard disk #3: Seagate 2TB Mouse: Logitech G700 Mouse pad: Rocca…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by udi2181,

אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by wickreDz,

יש לי 1100 שקל בפייפאל [אז חשוב שהחנות תקבל זאת כצורת תשלום] המערכת הנוכחית : Athlon II X4 750k @ 4.2ghz 2x2 Kingston 1333mhz ram Gigabyte A88XM-DS2 Sparkle GTX 460 1gb [עדיפות עליונה להחליף אותו כי הבחור גוסס] בגלל שזה שדרוג כולל למחשב לא ידעתי לאן זה נכנס אז פרסמתי פה. הרעיון שלי הוא להביא את מוולקום AMD 7870XT ב790 שקל בגלל שממה שהבנתי זה פחות או יותר המקסימום שהמעבד יסחוב בלי צ"ב. ואני מתלבט בין להביא את הSSD הזה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kingston-ssd-60g-sata-iii-v300-7mm-p-14314?cPath=311 או לקנות סטיק של 4 ג'יגה ראם ובעתיד להביא עוד אחד [יש לי רק 2 סלוטים] אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by שלומיב,

מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by Oded DDR3,

שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by EpicQQ,

שלום הייתי רוצה לשאול איך ספק הכח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HE-600 יעבוד אם כרטיס המסך שלי שהוא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu〈=heb&cart=140121640936393179 בעיקרון המליצו לי על הספק כח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RA-550 אבל אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך יעבוד אם הספק הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא צריך להתקמצן) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FPS מודרניים יחסית, Watch Dogs (למרות הביקורות הקטלניות) וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב : משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS WATCH DOGS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : מסך 24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כונן סידי רום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by ELDF,

מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by andrei21,

איפה אפשר לקנות בארץ HDD CADDY 12.7 רצוי בבאר שבע לא חובה וכמובן מחיר כמה שיותר שפוי (אני יודע שבחול הרבה יותר זול)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Obg1,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. להלן המפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 כרטיס מסך: NVIDIA GIGABYTE GTX 285 1GB GDDR3 512-Bit מעבד: Intel Quad Core Q6600 2.40Ghz (8MB Cache, 1066MHz FSB) 64-bit קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח: Thermaltake Thoughpower 600W זיכרון: OCZ 4GB - 1X1024MB DDR2 מארז: Thermaltake Armor Series VA8003BWS Black Full Tower Case צורב: LG GSA-H55N DVD-RW דיסק קשיח: Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0GB/s 3.5"

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים