עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avielkoz,

שלום , כרגע אני עם מחשב שבחודש הבא חוגג 4 שנים של מסירות רבה ועבודה נאמנה ידוע לי שהוא בימיו האחרונים כיוון שהלוח M שלו התגלה כסדרה פגומה ושלי אחד מהבודדים ששורד עד היום (ברוך ה') CPU - I5 750 2.66GHZ MOBO- GB P55-USB3 RAM - kingstone 2X2GB 1333MHZ HDD1 - 500GB WD BLUE CAVIAR HDD2 - 1TB WD BLUE CAVIAR HDD3 - 2TB MYBOOK GPU - RADEON HD6850 1GB sapphire PSU - CHIEFTECH NITRO 500Watt CASE - CM storm sniper אני בהתלבטות אם לתת לו להמשיך לחיות עד שיתפגר ולקנות בסוף השנה מערכת חדשה לגמרי כי יוצאים מעבדי brodwell וסדרה GTX800 של נוידיה או רק לשדרג לו זכרונות וכרטיס מסך ? אשמח לדעות נורמליות ולא כמו "יש לך חרא מחשב" ו"תמכור את החלקים"

2. שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מקסימום סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן: מסך (עדיף 23" איכותי. מקלדת, עכבר פשוטים חוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אתקין …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Savage2,

אז מסתבר שהמחשב שלי כבר בן 7 (רציתי לשדרג את הזיכרון שלו ורק אז גיליתי שהוא אפילו לא תומך ב-DDR3). הגיע הזמן למחשב חדש אני משחק מדי פעם במחשב, אבל אני לא גיימר. חשוב לי יותר שאני אוכל לעבוד על המחשב גם בעתיד. 1. התקציב הוא 3600 ש"ח. אם יש משהו שממש מצדיק חריגה, אפשר לחרוג עד 4,000 ש"ח (אבל רק אם באמת יש סיבה טובה) 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא חשוב לי תקציב,אני רוצה לדעת כמה עולה מחשב אופטימלי לגיימינג היום שלא יהיה חזק בצורה מוגזמת ולא מנוצלת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר,אבל ביצועים הכי חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC קל למעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל מהכל,כל המשחקים המוכרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 23 FHD מתכנן להחליף למסך UH…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. Started by Nirurshon,

אני לפני קניה ממש דחופה, זקוק לעזרה מבין המחשבים האלה : 1. Lenovo Z510 http://ksp.co.il/?uin=22469 2. Dell 15 3000 http://ksp.co.il/?uin=20978 3. Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686 המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, ומשחק פיפא 2014. חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר והסכום לקניה מיועד להיות 4000 ש"ח. חשוב לי לדעת איזה הכי כדאי ולמה, ואם יש עוד משהו כדאי בסכומים האלה, תייעצו לי, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by guynu,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  7. שלום לכולם, קניית המחשב האחרונה שלי הייתה לפני 9 שנים וגם בעזרת הפורום הזה ותודה לכולם על ההמלצה מוצלחת, ועכשיו הגיע העת לשדרג. אני לא מבין גדול, אבל מחיפושי בפורום ומהמלצות שניתנו כאן בתגובות ובמאמרים הגעתי לזה: השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman, Wolfenstein,WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1820x1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ג…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by chnon,

הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…

9. למומחים שלום, אודה לחוות דעתכם להצעה שקיבלתי למחשב לשימוש אינטרנט+משרדי ומסך. 1) תקציב 3000 ש"ח (גמיש). אפשר לנסות לחסוך או להעלות קצת לפי יחס עלות\תועלת טוב. 2) שימושי המחשב - אינטרנט , משרדי (לשימוש אישה מבוגרת) 3) ציוד הקיפי נוסף - מסך גדול (יש לה 19'' ואני מעוניין לשדרג ל23'') 4) NA 5) שקט חשוב במובן רגיל לא משהו חריג לכאן או לכאן 6) ללא OC 7) דרושה מערכת הפעלה Win7 כדי שלא יהיה שינוי גדול מדי מXP 8) יש לי נסיון טוב עם RSM ולכן העדפה מסוימת לעבוד איתם. 9) עכשיו 10) יש יתרון לשמור על חיבור PS2 של מקלדת עכבר אבל לא קריטי 11) לא מתוכנן שידרוג מסיבי בעתיד בנוסף מסך DELL IPS 23" (לקחתי מההמלצה שלכם במפרט המומלץ) 890 ₪ אודה לתגובתכם לגבי אם יש מה שכ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, הפעם אני פותח דיון עלי, הגיע הזמן להשתדרג בשילוש חדש + ספק כוח קודם כל אני מדביק פה את המפרט שלי (מה שיש בצד ימין) כדי שתדעו בדיוק מה החומרה הנוכחית וציוד היקפי: Monitors: Crossover 27Q LED-P, Dell 2209WA, Samsung 2443BW CPU: i7 920 2.66Ghz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: GA-X58A-UD3R PSU: TT Toughpower XT 650W GPU #1: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 GPU #2: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 SSD: Samsung 840 EVO Series 250GB SATA III Case: DEFINE R4 Black Pearl - Window Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 Hard disk #1: Seagate 3TB Hard disk #2: Seagate 3TB Hard disk #3: Seagate 2TB Mouse: Logitech G700 Mouse pad: Rocca…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dik,

שלום רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה המחשב הנ"ל- שמור ברמה נדירה ביותר !!! מעבד T9300 2.5GHZ זיכרון 4G קיצר הנה לינק... http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2274504,00.asp נ.ב-אין שריטות ולא פיקסלים מתים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ihugtrees,

היי שלום בזמן האחרון רציתי לשדרג כרטיס מסך,אז רציתי להתייעץ לגבי כמב דברים: הכרטיס: http://ksp.co.il/?uin=22279 [h=1]Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5[/h] 1)האם הספק שלי יחזיק מעמד, והאם צריך לשדרג אותו ולכמה? 2)האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? 3)האם הלוח אם שלי יתמוך בו? ספק: seasonic ss-550ht active pfc f3 Motherboard CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 770, AMD K10 System Memory 8192 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) DIMM1: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL 8 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (10-9-9-…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודיאבלו 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD 23 Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mtao21,

שלום אני רוצה לששדרג מחשב אם זה ממש נחוץ מ שישאצלי כעת מעבד 3930K I7תושבת 2011 לוח אם- אינטל DX79SI זיכרונות- 16GB 2133MHZ כ.מסך -גיגהביט GTX680 2GB OC SSD- samsung 840EVO 250 GB ד.קשיח-2TB ספק-1250W תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסית 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות …

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by עידן10,

היי, קיבלתי דיל דרך BUY2 לגבי מחשב נייד E1-532P-4471 של ACER http://www.buy2.co.il/o/a35d6afe-3bc0-40d5-825d-b9595e19e3d4 המחיר נשמע דיי טוב, היות וברשת לא מצאתי אותו בפחות מ-2000 ש''ח. השאלה היא האם הוא יתאים לצרכים שלי: פוטושופ, אילוסטרייטור, inDesign ? נ.ב קראתי את השרשור של הגרפיקאים, הלכתי לאיבוד.....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Idanp,
    • 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו 2. מה שימושי המחשב : משחקים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות, עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שיש במפרט המקורי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט הקיים: ספק כח 12 CM SS 500W לוח אם P43T C51 1GLAN MSI מעבד אינטל E8400 מאוורר 775Dual Core זיכרון VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA 9800GT 512MB בעקרון אני רוצה…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים