ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1880 X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E 340 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 L1752T 17'' LCD 8ms DVI 1140 DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9013 938 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 1520 Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical 135 6300 אתם לא צריכים לדאוג בקשר למארז והספק אני קונה גנריק (לא סתם, אתם לא צריכים לדאוג בקשר לזה) מתוכנן OC המחשב הזה לא למשחקים, לפחות לא לחודש הקרוב או החודשיים הקרובים ואין לי שום סיבה להשקיע עכשיו בכרטיסי מסך. המחשב יבצע פעולות כבדות אני נוטה לעבוד ע…
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
(אל תדאגו לא בשבילי) כבר שיגעתי אותכם מספיק... בן דוד שלי רוצה מחשב חדש עד מקסימום 6000 רק המחשב בלי ציוד הקפי... המחשב יהיה למשחקים כבדים ולOC... הוא אמר שיכול להיות הוא ילמד אותי הצעתי לו את זה אבל אמרתי שאני גם יתייעץ פה.. יש לו כבר זיכרון של 1GB שהוא יוסיף אותו אז הוא צריך לקנות רק 1GB... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤740 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤508 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BU…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם להחליף את הכרטיס מסך הזה בזאפ בכרטיס מסך שבמפרט מה יותר עדיף ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לגבי ספק- מה קובע את איכותו ? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחי…
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רגע לפני קניה ואחרי שעות רבות באתר, זהו המפרט שהגעתי אליו, אז רק אישור סופי ודעה אחרונה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מסכים? LG Price Units Total L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Total price 3615 ¤ מה הייתם עושים בעוד 300 ש"ח (חסכתי בעכבר/מקלדת/רמקולים) ? (אין צורך ב HD יותר גדול) תודה ובהצלחה...
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך דעה מקצועית לפרט הבא (לא כולל מסך ומערכת קירור, המחיר בערך 12,000): לוח אם - ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI מארז - GIGABYTE 3D Aurora (לא ה- 570) כרטיס מסך - ASUS 8800gtx דיסק קשיח - Seagate 320gb, 7200rpm, SATA 2, 16Mb buffer מעבד - INTEL Core 2 Dou E6600 2400 MHz ?זכרונות - CORSAIR 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4? ?ספק כוח - ENERMAX Liberty ELT620AWT 620W? תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב בעיקר לצורך צפיה בסרטים, הורדות אינטרנט, קולנוע ביתי ויישומים ביתיים (קבלת פקסים, צילום דיגיטלי וכו'). המחשב ממוקם בחדר עבודה, וברשותי מערכת שידור אלחוטית לטלביזיות בסלון ובחדרים. אני מעוניין במערכת מחשב אופטימלית לצפיה בסרטים ולצריבה של תוכנות וסרטים, CD ו- DVD (כולל כמובן כרטיסי קול ומסך מתאימים). יש ברשותי W.D 7200 RPM של 120 GB (לא SATA), כך שאני יכול לוותר על רכישת דיסק קשיח חדש. אני מוכן להקציב לצורך העניין 5,000 ש"ח. כמו כן אני רוצה לקנות מסך 19 רגיל או שטוח (בכל מקרה לא LCD) בסכום של עד 1,500 ש"ח נוספים (אם אפשר פחות).כמו כן אני רוצה לקחת בחשבון תשלום להרכבת המערכת. האם לשימושים מהסוג שתיארתי עדיף מערכת מבוססת AMD או אינטל? אודה לקבלת מפרט …
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
את המחשב הזה הרכבתי ב SKY PC כרטיס קול X FI יש לי כבר מהמשחב הקודם [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדגיש שזה מחשב - אודיו\משחקים כבדים אני מתעסק בקיובייס (מי שמכיר) צריך מחשב חזק שיחזיק לי כל מיני פלאגים ולא יהיה תקיעות אבל אני גם רוצה מחשב של משחקים כבדים שלא יהיה משעמם חח D: אז ככה.. *התקציב לי 4000 שקל *אני מעדיף 1000 ג'יגה *מעבד של אינטל *מארז שקט *אני הולך לעבוד עם מסך 23 אינץ' כנראה *אני הולך לשחק במשחקים כמו פיפא 2011,אססיאן קריד כל אלה *אני מאזור המרכז אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שתרכיב לי את המפרט תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לתוכנות גרפיקה ועריכת וידיאו. הרבה המליצו לי ללכת על המקבוק פרו של אפל, אבל הוא ממש לא מתאים לתקציב שלי. התקציב שלי הוא בסביבות ה4,000, אבל כמובן אני יכול להיות גמיש איתו בהנחה וזה נדרש ממני. * מטרות המחשב? תוכנות כבדות של אדובי ואיחסון של קבצים רבים וכבדים * גודל המסך? מעל ה15 אינץ * משקל רצוי? ממש לא רלוונטי עבורי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פחות רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו ספציפי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא מבין בזה יותר מידי, אבל לא חייב כונן חדיש מידי שעולה הרבה, אם כי מאוד חשוב לי שיהיה הרבה זיכרון קשיח (מעל ה500 ג'יגה) * כונ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו אפשרות לקנות MACBOOK AIR 13 - 128GB מחו"ל (רוסיה) ב1400 דולר. אשמח לקצת עזרה לפני האוקי הסופי שאני נותן (אני צריך לתת תשובה עוד היום). - הבנתי שהם נותנים אחריות אירופית (מה זה אומר?). - בדקתי שהמחשב מגיע 100% בשפה האנגלית (בלי מקלדת ברוסית) - יש סיבה לבדוק גם מערכת הפעלה? - מה אתם עוד ממליצים לבדוק? תודה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים דגם ראשון Acer מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400 יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא: 5810T Acer בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם יאללה תנקס מחכה לעצות...
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנהטובה עד מאוד. אני חושש שהמחשב שלי הולך ונעשה מיושן קמעא (בסופו של דבר, הוא כבר בן חמש..) ותוהה כמה יעלה לי לשפץ אותו. יש לי שני הארדיסקים (אחד SATA-2, השני IDE רגיל) וצורב דיוידי וכלמני כאלה. אני מחפש בעיקר לוח אם (כרגע יש לי NFORCE 4), מעבד (1.8 של AMD) וכרטיס מסך חדש (GEFORCE 6600); אני מניח שאולי כדאי לקנות גם ספק כוח חדש. אני משתמש במחשב בעיקר בשביל לימודים אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ברזולוציה סבירה (למשל, אני אשמח אם הוא יוכל להריץ את COD 5 החדש וכו'). האם אפשר למצוא מפרט לפריטים כאלה בטווח מחירים של 2500-2000 שקל? אין צורך לצרף גם את הזכרון RAM, אני ממילא אקנה 2 ג'יגה אם אחליט לשפץ. שאר הציוד קיים ותקין.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב עד 3500 ש"ח (לא כולל מסך) , למטרות שונות : עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומעט משחקים עם בכלל מבקש לקבל המלצה למעבדים של intel ולא של AMD.
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה גרפית - עריכת תמונות, וידיאו (אפטר) ותלת (בלנדר). אני לא רוצה את המחשב הכי טוב מהיר וחזק. מספיק לי גם רמה אחת או שתיים מתחת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3K ואפשר לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, וידיאו ותלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני עד גבוה. 6. האם מתוכנן א…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3300 ש"ח, וזה המפרט שהצלחתי להרכיב בסוף: (מיועד למשחקים, הולך לבצע OC די משמעותי, מעדיף כמה שיותר שקט ויפה) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם אני מוציא את המקסימום מהכסף בקניית המפרט הזה? מה כדאי להחליף? אני סומך עליכם, עיזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-