עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

3. שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by proevo4ever,

היי חברים *תקציב - 2500 מעדיף לא לחרוג מהתקציב * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה קלה של תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שיראו עם יש קצת שמש עליו .. גודל מסך 13.3 או 15.6 * רזולוציית המסך? מינימום HD READY * משקל - משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 320GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שמספקת בארץ אחראיות טובה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LittleNicky,

אהלן, אז התחדשתי בn550jk לפי ההמלצה המצוינת פה בפורום וגם קניתי איתו את הssd הזה של סמסונג http://ksp.co.il/?select=.1033..152..137.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20109&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו הזמנתי גם מחו"ל את המתאם מכאן: http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/845-asus-n550jk-hdd-caddy.html ועד שהוא מגיע אני רוצה להחליף את הHDD בSSD ולהתקין עליו כבר את הוינדוס ולהתחיל להשתמש במחשב, כמו כן גם הבנתי שכדאי שהSSD ישב במקום של הHDD והHDD ישב במתאם במקום הכונן כי ככה הSSD יעבוד טוב יותר או משהו בסגנון.. אז ראיתי כבר כמה סרטונים על איך פיזית להחליף את הSSD ואני מאמין שבזה אני אסתדר, רציתי רק לדעת איך אתם ממליצים להתקין את הווינדו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by almor12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013 והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס, מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW, וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300 מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם) השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל? תודה רבה ויום טוב גיא

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, הוא קצת מתחיל "להראות את הגיל" והחלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA), תוספת של 8 ג'יגה נוספים של RAM וכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה אם אפשר להציע לי מוצרים מ-KSP, (זאת החנות שהכי קרובה אליי) אני אשמח אני קונה גם Windows 7 64bit אז גם זה אמור להיכלל בתקציב של 1600-2000 המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 44 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום תותחים המחשב שיש לי כהר 6-7 שנים התעייף אשמח לקבל עזרה אני מירושלים ככה שעדיף פה התקציב הוא 1500 אך יש לי כרטיס מסך HD5670 שאולי זה יחסוך לי אך הוא ישן טיפה ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט משחקים חלשים יחסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב דוטה 2 הרזולוציה בינונית 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ( בערך 5-6) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא צריך מערכת הפעלה... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע LINEAGE2 DIABLO3 עתיד DRAGON AGE 3 וכד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול או לוח אם בעל כרטיס קול טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by goldameir,

Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

17. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - וחשבתי להשתמש בכמה חלקים מהמחשב הישן (מארז, ספק כוח והארדיסק) המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל אני גם מתכנן לשחק עליו משחקים (צריך שהוא יחזיק לשנתיים הקרובות עם הגדרות נמוכות) ביקשתי לפני שבועיים מפרט למחשב חדש, אבל ההצעות שקיבלתי חרגו מעט מהתקציב והמארז היה בינוני. בעקבות זאת חשבתי על האפשרות של שימוש בחלקים מהמחשב הישן. האם המפרט הבא נשמע הגיוני? * מארז (ישן) CompuCase 6A19 (תיאור המוצר) * ספק כוח (ישן) Enermax 500w (תיאור המוצר) * כונן קשיח (ישן) Seagate 1TB (תיאור המוצר) * זיכרון (חדש, כבר נקנה) 8GB Kingston (תיאור המוצר) מוצרים שעדיין לא קניתי (בהתבסס על השרשור הקודם שפתחתי) * מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tr…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

20. כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: הקלטה ועריכת סאונד, צריך שיעמוד בפלאגינים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/protools , sibelius, addictive drums2, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל המסך 24 אם אני לא טועה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט הנה הפרטים: 1.תקציב מקסימלי 3000-3500 א)ניתן לחרוג עד 3500 אם נצטרך יותר כבר זה לשיקולי אבל אני אשמח לעצות ב)מעדיף לחסוך אבל עדיין תלוי אם נצליח להשיג מפרט טוב במחיר טוב 2.שימוש המחשב לרוב לטובת משחקים ותיכנות למשל כתיבת קוד בתוכנת eclipse למכירים(לומד פיתוח אפליקציות android & IOS) א)כמו שציינתי למעלה הוא לטובת משחקים וגיימינג אני רוצה לשחק במשחק החדש Watch Dogs ואני משחק עוד משחקים אבל אני בטוח שאם אני אביא מפרט שיחזיק את Watch Dogs אז הוא יחזיק כל משחק אחר שיצא הרבה לפניו יש לי מסך 21' אני רגיל להיות על רזולוציה של 1024x768 אבל זה משתנה לטובת משחקים שונים הגדרות גרפיות מעדיף גבוהות ככה אוכל להנות מהמשחקים ברמה הגבוהה ביותר 3)א…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Brushes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בבקשה לא לעבור את ה 3400 שקל, זה ממש ממש על הקשקש. בהתחלה חשבתי על מחשב ב 3200, אחרי זה המחיר קפץ ל 3.3, ועכשיו 3.4. זה ממש הגבול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא למחשב, WATCH DOGS (רוצה שירוץ על ULTRA), פיפא/NBA הכי חדש שירוץ על ULTRA (לא חושב שיש …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים