עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chura,

על פי עצתכם המחשב ה"ישן" האינטל הועבר למשרד של אבא שלי אני הזמנתי היום מחשב חדש :_) מעבד : Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח : Giga-byte GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm הוא לוח טוב ? זיכרונות : ?512MB Kingston? פעמיים (677MHZ) הארד דיסק : נשאר ה160 SATA II WD כרטיס מסך : ATI RADEON X800 PRO 256MB של גיגה בייט אבל אני לא סגור עליו ? הוא שווה 2200 ש"ח ?? יש אחרים עדיפים ? מה האיוורור הנדרש ? אני יום ראשון מקבל את החלקים, אז אני חייב להיות סגור על מה עוד כי כל השאר יש במלאי המעבד יגיע יום ראשון. חן

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eliko29,

שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב all in one לשימוש ביתי. מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט ולימודים (של ילד בעיקר) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר עם זיכרון מספק. אשמח להמלצות על מפרט מומלץ ועל סוג המחשב. תודה רבה מראש!!!! (תקציב סביבות 4000)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nanus,

שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני בונה את המפרט הזה למשחקים בעיקר כי את רוב העבודה והלימודים אני עושה על הנייד את המעבד אני מקבל בחצי מחיר (עבודה) לכן אין ויכוח ושינוים בו אני לא סגור על הכרטיס והלוח... התקציב עומד על 3000-4000 בלי המעבד ובלי מסך ושאר ירקות התלבטתי בכרטיס מסך בין ה X1600XT לבין ה 6600GT בלוח יש לי עדיפות ל Gigabit - ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי ה Chipset 975X מול ה NF4 לגבי קירור מעבד אני יחליט אחרי שאני יבחר לוח... (ZALMAN 7700/9500) ואולי אני יקח רק 1G זיכרון וירחיב אח"כ זה מה שהגעתי אליו עד עכשיו אשמח להצעות ושיפורים פריט תיאור מעבד Core 2 Duo E6600 (2 X 2.4 Ghz) לוח אם 8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? זיכרון 2GB = 2 X ?1GB Corsair? DDRII 667 ספק כח ?JSP-TECH PS-05 BIG …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shay1098,

*תקציב: בסביבות ה-4000, אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים (גם HD), יAutoCad , ושימושים כלליים. * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: בסדר. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. בעצם מה שאני מחפש הוא תמורה טובה למחיר. תודה רבה מראש, שי. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 18:16:55 [br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 21:20:25

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Itay123,

אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן אני צריך המלצה למחשב לשימושים משרדיים ותוכנות מאוד קלות. בנוסף אני מתכנן כן להריץ עליו משחקים מדי פעם, אז חשוב לי שהוא כן יתאים לגיימינג. תקציב כאמור עד 2400 ש"ח, רצוי לא לחרוג.. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלל. שקט הוא לא דבר קריטי יותר מדי, אבל אני כן אשמח אם המחשב לא ישמע כמו טרקטור.. הרבה יותר חשוב לי להשקיע כלכלית באופק שדרוג ורכיבים איכותיים מאשר רכיבים שמיועדים להיות שקטים ולכן עולים הרבה יותר.. לא יבוצע OC.. מעדיף מפרטים מsky pc, משם אני אלך לקנות את המחשב בנוסף אשמח למחשבים מבוססים אינטל (סתם כי אני רגיל ואיכשהו אף פעם לא יצא לי להתעסק עם AMD) - זאת אבל באמת לא דרישה קריטית.. אם יש הבדל רציני ועדיף AMD, אז כמובן שאני אלך על AMD.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני כרגע משחק Assassin's Creed Odyssey, PATH OF EXILE , אבל אני גם רוצה שהוא יתאים למשחקים עתידיים כמו CYBERPUNK 2077, אה ויכול להיות שמתישהו אני אחזור לWITCHER 3. וגם אני לא צריך ציוד היקפי, אולי מערכת הפעלה וגם אני צריך מסך חדש שיתאים. תודה רבה מראש

11. המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, הרכבתי מפרט שמיועד לשימוש כללי וגיימינג בינוני, מיועד לטווח רחוק עם אופציית שדרוג לכרטיס מסך בהמשך. דרוש בנוסף מאוורר למעבד שקט עד כמה שניתן וכונן SSD 500GB. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור, תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - H…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את כרטיס המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. הטריגר לקניה הוא שהמחשב שלי אתמול שבק חיים, כנראה הספק התחיל לגמגם אבל גם ככה כבר תכננתי להחליף. בנוסף הרבה משחקים חדשים כבר לא יכלו לעלות עליו כגון battletech ואחרים. ויש לי כבר כמה רכישות של משחקים שיצאו בקרוב שכבר לא יעלו על הישן. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. זה הכרטיס - https://www.gigabyte.com/Graphic…

15. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by doryeshua22,

לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤642 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤808 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤445 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI ¤398 מחיר סופי: ¤3947 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב מיועד לעבודה שותפת (אינטרנט, מוסיקה, סרטים וכו'.)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, היתי פה לפני הרבה הרבה זמן. מאז שהתגייסתי אני בכלל לא מעודכן בכל מה שנעשה בתחום החומרה, החלטתי להתעדכן בגלל שאני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב ואחרי שעשיתי סקר שוק קטן לא הבנתי בכלל מה קורה בתחום. יש לי כמה שאלות: למה כולם ממליצים על המעבדים 1.86duo האלה אם יש כבר 3.0 ghz? מה זה הדור החדש או משהו כזה? הסבירו לי בבקשה. כי ראיתי שהדרישות של הרבה ממשחקים הם 2.5 + ghz. כמו כן אני מעוניין במפרט למטרת בידור בעיקר, אני לא עושה אוברקלוקינג ולא עושה עיצוב גראפי, משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט זה כל מה שמעניין אותי. אני מוכן להגיע ל3500 -4000 ש"ח, זה דל יחסית לתקציבי הענק שאני רואה פה לצערי. לא צריך מסך,לא מעוניין ב 160 ג'יגה אם זה יחסוך כסף בגלל שאני לא מתקין הרבה דברים. מ…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by noel,

שלום לכולם! הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤647 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤258 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 אחריות: שנה. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן תקליטורים: SAMSUNG CD-ROM X52- BULK מחיר: ¤83 אחריות: שנה. מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF מחיר: ¤279 אחריות: שנה. סט מקלדת ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by belldom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…

24. Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ₪498 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Intel Core 2 DuoE8200 2.66GHz BOX ₪890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1122 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ₪268 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB ₪865 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 NZXT ALPHA NO PSU ₪298 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1067 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=991 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 ס…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3% ? אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ו כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים HD משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים HEADSET מקלדת ועכבר לא מכוערים! ושהיו אלחוטיים! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב וכונן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.