עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MeLeH,

טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Lidor Abu,
    • 0 תגובות
    • 397 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים. הבעיה היא שאני כנראה אצטרך להזיז אותו בין שני מקומות (אני גר בתל אביב באמצע השבוע ובירושלים בסופ"ש). חיפשתי כמה מחשבים קומפקטיים של Alienware X51 ו-iBuyPower revolt אבל המותג וההובלה כנראה שלא שווים את זה. חשבתי גם על לפטופ אבל הבנתי שזה פחות משתלם ויש לי ציוד הקיפי בשני המקומות. אשמח לשמוע מאנשים שביצעו רכישה דומה עם שיקולים דומים. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS החזקים בשוק, Warefarme, Crisis3 -מהי הרזולוצי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Andromeda,

שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maorcohen1991,

שלום בקרוב אני מתחיל קורס טכנאי pc+רשתות אני מעוניין במחשב נייד חזק וטוב לעבודה מסיבית ואנני יודע איזה דגם לבחור .. הבנתי שחברת dell טובה מאוד בתחום אבל... אשמח אם תוכלו לעזור סכומים ב2000-3500

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  13. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by no_way,

מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by wombat,

יש ברשותי DELL Latitude E6430 וחשבתי לקנות את: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-9-5mm-Universal-Dual-boot-function-G9-/161289348864?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item258d982700 (הגובה צריך להתאים) ראיתי שאפשר לפרק את המנגנון נעילה מהכונן האופטי הקיים ולחבר אותו ל caddy, אך לא ראיתי איך עושים את זה. הסברים/מדריכים? יש מקומות בארץ שמוכרים caddy כאלו במחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by dror1712,

היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש מחשב די פשוט, רצוי בכמה שפחות כסף. שימושיו העיקריים של המחשב: אינטרנט, הורדת סרטים, צפייה ישירה בסרטים, פייסבוק, יישומי אופיס ואחסון תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, יישומי אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yotam1988,

שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Second Edition,

היי לכולם , החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . אני מחפש מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . ייתכן שיהיה צריך להחליף אותו . חשבתי על המעבדה של HP ישראל , מה דעתכם ? תודה , ליאור .

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by liron_e,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V - WATCH DOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד קנייה מאמזון או איביי (עדיף) ומשלוח לארה"ב (המוכר חייב להיות מארה"ב) מחיר 200-300$, (בין 700-1000 שקל גג) אין לי בעיה שיהיה משומש מצב טוב, כמובן עדיף חדש. דרישות- שימוש כללי, גלישה, ולפגישות. לא לעבודה ולא למשחקים. רק 11.6, חשוב שיהיה דק וקל, ומסך מגע, וחשוב שיהיה USB3. לא מחפש סוס עבודה ולא מחשב שיהיה סופר חזק. כמה שיותר אמין כי לא תיהיה אחריות. ראיתי את אלה: http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-V5-122P-0864-11-6-Touchscreen-Netbook-4GB-500GB-Windows-8-/400728057308?pt=Laptops_Nov05&hash=item5d4d40e5dc http://www.ebay.com/itm/Asus-Vivobook-X202E-Pentium-987-1-5GHz-4GB-500GB-11-6in-Win8-64bit-X202E-DB91-/351089324456?pt=Laptops_Nov05&hash=item5…

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?12500 ולא שקל יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וידאו עריכת ועיבוד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)אין תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם כל ציוד היקפי ישנו ר…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים