עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כרטיס אחד Intel wireless n-7260 כרטיס שני Intel wireless n-6230 מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה?

3. היי, אני מעוניין לקנות מחשב ללימודי הנדסאי תוכנה וכמובן בהמשך למהנדס. התקציב הוא 5-6 אלף ש"ח. * מטרות המחשב? לימודי הנדסאי תוכנה קצת משחקים סרטים וכו'. * גודל המסך? 15.6 אם אפשר 17 גם טוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, מה שהכי טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad חשוב * משקל רצוי? לא קריטי כמובן לא 5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות אם קיימת סוללה כזאת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין משהו מיוחד * Bluetooth?לא חייב *…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oza87,

אני מוכר את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת כמה שווה היום sapphire 7870xt Dual-x בעל שנה של שימוש, שלא שימש לכריית ביטקוין ולא עבר אוברקלוק כלל...אני הימרתי על סביבות ה-600.. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jetman,

הדגם המדוייק SVS1512U1R, נקנה לפני שנה, אבל קימת ולא היה בשימוש, סתם ישב בבית ללא שימוש, אין אפילו שריטה אחת, הותקן 8.1 PRO ו אופיס 2013, באמת נייד מדהים ביופיו ומשקל קטן ודק: המפרט שלו: משקל: 1.95 קילו מערכת הפעלה: Win 8.1 Pro + Office 2013 Professional Plus מעבד: Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz; Turbo Boost 3.1 Ghz כרטיסי מסך: GeForce GT 640M LE ; HD Graphics 4000 swichable, 2GB GDDR קורא כרטיס זיכרון: SD XC, SD HC, SD, MS PRO-HG Duo, MS Duo, MS MagicGate דיסק קשיח: 500GB 5400RPM זיכרון: 4GB DDR3 צורב: DVD-RW Double Layer מצלמת רשת: 1.3M מסך: 15.5 LED 1080P נראה מבריק, אבל פחות ממסכים מבריקים שראיתי. חיבוריות רשת, LAN 10/100, WLAN 801.11N, BT 4.0, N300 חיבורים: 2XUSB3, 1XU…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנטית לתואר שני - עבודות אופיס אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה ושקטה לעבודה ממושכת - איכות בניה טובה * משקל רצוי? קריטריון חשוב מאד - כמה שיותר קל!!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MeLeH,

טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Lidor Abu,
    • 0 תגובות
    • 399 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים. הבעיה היא שאני כנראה אצטרך להזיז אותו בין שני מקומות (אני גר בתל אביב באמצע השבוע ובירושלים בסופ"ש). חיפשתי כמה מחשבים קומפקטיים של Alienware X51 ו-iBuyPower revolt אבל המותג וההובלה כנראה שלא שווים את זה. חשבתי גם על לפטופ אבל הבנתי שזה פחות משתלם ויש לי ציוד הקיפי בשני המקומות. אשמח לשמוע מאנשים שביצעו רכישה דומה עם שיקולים דומים. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS החזקים בשוק, Warefarme, Crisis3 -מהי הרזולוצי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Andromeda,

שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maorcohen1991,

שלום בקרוב אני מתחיל קורס טכנאי pc+רשתות אני מעוניין במחשב נייד חזק וטוב לעבודה מסיבית ואנני יודע איזה דגם לבחור .. הבנתי שחברת dell טובה מאוד בתחום אבל... אשמח אם תוכלו לעזור סכומים ב2000-3500

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  21. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by no_way,

מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by wombat,

יש ברשותי DELL Latitude E6430 וחשבתי לקנות את: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-9-5mm-Universal-Dual-boot-function-G9-/161289348864?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item258d982700 (הגובה צריך להתאים) ראיתי שאפשר לפרק את המנגנון נעילה מהכונן האופטי הקיים ולחבר אותו ל caddy, אך לא ראיתי איך עושים את זה. הסברים/מדריכים? יש מקומות בארץ שמוכרים caddy כאלו במחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים