עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doryeshua22,

לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ניסן דנון,

קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה אני צריך..מעבד/לוח אם/כרטיס מסך/זיכרון/HD.... חח "כמעט" הכול..(עזבו מארז וכו).. בתקציב של 2000 עד 2500 שקל גג... חשבתי על לוח בסוקט 939 עם מעבד סמפרון ....(שיהיה אפשרי לשידרוג בעתיד).. כרטיס מסך 6600 "הרגיל"... סטיק של 512... וHD זה לא הכי בעיה..(כול HD של 80G יספיק).. הלוח לא לOC או משהו...לאינטרנט אופיס..ופעם ב...משחק..(כמו פיפא..וכו..ה6600 יספיק לדעתי).. אני פתוח בנושא הלוח...(חשבתי על גיגהביט כי הם יחסית "טובים וזולים" אבל אשמח לקבל עוד הצעות..).. תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט שלמטה. -אין לי כוונה (גם לא בעתיד) להשתמש במחשב למשחקים. -אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה (כנראה אשתמש ב Windows Xp) -אין חשיבות לשקט -כמובן שטוב יהיה לרכוש מחשב שיישאר "עדכני" זמן רב ככל הניתן -אני מעדיף מארז קטן וקומפקטי -אין לי מושג לגבי אוברקלוקינג, לכן כנראה שזה לא יקרה -חשוב שתהיה יציאת sVideo (כדי להתחבר לטלויזיה פשוטה) המון תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤628 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4350 256MB DDR2 - RETAIL ¤211 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤305 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤12…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הסיבה לכותרת המוזרה הזאת היא שלפני כמה זמן פתחתי דיון בפורום המעבדים ובסופו הבטחתי לאנשים את המפרט של המחשב… עשיתי שיעורי בית, בדקתי והתעדכנתי (לפחות החלק הזה כבר מאחוריי) והרי התוצאה: מפרט שהתאמתי בעצמי. אחריו יבואו הנימוקים והשאלות. Intel core I7 S1155 2600 3.4Ghz BOX Asus P8P67 PRO 2X4GB Corsair Vengeance Dual Channel CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Western Digital black 1TB 64MB cache Sata3 6Gbps – שניים כאלה. Saphire ATI Radeon HD 5670 GDDR5 1GB ספק כוח: Corsair 750W TX Windows 7 professional english OEM כונן DVD SATA. (יש לי 3 שזרוקים באיזה מקום, אני כבר אסתדר איתם). מארז: צריך המלצה. סביר להניח שהאנשים הנחמדים פה ירצו להמליץ לי להחליף חלק מהחומרה. אני מאמין שלא יהיה טעם כי יש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by asaf999,

AMD ATHLON 64 4400 939 GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI DDR (400) 1G SAMSUNG CL3 X4 WESTERN DIGITAL S-ATA2 - 400 GIG 7200 RPM 16M DVDRW SONY D23A X16 DUAL CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV NETWORK CARD 10/100/1000 LAN (OB) LOGITECH G5 LASER MOUSE אבקש לקבל הערכת מחיר ותגובות על המפרט אבקש לקבל הצעה על כרטיס קול טוב+רמקולים מקלדת טובה(לא אלחוטית!!) עם קורא טביעות אצבעות בנוסף גם הצעה למארז טוב כולל לדים מובנים ותצוגת LCD תודה רבה נ.ב מה עדיף (למשחקים)? CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או GIGABYTE GeForce 7800GTX 256MB

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Itai_IL,

שלום לכולם, פירסמי כאן הודעה לפני כמה ימים, ובכל זאת אנסה למקד את השאלות שלי. אני צריך מחשב נייד לסטונדט (אינטרנט, משחקיםבאינטרנט, אופיס, MATLAB, קצת פוטושופ / פרימייר לפעמים). כרגע אני מתלבט על סוג המעבד - האם המעבד T4300 הוא מספיק טוב? הבנתי שהוא מאוד פשוט. ואיך הוא לעומת הT6500/6600? איתי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by godis,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד חדש. האם יש הוראות מיוחדות בנוגע לטעינה ראשונית כמו בטלפון סלולרי? lenovo yoga 3 14

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by JazZ,

שלום ושבוע טוב לכולכם נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לרדת מעט (אלא אם כולל גם מעכת הפעלה), אך אם עלייה בתקציב היא אופציה שאתם רואים כדאית אמרו בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, יחד עם שימוש למשחקים כמה שיותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד, אשמח למלא את החסך שנוצר לי במשחקי מחשב של השנים האחרונות.. כמובן בהגד' …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי כולם, אני מחפש מפרט למחשב שייעוד לעבודה + משחקים. עבודה=אינטרנט, אופיס, פיתוח אפליקציות פשוטות (לא קימפולים של שעות). משחקים: דגש על starcraft2 שעומד לצאת. מהבטא של starcraft2 אלו הדרישות המינימליות (כאשר יכול להשתנות בגרסה הסופית: Intel Pentium D * AMD 64 X2 * (Windows 7) 2048mb * 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better המטרה שלי היא למצוא את המחשב הטוב ביותר במסגרת התקציב, שיתאים לדרישות. השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול של הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקל חריגה במידת הצו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ligi,

. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

17. Started by ras81,

שלום -------------------------------------------------------------------------------- שלום אני אשמח לקבל כל הצעה לגבי מעבד (בכיוון של AMD 3000) לוח אם, מארז זכרונות ומאוררים אם צריך (בקיצור הכל חוץ מהרד דיסק, כרטיסי מסך וקול.) המחיר הוא סביב 3000-4000 אני לא מבין בעסק הזה של הלוחות אם והמארזים כ"כ ואני מעוניים במשהו שיוכל לתמוך בעתיד בעוד שיפורים ותוספות זה המפרט שהצלחתי להרכיב בינתיים בעזרת אנשים אחרים, מה אתם אומרים? AMD ATHLON 64 3000+ BOX ¤1,200.00 EPOX 8KDA3J AMD64 ¤670.00 COMPUCASE CI-6919 WHITE ¤440.00 GEIL 512mb 400MHz DDR with cooler - X2 ¤1,360.00 סה"כ 3,670.00 תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 3200 אפשר קצת להתגמש : אני בעיקר גולש רוב הזמן על המחשב, קצת סרטים אבל בשביל זה גם פנטיום 3 500 מספיק, ורוצה קצת לשחק אבל לא גיימר כבד או משהו כזה... ללא מסך,עכבר ומקלדת... לא איכפת לי שיהיה מבוסס amd, רק חשוב לי שיהיה מארז שקט אם יש משהו כזה... ושיהיה צורב...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yan,

מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Or94,

האם המחשב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717390 הוא מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV, COD5 ועוד משחקים כבדים שיצאו? האם הוא יריץ משחקים בצורהח לקה על הגדרות גבוהות? האם המחשב הזה מהיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן חברים. כבר שנים שאני לא כתבתי כאן ואני לא מגזים. מה אתם אומרים על ההצעה הזו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5160 אני חייל כבר שנתיים וחצי וממש מנותק מעדכניות וכדאיות המוצרים אני מעוניין במחשב שמתאים לשימוש כללי הכולל משחקים עבודה משרדית וסרטים באיכות גבוהה. מולטי-טאסקינג חשוב ביותר. מה אומרים? נ.ב היציאות שלי ממש גרועות. אם תוכלו לענות מהר/לחכות שאחזור לענות אני אודה לכולכם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים