עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the kooks,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ofeky1,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב הוא 3000ש"ח!! אני מעדיף שיהיה AMD Athlon64 3000 ומעלה!! שהלוח אם יתמוך ב DDR400 (כי יש לי 2 זכרונות חדשים של 512מ"ב) וחריץ PCI-E ושהכרטיס מסך יהיה איכותי!!!(חשבתי 6600GT אבל לא חייב) ועוד שאלה קטנה המארז הזה Sunbeam Samurai SILVER מתאים לכל הלוחות אם החדשים והישנים?? הנה קישור אליו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by itay na,

היי, לפני קצת פחות משנה קניתי את המחשב הזה:https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466. הרצתי איזו תוכנה שאמורה לבדוק אם ניתן לשדרג אותו, וזה היה הפלט שלה בנוגע לזיכרון: Your Dell Vostro 15 (3568) system specs as shipped memory Maximum Memory:16GB Standard Memory:4 or 8GB removable Slots:2 (2 banks of 1) *Not to exceed manufacturer supported memory. כלומר, אם הבנתי נכון - יש לי 2 מקומות לזיכרון, וכל אחד מהם יכול להחזיק עד 8GB. השאלות שלי הן כאלה: 1.כיום אני מתכנת באנדרואיד במחשב, ובכללי השימושים יהיו תיכנות ושימושים יומיים. …

4. אני כרגע משחק Assassin's Creed Odyssey, PATH OF EXILE , אבל אני גם רוצה שהוא יתאים למשחקים עתידיים כמו CYBERPUNK 2077, אה ויכול להיות שמתישהו אני אחזור לWITCHER 3. וגם אני לא צריך ציוד היקפי, אולי מערכת הפעלה וגם אני צריך מסך חדש שיתאים. תודה רבה מראש

5. המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Or ei,

P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- 650 GA-P35-DS3L - 570 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC CL 4-4-4-15- 330 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX- 1300 CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0- 1240 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- 510 V1 Copper 110mm Blue Led CPU Cooler- 275 Thermalright Ultra 120 Xtreme - 333.58 ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 490 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT - 530 CORSAIR HX 520W - 585 סה"כ 4868 צריך את דעתכם על המפרט , תודה עריכה: עשיתי את השינויים בלוח , גוף קרור , וספק כוח

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ARI_ARI,

1. אם אני משתמש בXP MCE אז אני יכול להסתכל ערוץ אחד ובמקביל שהוא יקליט ערוץ אחר? 2. כרטיס הטלויזיה Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe הוא טוב? או שיש משהו יותר מומלץ? 3. אם אני מחבר לכרטיס ממיר של הוט אז התמונה תיהיה איכותית יפה ונקייה? או שלא? 4. מעבד AMD ATHLON AM2 4000 מספיק או שצריך משהו יותר חזק? 5. כרטיס מסך GFORCE 7600GS יספיק או שצריך משהו יותר חזק? 6. כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI או שלא? 7. מארז MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות משהו אחר? 8. מה אני עוד צריך לדעת/לברר לפני שאני קונה HTPC? בעקרון המחשב יהיה בעיקר לטלויזיה, סרטים, DVD וגם קצת אינטרנט. הLCD הוא SONY KDL-32U2000. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by assaf91,

מטרות המחשב? בסיסי- תוכנות קלות, סרטים באיכות גבוהה, איכות שמע טובה.. שיוכל להריץ במקביל דפדפן עם תוכנות קלות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, הסוג פחות קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי... מקסימום אתקין בעצמי מערכת הפעלה אבל אם יש אז מעולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר ל3 שנות אחריות בתוספת תשלום עד הת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, אין בחירה ספציפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר, אז הכלילו גם מסך במפרט המדובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ymac,

שלום, ברשותי כונן MSATA בנפח 128GB ממחשב XPS 12 של דל. המחשב חדש, פשוט קניתי עם 128GB כי 256GB נגמר במלאי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תקציב: 1500K+אפשרות חריגה של 200K רק אם חובה לחרוג. שימוש: משחקים 22אינץ, אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת OC לא רציני אולי בעתיד מעונין לקנות כרטיס מסך חדש וספק כח לצרוך SLI בחצי שנה הקרובה. חומרה: מעבד: amd phenom ii x4 945 3.0Ghz לוח אם: ASUS CROSSHAIR IV FORMULA זכרון מהיר: Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Kingston 1x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: HD 5670 1GB דיסק קשיח :Hitachi HDS721032CLA362 7K1000.C 320GB ספק כח : power man ip-s550aq3-0 קישור :http://www.ixbt.com/power/psu/inwin-550aq3.shtml

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by טל טויוטה,

אני מעוניין למכור את המארז הנ"ל ורציתי לדעת כמה הוא שווה לפני שאני מפרסם אותו למכירה.

15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

16. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Roi Aloosh,

כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ShaharSi,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by diablo4u,

אהלן, בהנחה שאני לא רוצה 17 או 18 אינץ'. אלא 15. יש מחשב מועדף? שמעתי דברים לא טובים על הALIEN WARE 14X (רעש, חום). האם יש מחשב 15 אינץ' שעולה על האחרים באשר למשחקים? רשמתי DELL כי יש לי אופציה להביא ללא מכס. אז אלא אם כן תחדשו לי כאן ממש - אלך על אחד הXPS. עוד כמה שאלות: 1. ראיתי במפרטים מומלצים פה שכמעט ואין I7 למשחקים אלא I5. פשוט הI7 אין צורך בו והוא סתם יקר? סיבה אחרת? 2. כל מיני חברות בארה"ב שבכלל לא שמעתי עליהן. Schenker Notebooks Clevo widow זה דברים רלוונטיים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dani0147,

. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כותרת מוזרה לא? אני מעוניין במערכת בעלות של 3500 גג .ויש כמה תנאי בסיס... 1. amd כנראה יהיה 2000 2. כרטיס קול onboard . 3. ddr 333 ושיהיה 256 מגה 4. הצורב הכי זול שאפשר לקנות. 5. כרטיס בינוני גבוה ( radeon9000 מינימום geforce 4 ti 4400 ב 1300 מקסימום!) 6. שדום 3 יעבוד איתו. 7. לוח עם תמיכות טובות. 8. אין חשיבות לצבע מארז או לצורה, רק שיהיה מרווח.... איזה לוחות אם מצוינים ולא יקרים אתם מכירים? אני עשיתי רשימה כזאת amd xp 2000 256 general ddr 333 לוח gigabyte מצויין כולל כל התמיכות האפשריות כמעט. (אין לי כח לחפש את השם המדויק) וכרטיס קול 6.1 onboard צורב 24 של Lg מארז עם usb מקדימה. geforce 4 ti 4000 של leadtek ב 1200 בערך זה יהיה אידיאלי. אלא שזה חורג ב 300 שקל ממה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by udi,

שלום יש לי כיום מחשב די ישן AMD 1700 XP NFORCE 2 K7N420 PRO MSI 512 MB DDRM יש לי כרגע כרטיס מסך READON 9800 PRO 128 MB ואין לי את היכולת לישתמש בו כי הלוח לא תואם שאלתי היא : אבא שלי נוסע לסין בסוף השבוע וחבר שלי נוסע לתיאלנד בסוף החודש וכפי שכולנו יודעים המחירים שם נמוכים בהרבה מכאן { ועדיין ישנה האחריות מנסיון אישי } אני צריך לקנות רק שלושה חלקים בסיסים למשב את כל השאר יש לי והם : מעבד { רצוי AMD } לוח זיכרון השאלה היא האם כדי להשקיע בלוח NFORCE 4 החדש עם ה SLI יחד עם מעבד תואם או כדי לקנות משהוא יותר פשוט הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 3000-4000 שח או בכלל להמתין כמה חודשים כי כרגע אני לומד ואין לי יותר מידי זמן למשחקים . הבעיה שהמחשב קצת איטי וגם ששום משחק גם …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט של הנייד הבא: https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fnetex-nav.com%2Fcssfiles%2Fbuy2%2F350%2520Asus%2520U46E.pdf ואיך הוא בהשוואה לדגמים המוצלחים של DELL ה- VOSTRO V131 ודגמיהם. ובנוסף לדגמים של ASUS U31SG-RX061V ודומיהם. הכיוון הוא למיימדי ה-13.3-14" תודה חברים !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים