ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אומנם שאלתי לפני חודש לגבי מחשב אך הדרישות השתנו (SSD), התקציב עלה (+1000) ויש לי אופציה לרכוש בארצות הברית (ישירות, בלי משלוח). ולכן הדיון החדש עם הדרישות המעודכנות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בגודל של 128 GB לפחות. 500GB אחסון …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרוש מחשב שולחני. מאחר ואני לא מבין גדול במחשבים מבקש להיעזר בכם. התקציב שלי = עד 6.500 כולל מסך דק "LC 19 מטרת השימוש במחשה: גלישה מהירה באינטרנט, הורדת סרטים, מוסיקה, תוכנות. מבקש לעזור לי להרכיב את המחשב לפי פירוט הבא: 1. מארז 2. מעבד 3. לוח אם 4. זיכרון 5. כרטיס מסך 6. כונן קשיח 7. כרטיס קול 8. צורב DVD 9. מסך "LCD 19 תציינו גם שם של החברה ושם הדגם שמתייחס לכל חלק וחלק תודה מראש יאן
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות Asterisk java ועוד, אינטרנט עם הרבה חלונות ZOIPER ועוד כל מיני תוכנות שלא דורשות הרבה, דגש על i7 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום -------------------------------------------------------------------------------- שלום אני אשמח לקבל כל הצעה לגבי מעבד (בכיוון של AMD 3000) לוח אם, מארז זכרונות ומאוררים אם צריך (בקיצור הכל חוץ מהרד דיסק, כרטיסי מסך וקול.) המחיר הוא סביב 3000-4000 אני לא מבין בעסק הזה של הלוחות אם והמארזים כ"כ ואני מעוניים במשהו שיוכל לתמוך בעתיד בעוד שיפורים ותוספות זה המפרט שהצלחתי להרכיב בינתיים בעזרת אנשים אחרים, מה אתם אומרים? AMD ATHLON 64 3000+ BOX ¤1,200.00 EPOX 8KDA3J AMD64 ¤670.00 COMPUCASE CI-6919 WHITE ¤440.00 GEIL 512mb 400MHz DDR with cooler - X2 ¤1,360.00 סה"כ 3,670.00 תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לתוכנות שבהם אני משתמש MAYA ו- 3D STUDIO MAX ועוד כל מיני תוכנות ומשחקים כבדים ולשירים סרטים אינטרנט וכל השאר אבל יותר שיהיה חזק לתוכנות שאני משתמש בהם וזהו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support שאלות: 1)האם יש לוח מקביל של אסוס בסביבות אותו מחיר של הלוח שלקחתי? האם עדיף לקחת אותו? 2)האם המארז מומלץ? לשנות למארז אחר? באותה סביבת מחיר? 3)סט מקלדת ועכבר מתאימים למשחיק ולעבודות רגילות במחשב?.לא צריך משהו מיוחד האם יש צורך …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד לצרכי גיימינג מתון - משחקי אסטרטגיה בסגנון civilization 5, לא משהו עם גרפיקה מאד מתקדמת. יש לי 3 הצעות למחשבים שכולם בסביבות ה2800-2900 ש"ח, אשמח אם תחוו דעתכם: 1. HP Pavilion 15-b150sj Sleekbook i5 15.6 מסך 15.6, מעבד i5-3337U, זיכרון 6GB , דיסק 750 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.1 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit רמקולים ושמיעה איכותית של Altec Lansing אחריות מוגבלת לחומרה למשך שלוש שנים, איסוף והחזרה, ע”י HP ישראל 2. Lenovo IdeaPad B590 MBX2BIV 4GB מסך 15.6 , מעבד i5-3210M , זיכרון 4GB , דיסק 500 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.5 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit אחריות לשנה בלבד 3. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 מסך 15.6 , מעבד i5-3337U, זיכרון 4GB , דיסק 50…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה: נמצא מחשב, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה שלי רוצה לקנות לפטופ לגיימינג ואשמח להמלצות D: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין גבול בגדול אבל רוצים משהו שיהיה הכי שווה למחיר. אני חושב מקסימום 5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. היא לא הולכת הרבה עם המחשב אז משקל לא כל כך משנה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך קריטי, אבל עדיף לא רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP Pavilion דגם שעשוי מאלומיניום מבחוץ. הבעיה שמורגש זרם חשמלי כשנוגעים בו. האם זה מסוכן למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי\תעשייתי ועובד בזה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. אלו הם הפרמטרים הרלוונטים: כללי: שימושים עיקריים- תוכנות גרפיות, עריכת ווידאו זמן אחריות- כמובן שעדיף 3 שנים, אך ניתן להתגמש בעניין הזה. משקל- עד 2 קילו מסך: רזולוציה- כמה שיותר גבוהה, לפי התקציב. אם אפשר retina אז בכלל מעולה. גודל מסך- 13", 14". LED חומרה: חיי סוללה- שעה וחצי מינימום דיסק קשיח: 1TB+ ללא כונן אופטי אני מתכוון לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל אז נראה לי שלפחות 8GB זיכרון. כרטיס מסך ומעבד המותאמים לעבודה גרפית. תקציב- עד 7,000 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, דוד שלי מארצות הברית הוא מליונר, והוא עשה איתי דיל שאם אני יבנה מפרט הכי טוב בעולם לבן הקטן שלו הוא יקנה לי מחנויות בארץ את המפרט הזה גם כי הוא בישראל השבוע ויביא לי במתנה את אותו מפרט ! אני צריך מפרט חזק ביותר עד עלות של 43 אלף שקל זה התקציב שהוא נתן לבן שלו למחשב ! מפרט למשחקים דרישות: 1). המעבד הכי חזק למשחקים בשוק כרגע. 2). שני כ.מסך 7800GTX שעובדים בSLI או יותר טוב אם קיים 3). הרידסיקים עם רייד איכותי 4). ראם הכי איכותי שיש בשוק 2 ג'יגה ראם בדיול 5). מערכת קירור גז 6). מארז הכי איכותי וקר בשוק אלומניום או עם צלעות קירור 7). מסך LCD הכי טוב שקיים בשוק למשחקים רצו מסך 22אינץ + עם זמן תגובה נמוך ופיקסלים ורפרש רייט איכותי 8). ציוד היקיפי - רמקולים 7.1 א…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לשימוש משחקים כבדים בעיקר, גלישה באינטרנט ועוד כמה תוכנות... אבל רוב השימוש הוא למשחקים כאמור. חייב להיות AMD 3000 לפחות (מעבד חזק עם 2.0GHZ לפחות) סוקט 939 לוח אם חזק תואם כרטיס מסך סופר איכותי שיתאים לכל המערכת, חשבתי על6600GT או 6800 אבל אני צריך דגם ספציפי שיתאים להכל (PCI E או AGP??) זיכרון פנימי של 512, בסטיק אחד, למה? כי אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות עוד סטיק אחד (שיירד קצת הלחץ בבנק : ) מארז טוב + קירור למעבד + ספק כוח (משהו שנחשב לאמין וטוב) כונן קשיח 120G SATA צורב די וי די של NEC בקיצור המחשב הכי איכותי,מהיר וטוב שאפשר להשיג ב6000 ש"ח - לא צריך להוסיף מסך או ציוד היקפי עוד משהו חשוב - אני -ל-א- עושה אוברקלוקינג מה אתם אומרים? יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל רק במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר משחקי רשת כמו CS וLOL) אבל רוצה שירוץ גם משחקים חדשים בצורה טובה, כמובן שעדיפות להגדרות גבוהות אבל במידת האפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום אך ורק המחשב עצמו (יש עכבר מקלדת ואוזניות). אני משאיר עוד 1K למסך בנפרד בכלל זה רשמתי לחסוך במידת האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 חשוב השקט …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני קצת פחות משנה קניתי את המחשב הזה:https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466. הרצתי איזו תוכנה שאמורה לבדוק אם ניתן לשדרג אותו, וזה היה הפלט שלה בנוגע לזיכרון: Your Dell Vostro 15 (3568) system specs as shipped memory Maximum Memory:16GB Standard Memory:4 or 8GB removable Slots:2 (2 banks of 1) *Not to exceed manufacturer supported memory. כלומר, אם הבנתי נכון - יש לי 2 מקומות לזיכרון, וכל אחד מהם יכול להחזיק עד 8GB. השאלות שלי הן כאלה: 1.כיום אני מתכנת באנדרואיד במחשב, ובכללי השימושים יהיו תיכנות ושימושים יומיים. …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד משומש. האם יש לי דרך לבדוק אם הסוללה תקינה? בהנחה שאין לי דרך כזו - ונניח ש"נפלתי" עם הסוללה. כמה תעלה לי סוללה חדשה? והם זה מסובך להרכיב אותה לבד?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-