עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by silky,

שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות 5000 ש"ח דרישות מיוחדות: - זיכרון :לפחות 3 ג'יגה. ((יכול להיות גם 2 ג'יגה). - כרטיס מסך טוב יחסית (לא X3100 למינהם) שיריץ משחקים לא כבדים אבל שיהיה נורמלי למחיר.(NVIDIA או ATI). -תומך HD -מסך מט (אם לא תהיה ברירה אז מסך מבריק) "15.4" - ללא מערכת הפעלה (אם כן אז XP PRO). מקווה שתעזרו לי למצוא נייד לפי הדרישות שלי. ראיתי מחשב של DELL אשמח לעוד רעיונות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי! קונים לאח שלי מחשב לכבוד הבר-מצווה שלו (מזל-טוב!), והטילו עלי את המשימה להרכיב מחשב. ציינתי כבר את השימושים. המחשב צריך לכלול הכל פרט לרמקולים, מסך וכרטיס מסך. הנה מה שאני חשבתי: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2800+(512k 333) 650 1 650 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 460 1 460 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 610 1 610 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) 170 1 170 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 917/899 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 373/366 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח BLS2K8G4D240FSB - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pi…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, סוףסוף מתכננים מחשב חדש לאולפן!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5גג. או בעצם 4, פשוט הכרטיס מסך מחוץ למחפרט (מתכנן רכישה של משומש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FL STUDIO ABLETONE ADOBE PHOTOSHOP PREMIER ואולי קצת גיימינג דגש על עריכת סרטים ממצלמה מקצועית ב- 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי. למרות שחייב אבל זה יבוא בסיבוב הבא כי כרגע המחשב הוא בעדיפות ראשונה מאחר והלך הלפטופ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני חושב שכרטי…

8. Started by Rule The Pc,

אהלן לעבדוה משרדית בלבד! P4 2.4G לוח גיגה בייט שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אבל יש לו כרטיס מסך כרטיס קול עליו 256 של היטאצ'י (128X2) HD 40GB IDE של WD 1.44 של TEAC מארז מהודר שבטח יבוא עם ספק ג'נרי 350W (חחח) סידירום של ענארף ב2000 שקל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בזמן האחרון קצת מתחילה להמאס עלי העובדה שאני חוזר מאוחר מדי הביתה, ועצבני כי נגמר לי היום כי אין לי יותר מדי זמן חוץ מלהתקלח, לאכול, ללכת לישון ולקום למחרת ב-5:30 בבוקר. הקיצר אני מבזבז בערך 3 שעות+ ביום על נסיעות שבד"כ מתבצעות באוטובוסים. עכשיו חשבתי על כמה אפשרויות לניצול טוב יותר של הזמן מלבד להרדם לצלילי מוסיקה מה- Mp3 בנסיעות. זה כבר מתחיל להמאס. אז חשבתי על מחשב נייד קטן(מבחינת מימדים), שעליו אני אוכל להפעיל מגוון של תוכנות, כמו - שפות תכנות למינהן (Python,C,C#(Visual Studio), אינטרנט אלחוטי שאולי יהיו אפילו של חברה סלולרית כדי שהוא יהיה פעיל כל הזמן, וגם שיהיה מספיק טוב לסרטים מדי פעם. חשבתי גם על משהו בסגנון Iphone עם אינטרנט קבוע, אבל גם מסובך להשיג אחד ולפרוץ או…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by timac,

שלום יש לי פה מפרט שבניתי עד 4K ואני הולך לסגור מחר צריך חוות דעת עליו .. המפרט ישמש להכול משחקים תוכנות אופיס אינטרנט מוסיקה סרטים בקיצור הכול.. מחשב כולל הכול ללא יוצא מן הכלל הנה המפרט: מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by whazzah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FIFA 18, Civilization VI ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yotam.m,

הדגם חייב להיות HP מטעמי סיבות אישיות (פיצוי החברה עקב חוסר עמידה באחריות). והחברה מפצה בדגם איכותי יותר. חשבתי על ה-DV6860 או על ה-1060EJ אולי ה-1190? הדגם יכול להיות כל דגם מה-DV PAVILION שלהם. הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ban26,

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Noam Bro,

היי, שבוע שעבר פתחתי כאן דיון לגבי קניית מחשב נייד, לאחר חשיבה מחדש הבנתי שאין צורך בניידות ושעדיף לקנות נייח. הכנתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו, בדגש על השאלות האלו: 1) האם עדיף לקחת מעבד אינטל? ניסיתי לבנות מפרט דומה עם i3 13100 אך הוא יוצא יותר יקר בכ-400 שח, לא בטוח ששווה את ההשקעה. 2) האם שווה להשאיר את הספק כוח הנוכחי או לקחת אחד יותר זול? 3) האם כדאי להשקיע בלוח אם יותר יקר? מתכוון מבחינת איכות/תוחלת חיים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 5 5600G AM4 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 557 קירור למעבד: AMD Wraith STEALTH Cooler no LED כמות: 1 מחיר: ₪ 29 לוח אם: Gigaby…

17. החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by imprezaSTiWRx,

עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Ram Prass,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Chura,

הזמנתי מחשב רציתי לדעת מה דעתכם עליו האם יש צורך בחלקים שונים ? Thermaltake Sviking VA4000BWS ( http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm)P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit GIGABYTE 8I945G-MF (http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945GMF.htm) WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Aenon DDR-II 256 MB (533Mhz) X 2 NEC 3540A האם זה מחשב לאוברקלוקינג ? ספרו לי קצת על המארז :-) תודה מראש, חן.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים. אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Makegood,

אני יודע ששניהם מעולים אבל אני צריך את המחשב לצרכי תכנות אני פשוט לא מצליח להבין מה תיהיה הבחירה הטובה ביותר בישבילי מישהו יכול לפזר לי קצת את הערפל ? thinkpad e590 http://www.nayadimm.co.il/product/lenovo-thinkpad-e590-20nb002aiv Dell vostro 5590 https://ksp.co.il/?uin=74428

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.