עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איזה מבין המפרטים הבאים טוב יותר למשחקים..עזבו אותכם מהמסך ומה שנלווה איתו אני מדבר על המחשב עצמו האחד http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6033 והשני: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=283…

2. http://www.siz.co.il/my.php?file=zvgjmvitnmmk.jpg טוב השאלה שלי האם שווה לקנות מחשב עם מפרט כזה ? או לחכות עוד חצי שנה ולחכות שיצאו רכיבים חדשים שיהיו יותר טובים? אני לא לחוץ על המחשב כרגע, אז רק תגידו אם יהיה שוה לחכות למעבד או מסויים או כרטיס מסך, תודה.

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Oded Huri,

שלום רב חברים, קיבלתי מתנת יומולדת מחבר את המעבד הבא: intel core i9 12900k(30m cache up to 5.2 ghz) fc-lga16a. עכשיו המחשב הישן שלי שהמפרט שלו יצורף בתגובה הבאה, עושה לי קצת בעיות והוא בטיפול. אז מה אני רוצה ממכם? אני לא גיימר, וקשה לי להאמין שאשחק במשחקים בזמן הקרוב, אז מה כן? מצפה ללמוד תכנות, סרטים ועבודות שגרתיות. עכשיו התקציב הוא בערך כ4000 ש״ח (אקנה מאילת) לא כולל מסך. יש בי תחושה שמעדיפה ddr 5 בram.. אבל חוץ מזה אשמח נורא לשמוע על תפריט שתציעו. אני יודע שיש פה קצת משהו מוזר לאור המעבד הכי חזק בשוק האינטל.. אבל מה לעשות שאותו קיבלתי...

4. Started by eliors5,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?3200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?300 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2 במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. - ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dark_b0y,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות . אני צריך רק מעבד + לוח + זכרון בתקציב של 3000-3200 שקל. כרטיס מסך בחרתי כבר (evga geforce 7800gt) א. מה התקציב? 3000-3200 ב. מטרות המחשב?משחקים כבדים / סרטים/ עריכת תמונות / אינטרנט + הורדות/ עבודה בOFFICE ותוכנות דומות (אני סטודנט למדעי המחשב) . ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? לא. רשמתי כבר מה אני צריך. ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעדיף חלקים איכותיים עם אחריות ארוכה. ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?לא ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?לא ח. מהי שיטת התשלום?כרטיס אשראי ט. הערות- ? 1 ג'יגה זכרון חובה(2X512) . כרטיס קול ורשת חובה על הלוח. תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by xZiPeR,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדשהואני רוצה שתבנו לי מפרט בבקשה. הוא ישתמש במחשב לצורכי עבודה משרדית (מסמכי WORD, אימיילים וגלישה באינטרנט), תוכנות ניווט (NeviGuidev ודומיה) והוא רוצה גם לראות טלוויזיה איתו. לא מתוכננים משחקים (אולי משחקי FLASH מקסימום) ולא OC, גראפיקה (אולי עריכת תמונות בסיסית) או כל דבר אחר ... חשוב שהמחשב יספיק לזמן ארוך ככל האפשר. התקציב לכל המחשב כולל מקלדת, עכבר ורמקולים הוא כ3000 ש"ח. בנוסף אשמח אם תמצאו לי גם מסך אשר יתאים למערכת (הוא רוצה 19" דק), המחיר שלו הוא בנוסף למחשב עצמו. הוא רוצה לקנות את המחשב עוד השבוע אז זה דיי דחוף. בתודה רבה, אור

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  8. לאחרונה אני מאוד מתעניין במחשב הנ"ל. הוא מגיע עם Core I5 430m, שרץ ב2.26 עם טורבו עד 2.53? אני לא ממש מבין. מה קורה בתכלס בזמן ריצה עם המעבד? על איזו תדירות הוא רץ? קראתי שהוא "מתאים" את עצמו בהתאם לדרישה ממנו, עם מהירות שעון בהתאם. הבנתי נכון? אשמח להרחבה קלה. המחשב נמכר בארץ בטווח מחירים ומפרט שונים זה מזה, כך למשל בנייד נייד הוא נמכר ב5000, אך מגיע עם 4ג'יגה זכרון שרץ במהירות שעון 1333. הפלוס הגדול ביותר שהוא מגיע עם 5שנות אחריות בבית הלקוח. כלומר אצלי, בבית. לעומת זאת, בנוטבוק קלאב, הוא נמכר ב4אלף, אך מגיע עם 2ג'יגה זכרון במהירות שעון 1066. ההבדל המשמעותי פה שהוא מגיע עם 3שנות אחריות רגילה. לא יודע אם בבית הלקוח (שזה די נוח אתם חייבים להודות, במיוחד אם לא גרים ליד המ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by alm,

שלום אני רוצה לקנות מחשב. בעיקרון רציתי לקנות בפסח אך בגלל ששמעתי שבפסח הולכת להיות עליית מחירים אני יקדים תקניה. אם לא תקנו אותי. אני רוצה מחשב טוב וסביר שיחזיק הרבה זמן כמו המחשב שיש לי עכשיו, שנקנה ממזמן. מעבד 1700 פנטיום 4 גיפורס 2 וזיכרון 256 ארדירם יכול להיות שתזלזלו אבל הוא הריץ לי כול משחק שרציתי ואם אני יעשה לו OC יוסיף זיכרון ויקנה כרטיס מסך הוא היה ממש טוב. אז המחשב והמפרטים שאני רוצה הם גם של AMD וגם של INTEL בגלל שאבא שלי לא מוכן שהיה מעבד של AMD אבל אני ינסה לשכנע אותו הסכום שלי זה בין 3200-4300 שזה די סביר ומה שאני חשבתי בעיקרון זה ארדיסק WD 160G 8BUFER כרטיס מסך: האמתי לא יודע יצאו מלא כרטיסי מסך של REDON וכול מני שטויות אז אני ממש לא יודע מה הכי טוב עכשיו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4K השימוש במחשב יהיה ל אינטרנט, סרטי HD, תיכנות (כולל הפעלת vmware) וקצת גיימינג כרגע המחשב ייתחבר למסך 22' אבל יכול להיות שבהמשך הוא ייתחבר למסך גדול יותר. אני רוצה שיהיה למחשב כונן SSD שעליו אני אתקין את המערכת הפעלה וכונן HDD רגיל שישמש ככונן אכסון. אם המחשב יוכל להריץ את המחשקים החדשים זה יהיה נחמד, אבל לא הכי קריטי, מעדיף לא להתפשר על שאר הדברים. רוב הסיכויים שהמשחקים שאני אריץ על המחשב יהיו בסגנון diablo 3 או משחקי ספורט (nba\pes) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

12. Started by omerz90,

שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ובניתי 2 מפרטים, אחד של אינטל ואחד של AMD, ועכשיו השאלה שלי היא איזה מפרט יותר טוב, והשימושים הם גיימינג וקידודים, הנה המפרט הראשון של AMD: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-DS2H ¤461 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78GMDS2H כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024M…

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ranab1988,

שלום לכולם ברשותי מחשב נחמד שקניתי לפני בערך 3-4 שנים נשמע המון זמן אבל מחזיק טוב. הנה המפרט שלו: לוח אם P4S333-M 3PCI 1 AGP 2 DIMM Chipset SIS645 כרטיס מסך (לא לצחוק בבקשה) Nvidia GeForce MX 440 וזכרון של 256 בסטיק אחד במהירות 133 DDR SDRAM ומעבד intel pentium 4 2400 עכשיו חשבתי על שדרוג בסגנון כרטיס מסך + זכרון כי כרגע משחקים לא עובדים או עובדים גרוע מאוד. אני מעדיף לא לשדרג לוח אם כי זה נראה לי קצת יותר מידי מסובך אבל אם צריך אז אני יחליף. אני רוצה להוסיף Radeon 9800xt וזכרון של לפחות גיגה עכשיו אני צריך שתעזרו לי קצת לגבי החברות של מה לקנות ממי ועוד כמה שאלות 1. הכרטיס מסך שאני רוצה הוא 8X ואצלי יש 4X זה ישפיע הרבה על הביצועים של הכרטיס או שלא נורא? 2.עדיף לקנות סטי…

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by omry3000,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 775 64BIT 2.33GHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 דיסק קשיח: Westren Digital 160GB SATA II 7200 RPM זיכרון: Memory Infinity Original 1GB 667Mhz X2 כרטיס מסך: 8600GT 512MB PCI Express X16 כרטיס קול:7.1 Channel Suroond sound ON (O\B) צורב דיוידי : Sony DVD-RW X18 DL מארז: Full Power ATX 500-Watt מקלדת+עכבר אופטי+רמקולים בסיסיים מחיר : בסביבות ה4200. אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט ואפילו לתת לי משהו יותר טוב במחיר דומה אני יודה לכם מאוד. אני סגור על מעבד אינטל ועל כרטיס מסך GeForce .

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by roninak,

המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  19. היי אני החלטתי להחליף את החלקים האלו במחשב שלי לאחר שהגעתי למסקנה שאין מנוס מזה כי המעבד שלי כבר גמור. בקיצור אני צריך את החוות דעת שלכם ואם יש הצעות לשיפור או שאפשר לחסוך איפה שהו ועדיין לשמר יכולת שידרוג בעתיד. מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 1080 לוח אם: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI של GIGABYTE מחיר: 550 זכרונות: 6GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON מחיר: 360 גוף קירור למעבד: Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 מחיר: 225 סה"כ מחיר: 2215 ש"ח כמו כן כבר קיים אצלי: כרטיס מסך: ‎GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ‎650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) במארז יש לי 2 מאווררים …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nivf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך מחשב משרדי ב 2500 שקל בערך. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה אפילו מובנה בלוח אם זה לא משנה 2 ג'יגה זיכרון פנימי 250 גיגה זכרון חיצוני מחשב למשחקים בתקציב של 5000 שקל 2-3 גי'גה זיכרון פנימי 500 גיגה sata או אחד של 320 ועוד 160 נגיד משהו בסגנון.. כרטיס מסך טוב עם יציאת dvi hdmi מאוד חשוב כרטיס קול סביר ומעלה בלי רמקולים אם יש אפשרות לכרטיס קול עם 2 יציאות קול כאילו אחד לאוזניות ואחד ל רמקולים זה יהיה טוב בלי ציוד היקפי וזהו בעיקרון לדעתי תודה מראש

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  23. יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by tamirgolan,

מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  25. מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים