ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5% אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב./3 Metro Last Lightֿ/BF4/Arma -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."27 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה, עבודות גרפיקה, בלי משחקים וכו.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6/14 לא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות ומעלה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל 1TB לא משנה סוג * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיפות למראה וגם מגע מתכתי. לפחות בגב המסך. בנוסף שהמעבד יהיה core i7 מסדרת ha…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם המחיר שווה את המחשב: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11598 אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/547751-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-2-5K-%D7%9C%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8?p=4918046#post4918046
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים, סרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- אין תוכנה ייעודית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FIFA15, GTA,NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך אמור להיות 23" כנראה, אולי 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- לא יודע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשיג אותם תוצאות בחיסכון אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Nba 2k,gta,cod,splinter cell,assassins creed... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע עדיין... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אינטרנט ואופיס,צפייה בסרטי HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת כוללת numpad,עכבר אלחוטי קטן וקומפקטי * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)6 שעות עבודה * האם יש צורך ביצי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם לא הכי קשור לפורום, אבל בכל זאת אני מנסה לתקן טעות טיפשית שעשיתי. הבאתי מארה"ב מעבד מעבד חדש עבור לוח שנמצא ברשותי ללא שימוש. לא השקעתי בבדיקה מוקדמת וכמובן שיצא שהסוקט לא מתאים. לכן אני מעוניין למכור את המעבד במחיר שנקנה. מי שמעוניין במעבד I5-4570S חדש לחלוטין בקופסא סגורה יכול להיכנס. דותן
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
*צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את הכרטיסים שלי, gigabyte 6970 reference קישור לדגם המדויק: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov בכמה לדעתכם יהיה הוגן למכור?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריכה עזרה בבחירת מפרט מקצועי לגרפיקה תוכנות גרפיקה: פוטושופ , אילוסטרייטור, אינדזיין גרסאות מתקדמות 5CS ומעלה (עבודה יומיומית כל היום) תוכנה נוספת.: אפטראפקט(מידי פעם) , תוכנות אודיו: קיובייס תוכנות וידאו:סוני וגאס שימוש יומי אינטנסיבי בתוכנות , שמירת קבצים כבדים, עבודה עם קבצי גרפיקה ואודיו כבדים (לפעמים 1 ג'יגה ויותר) עבודה עם תוכנות אדובי במקביל (3 תוכנות פעילות בו זמנית) תקציב: 3000 ש"ח חריגה: 1500 ש"ח זו הההצעה שקיבלתי ב3900 ש"ח לא כולל התקנה של ווינדווס והעברת קבצים ממחשב ישן (שגם חשוב מאוד) מעבד: Core i5 4690 3.5GHz Quad Core 6MB מאוורר: Low Noise (PWM) CPU Cooler זכרון: 8GB DDR3 1600 כרטיס מסך nVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/se…
-
- 51 תגובות
- 13.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) תודה[ATTACH=CONFIG]6239[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? ביתי- אופיס, Youtube, גלישה, משחקי Flash, צפיה בסרטים (נדיר). לא לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 (יושב בממ"ד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ודומיה. עדיפות לאיזור נ…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-