עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. · סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לחישובים נומריים (בעיקר מטלב), תקציב של עד 6000 ש"ח. משקל קטן - יתרון משמעותי. כונן אופטי - לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה (יעבוד עם אובונטו). לא apple. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by sagiia,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם זה ממש משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד מיינקרפט קומבט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. Started by ronikoz,

מה נשמע חברים? (אל תענו אני יודע מה הולך בארץ...) בכל מקרה... עלתה לי מחשבה לשדרג את המחשב שלי.... המחשב שלי כבר בן 4 או 5... הזדקן הבחור.. אז אני חושב לשדרג אותו , אולי להחליף בו כל מני דברים כי הוא כבר לא ממש סוחב... בכל מקרה המפרט שלי עכשיו: Intel Core i5 750 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Hynix 2GB DDR3 1333Mhz X2 G.skill 4GB DDR3 1333Mhz X1 LG GH22 SATA x 22 Black מארז של THERMALTAKE MIDTOWER לא זוכר את השם.. =0 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 Seasonic 600Watt ספק Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET עכשיו.. אני לא יודע מה כדאי לשנות .. או להחליף... בעקרון הלוח אם שלי ישן הוא 1156 הסוקט... יש …

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by eyenir,

החלטתי להחליף את הנייד הנוכחי שלי בXPS 2014 של DELL. מצאתי אותו באמזון כאן http://www.amazon.com/Dell-XPS15-6845sLV-15-6-Inch-Touchscreen-Laptop/dp/B00JXLGECA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405066531&sr=8-1&keywords=dell+xps+6845 ובאתר נוסף כאן http://www.bhphotovideo.com/c/product/1059585-REG/dell_xps15_6845slv_xps15_i74712hq_8gb_256ss_windows8_1_15_6_silver.html הבעיה שאמזון לא שולחים את המחשב לארץ והאתר השני שולח רק דרך UPS וFEDEX (שהן ממש לא כוס התה שלי...) אין לי ממש מכרים בארה"ב ולכן אני נאלץ לפנות לחברה שתייבא את המחשב. למי לדעתכם כדאי לפנות? (יש לי ניסיון רע עם buy2usa ולכן מעדיף חברות אחרות) תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by miro,

שלום לכולם, יש לי מחשב של אסוס (דגם בכותרת) כבר יותר משנתיים וחוץ מבעיות צפויות כמו סוללה חלשה וזה שהמחשב נהיה יותר איטי, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה קצת יותר קריטית. גיליתי את הבעיה תוך כדי ששיחקתי במחשב (אני מניח שזה קשור לכך שהמשחק קצת כבד ודורש הרבה מהמחשב...) בפעמים הראשונות עלה לי מסך כחול של בעיה בכרטיס מסך. מסך כחול הופיע בערך 5 פעמים ובגלל שהמחשב אתחל את עצמו מהר אני לא בטוח שכל הפעמים הופיעה אותה בעיה. כתוצאה מכך הרצתי סריקת אתחול לוירוסים, סריקת maleware, עדכנתי את הדרייברים של המסך, שיניתי הגדרות למשחק, ניקיון של קבצים ורג'יסטרי עם CCleaner ואיחוי כוננים. בהמשך לזה, התחלתי לכוון מאוורר על המחשב כשאני משחק או רואה סרטים ובעקבות כל הדברים האלה הפסיקו להופיע …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
    • 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by tomerna,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש ליומיום (אינטרנט ואופיס), בנוסף נעשה בו שימוש לתכנות מזדמן, מידול תלת מימדי(בעיקר solidworks, פרוייקטים קטנים יחסית) ולעריכת תכני HD (יחסית בסיסית מהGOPRO). המחשב לא מיועד למשחקים כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by nipo3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך להוסיף כמה מאות בשביל לשפר את המפרט בצורה משמעותית אין בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, תוכנה לניהול תיקים במשרד, לא תוכנה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by i5LeoNX,

זה אני המשתמש ServX בסופו של דבר אני לוקח את המפרט הזה האם הוא בסדר ? אני יזכיר שהשימוש במחשב הוא לרוב לסרטים איכות ומשחקים כמו GTA V או משחקי רשת Rose Online מעבד: ‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ מחיר - 950 קירור למעבד: ‏Arctic Freezer i11 CPU Cooler‎ מחיר - 165 לוח אם: ‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎ מחיר - 490 זכרונות: ‏G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎ מחיר - 380 או שעדיף קיט של מעבד עם קירור של Intel כזה http://ksp.co.il/?uin=19208

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by T0-R3ST,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי , אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (אינטרנט,אופיס וכדומה). אודה להערות והארות ...תודה רבה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24׳׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. צריך מחשב טוב לעבודה בסך 4000 - חריגה של 500 רצוי שיהיה גרפיקה ברמה גבוה תלת מימד ברמות של סצנות קטנות ווידאו HD ברמה של סירטונים וסרטים של אורך 10-5 דקות -סרט סופי שזה לא מובן מעליו! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מחשב[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Dell[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Inspiron 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Intel® Core™ i7-4500U Processor 1.8GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"17.3 1600x900 LED[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מצלמה[/TD] [TD=width: 70%, alig…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. הי חברים ברשותי Lenovo Edge E330, ורציתי לדעת אם זה בסדר להוציא\להכניס את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד ומחובר לחשמל. עשיתי את זה כמה פעמים ולא היתה בעיה - המחשב זיהה שהוצאתי\הכנסתי את הסוללה והוא הראה את החיווי בהתאם, אך רציתי לדעת אם זה עלול לגרום לנזק כלשהו למחשב\לסוללה. (אני נוהג להוציא את הסוללה כשאני מחובר לחשמל והיא מלאה כדי לשמר את אורך החיים שלה...) מה דעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב : משחקי BF4 (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) +עריכת/צפייה סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן : מסך + עכבר + ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 40% גלישה מרובת טאבים, 40% קולנוע ביתי בחיבור למקרן 1080P. סרטי MKV בגודל עד 16GB. 20% משחקים (אבל שיעבדו כמו שצריך. לפחות בשנתיים הראשונות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3. COD. NFS. WATCHDOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. DELL 24 inch. -…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה שימושי המחשב : משחקי בליזזארד (d3 - sc2) - (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן : מסך + עכבר + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים