עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eNtro,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בלי פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הדוגמא הכי קיצונית כרגע watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18 אינצ' D: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי חברים יש לי מחשב hp pavilion dv8000 יום אחד המסך הפסיק לעבוד אז חיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל VGA ועלתה מולי התמונה הבאה בכל מקרה המחשב במצב אבוד אז החלטתי ללכת על פתרונות סופיים ואני זוכר שראיתי פה מישהו פעם שהכניס את הלוח אם של המחשב לתנור וזה הסתדר לו איך שהוא אם אפשר הכוונה איך עושים את זה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מעבד - Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray לוח אם - Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer i11 קירור - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זכרון - Hynix Original 8GB DDR3 1600 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי - Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA SSD - Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 הכל יצא ביחד 4000 , לכרטיס מסך הייתה הנחה משמעותית כי הוא היה בשימוש אבל יש לו אחריות עד 12.16 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by red_socks,

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. Started by shayfarkash,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס ואינטרנט ואולי קצת סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?: יש כבר מעבד Intel-Core-i5-2540M כך שלא צריך מעבד, וצריך לבנות את המחשב לפי המעבד הזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Mike_M16,

שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, אשמח להעזר בכם לתכנון מחשב חדש למרפאה, מדובר בשלושה מחשבים כאשר אחד מהם יכול להיות מעט יותר חזק. לשימושים בסיסיים בלבד. אולם כן חשוב לי שהדיסק הראשי יהיה SSD. לא שומרים כמעט כלום על המשחבים האלה ותותקן רק מערכת הפעלה ועוד 3-4 תוכנות קטנות. מקסימום אופיס. מערכת ההפעלה תהיה של 32 ביט לכן אין טעם ביותר מ 4 ג'יגה זכרון. לא בטוח שחייבים לדעתי i3 מחשב פנטיום גם יכול אולי להספיק, לא? חשוב מארז שיהיה קטן יחסית, אסטטי ולא מרעיש. מתכוון לרכוש מחנות סמוכה למרפאה באיזור השרון, KSP אייבורי וכו'. סורי. צריך את המעבדה זמינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? …

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by nabot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, COD, מורטל קומבט (אולי בעתיד משחקים קצת יותר כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 720P אולי בעתיד 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by yanivdanan,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל - מקסימום ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5000 ₪ עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים + XBMC - ללא עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed black flag, BF4 ואולי בעתיד גם watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר לטלויזיה 46" של פנסוניק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. Started by asaf7,

שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by avid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Photoshop, SQL SERVER, Sharepoint, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר ספורט וסימולטורים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by captaincaveman,

הייתי מעוניין לדעת מהו מחיר הגיוני למסך ולספק הכוח הנ"ל? תודה!

19. שלום מדובר בדיון מקביל לדיון שפתחתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/threads/546264-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-2000#.U7mtD5SSyP0 אני רוצה להחליף את המחשב שלנו שיושב בסלון שלנו ומשמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות. חשבת לפתוח דיון גם כאן בגלל שאני שוקל במקום לקנות מחשב נייח, לקנות מחשב נייד ולהעמיד אותו כמחשב קבוע, כאשר תהיה לי אפשרות להפוך אותו לנייד כשאצטרך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים. אמנם אני לא ממש צופה ב-HD אבל אני כנראה אשתדרג ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, ושוב מחשב משרדי הלך לעולמו... אודה אם תוכלו להציע מפרט עדכני עבור עמדת עבודה של שרטט במשרד אדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ב2D, סקצ'אפ, פוטושופ בסיסי. פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tttalz,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500-600 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: windows גודל כונן קשיח מועדף: 250gb לפחות ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: 1.5 גודל הצג: 13-15 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3. ישמש בעיקר ללימודים ולסרטים. בינתיים ראיתי את dell vostro 4570 המלצות בבקשה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים(לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft, Gran Turismo, אולי משהו חדש יותר אבל לא הכי מתקדם גרפית.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24", 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין להשקיע על מחשב חדש כ4000 שקל- במחשב טוב ללא מסך שיספק לי שירותים בינונים + של עריכת וידאו מזה אומר? שיספק את הסחורה לעובד עצמאי זה מחשבים טובים שראיתי במכרזים, אבל אולי אין כזה דבר משחק מספיק טוב ב4k .....? זה אומר שיהיה לו טרה כנראה וזה מספיק לי . (אם נצטרך נקנה עוד הארד דיסק חיצוני ונסתדר) וכנראה גם שיעביר לי בצורה די חלקה רנדורים של תוכנת תלת מימד באורך חצי דקה למטרות שונות... דגש על וידאו HD כמובן אני יודע לעבוד כמו שצריך אז אני גם לא מצפה שהכל יעבור חלק כמו קסם אבל יש לי דרישות למערכת טובה.... מה יותר טוב זה - של מק ה MAC MINI ב3899 ש''ח http://www.istoreil.co.il/MacMini-Specifications.html או הDell הזה ב3990 ש''ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כשהוא מחובר עובד רגיל ומצויין אבל כשלא , הוודיאו מתנגן בקרטועים כזה.. תודה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים