עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה , רצוי לא משהו בומבסטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

2. Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX Zalman Fatality FS-C77 RED LED Cooler for PIV/AMD Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 C2-2-2-5 TwinX1024-3200XL LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW LG 52/32/52 White Bulk CD-RW עלה בערך 9000 ש"ח.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותוכנות ADOBE פוטושופ פרמייר אפטר-אפקט וכו' ואולי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by B.D.B,

[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shuki7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, אפשרי חריגה במידה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית עם תוכנות אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN PRO, אין צורך באופיס 8. האם…

7. Started by Superlol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ומשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Watch dogs, BF4 וGTA V כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kostyaf91,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ronili2,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by mariag.bm,

זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by י.א.1,

יש לי מחשב נייד[lenovo 3000n 200 [769 הדיסק הקשיח שהיה לי: היה של western digital דגם: WD1600BEVS-08RS חיבור sata1 ובגובה כ9 מ"מ הוא נהרס, ואני רוצה להחליפו בדיסק קשיח מאותה חברה דגם:WD5000LPVX 500GB 5400RPM חיבור sata3 ובגובה 7 מ"מ. האם עלולה להיות בעיה כלשהי? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eshtul,

אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by flux,

שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Gal Sivan,

שלום אשמח לעזרה אני מחפש לקנות או לבנות מחשב גיימינג עד בערך 7000שקל כולל תוכנת הפעלה של ווינדוס בגדול חשוב לי באמת מחשב חזק למשחקים אופציה לשדרוג עם השנים בלי מוצרים נלווים במיקרא וצריך אפשרות לחרוג קצת מעבר תודה

16. אני רוצה ללכת על המפרט הבא: מעבד- Intel Pentium 2.8C HT 512K 800MHz לוח אם- Asus P4P800S-E 865 Deluxe זיכרון-Geil 512 3200/400 שניים כאלה על Dual DDR הראד-דיסק- WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer SATA כרטיס מסך- עכשיו פה אני חייב לדעת מה אתם חושבים Leadtek 6800 128MB מה דעתכם?!?! (בלי קשר למחיר..רק ביצועים) מקלדת- Genius 21 Black/Silver מארז- Compucase-HEC 6A19 Black!! כונן דיסקטים- Floppy 1.44 Black!! כונן די.וי.די - Lite-On 16/48 Black!!!!!@#@!#!@ שחורררררררררררררררררררררררררררררר YEY!!! צורב- CDRW Lite-On 52*32*52 Black גם שחור!!! OMFG!!! שחור...מדהים!!! חחחחחח ולסיום!!!...מה עוד??? אהה כן התקנה מזורגגת!! ניראה לי שזה הכול ..נוו אז מה דעתכם??? לכול המגיבים תודה רבה רבה רבה...…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by משפחת קורץ,

בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה

18. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by idanielohana,

שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי אני כנראה הולך להזמין מפרט חדש כולל ציוד היקפי , כל המערכת אמורה לעלות 15,000 שקל . אשמח לקבל חוות דעת גם על המפרט וגם על הציוד ההיקפי . מעבד - intel core I9 10900k לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC מאוורר למעבד - Noctua NH-D15 chromax black זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 4000Mhz CL17 Kit כרטיס מסך - Gigabyte GeForce RTX™ 3080 EAGLE OC 10gb הארד דיסק 1 ( מערכת הפעלה ) - Corsair Neutron NX500 400GB NVMe PCIe SSD הארד דיסק 2 - Samsung 870 QVO 1TB SATA III SSD ספק - Corsair AX 860W PFC 14cm Fan מארז - Thermaltake Level 10 GT Full Tower Series Black מסך - Asus Tuf Gaming vg32vq עכבר - logitech mx master 3 מקלדת - logitech k350 wav…

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לעבודה משרדית, צפייה בנטפליקקס וזה, לימודים אשמח למסך 15.6 אינץ', שישקול עד 1.5 ק"ג, בטרייה מינימום 5 שעות עדיפות שיהיה SSD במחשב בנפח 500GB לפחות או שיהיה גם SSD וגם HDD (במקרה זה SSD קטן יותר זה בסדר) בבקשה לא להמליץ על מחשבים של HP, יש לי עבר לא מוצלח איתם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר פשוט בנוסף למחשב, רצוי אלחוטי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by haims84,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). STEAM VR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי VR מכל הסוגים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל בהרבה... אז קודם כל מה שאני משאיר זה: שתי דיסקים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA זכרון 1024Mb DDR מאוורר למעבד של זלמן כרטיס רשת כונן 1.44 צורב ואולי גם מארז. אני צריך עזרה רק בבחירת מעבד, לוח וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אוברקלוקינג, אינטרנט, ומשחקים כמו קאונטר סטרייק (כל הגרסאות), סוואט4, GTA SA, NBA2005 וכדומה...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים