עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hag911,

אני רוצה לקנות מחשב לOC ואני מתלבט בקשר לספק,זכרונות,ולוח אם שה-OC יהיה כמה שאפשר.... בסביבות 3800-4000 שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415 415.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180 180.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1145.00 1145 1145.00 מחק INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1557.00 1557 1557.00 מחק LG מסכי LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1288.00 1272 1288.00 מחק OCZ DDR2 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 635 635.0…

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Chloe,

שלום מצאתי מחשב נייד שמתאים לי בול התקציב אבל אני מפחדת לקנות את המחשב הזה כי ראיתי באינטרנט שהחברה (acer) לא משהו ושצריך להתרחק ממנה מצאתי את acer aspire r15 generation 7 יש בו בדיוק את מה שרציתי בתוך מחשב אבל אני לא בטוחה שכדאי לי לקנות את המחשב הזה מישהו יודע אם המחשב הזה ספציפי טוב לבית ספר,מוזיקה,אינטרנט, סרטים,סדרות ? ואם כדאי,לי לקנות את המחשב הזה? תודה רבה לכל מי שעונה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by avioo360,

בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

4. לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by itay na,

היי, לפני קצת פחות משנה קניתי את המחשב הזה:https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466. הרצתי איזו תוכנה שאמורה לבדוק אם ניתן לשדרג אותו, וזה היה הפלט שלה בנוגע לזיכרון: Your Dell Vostro 15 (3568) system specs as shipped memory Maximum Memory:16GB Standard Memory:4 or 8GB removable Slots:2 (2 banks of 1) *Not to exceed manufacturer supported memory. כלומר, אם הבנתי נכון - יש לי 2 מקומות לזיכרון, וכל אחד מהם יכול להחזיק עד 8GB. השאלות שלי הן כאלה: 1.כיום אני מתכנת באנדרואיד במחשב, ובכללי השימושים יהיו תיכנות ושימושים יומיים. …

6. Started by Baruchg,

אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 BOX , יחידות 1 ¤825 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=4 Gigabyte GA-P31-DS3L, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=796 Corsair DDR2 2048MB 1GBX2 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤265 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=837 Western Digital WD5000AAKSSATA II -500GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY, יחידות 1 ¤365 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=65 Sapphire ATI RADEON HD4850 512MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤895 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=684 Corsair VX Series 450W PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=206 RAIDMAX O2 PURE Fan 23…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liordavid,

המפרט: מעבד Intel Q6600 G0 + קירור Tunic tower לוח אם Asus Maximus כרטיס מסך 460 GTX Gigabyte 1gb זיכרון 2*2 Ocz Reaper 1066 + 2*2 GSkill 1066 הארדיסק 2 טרה Western Digital green ספק Gigabyte Odin 800w (הראשון, למיטב ידיעתי, בעל בקר מתח/זרם/הספק וטמפ' חיצוני, בחיבור USB) צורב Dvd של LG מארז משופצר מאוד Lexa NZXT עם 6 מאווררי Silverstone 12 מבוקרי rpm ובנוסף 2 מנורות פלוריסנט כחולות המחשב בערך בן 7 שנים ואין אחריות על אף אחד המרכיבים. מחירים משוערים כשנקנו כחדשים עם אחריות: מעבד שעלה כ1500 שקל לוח אם שעלה כ1200 שקל כרטיס מסך שעלה כ1200 שקל לפני 4 שנים בערך זיכרון ocz שעלה כ500 שקל לפני כ6 שנים זיכרון gskill שעלה כ500 שקל לפני כ5 שנים מארז שעלה כ500 שקל מאוורר למארז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברה, צריך את עצתכם/עזרתם בשדרוג או למעשה בקניית מחשב חדש. ערכתי את ההודעה המובנית למה שרלוונטי מקווה שמובן. תקציב המקסימאלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה וניתן בלי לחסוך בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים, עריכה גרפית, תכני HD, מולטיטאסקינג. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע מסך FULLHD - 1920X1080 עם תכנון למעבר לרזולוציה גבוהה יותר / מספר מסכים. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות מאוד. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים מארז Antec 1200 שלדעתי ישאר למערכת הזאת. וספק כוח - C…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by B.D.B,

[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tapas10,

שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל בהרבה... אז קודם כל מה שאני משאיר זה: שתי דיסקים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA זכרון 1024Mb DDR מאוורר למעבד של זלמן כרטיס רשת כונן 1.44 צורב ואולי גם מארז. אני צריך עזרה רק בבחירת מעבד, לוח וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אוברקלוקינג, אינטרנט, ומשחקים כמו קאונטר סטרייק (כל הגרסאות), סוואט4, GTA SA, NBA2005 וכדומה...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zvi0005,

שלום יש לי מחשב נייד HP Pavilion דגם שעשוי מאלומיניום מבחוץ. הבעיה שמורגש זרם חשמלי כשנוגעים בו. האם זה מסוכן למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי אני מעוניין לעזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים.. המשחקים שאני משחק הם בעיקר פיפ"א וכאלה.. אבל אחי מכור לFLIGHT SIMULATOR מה שדורש הקפצה של התקציב.. צריך להריץ את המשחק (X) על הגדרות טובות (אפילו גבוהות אם זה הגיוני לדרוש את זה בתקציב הזה) ברזולוציה הטבעית של המסך. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מקלדת חוטית (אני משחק על המקלדת רק פיפא.. אז לא צריך משהו מטורף.. יש לשאר הדברים גיים פד/הגה/ג'ויסטיק ואפילו שלט לטיסנים חח), עכבר אלחוטי טוב (אני לא משחק בעכבר בכלל, אבל אני רוצה שהעכבר יקלוט למרחק של 2 מטר ויהיה עמיד ויהיה טוב חסר בעיות ותקיעות, אם זה בעייתי אפשר להתפשר על חוטי (שוב לא משהו מוגזם)), מסך.. אני מניח שאחד מהDELLים בתקציב שלי לא?, וכרטיס רשת אלחוטי... בקשר ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא בעדיפות עליונה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום ! זוהי ההודעה הראושנה שלי כאן בפורום ואני מאוד מקווה שתעזרו לי. אני גר בארה"ב , ואני מעוניין לקנות מחשב חדש - חזק ואיכותי, למטרות משחקים ועיבודים גרפיים טובים. אני לא מעוניין במחשב "הכי" טוב, אלא במכונה שתתן לי שקט נפשי ל 3-4 שנים הבאות. אז הלכתי ל COMPUSA ונתנו לי שם דף כזה, עם פרוט של המפרטים שהם בונים במיוחד, עם חלקים נפרדים של חברות שונות עכשיו , ההצעה הראשונה היא יקרה מעט , וזהו המפרט שלה (התכוונתי להחליף את כרטיס המסך ל 9600 ולהוסיף 50 דולר) סה"כ הצעה 1 - 1299 דולר ! להלן AOpen Mid-Tower QF50A Black 300W PS Front USB 2.0 & Audio- ASUS P4PE/R/L/1394/SATA w/USB 2,0 10/100, RAID, 5.1 sound - Intel Pentium 4 2.66(B)Ghz 478 Pin 533Mhz FSB w/ Fan - …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המחשב - Dell Latitude E6430S המחשב נתקע מידי פעם - נורת הדיסק נדלקת קבוע, והמחשב לא מגיב (חוץ מהעכבר שעדיין עובד) לאחר דקה או שתיים המחשב "משתחרר" וחוזר להגיב. (כלומר אין צורך לבצע הפעלה מחדש) חשבתי שמדובר בבעית טמפ', אך בדקתי עם תוכנת ניטור ואין קשר בין הטמפ' לבעיה בנוסף ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT למשך שעה והמחשב לא עבר את הטמפ' המקסימלית המומלצת, ולא קרס. התקנתי תוכנה לבדיקת הדיסק (SSD), והכל נראה תקין. וכמובן ביצעתי שחזור מערכת עם התמונה של דל, והתקנתי את הדריברים העדכניים. המחשב עדיין באחריות (טכנאי עד הבית), אך אין לי דרך להדגים לטכנאי את הבעיה. המחשב יכול לעבוד שעות במאמץ ללא כל בעיה, ופתאום להתקע אחרי גלישה קלילה בגוגל. כמו שציינתי, בבדיקת מאמץ המחשב לא קורס. מה דעת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש עם האפשרות לשדרוג בעוד כמה חודשים לכרטיס מסך בתמיכה של DX10 כרגע הוא לא מעוניין ברכישת כרטיס מסך ונשאר עם ה-OB הדרישות הם : מחשב עם בסיס טוב מאוד למשחקים , אינטרנט , סרטים ומוסיקה , וכו'.. בלי ציוד היקפי בלי מסך סכום 3000 שקל ! תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. * מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AtomiX,

אני מעוניין בקניית מעבד לוח אם וזכרון ב 3000 שקל מיועד למשחקים תנו לי אותה בהצעות תודה. edit : video card also ;]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gggilad13,

כיום יש לי את המחשב הזה כבר 3 שנים: מעבד P4 1.5 GHZ לוח MSI 128 MB RDRAM כרטיס מסך GFORCE 2 מה אתם אומרים? כדאי לשדרג כבר עכשיו או שלחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים? (אני צריך את המחשב בעיקר בשביל משחקים, סרטים, מולטימדיה וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by The Dom,

מעבד Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H170M-D3H for 1151 1 ₪526 מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl 1 ₪539 קירור למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm 1 ₪49 ספק כוח Antec 550W Modular 80+ Bronze NE550M 1 ₪286 זיכרון DDR4 16G 2133Mhz CL15 Kingston 1 …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים