ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר והתעניינתי על כל חלק במחשב בניפרד לעומק הגעתי למפרט סופי סוף סוף,המפרט בנוי בשבי למשחקים כבדים OC למעבד(אולי כרטיס מסך),וזהו. אם יש לכם כל דבר שלדעתכם יש מקום לשיפור אני ישמע בשמחה,כמו כן המפרט בנוי ל5K. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sparkle nVIDI…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר בנוגע למחשב שלי. רכשתי אותו בדצמבר 2007 מTMS. מפרט : CPU : Q6600 Stepping GO Motherboard : P35 DS3L Case + 2 Case Fan : CM690 + ZALMAN F3 120MM x 2 CPU Cooling : Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 PSU : Crosair CMPSU-520HXEU Memory : OCZ GOLD XTC 800 MHZ DUAL KIT 1024 X 2 CL5 HardDisk : Western Digital 500Gb 16MB AAKS VGA Card : Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DVD-RW : LG H66NK DVD-RW Dual Layer X18
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב ללא מסך לשימוש כללי - ביתי ולא לביצועים בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגם הוא ACER EXTANSA 5630Z תודה (: ואם כן איפה אני קונה והאם כל כרטיס מסך למחשב נייד יעבוד אצלי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את המפרט בצד. אז חוץ מלהחליף גוף קירור, להוסיף צורב ואולי עוד 256MB, יש צורך בשיפור כלשהו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שלום לכולכם. אני עוסק בגרפיקה מקצועית, כלומר הדמיות וכו', לכן אני צריך מחשב חזק ומהיר, קניתי מחשב HP ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. וראיתי שיש כמה עוביים שונים של SSD ואני לא יודע איזה מהם אני צריך, אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפי הדגם של המחשב. Brand: HP Product Line: envy 15t quad Model: 15t-j100 לינק למחשב: http://www.ebay.com/itm/151385446912 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2] [/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על המפרט הבא: מעבד- Intel Pentium 2.8C HT 512K 800MHz לוח אם- Asus P4P800S-E 865 Deluxe זיכרון-Geil 512 3200/400 שניים כאלה על Dual DDR הראד-דיסק- WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer SATA כרטיס מסך- עכשיו פה אני חייב לדעת מה אתם חושבים Leadtek 6800 128MB מה דעתכם?!?! (בלי קשר למחיר..רק ביצועים) מקלדת- Genius 21 Black/Silver מארז- Compucase-HEC 6A19 Black!! כונן דיסקטים- Floppy 1.44 Black!! כונן די.וי.די - Lite-On 16/48 Black!!!!!@#@!#!@ שחורררררררררררררררררררררררררררררר YEY!!! צורב- CDRW Lite-On 52*32*52 Black גם שחור!!! OMFG!!! שחור...מדהים!!! חחחחחח ולסיום!!!...מה עוד??? אהה כן התקנה מזורגגת!! ניראה לי שזה הכול ..נוו אז מה דעתכם??? לכול המגיבים תודה רבה רבה רבה...…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, מחפש נטבוק בתקציב הנ"ל ללימודים. דרישות(מעבר לשיכנס בתקציב-חריגות יתקבלו בבאסה): שלא יהיה חלש ממש(אמור להריץ דפדפן+WORD+תוכנת פוקר במקביל). מסך- יש מצב ל 12" או יותר? כל שאר הדברים לא מעניינים אותי ממש(לא צריך סוללה חזקה כי יש שקע חשמל בתוך כל שולחן במכללה). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה , רצוי לא משהו בומבסטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
650 ₪ - Intel Quad Core i5 2400 3.2Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 1260 ₪ - NVIDIA GeForce Gainward GTX760 2GB GDDR5250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - Cooler Master Force 500 + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE 33 ₪ - Intel Original 1155 65W אין מה להגיד- עמדו במשימה. הצליחו להעמיד מפרט עם מרובע ליבות חזק, ספק עצמתי ואמין וכרטיס מסך מהיר ב3K בדיוק. שירות מעולה עם המון סבלנות. להבנתי זה הרבה שהיה אפשר להוציא מהסכום הזה. (נ.ב. היה אפשר לחסוך 200 שקל ב"שנמוך" ל7870 XT)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-