עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by The Dom,

מעבד Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H170M-D3H for 1151 1 ₪526 מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl 1 ₪539 קירור למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm 1 ₪49 ספק כוח Antec 550W Modular 80+ Bronze NE550M 1 ₪286 זיכרון DDR4 16G 2133Mhz CL15 Kingston 1 …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב חדש עד סכום של 3000 ש"ח(+/-),שישמש רק לגלישה באינטרנט,כולל הורדת סרטים ושירים וצריבתם וכן למשחקים מול גולשים אחרים ברשת.ברשותי מחשב נוסף אשר עליו חומר חשוב שכבר ניזוק מספר פעמים מהחיבור לאינטרנט.(הכוונה שרק המחשב הפשוט יהיה מחובר לרשת) אז כך:המחשב אמור לדלוק באופן קבוע(חום,אמינות הספק וכו),יכולת לגלוש/לשחק ברשת בזמן והורדת סרטים במקביל,כרטיס מסך לא מובנה אך פשוט יחסית(לא משחק כבד). לגבי כל שאר המפרט אשמח לקבל רעיונות.(אוליי עדיף לרכוש מחשב מוכן מאחת החנויות?) תודה מראש לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by orswisa,

היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by noni7070,

אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Proww,

שלום, שיפצתי את הבית ואני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר, מחשב סלוני. אני מחפש מארז קטן יחסית, המפרט הבא: 3 דיסקים קשיחים (אפשר לצמצם ל 2 ) כונן DVD ו: האם יש מארז שיכול להכיל את המפרט הנ"ל? *מארז אטום עדיף* תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קיבלתי את ההצעה הבאה: מספר המפרט 378955 (tms.co.il) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 וגמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משתמש ב-Solidworks, Keyshot, Premier, Solidworks Composer, Photoshop, תוכנות להמרת וידיאו מפורמט אחד לאחר, StableDiffusion ודומיו. אשמח כמובן אם המערכת תעבוד גם עם משחקי מחשב, לכן אני לא יודע אם אני מכוון לסדרת Quadro או דומיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצ…

8. יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ערב טוב אני מבקש את חוות דעתכם על מפרט שבניתי בשביל גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים חדשים וגם ישנים = SAN ANDREAS ! וכל מיני תוכנות אחרות ללא HD נוסף ! תודה רבה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי לכולם אני מעונינת במחשב מבוסס AMD ללא ציוד היקפי.לוח אם עם אפשרות שדרוג בעתיד. כרטיס קול ומסך O.B (אקנה בעתיד ) משמש בעיקר לאינטרנט ושמיעת מוסיקה.רצוי מארז וספק אכותיים. מודה לכל מי שייעץ. ליאת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פורסם במקביל בפורום תמיכה טכנית (מקווה שזה תקין) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק לים, אך אני בודק אולי יש דברים שלא ניסיתי / כיוון שונה שלא חשבתי עליו. דברים שנוסו עד כה: * בדיקת HD. * בדיקת זכרונות, החלפת זכרונות. * עדכון BIOS. * החלפת משחה תרמית על המעבד ועל הכרטיס הגרפי. * בדיקת תקינות המאוורר וניקוי בלחץ אוו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kotevnir,

שלום צריך עזרה בקניית מחשב חדש, פעם ראשונה של נייד. אני מתחיל ללמוד הנדסת בניין המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח כך שהוא צריך להיות חזק *תקציב - עד 5000 שקל , יש אפשרות לקנייה באילת * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסת בניין, טיפה עריכה גראפית ( פוטושופ, premier) וקצת למשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14 אינץ * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ל5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by amit20038,

היי, תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 4, MGS5, GTA V וכל משחק חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תקציב: 1500K+אפשרות חריגה של 200K רק אם חובה לחרוג. שימוש: משחקים 22אינץ, אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת OC לא רציני אולי בעתיד מעונין לקנות כרטיס מסך חדש וספק כח לצרוך SLI בחצי שנה הקרובה. חומרה: מעבד: amd phenom ii x4 945 3.0Ghz לוח אם: ASUS CROSSHAIR IV FORMULA זכרון מהיר: Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Kingston 1x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: HD 5670 1GB דיסק קשיח :Hitachi HDS721032CLA362 7K1000.C 320GB ספק כח : power man ip-s550aq3-0 קישור :http://www.ixbt.com/power/psu/inwin-550aq3.shtml

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. AXP 2200 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W SAMSUNG 512MB 400MHZ - הXTREME DDR (עם אותם נתונים) עולה קצת יותר שווה להשקיע? LG F900B + USB HUB AXP 2400 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W CORSAIR 512MB 400MHZ LG 776FM - עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... שתי המערכות יוצאות אותו מחיר.... ואני לא אעשה איתן OC ב-כ-ל-ל!! מי מהן עדיפה??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מחפש מפרט למחשב ביתי להורים שלי (בעיקר אינטרנט ואופיס) שיהיה מספיק חזק כדי לרוץ חלק גם בעוד 5 שנים ויותר. יש לי מחשב שקניתי להפקת מוסיקה בבית לפני 5 שנים, עם מעבד AMD, והוא עובד ממש כמו חדש גם היום לעומת מחשב מותג (HP) שמכרו להורים שלי שאחרי 5 שנים לא זז. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…

20. . מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכית וידאו כבדה, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, שימוש תדיר בפרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטמן ארקהאם נייט, רוקט ליג, פר קריי 4, קול אוף דיוטיו בלק אופס 3, gta v, פולאווט 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מטרה: משחקים!! Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 ABIT NF8 (S-754) Nforce3 250 530 1 DDR 400 256MB Kingston CL2.5 310 1 512MB Kingston CL2.5 580 1 PINE xfx 6800 128MB DVI,TV 1600 1 MAXTOR 120GB (8MB) SATA 510 1 מארזים? 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 290 1 290 Total price + system assemly 4810 ¤ מה דעתכם?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AreaDooM,

מה אתם חושבים על זה : (וכן זה כל מה שאני צריך) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤1271 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤621 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 מחיר: ¤183 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤481 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1423 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4268

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by beldasara,

אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.