עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. התקציב שלי היה 7 אלף והנה המפרט.. תגידו לי אם עשיתי בשכל ואם כדאי לשנות משהו.. אגב קניתי מKSP והבנתי שלקנות מהם זו טעות בגלל הקטע של האחריות אבל אני מקווה לטוב אבל אין מה לעשות הם הכי זולים.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ 1580 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 65 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם: X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, D…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ori1,

אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dyn,

שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Or ei,

איזה נייד לשומוש רגיל (משחקים סרטים, הכול) אפשר למצוא במחיר כזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TrueNS,

לאחר שהמליצו לי לקנות מ FOX PC בניתי את המפרט הבא: 1) האם מאוזן? 2) שימושים : עריכה גרפית, משחקים כבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1266 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤1420 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1224 Cooler …

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ARIKARCH14,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, הרכבתי מפרט שמיועד לשימוש כללי וגיימינג בינוני, מיועד לטווח רחוק עם אופציית שדרוג לכרטיס מסך בהמשך. דרוש בנוסף מאוורר למעבד שקט עד כמה שניתן וכונן SSD 500GB. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור, תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - H…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k אבל נראה לי שאפשר גם בפחות, אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בstreaming וקבצי סרטים בקולנוע ביתי - מחובר רק לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופ…

13. Started by Googleness,

יש לי נייד Lenovo z560 ואני צריך בשבילו סוללה חדשה ומטען חדש (הכבל של המטען לא במצב בריא). בארץ ראיתי כל מיני חנויות ששם המחיר של המטען + סוללה מגיע למאות שקלים וזה לא מצדיק את ההשקעה. אולם ראיתי שמחו"ל דרך eBay למשל יש סוללה ב20$ ומטען ב 12$ שזה מחיר אטרקטיבי לעומת מה שיש בארץ. מישהו הזמין פעם מחו"ל מהסינים\אסייתים למיניהם שמוכרים חלקי חילוף ויכול לתת עצה איך לבחור מוכר\חלק שלא יעשה לי בעיות אחר כך? האם אפשרי להתעסק עם זה או לא כדאי לקחת סיכון ופשוט לקנות מקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ooosss,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 . מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תביאו תגובות בבקשה ועוד דבר כמה אתם חושבים שהוא צריך לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חברי מעוניין למכור את המחשב שלו, הוא לא יודע באיזה מחיר, לכן אני שואל כמה הוא שווה לדעתכם? http://img289.echo.cx/my.php?image=themifrat3gn.gif

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ]אני צריכה לקנות מחשב נייד ללימודים ואני לא כ"כ מבינה בעניין, כל השמות, הסוגים והדגמים די בלבלו אותי אני מאוד אשמח אם אחד מכם-אנשים טובים יוכל לעזור לי מטרות המחשב? לימודים-אדריכלות ועיצוב פנים. שימוש בתוכנות כבדות שדורשות גרפיקה טובה AUTOCAD,ו- REVIT דרישות החומרה לתוכנות אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 * גודל המסך?15.6 עדיפות למט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן …

20. איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SyRenity,

מחפש חדש, תודה. * מטרות המחשב? תכנות ותוכנות QA * גודל המסך? 13 או 15, עדיף מט * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 128GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, צריך Windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 8GB RAM

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3% ? אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ו כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים HD משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים HEADSET מקלדת ועכבר לא מכוערים! ושהיו אלחוטיים! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב וכונן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, אני לפני קנייה מהאתר הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/61617/ המחשב הזה נמוך ב - 700 שקל מהדגמים המקבילים. מדובר על ה - dell inspiron 1564 מעבד i3 לפני קנייה אחד החברים ביאס אותי שזה יבוא אפור ולא כדאי לקנות מה דעתכם?! מצויין שיש אחריות של שנה על ידי מעבדות DELL. מישהו קנה מהאתר הזה? האם יש סיבה לדאגה? ??? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by cipher,

שלום, אני זקוק לחוות דעת על מחשב שאיזה חנות הציעה לי. זה בעצם די קומבינה שחבר סידר לי ובגלל זה גם המחיר בהתאם רציתי רק לוודא שהמחיר באמת בהתאם לקומבינה. תודה! מעבד- P4 3Ghz 800Mhz 1mb 775 לוח אם- MSI INTEL-915P 800Mhz זיכרון- TWINMOS 400Mhz DDR 512mb x 2 דיסק קשיח- SATA Western Digital 7200 8mb 120GB כרטיס מסך- Leadtek / Gigabyte FX6600GT DDR3 128mb כונן דיסקטים- 1.44 כונן L.G CD-ROM x 52 מקלדת עכבר אופטי מסך- LCD 17" CMV מארז- ATX סה"כ 5,734 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by boris163,

אני רוצה לקנות אחד משני המעבדים הנ"ל, מה מומלץ יותר? האם אוכל לעשות בI7 אוברקלוק או שאהיה מוגבל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים