עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 - אבל רק אם זה באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך - חובה יכולת כיוון גובה וזווית אנכית - האם מומלץ קעור? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום שוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות (אני לא אשבור את הכלים על 50 ש"ח...) 2. שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית של סרטים ביתיים בHD והמרות סרטים מ MKV ל AVI או DIVX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פינקל 11, לא הרבה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: וויצ'ר 2, דירט 3, dragon age 2, anno 1404, קריסס 2 ושאר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 21.5' על 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוה-בינוני,בשאיפה ל AA2 בכל המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. לא צריך את הרכיבים ה…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. Started by idang,

שלום, כיצד ניתן לבדוק מהו גיל המחשב או באיזה תקופה הוא נקנה ? וכיצד עושים זאת ?

• 4 תגובות
    • 18.4k צפיות
  5. Started by cad5011,

שלום אנשים אני צריך לקנות מחשב לשימושים מינימאליים: אינטרנט ואאוטלוק, אבל אני מעדיף שהוא יריץ ויסטה. ביקשו ממני שהוא יהיה קטן וגם שיהיה שקט. הסתכלתי על ACER Aspire L100 http://global.acer.com/products/desktop/asl100.htm שעולה 3500 ¤ אבל אני לא יודע אם הוא שווה את הכסף. וגם יכול להיות שבשביל השימושים שציינתי אפשר לבנות משהו בסביבות 2000 ¤, כמו במפרטים המומלצים (זה רק למחשב. ציוד היקפי יש כבר). חשבתי לבנות מחשב סביב ASUS PUNDIT BAREBONE P2-P5945G שעולה בסביבות 1100 ש"ח http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=1&l2=3&l3=483&model=1523&modelmenu=2, או משהו סביב מארז שולחני כמו http://global.aopen.com/products_detail.aspx?Auno=2482 AOpen H340D,שאותו לא מצאתי…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NIVTAL,

אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idf4343,

שלום לכולם, שמי יוסי בבעלותי מחשב נייד toshiba satellite a305-6858 במחשב הנייד יש לי יציאת VGA ויציאת s-video אני מחבר כבל S-VIDEO > RCA לטלויזיה Toshiba CRT הכבל חובר כשהמחשב הנייד כבוי והערוץ בטלויזיה נמצא על ערוץ הכניסה שהכבל מחובר אליו במסך אני מקבל מסך כחול (no signal) בכל שינוי שאני מבצע במחשב FN+F5 אני מקבל שינוי במסך המחשב (שינוי רזולוציה) אך שום תזוזה מכיוון הטלויזיה חיפשתי בכל המחשב בהגדרות האפשריות ולא מצאתי זכר להגדרה של s-video אני אובד עצות כרגע כי לא הצלחתי גם למצוא לזה פתרון באינטרנט (חיפוש בגוגל) האם יש מישהו בעל ניסיון בתקלות מסוג זה עם פתרון? או אפילו מישהו עם פתרון יצירתי אני מוכן לנסות הכל כרגע תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. שלום רב אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט לאנימציה אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים יחסית חדשים אני מחפש מחשב בגודל 15.4 בתקציב של 7K חשוב לי שהמחשב יהיה ממש חזק מבחינת מעבד זיכרון 4 ג'גיגה וכרטיס מסך חזק ופה הבעיה כי אני מעוניין רק בדגמים של DELL או LENOVO ואין הרבה מבחר של כרטיס מסך חוץ מ 3450 של ATI או 8400M של NVIDIA האם יש לי עוד אופציות? וכמה ה 3450 של ATI רחוק בביצועים מ ATI 1950XT ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב בסביבות ה2000 + ש"ח כולל ציוד היקפי ללא מסך לצרכים הבסיסיים : אינטרנט +מולטימדיה+אופיס+משחקים קלילים מעוניין בהצעות של 2 הפלטפורמות AMD INTEL עם הסברים של עלות מול תועלת בכל אחת מהפלטפורמות האם כדאי לרכוש כרטיס מסך אם אני רוצה לרכוש מסך LCD 22-20 ? תודה על עזרתכם \

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by eranx,

שלום לכולם, אחי טס ביום שישי לארה"ב, ואני שוקל לבקש ממנו שיקנה לי מחשב נייד משם. מטרת המחשב היא עבודה משרדית - אופיס אינטרנט תיכנות ומידי פעם סרטים. * גדול המסך - רצוי שיהיה בין 12.1 ל 13. * המשקל בהתאם, שיהיה קל ונוח * זמן סוללה - כמובן שכמה שיותר, יותר טוב. מקסימום אני אקנה בעתיד סוללה עם 6-9 תאים * אין צורך בשלל יציאות מיוחדות. ברור שיהיה נחמד לקבל DVI/HDMI אבל לא חובה. לדעתי גם אין צורך ב eSata כרגע (או שמה כן?) * בלוטות' - כן אסנכרן את הפלאפון שלי עם הנייד * גדול מינימלי של HDD - שיהיה מעל 160-250. אני לא הולך להעמיס עליו המון, בשביל זה יש מחשב נוסף. שווה לחפש כונן SSD? * צורב DVD, אני מניח שבניידים שאני מחפש לא מגיעים כונן/צורב DVD ואני ממש לא לחוץ על זה * אחריות בי…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Palarya,

השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא לגיימינג. אם יש הערות או שינויים אני אשמח מאוד שתאמרו לי מה האלטרנטיבות ומדוע. תודה רבה מעבד: Intel Core i5-2500 Tray לוח אם: ASRock Z68 Pro3-M זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333MHz X 2 כרטיס גרפי: Gainward GeForce GTX 560 Ti DDR5 PCIe קירור למעבד: Scythe MUGEN 2 דיסק קשיח: WD 1TB SATA 7200 32MB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: Thermaltake Element T (VK90001N2Z) eSPORTS CASE - Black ספק כוח: THERMALTAKE TR2 500W 80Plus Bronze 36A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan - PSU

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by iguy2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים כמו bf4 crysis א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה מסך של דל 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Forest14,

אני יוצא בקרוב לכנס בארה"ב. אני מתכוון לקחת איתי נטבוק (ASUS 1000HE). איפוא ניתן להשיג מתאם לחיבור לחשמל בארה"ב? איך הוא נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by Idan-h,

שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לחבר והגעתי לקצה העליון של התקציב. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. כמו כן אם אפשר לרדת קצת בתקציב לאזור ה2700 בלי לפגוע משמעותית במפרט אשמח לקבל הצעות. המפרט צריך להבנות רק מKSP. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 14-08-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 785 1 785 Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 290 1 290 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel 180 1 180 מסך כרטיסי Sapphire Price Units Total HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 780 1 780 קשי…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. הי אחרי שהמליצו לי פה על מפרט ובעקבות זה שהיו חסרים דברים שונו כמה דברים, הגעתי למפרט הבא שאני אשמח לדעות ו/או לתיקונים: http://tms.co.il/preview/spec/ys4b2xjq רציתי גם לשאול, כיוון שאני לא יודע לעשות OC לא תכננתי לעשות אחד, אבל לפי מה שאני מבין "המהרת מערכת מחשב" זה OC? אם כן אפשר בבקשה עצה אם לעשות או לא? תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Simply,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4k ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ללא צורך במערכת הפעלה …

19. שלום, ביקשתי מפרט בשווי של כ7,000 ש"ח למטרות גיימינג (כדי להריץ משחקים כמו. Warzone באיכות ultra). Plonter שלחו לי את הדבר הבא, אשמח לשמוע דעתכם. Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - 65W TDP - 750₪ AMD B550 (Ryzen AM4) with Free ASUS AIMI for limited time - dual M.2, PCIe 4.0, Intel® WiFi 6, 1 Gb Ethernet, HDMI/D-Sub/DVI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A, and Aura Sync RGB headers support - 582₪ ‏ ‏ HyperX - 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/16 - 326₪ GeForce RTX2070 Super EX - 8GB GDDR6 - PCI-E 3.0 - DisplayPort 1.4 x 3, HDMI 2.0b - L=295mm - 2335₪ XPG - 512GB SSD PCIe Gen3…

20. Started by iliahrom123,

המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג ברזולוציה של 1440P ואני מתלבט בין שני המסכים האלה Asus VG27AQ ו- LG GL850B. לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט יש המלצות על שניהם אבל יש גם חסרונות. אשמח לקבל כמה חוות דעת מהמומחים פה בפורום לגביי כל אחד מהמסכים האלה. חשוב לציין שאני משחק בעיקר משחקי FPS לכן מהירות תגובה זה משהו חשוב (לא הולך להתחרות), אך גם איכות התמונה זה משהו שהייתי שמח שתהיה ברמה גבוה. אציין במבחינת מחיר אני יכול להשיג את שתי המסכים האלה בכמעט אותו מחיר לכן המחיר הוא לא פקטור בהחלטה זה נטו איזה מסך יותר איכותי, טוב וישאר ללא בעיות לתקופה של כמה שנים! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה לאחר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ומתרסק בערך כל יום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים באיכות גבוהה און ליין ומהמחשב, משחקים כמו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כרגע לא רלוונטי, יהיה מסך…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מקווה ששמתי את זה במקום הנכון... אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שיתאים יותר למשחקים. המפרט בצד <-- איזה רעיונות יש לכם לגבי השדרוג? *אני צריך להחליף גם ספק, אז תמליצו לי גם על איזה ספק נחמד ולא יקר... תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by montigo,

בעוד חודש לערך אני מעוניין לשדרג את המכונה שלי, כדאי שלפני קריאת ההודעה תפתחו את החלון עם הקונפיגורציה של המחשב הנוכחי שלי ;D אני מעוניין לקנות... - לוח, מעבד, זיכרון (השילוש המקודש) - אולי מארז חדש (האנרמס שלי משופצר למוות ועשיתי לו קצת נזק...) - שיפצורים לצורך השקטת המחשב וסתם ליופי - כרטיס טלוויזיה עם רדיו (ושיהיה איכותי רצוי) - רמקולים (כמעט בטוח ה-Logitech Z-560) - אולי מסך CRT 19" כי שלי אומנם לא רע, אבל אני רוצה לצפות בסרטים עליו - רכיבים אחרים, אם תשכנעו אותי שממש כדאי לי... ;D הדברים שאני עושה עם המחשב שלי: - עבודה אינטרנסיבית עם הרבה תוכנות הקשורות אינטרנט (Browsers, IRC, FTP Server, Redirection, ICQ, Streaming Media, Firewall, Download Managers, Peer…

• 55 תגובות
    • 10.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : זה מפרט שהיה מוכן בחנות (אייבורי) ואני שיפרתי לו תזיכרון , את הדיסק קשיח , את המעבד , לוח אם , ספק , הוספתי מאוורר למעבד , וכרטיס מסך מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג IN-WIN Power Man 450W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i5 2500 2.9GHz 3 שנות אחריות למעבד מאוורר למעבד Scythe Katana 3 לוח אם לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח WD 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer 3 שנות אחריות לדיסק הקשי…

• 31 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.