ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטונים ביוטיוב לרוב. שיהיה מסוגל לנגן גם סרטים/סדרות בקבצי AVI פשוטים, לא 720p או 1080p. הנה עוד כמה קריטריונים שחשובים לי: מסך: 12 אינצ' בקירוב, שיהיה לד, LED, ולא LCD. חברה: אני מעדיף asus, אבל אם יש טובים יותר אז שיהיה חברה אחרת. טווח מחיר: עד 2500 שקל. בלוטות' מובנה - חובה, מצלמת אינטרנט מובנית - לא חובה. קל משקל, נוח לנשיאה. הארד-דיסק 160 ג"ב לפחות. שלא יתחמם בקלות. כונן DVD, לא חייב צורב DVD או CD. זמן סוללה ארוך. זהו בעיקרון :] תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני חודשיים ביקשתי מפרט לילדה בת 10 בשביל גיסי. ובכן, הוא התעכב עם הקנייה ומתכוון לעשות זאת השבוע, אלה הדרישות וההצעות שהוצעו לי לפני חודשיים, האם יש עדכונים? 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הבנתי ש Xiaomi Mi Box 4K מאוד מומלץ אך הוא ללא חיבור LAN קווי האם יש סטרימר לפחות באותה רמה עם חיבור LAN קווי ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער ששגעתי אותכם שתעזרו לי במפרט ובסוף בחרתי משהו אחר לגמרי התקציב שלי גדל [אין לי מושג למה, ההורים שלי הפתיעו אותי וזה שינה הכל.] יאללה תגובות! והבאתי את המחשב הבא: מעבד Intel Pentium 4 HT 2.8GHz 800FSB לוח אם Asus P4P800 HT Support זכרון 256M DDR400MHz PC3200 שתים כאלו של גייל.. [זה יוצא 512 זיכרון] כרטיס מסך Ati Redeon 9800Pro 128MB DDR AGPX8 [זה עלה יקר כי זה 128 מגה בייט ו256 ביט.. כרטיס תותח!] כונן דיסקטים [מה זה משנה החברה..] סידירום 52x Asus מקלדת [לא משנה איזה.. בטח מייקרוסופט אינטרנט..] עכבר אופטי - מייקרוסופט מסך - יש לי אני לא קונה מארז - המוחר בחנות אמר לי לבחור איזה מארז שבא לי, בחרתי מארז בן בן בן זו*ה.. היה שם כאלו עם…
-
- 54 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מפרט עדיף מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤201 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤654 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28620 ספק כח ZALMAN 360W ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZM360BAPS הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 http:/…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W CoolerMaster 690 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E X2 CROSSFIRE DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS OCZ DDR2 Reaper 4096MB 1066MHz OCZ Vendetta 2 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 1600RPM מה אתם אומרים?? איפה אפשר לשפר? עריכה: שכחתי... מעבד - Q6600.... אני הולך לקרוע אותו ב-OC..... מסכן
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני די סגורה על כך שברצוני לרכוש אחד מ3 הניידים הבאים של DELL מהסדרה העסקית: D531, D520, D630 על איזה מהם אתם ממליצים? השימוש שלי במחשב יהיה משרדי בעבודה לצורכי אופיס, תוכנות שונות לא כבדות, לפעמים פוטושופ ומוזיקה. משחקים-לא! אני יודעת שD630 הוא הכי חדיש מבין כולם אך אני מפחדת שהמסך שלו (14 אינץ) יהיה קטן מדי עבורי. אני מעדיפה 15 והוא קיים בD520. D531 הוא האופציה האחרונה מבחינתי כי קראתי עליו ביקורות לא משהו במיוחד לגבי התצוגה. האם מישהו יודע בודאות שאין יציאת S-Video בD630 וב D520?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב לשחק בו משחקים און ליין מהדפדפן, לגלוש באינטרנט ואולי גם לשחק בכמה שוטרים.... אז ככה מה אני רוצה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס רשת אלחוטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן(אפשר לא חובה MICRO), עדיף מארז שוכב/HTPC 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן, הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? ל…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400 939 GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI DDR (400) 1G SAMSUNG CL3 X4 WESTERN DIGITAL S-ATA2 - 400 GIG 7200 RPM 16M DVDRW SONY D23A X16 DUAL CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV NETWORK CARD 10/100/1000 LAN (OB) LOGITECH G5 LASER MOUSE אבקש לקבל הערכת מחיר ותגובות על המפרט אבקש לקבל הצעה על כרטיס קול טוב+רמקולים מקלדת טובה(לא אלחוטית!!) עם קורא טביעות אצבעות בנוסף גם הצעה למארז טוב כולל לדים מובנים ותצוגת LCD תודה רבה נ.ב מה עדיף (למשחקים)? CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או GIGABYTE GeForce 7800GTX 256MB
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כמו שציינתי בגוף ההודעה אני צלם סטילס, אני עובד בעיקר על פוטושופ , LIGHTROOM וכד' בנוסף יש לי טלוויזיה LCD שאני רוצה לחבר ב HD למחשב מלבד המסך לכן אני מעוניין שיהיה לי יצאה ל HD מהמחשב. אני עובד על תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה וגם בכמות מאוד גדולה לפעמים אני עובד על אירוע שצילמתי בוא 2500 תמונות ואני מחפש מחשב שיוכל להריץ את התמונות מהר ושיגיב לכל שינוי שאני עושה בתמונה במהירות גבוהה מאוד. כמו שציינתי יש לי תקציב של 4,500 ש"ח ואני גמיש בעוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מחשב חדש (אין צורך במסך + צורב + שאר אביזרים). שימוש: גלישה מהירה, מעבד טוב - שניתן להריץ בו תוכנות חזקות כמו פטושופ וכדומה בו זמנית (שלי כל הזמן נתקע). + מערכת הפעלה windows 10. הדגש: מעבד טוב, מהיר וחזק. רצוי, בעידן של היום כרטיס מסך סבבה לצפייה בנטפליקס (לא למשחקים). כמו כן, אשמח למפרטים של מחשב מיני או קטן יותר שלא תופס מקום כמו קופסת ה PC של פעם. תקציב עד 3000 - רצוי פחות :) תודה מראש, דנה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלוש שנים שלא נגעתי במחשבים....והנה בא השחרור מצה"ל. מה שאני מחפש: מערכת מבוססת AMD. צורב DVD. 1GB זכרון. המארז שחשבתי עליו: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU כרטיס מסך חזק כמה שאפשר במידת התקציב. בעקרון, זה אמור להיות למשחקים וכו' כי כנראה מה שיריץ משחק חזק יריץ הכל. מה שחשוב לי, זה שמי שנותן מפרט יסביר למה הוא בנה אותו ככה... כי אני רוצה להבין על מה מדובר. התקציב הוא 4-5K תודה למשיבים :-D
-
- 56 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאשתו של חבר עבור גרפיקה - פוטושופ, אילוסטרייטר וכדו'.. 1. מה התקציב המירבי? 5000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מלא כולל 2 מסכים וכל שאר הציוד ההקיפ ובנוסף כרטיס עריכה של חברת מטרוקס תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב לצרכים הבאים (מהקל אל הכבד): אינטרנט, צפייה בסרטים, לכידת וידאו (ברשותי Hauppauge pvr150 ) ועיבוד תמונה בסיסי (גרפיקה לא כבדה במיוחד). חשוב לי שבלוח האם תהיה יציאת אודיאו דיגיטלית וכמו-כן לפחות 3 חיבורים לכרטיסי PCI. אפשר לשלב כרטיס מסך OB אך חובה שתהיה יציאת TV. ללא OC. חשבתי על השילוב הבא: 1. CPU INTEL C2D E8400 3.00/6M L775/1333 BOX 2. GA EP35-DS3L 3. DDR2 PC800 KINGSTON KVR800D2N6/1GB 4. VGA GF8400GS GW 256MB PCIE SILENT סה"כ כ- 1600 ש"ח. האם יש הצעות לשיפורים במסגרת התקציב (או חריגה קלה)? כמו-כן, לגבי כרטיס המסך הנ"ל: האם ייתן TV OUT איכותי והאם ניתן לחבר אליו 3 מסכים במקביל (יציאות TV, DVI, D-SUB)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון למחשב ומעבד. ואם יש משהו יותר טוב, ובערך באותו מחיר אז תרשמו לי בבקשה. כרטיס מסך: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe מחיר: 295 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-EP35-DS3L מחיר:446 ש"ח זיכרון למחשב: DDR2 2048MB 667MHZ CL5וAeneon מחיר: 178ש"ח מעבד: Intel Dual Core E2180 Box מחיר: 295 ש"ח הכל יוצא: 1214 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, כבר ארבעה ימים אני מקפיץ את ההודעה הזו בפורום אמצעי אחסון, ללא שום מענה. מישהו יכול לומר לי האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-