עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossiezra,

יש בידי הצעת מחיר למפרט מחשב. יש מצב לקבל הצעה אולי זולה / מועילה יותר על בסיס אותם המרכיבים ? מפרט: מעבדCore i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבדLow Noise (PWM) CPU Cooler זיכרון (RAM)8GB DDR3 1600 התקן תצוגהnVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/sec 512CC מערך שבבים ואפשרויות הרחבהIntel B85 Express Chipset: - Up To 4x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ45 דיסק מערכתSamsung 840 250GB SATA-III SSD דיסק מדיה3TB SATA-III 64MB Cache 7200rpm צורב וקורא תקליטוריםSATA DVD±RW CD x48, DVD x24 מארז שקטAntec VSK - עד 3 דיסקים קשיחים ועד 3 צורבים - קירור Antec 120mm אחורי שקט - 2 חיבורי USB3 קדמיים ספק כוח 80Plus BronzeAntec NeoECO …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rockbottom,

היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Dom1no,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידה ולא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בהגדרות מקסימליות, HD, עריכה גרפית, מולטי טאסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז Antec 1200 ספק כוח Corsair 750TX ו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by maimon_y,

הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by elad932,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by oitb,

חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.

7. חבר שלי בנה לי מפרט קצת לא מבין בזה אני מבקש טיפים לשיפור עם אפשר .. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?:7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:משחקים . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

8. Started by alergic,

זה המפרט שהרכבתי בעזרת מערכת המפרטים המומלצת של הפורום: 1- האם יש אפשרות לשינוי חומרה בלי לפגוע בביצועים ולהוריד את המחיר? 2- הקניה תתבצע עד סוף יולי אז יש אפשרות לשינוי מחיר +-200 ש"ח 3- המפרט שנבחר יכול להיות אוברקיל במידה בסויימת אך זה במחשבה לא לשדרג לתקופה של +-5 שנים 4- לא מתעסק ב OC ומעדיף לא להיכנס למערכי CF למיניהם 5- האם משתלם לקחת כונן קשיח בנפח קטן יותר ולהוסיף SSD לשיפור ביצועים? Intel i5-3570K- Tray - 1081 Scythe Mugen 3 - 200 Gigabyte GA-Z77X-D3H - 779 Kingston KHX1600C9D3/4G X2 - 338 Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX - 674 22X Samsung SHS223B - 98 Sapphire ATI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PCI-E - 1261 NZXT PHANTOM V2 - 750 HEC COUGAR-A760 - 49…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by rapheal houri,

מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה בעיקר לתיכנות (כרגע אני עובד רק על eclipse ואנדרואיד סטודיו) , עבודה על מספר מסכים במקביל, פתיחת הרבה חלונות במקביל, הרבה עבודה על אופיס, מדי פעם עם illustrator, ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות פיתוח לאתרים ואנדרואיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

10. Started by oshrinuri,

שלום, להלן המפרט: מתבלט לגבי שדרוג כ"מ, השאלה פה למטה. CPU: AMD Ryzen 5 3600 (BOX)+ Wraith cooler Motherboard: ASUS PRIME B450M-A Memory: 8Gb*2 XPG DDR4 3000 Mhz 1.35V (XPG GAMMIX D30) GPU: Geforce GTX1660 (GALAX) 6Gb Dual Fan SSD: Crucial 50OGB (MX500) Case: Antec NX200+NE550M PSU שימושים עיקריים: ווינדוס, Linux, תכנות (Android Studio בעיקר), גיימינג. כרגע בעל מסך ישן שמספק אותי (Dell 2209WA, רזולוציית FHD) ותוהה אם כדאי לשדרג את הכ"מ ל1660Ti, כי אולי בעתיד אשדרג גם את המסך. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

12. Started by J.allmighty,

מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by s_venom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by סעדה,

אהלן. בקרוב אני מתכנן להביא מחשב חדש עקב התיישנותה של העגלה הנוכחית שלי, והופנתי לפורום של יודעי דבר מחבר שלי שמבין במחשבים אמר לי לקבל חוות דעת. אני כנראה הולך לחכות לדור הבא של INTEL, יש תחזית לעלות/כוח שלהם? ומתי הם יצאו כמובן. ועוד דבר, במפרט של 8~9K בערך יהיה ניתן להכניס 16GB RAM מעבד מהחדשים של INTEL ו980GTX (אלא אם כן יש כרטיס יותר חזק מ980GTX? או שיבוא דור חדש? מי יודע..) אין צורך בSSD כך שהעלות מדברת רק על מעבד כרטיס מסך ולוח אם ברובה המכריע. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא, פרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים - משתמשים בהם עדיין…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם,אשמח לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הבא.ישמש לגיימינג (אין לי דרישות מטורפות, רק שיריץ משחקים חדשים על הגדרות שמאפשרות הנאה, וימשיך לעשות כך גם בשנים הקרובות).אני בונה מפרט סביב הלוח אם הבא:GIGABYTE GA-EX58-UD3R ומעבד Intel Core i7-920 בנוסף קיים כונן קשיח HDD בנפח 500GB של WD ו-3 כרטיסי זיכרון, 4GB כל אחד, של G.SKILL Ripjaws (סדרה DDR3).http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3265מארז:Antec VSP-5000http://ksp.co.il/?uin=26216ספק:SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Activehttp://ksp.co.il/?uin=18382SSD:Corsair Force LE CSSD-F 240GB LEBhttp://ksp.co.il/?uin=29521כרטיס מסך:Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6GBhttp://ksp.co.il/?uin=35277תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by avner_100,

שלום !.. אני מחפש מחשב סביבות 5000, ללא מסך למשחקים, סרטי hd .. ואניטרנט 2G זיכרון, 320G דיסק קשיח תודה!!.. אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו להפיק את הטוב ביותר בסכום הזה.. שוב תודה לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Shaked Wagner,

יש באפשרותי לקנות כרטיס גרפי EVGA GTX 1070 GAMING SUPERCLOCKED 8G ב 1600 ש"ח. (חדש לגמרי ארוז באריזה עם ניילון מחבר של אחי , במקום המחיר של 2100 ומשהו ש"ח בארץ) עכשיו יש כמה אנשים שאמרו לי שיש שמועות , שהכרטיס נשרף , יש בו פגם או משהו בסגנון... רציתי לשאול האם זה נכון , כי באינטרנט קראתי בפורומים של EVGA שהבעיה היא בכרטיס של FTW ולא SC. רציתי לשאול מה דעתכם ? ומה אתם יודעים על זה? והאם לקנות את הכרטיס ב1600 , או שלשלם עוד 700 ש"ח בשביל דגם אחר של GTX 1070 מחברה אחרת ?

21. היי לכולם המחשב שלי בן 9 והגיע הזמן להחליפו עובדת בעיקר על פוטושופ אילוסטייטור, לעיתים רחוקות אפטר אפקט, עובדת על קבצים גדולים במיוחד צריכה הרבה נפח אחסון, ראם. בגדול לא חייב לנצל את כל התקציב, אין לי עניין בגיימינג ואני לא ממש יודעת איזה כרטיס מסך נדרש לעיצוב גרפי (מניחה שזה פחות יקר מכרטיס גיימינג) זהו, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 , ניתן לחרוג במידה וקיים צורך, מאידך לא חייב לנצלו עד תום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - , פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקט לפעמים, (ללא גיימינג בכלל) 3. האם יש …

22. Started by DanteRev,

היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אבקש את דעתכם ועזרתכם בבחירת אחד הלפטופים הנ"ל שצריך לרכוש בחודש הקרוב. מבחינה חיצונית שניהם נראים דומים. במפרט ההבדלים הם בכרטיס המסך (ב560 יש את האינטל 4500HD מובנה לעומת ה-GEFORCE 10GE ב-G550) ובמעבדים (i3 330M לעומת T6600 ב-G550) ב-WIFI הם זהים (לשניהם יש 802.11b/g/n) המחיר בחו"ל 750$ ל-G560 לעומת 650$ על ה-G550. המחיר בארץ ל-G560 עדיין מוסתר ועל ה-G550 דורשים בסביבות 3400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MorphX,

שלום , אני מחפש מחשב נייד באיזור ה 6 אלף גמיש ל 6.5 , אני רוצה במחשב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים בצורה טובה ועבודות גרפיקה. כמובן שחשוב גם מהירות המחשב , מסך מספיק 15.4 אינץ' המחשב שהכי בלט לי הוא ה msi gx600 extream בחו"ל ראיתי שקיבל ביקורות לא רעות בכלל אבל כאן קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא מאייבורי, לי לא מפריע הספק. אשמח לקבל עצה עניינית , תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים