ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה פוטושופ אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ אוטוקאד שימוש תדיר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא? לשימוש ביתי בלבד לאופיס וסרטים. גודל המסך שאני מחפש הוא: 15.4 inch - 17 inch- תודה מראש!!! Acer Aspire 6930G-944G64Mn Gemstone Blue 16-inch Notebook Operating System: Genuine Windows Vista Ultimate Processor: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz, 6MB L2 cache, 1066FSB, 64-bit) Screen: 16-inch WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366 x 768, 8 msec response) Memory: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Memory 2: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Hard Drive: 640GB SATA 5400rpm hard drive Optical Drive: DVD-Super Multi drive Software: No additional software Warranty: 2 year Courier Pickup and Return Service Intel Centrino Processor technology…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב אינטל שישמש לעריכת מוזיקה באולפן ביתי. כרטיס קול כבר יש בנפרד. התקציב 4000, רצוי פחות!!! הדרישות: מעבד 2.8 - מה כדאי 2.8C או 2.8E + לוח אם. 1 - שיהיה כרטיס קול פשוט און בורד (כמו שיש בכולם בעצם) 2 - רצוי 1 ג'יגה זכרון אם מסתדר, אם לא 512 כמובן 3 - כרטיס מסך פשוט, שיוכל להריץ משחקים ברמה מינימלית, רצוי יציאה לשני מסכים (כמו הNVIEW של NVIDIA) 4 - צורב 5 - הרד דיסק, רצוי 120 ג'יגה, מינימום 80 6 - עכבר ומקלדת אופטים אלחוטיים ,הבנתי שיש סט לא רע ופשוט של GENIUS, משהו כמו 160 ש"ח? 7 - מסך 17 שטוח, 8 - מארז כולל ספק, קריר ומאוורר אין צורך בCD DVD או FLOPPY....
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי יהיו ניידים שמבוססים על CORE2 זמינים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר בנוגע למחשב שלי. רכשתי אותו בדצמבר 2007 מTMS. מפרט : CPU : Q6600 Stepping GO Motherboard : P35 DS3L Case + 2 Case Fan : CM690 + ZALMAN F3 120MM x 2 CPU Cooling : Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 PSU : Crosair CMPSU-520HXEU Memory : OCZ GOLD XTC 800 MHZ DUAL KIT 1024 X 2 CL5 HardDisk : Western Digital 500Gb 16MB AAKS VGA Card : Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DVD-RW : LG H66NK DVD-RW Dual Layer X18
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד עם מסך גדול, הכי שניתן. לשימוש של עבודה מרחוק באמצעות VPN, כך שיכול להיות פשוט יחסית מבחינת חומרה. לא משנה לי אם יהיה כבד. במחיר סביר, ואפילו יד שניה אם יש המלצה למקום שאפשר לרכוש. תודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהצבנתי אותך ושגעתי אותכם בזמן האחרון אז היום הזמנתי יום רביעי הוא רק יזמין את החלקים מהספקים אז אני עוד יכול לשנות AND DUAL CORE STEP E6 3800 ASUS A8N-SLI PREMIUM SAMSUNG 2X1024 533MHZ LEADTEK GF7800GT 256MB EXTREAM MAXSTOR 250GB 16MB 7200 DVD NEC X 16 מאורר BIG TYPHON מסך VIRWSONIE 19" VP930 WINDOWS XP 64BIT ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI מארז יש לי בבית אם אתם לא מבינים מה חסר מחיר 13000 מה יש לכם להגיד
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש עם האפשרות לשדרוג בעוד כמה חודשים לכרטיס מסך בתמיכה של DX10 כרגע הוא לא מעוניין ברכישת כרטיס מסך ונשאר עם ה-OB הדרישות הם : מחשב עם בסיס טוב מאוד למשחקים , אינטרנט , סרטים ומוסיקה , וכו'.. בלי ציוד היקפי בלי מסך סכום 3000 שקל ! תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם הוא ACER EXTANSA 5630Z תודה (: ואם כן איפה אני קונה והאם כל כרטיס מסך למחשב נייד יעבוד אצלי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המפרט?? ושאלה כל חלק במפרט הזה ישאר קריר?? (לידיעתכם אני לא עושה oc..) תנו בתגובות מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1358 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב LG GSA-GH22N X…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כמו CIV 5 and Beyond earth ולא כמו BF4 וCoD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שינתן במפרט, גודל המסך המקסימלי הוא 24 inch מחוסר מקום. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-