עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ההתלבטות היא בין 3 המפרטים הללו רק מחינת ביצועים נטו להבדלי המחירים בניהם אין השפעה ככה שזה לא יהוו כשיקול אלא רק הביצועים בבקשה בתשובה לפרט למה דווקא מפרט X מערכת הפעלה 7 עם 64 ביט השימושים הם: הרבה משחקים, הרבה סרטי HD, הרבה הורדות (והעלות), אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, טורנט, אימיול, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש (7-8) ורצוי שגם לא חם אופק שדרוג בהחלט חשוב OC לא מתוכנן בכללי אבל אם אני לוקח את I7 אז כנראה שאני יעשה מכיוון שראיתי שkrizZje אמר שאפשר לעלות אותו ל3.8 די בקלות (תקנו אם זהו טעות) "ו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lior1111,

טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מעוניין לעזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים.. המשחקים שאני משחק הם בעיקר פיפ"א וכאלה.. אבל אחי מכור לFLIGHT SIMULATOR מה שדורש הקפצה של התקציב.. צריך להריץ את המשחק (X) על הגדרות טובות (אפילו גבוהות אם זה הגיוני לדרוש את זה בתקציב הזה) ברזולוציה הטבעית של המסך. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מקלדת חוטית (אני משחק על המקלדת רק פיפא.. אז לא צריך משהו מטורף.. יש לשאר הדברים גיים פד/הגה/ג'ויסטיק ואפילו שלט לטיסנים חח), עכבר אלחוטי טוב (אני לא משחק בעכבר בכלל, אבל אני רוצה שהעכבר יקלוט למרחק של 2 מטר ויהיה עמיד ויהיה טוב חסר בעיות ותקיעות, אם זה בעייתי אפשר להתפשר על חוטי (שוב לא משהו מוגזם)), מסך.. אני מניח שאחד מהDELLים בתקציב שלי לא?, וכרטיס רשת אלחוטי... בקשר ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, סטרימינג, וצפייה בסרטי full hd-מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. צריך מסך 23-24 אינץ. וגם מקלדת ועכבר אלחוטי. וגם רמקולים 2.1. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים מערכת הפעלה ואופיס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Roi Cohen,

שלום מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח טוב וחזק לבית.. השימוש העיקרי הוא אינטרנט הורדת סרטים וסדרות ובעל איחסון גבוה. בנוסף אני צריך מחשב מהיר שלא נתקע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Sapphire Mini PC Edge-HD3 [table][tr][td]CPU‎[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Optical Device‎[/td][td]No‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Wireless‎[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Network card‎[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

14. Started by Arik.G,

שלום. קניתי היום מודם סלולרי לנייד שלי, המודם הוא מסוג PCMCIA או משהו כזה. ולהפתעתי הוא לא מתאים לחריץ שיש בנייד? איזה דבר מוזר, אז מה הסוג כרטיסים שמתאימים לשם? שאני ידע למה להחליף ביום ראשון. המפרט של הנייד: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=2503&ProductName=W468N יש לי את המודם הזה: http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2485 איזה מודם יתאים לי מאלה (חוץ מה U1 שהוא USB): http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by anri,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤536 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by flux,

שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב חדש עד סכום של 3000 ש"ח(+/-),שישמש רק לגלישה באינטרנט,כולל הורדת סרטים ושירים וצריבתם וכן למשחקים מול גולשים אחרים ברשת.ברשותי מחשב נוסף אשר עליו חומר חשוב שכבר ניזוק מספר פעמים מהחיבור לאינטרנט.(הכוונה שרק המחשב הפשוט יהיה מחובר לרשת) אז כך:המחשב אמור לדלוק באופן קבוע(חום,אמינות הספק וכו),יכולת לגלוש/לשחק ברשת בזמן והורדת סרטים במקביל,כרטיס מסך לא מובנה אך פשוט יחסית(לא משחק כבד). לגבי כל שאר המפרט אשמח לקבל רעיונות.(אוליי עדיף לרכוש מחשב מוכן מאחת החנויות?) תודה מראש לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by אורלי78,

מחפשת נייד: I5 ssd 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, גלישה. מחיר: 2500 עד 3000 אפשר לחרוג ב 200. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך:13.3/14/15.6 מה שמדפיע על המחיר ליותר זול. משקל: 1.3-1.7עדיף יותר קל. אין אפשרות לרכישה מאילת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gambit_elaad,

מפרט מחשב כולל מסך 17 רצוי LG מעבד לא אטלון כרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים! 8) תודה מראששש :walksmil:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rafi2391,

שלום חברים, חבר ביקש ממני עזרה במציאת/הרכבת מחשב חדש כולל מסך סכום ההשקעה: 3K שקל רצוי שיהיה טוב גם למשחקים נ.ב ברור לי שבמחיר הזה אי אפשר להביא מחשב להיט בטח לא כזה עם מסך אך אשמח לעזרה בניצול מרבי של סכום ההשקעה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (לא משהו עיצובי או גראפי) שיסחוב יפה פוטושופ ותוכנות דומות, עם מסך של 15.4 / 15.6. כמובן שכדאי שיהיה כמה שיותר קל, למרות שאני מבינה שהוא בכל מקרה ישקול בסביבות ה2.5 ק"ג. כרגע נראה לי שזה יהיה אחד המחשבים של דל, אבל אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין הסדרות (הסתכלתי על הסטודיו ואינספירון). אז, יש המלצות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, חמתי מבקשת המלצה למחשב לשימוש באינטרנט (הרבה טאבים), אופיס ועריכת וידאו בסיסית ב-Windows movie maker (לא דברים גדולים, בעיקר לחתוך ולשלב קטעים של וידאו) היא מתעקשת לקנות רק בחנות פיסית קרובה, כלומר רק ב-Ivory. ראיתי את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 חשבתי לבחור ספק FSP, לשדרג את המארז ב-95 ואת הקשיח ב-60, מה שמביא לסכום של 2035. האם זאת הצעה משתלמת? (תזכרו שאפשר לקנות רק ב-Ivory). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל פלוס מינוס 100-150. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יביא לשיפור בביצועים או אמינות. אחרת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-100-150 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.