עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by phantomII,

שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mapisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה מקסימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, וכל המשחקים החדשים שאמורים לצאת ב-3 שנים הקרובות - אני צריך להעלות אותם על הרמה המקסימלית האפשרית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

4. שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shlosi,

שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אתמול סוף סוף קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המרצדס ששפך והפך לעגלה ישנה מפרט : דיסק קשיח 80GBWD 7200 זיכרון X2 256MB DDR2 533MHZ כרטיס רשת מובנה כונן 1.44 כרטיס מסך GE-FORCE FX5500 128MB AGP לוחASUS AGP P5S800 -VM P5 משולב 775 פין מעבד INTEL P4 3.0GHZ 1MB 533MHZ S775 מקלדת מולטימדיה PS2 סאונד - כרטיס קול 128 ל-6 ערוצים מובנה עכבר GPT אופטי PS2 צורב LG 52 32 52 זוג רמקולים 500W מסך AOC 17 שטוח סה"כ 3050 ש"ח שולם בצ'קים מחולק ל5 תשלומים חברת ידע מחשבים חדרה עכשיו אני ממש לא צריך יותר מזה אני ממש לא גיימר משחק אולי משחק שניים לא יותר מחשב אינטרנטי במיוחד ?? :s05:

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי כרגע מסך SONY SDM-HS95 שהוא כאמור 19''. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by abirdh,

במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום.. המחשב לא מזהה אותו.. כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים) כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו. זה הכרטיס: dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI זה הדרייבר שניסיתי להתקין: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by marmark,

שלום לכולם, יש לי מחשב של DELL בן 2 לערך. הבעיה התחילה אתמול אני מדליק את המחשב ובזמן העלייה לאחר שמסך ה BIOS (עם הלוגו של DELL ונתוני המחשב)גומר לעלות הוא נכבה לגמרי. לפני שאקח אותו למעבדה,מה לפי דעתכם התקלה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 00Amir,

אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם! צריך נייד לאבא שלי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס אינטרנט וכו'). כמובן חשוב שיעבוד חלק וזורם.. בעיקרון אני לא מבין בניידים כך שלא יודע לפרט יותר מדיי (כפי שאתם רואים בשאלון למטה). הדגשים החשובים הם: שיהיה יחסית נוח לקריאה ותפעול (זה לאבא), אם אפשר זמן סוללה סביר זה יהיה טוב, וחשוב: התקציב כולל מערכת הפעלה! תודה רבה חברים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע בדיוק אך בוודאי שלא יהיה קטן במיוחד. זה בשביל אבא..עדיף ממוצע או ג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Overlocker,

1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איזה מבין המחשבים שבכותרת עדיף? *עריכה, צירפתי עוד מחשב בכותרת (לנובו), מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ב e6400 latitude מערכת הפעלה win7 אני לא מצליח להשמיש את המקשים המובנים של הקול וכו איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ametrine,

שלום, חברה שלי זקוקה לנייד 15' בתקציב של עד 3500 ש"ח. מה המחשב הכי טוב ואמין בטווח המחיר הזה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי לפטופ של לנובו M30-70 עליו מותקן windows 10 מקורי. לצערי המחשב פועל יחסית לאט, האם אפשר לעשות משהו בשביל שיפעל מהר יותר? כמו כן, לאחרונה התקנתי עליו גם win 7 אבל גם הוא לא עובד בצורה הכי מהירה על המחשב הזה. זה המפרט של המחשב Intel Core i5-4200U, 4GB RAM.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by XpR,

שלום, קניתי לנובו y700 חדש לגמרה בן חודש נקנה בksp והתחילה בעיה כשאני מדליק את המחשב נהיה מסך שחור(לא דלוק בכלל) ובשורות של המקלדת נדלקות. אני לא יודע מה לעשות, יש למשהו הצעות מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. הצעה ראשונה הינה כזו 1. מעבד אינטל 7700 I7 INTERL CORE 2. ARCTIC FREEZER 7 PRO REV2 3. GIGABYTE GA-H270-GAMING 3 4 MEMOREY CORSAIR DDR4 8/G 2400MHZ שני כרטיסים. 5. כרטיס מסך פשוט גיפורס 2 מגה השימוש הוא לשרטוטים בלבד. 6. דיסק קשיחSSD 512 GB HYNIX SATA3 7. דיסק קשיח נוסף 1 טרה 64MB SATA 3 SEAGATE 8. צורב של LG GH24 9. FRACTAL DESIGN CORE2300BLACK 10. SUPER FLOWER SILVER 550W 80+ זוהי ההצעה הראשונה עלותה נאמדת באומדן של 4200 ש"ח הצעה שניה 1. לוח אם gigabyte z270-hd3p 2. מעבד אינטל i7 7700 3.6ghz 8mb s1151 3. זיכרון kingstone 8gb ddr4 2400mhz hi rx fury 4. wd 2tb blue wd20ezrz 64mb sat…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברור שלחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אני סטודנט להנדסת מכונות,אז בעיקר לימודים+הרצת תוכנות גראפיות(סוליד לדוגמה)+גיימינג לא כבד מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוליד,תכנות וכדומה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי קצת... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by valorien,

שלום חברים. אני זקוק למפרט חזק ככל שתוכלו לתכנן לטובת עבודה גרפית בעיקר. יש צורך במסך CRT 17 אינץ' ואין צורך בציוד היקפי כלשהו. בעיקרון אני נוטה חזק לטובת AMD אבל הצעות רלוונטיות הכוללות מעבדי אינטל יישקלו גם הן בכובד ראש. המפרט הולך להירכש בשבוע הבא עלינו לטובה. תודה רבה לעוזרים. מכל מלמדיי השכלתי.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Dan1919,

אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הרכבתי מפרט ב-PCH. הצעות שינוי \ שיפור \ הוספה יתקבלו בשמחה. בקשר לזכרון - הבנתי שמעבדי AMD BARTON לא זקוקים ל3200 ו-2700 יכול להספיק. בקשר לכרטיס מסך - אני יודע שהוא מוחלש - בעיות תקציב בקשר רמקולים, קירור, מארז - I HAVE NO FUCING IDEA! הצעות ??? ד'א: זה לא מחשב ל-OC אלא רק למשחקים. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 485.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 359.81 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast G…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9800 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אני תמיד מעדיף לר…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים