ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם זה? (אם זה משנה איפה - אירלנד)
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 1500. עדיף לחסוך עד חריגה של 200 מיועד לאבא לצרכי אינטרנט ולא יותר גודל מסך 24 אינץ המכשיר מיועד לדרגות נמוכות כאמור רק אינטרנט אין צורך בציוד הקיפי שקט לא קריטי. לא מתוכן OC צריך להרכיב בחנות. תוכנות לא קריטי עדיף לקנות את המחשב מחניות בערים שקרובים ליבנה קניית המחשב מתוכננת באופן מיידי אין תכנון שדרוג. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי לחרוג - אך ורק אם אין ברירה ולא בסכום גבוה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, כל המשחקים החדשים (כולל FPS והAssassins creed החדש וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - תלוי במסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב נייד במהלך חודש אוגוסט, או להתעכב ברכישה אם יש סיבה לחכות חודש- חודש וחצי. *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? בסביבות 14-15, באופן כללי המחשב יימצא במשרד במהלך רוב היום או בבית ולא תחת שמש ישירה. * רזולוציית המסך? - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי בסביבות 2-2.5kg או הצעה אחרת, יש נשיאה של המחשב כל יום במשך שעה לאורך כל היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות, רוב השימוש במחשב יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח HDD יותר זול מהאחרים. ולפחות 320gb * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-128GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לחוות דעת על מפרט למחשב נייח לגרפיקאי- אמור להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, inDesign וכו' מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560516 - Intel - i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 924 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Intel B85 chipset - DDR3 1600MHz memory support - VGA, DV... 436 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 352 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 3…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למפרט הבא מעבד : Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) (זה מגיע עם קירור על המעבד נכון?) לוח אם: ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) זיכרון: Kingston ValueRAM (1x, 16GB, DDR3-1600, DIMM) הארד דיסק 1: Samsung 840 EVO Basic (250GB, 2.5") הארד דיסק 2: 1TB HITACHI ממחשב קודם שלי ספק אני עוד צריך לחפש משהו המחשב הזה מיועד לעבודה משרדית אינטרנט וכד'ו וכן למשחקים אבל שיחזיק ליחסית הרבה זמן זו הסיבה שאני משקיע עליו כרטיס מסך בשלב זה אני לא מוסיף לדעתי זה מספיק חזק אשתמש במארז קודם שלי.. כל זה אני מתכוון להביא אולי מחו"ל וזה יוצא ב2800 ש"ח האם שווה?דברים לשיפור? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למחשב נייד עבור אנשים מבוגרים יחסית(לא מבינים בתחום) למרות שהמחשב נייד רוב הזמן יהיה במצב נייח. חשוב שתהיה יציאת HDMI על מנת שגם תהיה אופציה לחבר לטלויזיה בצורה איכותית. שאלה חשובה בנושא : האם כ.מסך במחשב נייד שבמפרט שלו מצויינת רזולוציה 900*1600 יודע להוציא אות 1080*1920 ב-HDMI? * מטרות המחשב? -גלישה באינטרנט -צפיה בתמונות -צפיה בסרטי HD(לא תלת מימד) במחשב ובטלויזיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -HDMI * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -HDD 1TB רצוי אבל לא חובה * כונן אופטי? -כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -עדיפות למסך 17.3 אבל אשמח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן ומשחקי מחשב עובדים לו ממש לאט (גם על האיכות הכי נמוכה רוב המשחקים לא מתקרבים ל60 FPS). זה המפרט שלו: אין לו הרבה תקציב, אז הוא מחפש מה אפשר לשדרג בזול בשביל לשפר את המצב. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב?: 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב?: גיימינג בינוני - כבד במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS1.6 / CS:GO / BF3 / GTA V מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש: Win 7 64bit מפרט נוכחי: מעבד: DualCore Intel Core i5-650, 3333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB דיסק קשיח: לא צריך צורב/כונן אופטי: לא צריך מארז: לא ידוע אבל רוצה להחליף ספק כוח: לא ידוע, ולא כתוב עליו שימושים מיוחדים: האם תבצע המהרה (OverClock) למחשב? במידה שכן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך…
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי את המפרט בהסתמך של המפרטים המוצעים באתר הזה. רוצה חוות דעת כדי לדעת שהכול יתאים.... את המפרט בניתי ב7.1K [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte G1.Sniper Z87 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=widt…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן... יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש. לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי. א) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב גיימינג בעלות של עד 6500 שקלים בחנות שליד הבית (גבעתיים) הרכיבו לי מחשב שנראה לי ממש סבבה...אבל אני לא מבין בזה יותר מידי לכן אשמח לדעתכם על זה מעבד: Intel i7 4790 4 Ghz Turbo 8MB Cache לוח אם Asrock z97 Extreme 3 זיכרון פנימי 2 x 4GB Corsair Vengeance DDRIII 1866Mhz Ram Black Edition מארז: Nzxt H440 White With Window SSD 128GB Samsung EVO 840 SSD 120GB הארד דיסק 1TB Western Digital Blue 7200rpm HDD מאיץ גרפי MSI 780GTX 3GB DDR5 Graphics card ספק AC Bell 600watt Platinum PSU מערכת קירור Zalman Cpu Cooler כרטיס רשת TrendNET Wifi AC Dual Band תודה מראש אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי בעמוד המפרטים המומלצים, אך מפרטי ה-HTPC-ים שם עודכנו לאחרונה ב-11/2013. אשמח לקבל המלצות עדכניות למחשב מדיה סלוני זול יחסית, לא החזק או החדיש ביותר, שיתן תמורה טובה למחירו ויעשה את העבודה. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמדיה סנטר: יחובר באופן קבוע למסך LED וישמש לצפייה בתכני HD ובודיאו STREAMING, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחו…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. בעיקר לילדים קטנים. קיבלתי את ההצעת מחיר הזאת אך היא קצת יקרה. אבקש לדעת את חוות דעתכם בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-64GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-